Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 05:45:08  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Bill ve Fleur'un Düğünü : Eylül 17, 2006, 11:49:43
bence önlem alınır ama yetmez dumb ın öldüğünde bile yoldaşlık neredeyse hepsi ordaydı ama koca dumb öldü gitti
2  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Bill ve Fleur'un Düğünü : Eylül 17, 2006, 11:46:47
bence düğünde kesin bişiler olur ama ölen olur mu olmaz mı bilmiyom olursa jk kitabın başında iki baş karakter ölecek demişti bence bu düğünde olacak
3  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7.kitap senaryolarım neler olabilir bu kitapta? : Eylül 17, 2006, 11:31:10
1)dumbledore hortkuluklari yoldasliktakilere soylememis olabilir ama ona yoldasliktakilerden daha yakin olan biri biliyordur.(lupin v.s)yoldasliktakiler ise hortkuluklari dugunde ogrenmeyecekler bence.harry hortkuluklari aramaya gittiginde ron buyuk bi ihtimalle harry nin yaninda olur boylece mr. ve mrs. weasley hortkuluklari ogrenmis olur.bi detonks casus olsaydi harry ile birlikte hogwarts a yururken (melez prens bkz:149, 150) ona bisi yapabilirdi.
2)kesinlikle annesi ve babasi(ozellikle de annesi)hakkinda onemli seler bulcak.
3)filch buyu yapabilir ama kendini harry icin feda etmez.
4)snape lily e asik olabilir ama bunun gunumuze etki edecegini pek sanmiyorum
5)bir duello soz konusu ama harry ve snape degil bence Dil Çıkaran
ben de tonks un casus olacağını düşünmüyorum ama sırf harry e bişi yapmadı diye onun yanında olduğunu söyleyemeyiz doğru zamanı bekliyor olabilir mesela
mesela z.anka da bir yıl boyunca bartemius crouch bişi yapmamaıştı
  ama bence tonks ii biri
hatta ii biri olmalı zaten yoldaşlıkta yeterince casus var
4  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7.kitap senaryolarım neler olabilir bu kitapta? : Eylül 17, 2006, 11:27:05
jk kitabın başında iki baş karakter gidecek dememişmiydi bence düğünde hortkluğu anlatabilir de bence ilk anlatacağı kişi de lupin dir belki de düğünü ölüm yüiyenler basar düello falan tonks a gelince valla kitapta neyin ne olacağı belli değil tonks bir muggle bile çıkabilir
5  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Zümrüdü anka ya bir poster daha : Eylül 16, 2006, 22:10:44
ya bu poster çok büyük gerçekten
masaüstüne sığmıyo
ama yine de sığmıyo
6  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: dumby nin harryi korumak için privet drive a yaptığı sihir ne olabilir : Ağustos 13, 2006, 14:54:32
bence bu bütün büyücülerde olan bişi değil bu görünmez güç eğer olsaydı voldi başkalarını öldürürken herhalde onlardan da çıkması lazım dı değil mi
7  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: ikinci baharında kim sihir dünyasına adım atacak : Ağustos 13, 2006, 14:49:19
iki şık daha eklendi ama ben onlardan birinin olabileceğinden emin değilim sihir güçleriolsa bile ne yapabilirler ki
8  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / 5. filmi çok keserler m : Ağustos 13, 2006, 14:43:58
arkadaşlar 4. kitap 800 sayfalık olmasına rağmen gördüğünüz gibi film de önlerine gelen şeyi kesmişlerdi
              5.kitap ta 1100 sayfalık olduğuna göreben ce film çok kesilecek 5. kitap benim en sevdiğim kitap ve 5. film de en çok beklediğim film olmasına rağmen filmi beğenmeme ihtimalimiz çok büyük
yorumlarınızı bekliyorum
9  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5.Filme Yeni Gelen Kişilerden En Çok Hoşunuza Gideni : Ağustos 13, 2006, 14:32:34
hepsi ii gibi görünüyo ama sanırım tonks brz genç gibi ve ben hala 4ünü gördüm genç lily falan görmedim ben
10  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5. filmde görmeyi en çok istediğiniz sahne? : Ağustos 13, 2006, 11:05:20
lunayı
mcgonnagalın umbridge i teftiş  sırasında oturtuşunda umbridge nin yüz ifadesi
harry ve grubunun esrar dairesinde isaacs malfoyu yenişleri
ayrıca kreacher bb1 girl ün dediği gibi çok büyük rol oynuyo onu almazlar
ikizlerin okulu bıraktıkları sahne
duruşma
yoldaşlık toplantılarını
11  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: dumby nin harryi korumak için privet drive a yaptığı sihir ne olabilir : Ağustos 13, 2006, 10:39:31
tamam öle oldu dielim peki o zaman bu sihir ne bunu açıklmanızı istiyorum ben
12  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / dumby nin harryi korumak için privet drive a yaptığı sihir ne olabilir : Ağustos 13, 2006, 01:01:32
hatırlıyo musunuz 5. kitapta vernon harry nin boğazını sıkınca böle harry nin içinden bi ruh gibi bişi çıkıp vernon enişteyi ters tepmişti ben ce bu olabilir sihir
yorumlarınızı bekliyorum
13  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / ikinci baharında kim sihir dünyasına adım atacak : Ağustos 13, 2006, 00:56:11
arkadaşlar 7. kitapta kim sihir gücünün olduğunu öğrenecek jkr bunu sölemişti bir muggle sihire kavuşacak diye sizce bu kim olabilir
14  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: dumbynin tablosu : Ağustos 13, 2006, 00:46:33
bence öğrenmesi gerekmez rab.ı çünkü rab kendine düşen hortkuluğu çoktan yok etmiş olmalı
rab ayrıca siriusun kardeşi 6. kitapta lupin değiniyo 5. mi 6. mı bi bölümün baş sayfasının en altında diye hatırlıyom
15  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7. Kitapta Hogwarts Açılacak mı? : Ağustos 13, 2006, 00:37:38
7. kitapta harry okula geri dönecek.bu benim düşüncem tabiki de ama bence hortkulukları arama işini bir yıl erteleyecek zaten okulunu bitirmesine bir yıl kalmış bence bir yıl sonra aramaya çıkacak hortkalakları
seni kırmak istemem ama bana biraz saçma geldi harry okulu bitirmekle uğraşırken voldi onun okulu bitirmesini beklemiycek herhalde
bence derhal hortcruxları bulmalı
Sayfa: [1] 2 3