Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:18:49  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 17
1  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Formula 1 Sevenler Kulübü : Dün 02:12:32
bence o adam düşmeye meğilliymiş azcık Sırıtan öle güçlü bi itme yoktu gerçekten video da izlerken Kimi'nin kaskla uğraştığını gördüm zaten görüşü tam net değil ve yarışa hazırlanıyo sonra bi adam gelip dibinde flashı patlatıyo menajeri de hak vermiş Kimi'nin yaptığına ilk önce fotoğrafçı dokundu Kimi'ye diyo Sırıtan bide http://www.youtube.com/watch?v=R-_ux4aoVJs bu adresteki videoda komik diyaloglar geçiyo gerçek mi bilmiyorum ama alaycı bi hava içinde itmiş eğlenmiş gibi bişi seziyorum ben  Kahkaha
2  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Rupert F1 Yarışında : Temmuz 07, 2008, 14:34:48
aa  Kahkaha yarışıyor sanmamıştım  Hede Hödö acaba hangi takımı tutuyor?  Hede Hödö(Ferrarilidir  Cool) neyse sağ ol Başat  Dil Çıkaran

Favori pilotunun Lewis Hamilton olduğunu biliyorum o yüzden McLaren'i tutuyodur heralde yarış sonunda da Hamilton kazandı baya mutlu olmuştur Gülümseyen
3  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Minik Bir Hesap : Temmuz 06, 2008, 01:33:49
bu konuyla ilgili yararlı olabilecek ders saatlerini, haftalık programı vb. açıklayan bi kaç link buldum ama hepsi ingilizce ve fazla uzun oldukları için çevirmeyip direk linkleri yazıyorum:

Tıklayın.
Tıklayın..
Tıklayın…

4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 04, 2008, 04:10:15
Radiohead - The Drugs Don't Work
5  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kullanıcı İsimlerini Değiştirmek İsteyenler >> : Temmuz 01, 2008, 14:57:14
Kullanıcı adımı  Nepenthe  olarak değiştirmek istiyorum
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS sorusuna itiraz geldi! : Temmuz 01, 2008, 01:14:18
Püff bence saçmalamış yaa doğru cevap A işte kabul etsin. Hem aşırı avlanmayla etçiller önce azalır sonra da yok olur. Belli bi yere gelip sonra durmazki azalması. Sürekli azalır azalır sonra da yok olur. İnanmıyosa denesin bakalım nooluyomuşş Sırıtan
 Bu arada ben de bayıldım yorumuna. Hatta o dediğini değil yıllar sonra şimdi de diyoz kıza:
  -O kolay sınavda gerzekçe bir soruya itiraz eden salak kız!! Nihahahaa..  Şeytani

biraz irdelemek gibi olucak biliyorum ama azalır azalır yok olur demişsin peki bu azalma sürecinde diğer canlıların durumları etçillerin yavaş yavaş azalmasına bağlı olarak değişmicek mi? bozulmalar avlanmanın başladığı andan itibaren başlıcak ve burda asıl önemli olan etçillerin oranı ve avlanmanın süresi. ayrıca etçillerin yok olmasını kabul etsek bile bunun hangi safhada gerçekleştiğini bilemeyiz belki erozyon olduktan sonra belki de en başta gerçekleşmiştir tabi soruda bunların hiçbiri yok gayet yüzeysel bi soru bizdende yüzeysel bi cevap bekliyo ve kız gerçekten üniversite düzeyinde düşünebiliyo olsaydı soruya bir yanıt bulamayıp boş bırakırdı. meb'in cevabı D olarak değiştiriceğine inanmıyorum çünkü daha birçok soruda bu gibi şeylere rastlanabilir  Kararsız
7  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: hermione en zekiler listesinde : Temmuz 01, 2008, 00:40:26
Hermione bu listede 3. değil 2. sırada ve 1. sırada ise Little Man Tate filmindeki Fred Tate karakteri (Adam Hann-Byrd) var

kaynak için: http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20203221,00.html
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Formula 1 Sevenler Kulübü : Haziran 25, 2008, 19:40:12
FIA 2009 takvimini açıkladı

FIA 2009 sezonunu geçici takvimini açıkladı. Buna göre gelecek sezon, beklendiği gibi Abu Dhabi Grand Prix'inin de yarışlara ev sahipliği yapacağı doğrulanmış oldu.

2009'da sezon yine Mart sonuna doğru Avustralya'da başlayacak ve Kasım ayında Abu Dhabi'de sona erecek. Yeni takvimde bu sezonkinden farklı olarak 1 yarış daha fazla olacak.

