Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:34:11  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 27
46  Diğer Konular / Kitap / Ynt: ♥|♥|♥ Küçük Prens ♥|♥|♥ : Temmuz 03, 2007, 08:24:15
annem ilk aldığından önyargıyla yaklaşmıştım çünkü küçük prenses die bi kitap okuyupnya üsülmüşştüm we bu kitabın onun dewamını olmasını istemiodum(annemin bnii hpdn uzaklaştırmaya çalıştığı sıralar neyseki pesetti)
kitabı okudum tabi özellikle sonunda zırıl zırıl ağladım(kitaplarda çok sulugözlüyüm bn yha)özelliklede şu kısmına bitiyorum hatta bi arra esberlemiştim ama her aklıma geldiinde duygulanıorum die kndime unutturdum.
Yıldızlar bütün insanların," diye yanıtladı. "Ama her insan için aynı değiller. Yolcular için, yıldızlar yol gösterici. Ötekiler için yalnızca gökyüzündeki pırıltılar. Bilim adamları için hepsi birer problem. İşadamı için zenginlik. Ama bütün yıldızlar sessiz. Sen... Yalnızca sen yıldızlara herkesten farklı sahip olacaksın..."
    "Ne söylemek istiyorsun?"
    "Yıldızlardan birinde ben yaşıyor olacağım. Ben gülüyor olacağım bir tanesinde. Ve geceleyin gökyüzüne baktığında bütün yıldızlar gülüyor gibi olacak... Yalnızca senin gülen yıldızların olacak!"
    Sonra yine güldü.
    "Ve üzüntün hafiflediğinde (zaman bütün acıları hafifletir) beni tanımış olmak hep seni mutlu edecek, dostum olarak kalacaksın. Benimle gülmek isteyeceksin. Bunun için de arada bir pencereni açacaksın... Dostların gökyüzüne bakıp bakıp güldüğünü görünce çok şaşıracaklar! Onlara 'Yıldızlar hep güldürür beni!' diyeceksin. Deli olduğunu düşünecekler. Sana nasıl bir oyun oynadığımı görüyorsun..."
    Sonra yine güldü.
    "Sanki sana yıldızlar yerine gülmesini bilen bir sürü küçük çan vermişim gibi olacak..."

bn bu yazarın normal bi beyni olduuna inanmıorum
not:atatürk hakkında özellikle kötü düşündüğünü sanmıorum o sıralarda herkes öle düşünmüo muydu?
47  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Devam Edin Anılar : Haziran 29, 2007, 00:57:01
öyle yazılar ürpertir bni gürültü  bi ışık sonra bi çığlık...
bu gün ilginnç bi ruh hali içinde olduum için bi gözümden yaş akarken bi taraftan sırıtıyorum=P
aslında hiç deişmemiş yazımın bile bnce çünkü hala aynı şeyleri hissetiriosun
48  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Yorumsuzluğun Yorumu : Haziran 05, 2007, 17:33:22
[
Keşke his özürlü rolü yapmadan öle olabilseydim

Bu yazıya tek yorumum:
---Nesin sen???----(bunu yanıtla düsgün bi yorum yazıcam ama bu cewabı almalıyım.)
( sigara ha? ewt haa çok güsel yazıosun ama daa fazla yazmak için daa uzun yaşamanın gerektiğinin farkındasın di mi?)(mp4üme kaydettim bozulana kadar silmeyeceğim)

:

Be neyim ? Evet bu güzel bir soru. Detaylı açıklamayı sana yapmak isterdim ama tek kelime ile kendimi tarif etmem gerekirse : Sabitlenemeyenim. Ve insan dğeilim bunu biliyorum Dil Çıkaran

Bunun yanında gerçetken çok teşekkür ederim Sarılan :hug

aa yaşasın bnde insan deilim!!!bunu kesinliştirdiğimize ÇOk sewindim!
Saygılarımla...Gülümseyen

