Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 00:56:09  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 27
16  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İğneden korkanlara müjde : Mayıs 04, 2008, 13:50:23
ben çok sewerim aşı olmayı ya da iğneyi ama seda(sınıf arkadaşım) çok seinecek bu habere ölesiye korkyor çünkü(bak döverim çok kötü olur diince aşı oldu geçen gün Hede Hödö)
17  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Klavye Kavgasına Var mısınız? : Nisan 30, 2008, 22:17:00
klawye acıtıyordu en son denediğimde ama ii yöntemmiş bilgisayarımı değiştirdiğimde eski klawyemle önüme gelene dalabilrim Hede Hödö
18  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Ankasız Sabahların Külleri ~ Yeni : Nisan 10, 2008, 00:36:17
yazın gibi kısa ve öz toplu ama dağınık bi yorum yapmak istiyorum.

yorum yapacak yer bırakmamışsın ne bu böyle yha =
19  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Doğum Günleri : Nisan 09, 2008, 00:33:24
ben fredin ölümünün yası yüzünden kimseye şaka bile yapamadım

ve bütün gün hogwarts marşını onlar gibi ölüm marşı olarak söyledim herkes biraz daha inandı deli olduğuma x]

mutlu yıllar fred & george !!!!!!!!!!
20  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Terk Ediyorum [+16] : Nisan 04, 2008, 19:25:28
Oysa O, beni tüm içkilerden daha fazla sarhoş edebilen tek şeydi.
bu sözü sewdim
güzel olmuş gerçekten çok beğendim
 yha ama madem kandan korkuosun iç ilacını uyu(sonsuza kadar) di mi ama Dil Çıkaran
21  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Tolga Çevik'le(!) Komedi Dükkanı Artık TRT'de : Mart 21, 2008, 20:48:07
öğrenince izlemiycektim sözümona ama dayanamadım ve izledim biraz gülme krizine girip boğulma tehlikesi atlattığım program bu diildi bnm hiç beğenmedim
22  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Lanetlendi : Mart 19, 2008, 19:38:19
oyuncularla bi sorunum yok ama yates lanetlendiyse takla ataraq gülmek istiyorum
23  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Ferrari'sini Satan Bilge ~ Robın Sharma : Mart 16, 2008, 15:46:09
kitap 1 yıldır kitaplığımda 1 haftadır da çalışma masamın üstünde duruyor ama okumadım okumayı da düşünmüyorum sanırım
24  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Bir kaç iç çekiş : Mart 11, 2008, 21:26:11
hadi bir süpriz yap arna die girdim siteye ve bi baktım 3 tane birden çok mesudum anlatamam X]

Senleyken acıdım bize
Bile bile susuzluğunun sonsuzluğunu
Dindirmeye çalıştım.
Boşunaydı.

vampirler aklıma geldi sonsuz susuzluğu okuduğumda sonradanda ama aşk da öyle gibi sonsuz ama kazıkla son buluyor diye düşündüm  (genelde ya da bazen yani şey.. ne demek istediğimi umarım anlamışsındır)

Gel dedim;
Geldin.
Öp dedim;
Öptüm.
Sev dedim;
Sevdim.
Bit dedim;
Bitmedin.
ve bu kısmı çok sevdim (eğer ki kendine emir verip yapıyorsan -Sev dedim;
Sevdim.- gibi daha çok hoşuma gitti yok eğer yazım yalnışı kafa bulanıklığı gibimsi birşeyse yinede hoşuma gitti )
25  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Jelibonların İsyanı : Şubat 23, 2008, 16:39:43
jelibon bağımlısı bir şahsiyet olarak dışarı çıkıyorum jelibon alıcam!!(haMM!!)
çok güzel görünüolar yaa o avizeden ya da elbiseden alırım kullanamadan bitrer ztn:p
26  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Odanızda Harry Potterla ilgili Neler var ? : Şubat 12, 2008, 17:44:08
bir kytum war içinde envai çeşit resim yazı albüm ws ws.birde fanficler war kitaplarım war 1-3 eksik. 30 tane fln poster war bir çercewenin içinde 1.filmin afişinin ufacık bi rsmi war dolabımının üstünd haberler war bir dolu not war duwarlarda çalışma masama bilgisayarımın üstünde fln yazılı. şimşek şeklinde küpelerim we cep tel. süsüm wr günlük we okul defterleri albüm(sırlar odası-z.a.y) kurcalasam çıkar birşeyler daha aslında ama düşünmeye üşendim :S
27  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18 : Şubat 11, 2008, 23:18:46
Alıntı
sen yazımı sevdin mi tam emin olamıyorum
bende sevdim mi sevmedim mi bir bilsem doğru düzgün bir yorum yazardım ama...karışık biraz  Acayip Şaşırmış
ne hissetiğimi ilk anladığım anda sölerim  Gözlerini Deviren  Hede Hödö
28  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni : Şubat 11, 2008, 23:10:28
bence gölge we güneşin (gölgenin güneş we bir cisimle olması dışında)ilginç bir uyumu war ve ben bu uyumu çok seviyorum...
bunu efsanene çok güzel iliştirmişsin sonu bitirdi beni bu yüzden (ahh birde cümle kurabilsem O.o)Güzel olmuş işte yha =)
29  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Devamsızlığın Devamı ~ Yeni : Şubat 11, 2008, 23:01:34
heyy ben bunu geçen gün senin yazılarını tekrar gözden geçirirken buldum sanki başında birkaç yıl önce yazıldı we dewamı yoktur/gelmeyecektir die birşey yazıyordu (yazmıyor muydu?=S)(anneannemlerde unutmuşum kağıtları sevdiğim bazı şeyleri yanımda taşırım genelde, aralarında senin yazıların da vardı canım sıkılırsa ya da umtsuzluğa fln düşersem okuyup mutlu oluyorum Hede Hödö)
...
bence dewamını yazman çok güzel olmuş eski zamanlarımı hatırladım o aralar bayağı bi işlemişti bu yazı bana şimdi pek etki etmedi ...(O.o)
~Kişisel algılama senin yazın gerçekten ii sadece bnm duygulanma ayarlarım bozuldu (A)
30  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Hayat Kafa Yapıyor ~ +18 : Şubat 06, 2008, 22:59:15
bazı sorularım war
içsen de içmesende hayat zaten kafa yapmıyor mu da birde gidip içtin?
beni sewerdi o diyen masum tarafın mı kazandı?(benim komplo teorileri üreten tarafım kazandı da (A))
hayatın kafa yapmasından uzun süre zewk aldığında sonunun kötü bitmesi ihtimali umrunda mı?
(sanki sinirle yazmışım gibi gelebilir ama tamamen masum sorulardır)
bu arada yazını sewdim sanırım...(puaha buzdolaplarındaki şok dondurucular gibi insanlara da bu yazyı okutalım nasıl olurdu  kujjucuum?)
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 27