Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 17:10:11  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6
1  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Regulus Black Bulundu(Mu?)! : Nisan 07, 2008, 18:15:21
İkisi de rollerine uygun yüz özelliklerine sahip kişiler (Tabii haber doğruysa.).

Saguni'yi canlandıracak olan kişi, Kaan Tangöze'yi andırıyor sanki.

Ahahaha onda da tam vampir tip var hani Kahkaha bkz:Duman'ın solisti
2  Harry Potter Konuları / Gazete / Zümrüdüanka Yoldaşlığı D-Smart'ta : Nisan 06, 2008, 17:04:09
Kanalların büyük bütçeli filmleri en erken verme yarışına Harry Potter serisi de dahil oldu.Daha normal kanallarda Azkaban Tutssağı ancak yayınlanmışken, D-Smart Nisan ayında Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı Loca'da yayınlıyor.Loca bölümü paralı Zümrüdüanka'nın parası ise 5 Smart Para Dil Çıkaran

Gösterim Tarihleri
--------------------------------------------------------------------------------
Loca 1 Ekranlarında

04 NİSAN - 10 NİSAN :  10:30 - 15:15 - 20:00 - 22:30 - 05:20
11 NİSAN - 17 NİSAN :  14:00 - 19:00 - 23:40 - 04:05
18 NİSAN - 24 NİSAN :  10:30 - 14:45 - 17:15 - 23:30 - 07:30
25 NİSAN - 30 NİSAN :  10:00 - 14:15 - 16:45 - 21:00 - 01:15 - 07:20

Daha detaylı bilgi için tıklayın
3  Diğer Konular / Lost / Ynt: LOST NİSANDA TNT DE : Nisan 05, 2008, 14:13:24
Televizyon tarihinin en dikkat çekici ve merak edilen dizisi Lost, TNT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümünden itibaren, 2 bölüm birden yayınlancak dizi, Türkçe dublajlı ve orijinal dilinde alt yazılı izlenme seçenekleriyle ekrana gelecek. Dizi, Pazartesi günleri orjinal dublajlı, Pazar günleri ise, yine iki bölüm birden altyazılı olarak yayınlanacak.

İlk bölümü 7 Nisan Salı izlenebilecek.
4  Harry Potter Konuları / Gazete / Regulus Black Bulundu(Mu?)! : Nisan 05, 2008, 01:00:23
Snitchseeker sitesinin haberine göre Melez Prens filmininin kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.Bunlardan biri Regulus Black karakteri için seçilen Tom Moorcroft:

Diğeri ise Slughorn'un partisine katılan vampir olarak hatırladığımız Saguni isimli karakteri canlandıracak olan Charlie Bennison:

Haberin daha Warner Bros. tarafından doğrulanmadığı ve kesin olmadığını hatırlatalım...
5  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Nisan 03, 2008, 22:18:06
Emma sitesi aracılığıyla Melez Prens filminden 2. promosyon resmini yayınladı:

6  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Nisan 01, 2008, 16:16:37
Emma Watson sitesi aracılığıyla filmden kendisinin bir resmini yayınladı.Kendisinin bir müjdesi daha var.Çok yakında iki tane daha yayınlayacakmış!

7  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Driving Lessons DVD'si Çıktı!(Güncelleme) : Mart 29, 2008, 14:27:48
DVD çıktı, sayfa güncellendi...
8  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Driving Lessons DVD'si Mart ayı içerisinde Türkiye'de! : Mart 16, 2008, 13:00:28
Film için ön şipariş başladı.Tiglon'dan değil Kanal D Home Video'dan çıkıyormuş.İsmi "Sürücü Adayı" olarak çevrilmiş.İşte ön şipariş alan bazı alışveriş siteleri:

Upedo

Alpa Film

Bir de Yalova'da yaşıyorsanız Dil Çıkaran : Cihan's Center
9  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Arkadaşlar emmanın öldüğünü ve filmden ayrıldığını duydunuz ne yaparsınız : Mart 14, 2008, 21:01:42
Hayatıma devam ederim tabiki Gözlerini Deviren
10  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Kesinleşti! Ölüm Yadigarları 2 film olacak ve yönetmen David Yates! : Mart 14, 2008, 21:00:18
Şu anda önümüzdeki en önemli soru filmi nereden bölecekler...

Nerden böleceklerini bilmiyorum ama içimden bir his kitaptaki olayları sırayla izlemeyeceğimiz.Bence 1. bölümün sonuna 2. bölümde olması gereken bir sahne, 2.bölüme de 1. bölüme konulmayan bir bölüm konulacak.
11  Harry Potter Konuları / Gazete / Kesinleşti! Ölüm Yadigarları 2 film olacak ve yönetmen David Yates! : Mart 13, 2008, 16:23:08
Serinin son kitabı Harry Potter ve Ölüm Yadigarları iki film halinde sinemaya uyarlanacak...

Harry Potter hayranlarını yakından ilgilendiren son derece önemli bir haberimiz var.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, David Yates yönetiminde iki ayrı sinema filmi olarak karşımıza gelecek. Zamanını merak edenlere de hemen duyuralım, ilk film Kasım 2010'da, devamı ise altı ay sonra Mayıs ayında izleyici ile buluşacak.

