Püff bence saçmalamış yaa doğru cevap A işte kabul etsin. Hem aşırı avlanmayla etçiller önce azalır sonra da yok olur. Belli bi yere gelip sonra durmazki azalması. Sürekli azalır azalır sonra da yok olur. İnanmıyosa denesin bakalım nooluyomuşş

Bu arada ben de bayıldım yorumuna. Hatta o dediğini değil yıllar sonra şimdi de diyoz kıza:
-O kolay sınavda gerzekçe bir soruya itiraz eden salak kız!! Nihahahaa..

biraz irdelemek gibi olucak biliyorum ama azalır azalır yok olur demişsin peki bu azalma sürecinde diğer canlıların durumları etçillerin yavaş yavaş azalmasına bağlı olarak değişmicek mi? bozulmalar avlanmanın başladığı andan itibaren başlıcak ve burda asıl önemli olan etçillerin oranı ve avlanmanın süresi. ayrıca etçillerin yok olmasını kabul etsek bile bunun hangi safhada gerçekleştiğini bilemeyiz belki erozyon olduktan sonra belki de en başta gerçekleşmiştir tabi soruda bunların hiçbiri yok gayet yüzeysel bi soru bizdende yüzeysel bi cevap bekliyo ve kız gerçekten üniversite düzeyinde düşünebiliyo olsaydı soruya bir yanıt bulamayıp boş bırakırdı. meb'in cevabı D olarak değiştiriceğine inanmıyorum çünkü daha birçok soruda bu gibi şeylere rastlanabilir