Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 16:01:03  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 19
1  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel'in dispraksi hastalığı varmış! : Dün 00:39:27
hastalığın nedeninin bilinmemesi kötü tabi bu durumda seyri konusunda da emin olunamaz ve kesin bi tedavi uygulanamaz sanırım ama iyi huylu ve en fazla kötü bi el yazısına sahip olmasına neden olmuş bu şekilde kalırsa fazla problem çıkmaz heralde ama yine de tanrı yardımcısı olsun Kararsız
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cinsiyet Tahmini - Çin Takvimi : Dün 00:22:38
malesef ıskalamışlar Dil Çıkaran XD
3  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4 | 8 | 15 | 16 | 23 | 42 Gerçekleri! : : Ağustos 11, 2008, 18:36:57
Arminas zaten ilk sezonun 42 bölüm olmadığını kastetme amacıyla söyledi onu Dil Çıkaran Sırıtan XD
biliyorum bende ona katılmak amaçlı yazmıştım mesajı zaten Gülümseyen
4  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4 | 8 | 15 | 16 | 23 | 42 Gerçekleri! : : Ağustos 11, 2008, 18:32:03
Beyler bayanlar msj larda rastlayamdım size daha ilgincini söyliyim bu sayıalr sezondaki bölümleri ifade ediyor yani 6 sezon süren losta ilk sezonda 42 ikinci sezonda 23 üçte 16 dörtte 15 beşte 8 ve son sezonda ise 4 bölüm mevcut olacağını belirtiyor diye okumuşltum
İlk sezon 42 bölümmüydü? Kahkaha
hayır 24 bölümdü diğer sezonlarında söylenen bölüm sayılarıyla bi alakası yok Dil Çıkaran
5  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Dumbledore-Çataldili... : Ağustos 09, 2008, 23:23:36
Vikipedi'de dumbledore için şöyle bir açıklama yapılmış sanırım sorunun cevabı burda:
"Dumbledore mermish dilini, Denizhalkı'nın kullandığı dili, ve diğer birçok dili konuşabilir, Çataldilini anlayabilir fakat konuşamaz."
6  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: harry potter'ı beğenmiyor...! : Ağustos 09, 2008, 23:14:18
bencede rupert grint, daniel radcliffe'den daha iyi bir oyuncu... furkan kızılağaç'ında kıskandığı için öyle bir görüş bildirdiğini sanmam.
7  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Yaşam Acımasız [+16] : Ağustos 06, 2008, 22:23:51
wow gerçekten acayip güzel bi şiir olmuş okuduklarım arasında en iyilerinden biriydi  Alkış
8  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Dünyada Türklere Sorulan İlginiç Sorular... : Ağustos 03, 2008, 21:01:42
bunlar biraz abartı olmuş ama gerçekten de buna yakın şekilde tanıyolar bizi. şahsen ben bile bu doğrultuda sorularla karşılaşmıştım ve gerçekten öyle olmadığını anlatmaya çalıştım artık ne derece inandırıcı gelmiştir bilemicem
9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Youtube.com.tr geliyor! : Ağustos 02, 2008, 19:46:30
pek inanmadım bu habere çünkü birkaç hafta önce milliyette şöyle bi haber okumuştum netten tekrar buldum size de göstereyim:

İnternetteki görüntü paylaşım sitesi YouTube'un kapatılmasını sağlayan Ankara Cumhuriyet Savcılığı Basın Savcısı Nadi Türkaslan, bu sitedeki görüntülerin sadece Türkiye veritabanının kaldırıldığını, dünya üzerindeki veritabanının kaldırılmaması halinde sitenin açılmayacaklarını söyledi.

YouTube'nin sadece Türkiye’deki veritabanını kaldırdığını açıklayan Türkaslan, “YouTube ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü veya Genelkurmay'a şikayet e-mailleri gidiyor. Onlar da bize başvuruyor. Mahkemede 5 bin 816 sayılı Erişimi Engellemeyi Kapsayan Kanun maddesi ile siteyi erişime kapatıyoruz. İçerikten çıkarıldığı anlaşılırsa Cumhuriyet Savcılığı olarak erişime açıyoruz. YouTube de son olarak sadece Türkiye'deki veritabanı kaldırıldı. Videoların tamamen içerikten çıkarılması gerekiyor. Videonun dünya üzerinde veritabanından çıkarılması gerekiyor. Aksi takdirde siteyi erişime açmıyoruz. Videoyu siteye atanlara ulaşamıyoruz. Kendimize muhatap bulamıyoruz. IP numarasını istediğimizde ‘ticari sır’ deyip vermiyorlar” diye konuştu.

bunları söyledikten sonra youtube.com.tr diye site açmaları çelişki olur ve bizim yapılanları görmememizi sağlamaktan da öteye gitmez
10  Diğer Konular / Lost / Ynt: En Sevilen Karakter? : Ağustos 02, 2008, 00:49:32
1-Jack favorim Âşık
2-Sayid
11  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: 1.fragmana kaç puan verirsiniz? : Temmuz 30, 2008, 20:38:19
ben 7 verdim etkileyici bi fragman Alkış ama yine de daha iyisi olabilirdi dumbledore ve tom riddle ağırlıklı olmuş diğer karakterlere de biraz daha vurgu yapsalarmış keşke Gülümseyen
12  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Beyniniz hakkında 10 şaşırtıcı gerçek : Temmuz 27, 2008, 23:23:48
yazıyı okurken eşit hızlarla okumaları değil önemli olan okuduktan sonra anladıkları veya okurken onlara yazının neler çağrıştırdığı vs. belki aynı hızda okuyolardır ama bu onların zekası hakkında bi ipucu vermez bize. ayrıca biz herhangi bir konuda herhangi bişeyi yaparken bütün IQ'muzu kullanırız zaten IQ'nun yarısını kullanmak diye bişi olmaz. haklısın aynı anda birçok şey yaparkende enerji ölçümleri farklı çıkar çünkü aynı anda beynimizin farklı bölümlerini çalıştırıyoruzdur ama yine dediğim gibi zeka seviyesi arttıkça bu harcanan enerjide artıcaktır çünkü zeki insanlar daha kompleks nöral bağlantılara sahiptir ve bu da daha fazla enerji harcanmasına yol açar
13  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Labirentiniz.Com // Dedektif Ol, İpuçlarını Birleştir, Bulmacayı Tamamla : Temmuz 27, 2008, 05:13:22
bahsettiğim kişiler hpc'dekiler ve onlarda yeteri kadar ipucu görüyolar sanırım. ikincisi ve en önemlisi olansa kendi başlarına hiçbişi yapmıyolar zaten herkes yardım alıyo birbirinden Gülümseyen (her neyse bi önemi yok istedikleri yerden başlarlar Aww)
14  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 27, 2008, 05:10:08
Sum 41 - With Me
15  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Labirentiniz.Com // Dedektif Ol, İpuçlarını Birleştir, Bulmacayı Tamamla : Temmuz 27, 2008, 05:00:18
rica ederim. yalnız bişeyi anlamıyorum neden herkes en baştan başlıyo, ipucu verilen en son şeyden başlamak yerine? Gülümseyen
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 19