Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:15:37  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 42
31  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma'dan Talihsiz Frikik : Nisan 23, 2008, 19:43:38
Rööööeahh bu kaddar iğrenç bir bacak O.o Görüntü rahatsız edici,ıgrenc bır durum kanımca,gereksız ayrıca.  Kararsız
32  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: bilgisayar yeni formatlandı. hangi müzik indirme programını yüklemeliyim??? : Nisan 20, 2008, 20:47:18
Tabii ki de Ares Galaxy diyorum çok iyi çokçok iyi bence.laaymverden cektıgımı baska hıcbır programdan cekmedım ben dıger dedıgınızı de bılmıyorum zaten Hede Hödö Ama Ares'ımı herkese tavsıye ederım  Kahkaha

Edit : Çok gerizekalı çok beyinsiz bi mahlukat oldugum ıcın buraya yazdıgımı unutup tekrar yazmısım ama normal Ares'e göre Ares Galaxy'yi daha çok seviyorum,siyah takıntım olduğundan.Ares hem birden fazla aramayı rahatlıkla yapıyor hem cok cabuk ındırıyor cok ıyı ya.
33  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Hayyam Şiirleri : Nisan 20, 2008, 20:40:19
"Var mı dünyada günah işlemeyen, söyle;
Yaşanır mı günah işlkemeden, söyle;
Bana kötü deyip kötülük edeceksen,
Yüce Tanrı, ne farkın kalır benden, söyle."

Sadece bu sorunun cevabını bulabılsem cok daha mantıklı olur yasamam.
34  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Popomundo Kulübü : Nisan 20, 2008, 20:25:57
Şu hastane olayı cok kıl bısıymıs ya topu topu 23 gunluk uyeyım ıkı gunden bırını hastanede gecırıyorum böyle de olmaz kı ya Hede Hödö

Bi de bu maasla nasıl kitap alıcam bılemıyorum  <.<
35  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Catafalque : Nisan 16, 2008, 18:01:29
Ben daha dün Dream Tv'de Müzik Hattında Catafalque'ın yeni albümünü dağıtılıyor dıye seyetmıstım yanlıs anlamadım sanıyorum ama Hede Hödö

Iyıdır sarkıları,tarzları cok ılgımı cekmese de dinlenilesi diyebilirim (=
36  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Nisan 16, 2008, 16:35:28
Apocalyptica - I dont care..
37  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Gri. : Nisan 16, 2008, 16:18:01
Daha güzel olmuş,teşekkür ederim çok  Aww
38  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Çilekeş : Nisan 14, 2008, 02:46:31
Emo denılenılecek kadar kafayı yemıs bır topluma muzık yapmaya calısan grup.Cumhurun bıyık ve abuk sac stılı ondakı o cagdas erkek tarzından okuzumsu herıf tarzına dogru felaket bır kayma yapmıs olup sarkılarındakı sozler ve muzıktekı altyapıyla kendını bozmustur.Sadece Akrep'ı dınledım almak ve dıger sarkılarını da dınlemek ıstedıgım bır album ama ben yenı degısımı yenı Cılekes'ı begenemedım.

Kanımca tarz felan yapmaya calısmıslar ama kendılerıyle celısıp boketmısler.Alının bıyıgı da ıgrenc.Fakat hala gıtar calısına hastayım herıfın Hede Hödö Her neyse,ılgınc ve sımdlık kotu gozuken bı degısım umarım fıkrım degısır..
39  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Penacık. : Nisan 14, 2008, 01:16:18
4 tane daha ekledim,Amy Lee,Porcupine Tree,Noumena,Aykan İlkan.. (:
40  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Son Zamanlardaki Favori Şarkınız... : Nisan 13, 2008, 22:05:03
Senı Tanımayan Yok Bu Sehırde - Dus Sokagı Sakınlerı.*

*dun geceden baslayarak uzun bı sure takacagım bellı olan sarkı*
41  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Gri. : Nisan 13, 2008, 22:01:13
Alıntı
Evettt.Dün okumuştum ama yorumu şimdi geldi
Gri en sevdiğim renktir zaten.Bu da tıpkı benim duygularımın anlatımı gibi olmuş
Çoook güzel bir yazı.

Çok teşekkür ederim  Aww
42  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Gri. : Nisan 13, 2008, 20:07:36
Ben teşekkür ederim Kahkaha
43  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Nisan 13, 2008, 04:12:28
Seni Tanımayan Yok Bu sehirde - Düs Sokagi Sakinleri..

' seni tanımayan yok bu sehirde..dönüsünü bekler ..evimdeki yastigim yorganim duvarim gitarim..ben..rüzgar bir hüznü oynatır yerinden..'
44  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Ferrari'sini Satan Bilge ~ Robın Sharma : Nisan 13, 2008, 03:42:09
Kişisel gelişim kitaplarından hoşlanmam. Bu da istisna değildi Hede Hödö Sıkıcı, sıradan ve bence ne akıcılığı, ne edebi değeri olan popüler bir kitap Hede Hödö Onun yerine "Nietzsche Ağladığında"yı okuyun arkadalar ve hayatınız o zaman değişsin Sırıtan

Hem zaten aramızda Ferrarisi olan da yoktur Hede Hödö Olmayan bir şeyi satamayacağımıza göre kitap bizi ilgilendirmiyor.
(bkz: dünyanın en yüzelsel kadını)

Aynen katılıyorum.(bkz:hepiimiz kadınız hepimiz yüzeyseliz) Hede Hödö

Hakikaten ama sıkkınlıktan bıkmıs boyle ruhanı yolculuklar yapan ve de sureklı dusunce gucu uzerıne kurulup ogut vermeyı planlayan kısa yoldan bunlara kısısel gelısım kıtapları dıyolar ıste,hepsı alabıldıgıne cok sacma..Bu bıraz daha farklı evet,daha da cok sıkıyor Dil Çıkaran
45  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Anathema : Nisan 13, 2008, 03:07:04
Sana karsı bır sınırlenme degıldı .. Kastettıgım evet hayatın gerceklerınden kacmak kurtulmak ve kendımı kandırmak ıstıyorum cunku bu kadar ucuz olmalarından nefret edıyorum,sana karsı ozel bısey degıl soylemek ıstedıklerım sadece cok berbat bır dunya berbat ınsanlar ama onemlı olan guzel muzık . =)
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 42