Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:35:27  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 165
1  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Blooms'tan. Güncelleme #2 : Temmuz 07, 2008, 14:03:08
Yaladım ekranı ben :N :N :N
2  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rowling Daniel Radcliffeı son Potter filminde çıplak görmek istiyor : Haziran 23, 2008, 15:30:48
Şu an ağlıyorum ve mesaj yazıyorum biliyo mısaaağn! Gözyaşı damlalarım yediğim müjverin üstüne akıyor ve ben, evet dostlar, ve nacizade dostunuz ben, sanki beni öpmüyorlar gibi ağlıyorum. Kırıldım. Müjver yedim. Ayrıca bugün kedi de gördüm :N

Amaağn be. Noolursa olsun ama r&hr de çıkarılmaz zira ana konu o'ydu, ron'un en büyük korkusu, işkence şeysi hede hödö. Dil Çıkaran
3  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rowling Daniel Radcliffeı son Potter filminde çıplak görmek istiyor : Haziran 23, 2008, 15:12:43
rowling o bölümleri daniel'ı çıplak görmek istediği için yazdığını fln söylemedi. ama o bölümleri sinemaya nasıl uyarlayacaklarını merak ettiğini söylemişti. üstelik iki yerde çıplaktı. biri söylediğin yerde diğeri de ron hortkuluğu yok etmeden önce hermione ile birlikte sevişirken Dil Çıkaran

Aa orda çıplak mıydı lan Dil Çıkaran Ben öpüştüler sanıyodum ne ara seviştiler. Öeyh. Editt: Yok yok cidden değillermiş.

Eğer o minnacık "gerçek olmayan" (bkz: hııh Dil Çıkaran) "riddle'ın işkencesi" gonumundaki yer büyütülür de "gerçek" Ron/Hermione öpüşmesi ufacık kalırsa yemişim ben o filmi.

H-Hr'ciler de gaza gelmesin Dil Çıkaran İstemiyorum bunu. R-Hr ruhum kabardı resmen lan xD

(bkz: double hıııh Dil Çıkaran)
4  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: CSI:NY (NEW YORK ) : Haziran 21, 2008, 11:21:50
Danny ayıp etmiştir. Lindsay dururkene... Ruben miydi neydi, onun acısından herhalde bi duygusal yoğunluk yaşadı nebleyim Dil Çıkaran
Yine de bilmem kaçıncı sezonda (-eskiden, çok eskiden Dil Çıkaran) ayyuka çıkan Danny-Lindsay aşkını istoyrem Hede Hödö Evet. Olsun bu.
5  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Haziran 21, 2008, 11:14:30
A: 3
İ: 4
6  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Nirvana : Haziran 21, 2008, 11:07:45
Grunge türüne yakın değilsindir belki. 90'larda şu Grunge patlasında dabir çok Rock sanatçısı sevememiş, alışamamıştı Nirvana'ya, Alice In Chains'e.
Belki gelecek de seversin nebleyim :p An gelir Heart Shaped Box acına ortak olur yoldaş, bilemezsin.
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: R/Hr Kulübü : Haziran 21, 2008, 11:03:41
An itibariyle ilk defa baştan sona okudum. Çevirmeden önce Saliya'nınkilere bakızlamıştım ama içim el vermemişti gerisine Dil Çıkaran

Şu an Knockin' On Heaven's Door çalıyor ve ağlıyorum biliyo musağn!

Editt: nak nak nakin on hevıns doooğr... anağm, nalet olsun, ağlamamam lazım lan.
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: R/Hr Kulübü : Haziran 20, 2008, 19:23:38
Her zaman, her yerde Dil Çıkaran
9  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Haziran 20, 2008, 12:53:06
a: 5
i: 6 (george harrison'ın cloud nine şeysini tercih ederim :N)
10  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hancock : Haziran 20, 2008, 12:45:38
Talihsiz bir isme sahip olan hiper kahraman.
11  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hair : Haziran 19, 2008, 11:35:39
İstisnasız en sevdiğim müzikal. Hippie ruhumu gıdıklar resmen. Böyle de psychedelic bi' cümle kurayım dedim Dil Çıkaran
Let the Sun Shine In tüylerimi diken diken eder her daim. Dinleyin, izleyin. Bunu yapmadan da sakın öleyim demeyin.
12  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Indiana Jones 4 : Haziran 19, 2008, 11:34:10
Filmin ilk sahnesinden itibaren tempo hiç düşmedi. Süper bir Indy filmi, gidilip görülesi. Fark ettiyseniz filmin başında çalan şarkı Hound Dog'tu. Aha o Hound Dog temposuyla gitti film. Zerre sıkılmadım.

Lakin Zafer Plaza'nın hayvanımtrak havalandırmalarından dolayı çantamla bütünleşerek seyrettim filmi. Dondum lan!
13  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Haziran 15, 2008, 15:17:06
A: 5
İ: 10
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 ÖSS : Haziran 15, 2008, 15:12:29
Marvolo'ya dün başarılar diyemedim sanırım, bugün de diyemedim haliyle Dil Çıkaran Şimdi geçti ama, olsun diyorum yine de: başarılar ağbi, hatta geçmiş olsun.

P.S: Bunun bi' 4.sü olmucak ama bak içime doğdu Dil Çıkaran
15  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: İtiraf Ediyorum : Haziran 14, 2008, 17:46:37
itiraf ediyorum; ben çok tırsak bi insanım. vallahi öyle bi' insanım. karşıdan birisi "şşt sen siyahlı" diye bağırsın anında topuk. karışamam edemem. ühü.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 165