Türkiye Grand Prix ise Mayıs ayından tekrar Ağustos ayına alındı. Ayrıca, İngiltere GP de, Fransa'daki yarışın önüne alındı.

Geçici 2009 takvimi şöyle :

29 Mart          Avustralya
5 Nisan           Malezya
19 Nisan         Bahreyn
10 Mayıs         İspanya
24 Mayıs         Monako
7 Haziran        Kanada
21 Haziran      İngiltere
28 Haziran      Fransa
12 Temmuz     Almanya
26 Temmuz     Macaristan
9 Ağustos       Türkiye
23 Ağustos     Avrupa (Valencia)
6 Eylül            İtalya
13 Eylül          Belçika
27 Eylül          Singapur
11 Ekim          Japonya
18 Ekim          Çin
1 Kasım          Brezilya
15 Kasım        Abu Dhabi
9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Utah’da dinozor fosili bulundu : Haziran 22, 2008, 10:21:24
ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde 1999 yılında ördek gagalı dinozor fosili bulunmuştu ve bu şimdiye kadar bulunan en iyi korunmuş dinozor fosiliydi çünkü kemikleri,derisi ve iç organları taşlaşmış bi biçimdeydi onun nasıl böyle kaldığı konusunda arkeologlar vücudu çürümeye fırsat bulamadan üzerinin sularla örtüldüğünü ve suda işlerin daha yavaş gittiği konusunda hem fikirdi. sanırım utah'da bulunan fosilinde antik bir nehir yatağında bulunmuş olması doğal olarak iyi korunmasının sebeplerinden biri
10  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Altyazı yükleme destekli video oynatıcı : Haziran 21, 2008, 20:33:23
media player 11 vardı bende sonra K-Lite codec pack'i yükledim hem alt yazıları gösteriyo şimdi hemde herşeyi açıyo  Göz Kırpan
11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Formula 1 Sevenler Kulübü : Haziran 21, 2008, 16:46:42
yaşasın Kimi polde Alkış 2. cepte massa var ve 3. hamilton oldu ama tabi cezadan dolayı yarışa 13. sırada başlıcak 4. sırada da alonso var massa'nın boyun ağrıları yavaş yavaş geçiyomuş Kimi memnundu araçtan ve hamilton performansından memnun değildi takımdan özür dilemesi gerekiyomuş Kahkaha bide Kimi serbest antremanlar sonrası düzenlenen sürücüler toplantısına geç geldiği için 5000 euro ödeme cezası almış  Kararsız
12  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: eguss adlı filmde harry çırılçıplak oynadı : Haziran 19, 2008, 14:52:17
bi kere o film değil bir tiyatro 2.si eguss değil equus. tiyatroyu izleyen insanlar gerçekten çok beğenmişler ödedikleri paraya ve saatlerce kuyrukta beklemelerine değdiğini düşünüyolar ayrıca dan bir oyuncu istediği filmde, tiyatroda vs. de oynar. anne babalar bu durumdan endişeleniyorlarsa eğer çocuklarına izletmeyebilirler ve tiyatroda oynayanın harry değil daniel olduğunu anlatabilirler...
13  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Haziran 18, 2008, 21:50:26
Sürücü Adayı'nı izledim gerçekten çok güzel, eğlenceli, dinlendirici bi filmdi. Rupert de gayet iyi oynamıştı Gülümseyen
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Annelerimizden Neler Öğrendik? : Haziran 18, 2008, 01:40:45
aslında bu tip cümlelerden farkında olmadan bi sürü şey öğreniyoruz mesela küçükken üstümüze bişi döktüğümüzde özellikle toplum içindeysek bide kesin azar işitmişizdir büyüyünce aynı tepkiyi kendi kendimize argo sözcüklerle hayıflanarak veriyoruz aslında en net kanıtı bizimde birer ebeveyn olduğumuzda aynı cümleleri papağan gibi kendi çocuklarımıza tekrar edişimizde. peki öğreniyosak neden göz ardı ediyoruz diye düşünebilirsiniz bunun yanıtıda bizim için bu cümlelerin ifade ettiği görevle ilgili ki bu cümlelerin görevi bize yargıyı uygulatmak değil sadece duyurmak Göz Kırpan
15  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Sevdiğiniz İlk On Film : Haziran 17, 2008, 22:28:23
patch adams
titanic
the fisher king
dead poets society
HP serisi
peter pan
good will hunting

ve aklıma gelmeyen bikaç tane daha Gülümseyen
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 17