Bu tür bir uygulamayı daha önce "Matrix" ve "Kill Bill" gibi serilerde görmüştük. Anlaşılan Harry Potter'ın vedası hayli uzun olacak.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları (Harry Potter and the Deathly Hallows) J. K. Rowling'in yazdığı Harry Potter serisinin yedinci ve son kitabı. Kitap dilimize Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu tarafından çevrildi.

Kaynak:Beyazperde

Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış
12  Harry Potter Konuları / Gazete / Driving Lessons DVD'si Çıktı!(Güncelleme) : Mart 03, 2008, 20:41:11
Harry Potter filmlerinde oynayan Rupert Grint (Ron Weasley) ve Julie Walters (Molly Weasley) 2005'de başrollerini canlandırdıkları Driving Lessons filminin DVD'si ülkemizde Kanal D Home Video'dan çıktı.Türkçe dublajlı olarak izlenebilecek filmin DVD'sinde özel şeçenekler de mevcut.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Satın almak için tıklayın
13  Diğer Konular / Sinema / Ynt: 80. Oscar Ödül Töreni - 2008 : Şubat 27, 2008, 16:19:29
Öncelikle uykusuzluktan geberdiğimi belirteyim.Bu sene böyle çok şaşırdığım pek de birşey olmadı aslında.En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu'da Casey Affleck ve Philip Seymour Hoffman için üzüldüm ama Bardem haketmişti, En İyi Kadın Oyuncu'da Marion Cotillard için çok sevindim fakat sevinen tek ben değildim ödülü alınca Cate Blanchett ve Julie Christie de sevindi.Cotillard ödülü alırken nasıl eli ayağı birbirine dolaştı öyle.Ama Julie Christie için biraz haksızlık olmadı da değil.En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu beni en çok şaşırtan bölümlerden biriydi.Tamam Tilda Swinton ilk 3 favorilerden biriydi ama pek az kişi onun alacağını düşünmüştür, kendisi bile çok şaşırdı.Yine de tebrik ediyoruz onu.En İyi Animasyon Persepolis'in kazanamayacağı kesin gibiydi, ama aday olması bile Akademi açısından bir devrimdir bence.Yabancı film'de Mongol'un almasını isterdim ama olmadı.Sanat Yönetimi'nde Sweeney Todd'un alacağını ihtimal vermesem de aldı ve haketti sonuna kadar.Görüntü Yönetimi Roger Deakins'in hakkıydı fakat canlı yayındaki eleştirmenlerin de dediği gibi katıldığı 2 film vardı ve oylar bölündü.Doğal olarak Kan Dökülecek aldı.Görsel Efekt rezaletti, sen git Transformers gibi bir şeyi yabana at Altın Pusula dandiğine Oscar ver.Bourne'un aldığı 3 Oscar'ı biraz şişirilmiş bulsam da haketti.Şarkıda da Once'un alması süper oldu, Manhattan'da Sihir'in 3 adaylığı bulunmasına rağmen...

Bu arada ey ahali!Kaçırdım diyenler üzülmesin.İşte Türkçe dublajlı ödül töreni:

Kırmızı Halı

Kırmızı Halı 1

Kırmızı Halı 2

Kırmızı Halı 3

Kırmızı Halı 4

Kırmızı Halı 5

Kırmızı Halı 6

Kırmızı Halı 7

Kırmızı Halı 8

Kırmızı Halı 9

Kırmızı Halı 10

Ödüller

En İyi Film

En İyi Yönetmen

En İyi Erkek Oyuncu

En İyi Kadın Oyuncu

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

En İyi Orijinal Senaryo

En İyi Uyarlama Senaryo

En İyi Animasyon

Yabancı Dilde En İyi Film

En İyi Belgesel

En İyi Görüntü Yönetmeni

En İyi Sanat Yönetimi

En İyi Kostüm Tasarım

En İyi Kurgu

En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Ses Miksajı

En İyi Makyaj

En İyi Müzik

En İyi Şarkı

En İyi Görsel Efekt

NTV Özel

Oscar'da Sürpriz

Ece Sükan Yorumluyor:En iyi kostüm kime?

Heykelciğin Öyküsü ve Üç Önemli Roman Uyarlaması Üzerine Notlar

Kırmızı Halıda Nostalji

Tören Sonrası Yorumlar

Törenin Unutulmazları

En Heyecanlı Anlar

14  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: 'My Boy Jack'in Türkiye'de DVD/VCD'si çıktı! : Şubat 27, 2008, 16:14:23
Rica ederim, haberi beğendiğinize sevindim.Ben de en kısa zamanda alacağım filmi.
15  Harry Potter Konuları / Oyuncular / 'My Boy Jack'in Türkiye'de DVD/VCD'si çıktı! : Şubat 25, 2008, 03:40:41
Daniel Radcliffe‘in geçtiğimiz yıl başrolünde oynadığı BBC filmi My Boy Jack(Oğlum Jack)'in DVD ve VCD'leri Türkiye'de Tiglon tarafından satışa çıktı.Türkçe dublaj seçenekleri bulunan DVD ve VCD'lerde özel seçenek bulunmuyor:

DVD fiyatı 17,90 YTL, VCD fiyatı 9,25 YTL.İnternetten sipariş için tıklayın...
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6