(bide yeşil kısım alıntı diil ama beceremdeim çıkarmayı:S)
49  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu : Haziran 03, 2007, 11:59:30
bisa slnyla bugün gitcess umarım bnde beenirim tespitlerimi akşam hemen aktarmayı düşünüorum:/
50  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: AnlaşıLmaz ŞeyLer... : Mayıs 31, 2007, 22:16:01
 şu anda aynı şeyleri hissediorum we başka birinin farklı anlatım tarzıyla okudum çok güsell gerçekten ne demek istediimi anlamışsındır sen tbr!!
51  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Hiç mi sevmedin beni ? : Mayıs 28, 2007, 19:14:36
giden gitiştir gitti gün bitmiştir bn gideni diil giden bni kaybetmiştir..sözünü sewiosun galiba
bide şebonun okyanus şarkısını
bana bunları hatırlattı bu şiir gerçekten çok sade we içten  tabi ki güzel olmuş ama en çok bthn kısmını sefdim(Hede Hödö)eline sağlık....
(not:tom bnm hıh!!!:D:P)
52  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: E-Mail ile Mektup Arasındaki Fark ^^ : Mayıs 26, 2007, 22:09:40
bn büyücülük dünyasında en sewdiim şey(her şeyi sewiorum bn) bu yüzden baykuş postası düzgünce parşomene yazıosun we mühürleyip weriosun.hala böyle olsa yolladığımız mektup geç ulaşır ama  türkçeye saygı...ama e-mail çok daa kolay bn ikisinide çok sewiorum ama mektup çok ayrıdır yaa kendine e-mail atmak çok duygusuz ama kendi el yazınla bi mektup gelince çok güsel oluo deneyin bnce...(bu arad bnde e-mail tarzı yazdım farkındayım ama kolay we sewiorum )
53  Diğer Konular / Kitap / Ynt: SADECE APTALLAR 8 SAAT UYUR! : Mayıs 26, 2007, 22:00:17
ben çok sewdim yaa yarın alıorum  bu kitabı uyku wakit kaybı gibi gelio bana tmm çok gerekli fln ama 8 saat uyuyunca sabah uyanamıorum ama 4 saat uyusam bile daa dinç kalkabiiorum :S O.o her neyse kişisel gelişim iidir okumak lasım...
54  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Sirius ve Dumbledore Ölmedi!!! : Mayıs 26, 2007, 21:47:28
ya öldü işte kabuul edin artık ayrıca herkes aynı şei sölüo zaten konulara bi göz atmaya ne dersin?
55  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 14.bölüüm: büyük ve karanlık günler : Mayıs 23, 2007, 13:30:11
Robin in y ailesel problemleri warmoi ya da kardeşi fln yokmuş ya da kendini srius gibi acı çekmiş ama önemli güçlü we komik hissedio O.o  (bn bölüme yorum yazıcaktım ama okurken sadece bunları düşündüm çenemi(elimi)tutamadım tabi..)
56  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Yorumsuzluğun Yorumu : Mayıs 15, 2007, 21:10:35
Keşke his özürlü rolü yapmadan öle olabilseydim

Bu yazıya tek yorumum:
---Nesin sen???----(bunu yanıtla düsgün bi yorum yazıcam ama bu cewabı almalıyım.)
( sigara ha? ewt haa çok güsel yazıosun ama daa fazla yazmak için daa uzun yaşamanın gerektiğinin farkındasın di mi?)(mp4üme kaydettim bozulana kadar silmeyeceğim)
57  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İnternette En Tehlikeli Cümle : Mayıs 09, 2007, 20:22:41
fbı ın işi gücü yok demkki o kadar suça rağmen 14 yaşında bi kızın okuluna gelip sorguya çekebliolar ha wayy güselmiş(hırrr!!)
bushu öldürün yasmış öldürcem yazmamış ki
artık barış yanlısı olmakta yasak ne güsel ona bakılırsa bnde ölsün istiorum şimdi sitede böle düşünen herkesi toplayıp sorguya mı  çekckler hatta düşünme özgürlüğümüzü kullandıımız için yakında hapis,ölüm cezası flnda werirler(yine Hırrrr!)
58  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Dünyanın yeni harikaları : Mayıs 08, 2007, 14:50:13
başka bişiyden mi bahsediorus bilmm ama internetten oy werilebilio die biliorum
sites adresini nereye yazdıımı ya da bütün dünyayı bulursam yazarım
bide yine duyduuma göre (dergide yasdıına göre)07.07.2007 de açıklanıcakmış 7 harika ya.
ayrıca Ayasofya da war die biliodum.
59  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rupert biriyle çıksa ve onla evlense artı bir de ÇOCUK yapsalar ne olur??? : Mayıs 02, 2007, 20:20:12
puahaha bi yastıkta kocayın fln  canımm bnmm ne çok yakışmışsınız ayırcak halimis yok sonuçta weletlerinin birinin adını hayri koysunlar ama.p
60  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Notalar ve Damlalar... (nihayet :P ) : Mayıs 02, 2007, 19:32:43
şarkılar gerçekten bazen çok acımasız oluyorlar haklısın...
amor et prodo ihanet we sewgi(aşk) çok zorr çokk...
neyse duyguları boşwerirsek çok güzel we içten olmuş ama tanışmasakta arkadaş tawsiyesi sana böyle yzılar yazdırmalarına bir daha izin werme...
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 27