Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 00:47:32  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 44
1  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: cevaplanmayan sorular herkes buyursun tartısalım : Bugün 00:46:25
benimde bi sorum olcak.ben hala dumbledor'un Kelid aynasında ne gördüğünü anlayamadım.cvbı bliosanız sööleyin..

Dumbledore Kelid Aynası'nda kendini Ariana, Kendra ve Aberforth'la (kısaca ailesiyle) birlikte huzurluca yaşarken görüyor. Gülümseyen
2  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Bugün 00:33:45
bende 1 - 1,5 saat önce otostop çekcektim Belgrad'a mesajları görünce bi bekliyim bakalım şu anda devrim varsa asla yetişemem zaten dedim şimdi baktım devrim bitmiş bile Hede Hödö tüh.. Gözlerini Deviren neyse en azından belgrad şehri kurtulcak Hede Hödö Kahkaha
3  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avatar The Last Airbender Hayran Kulübü : Dün 23:47:02
derhavril, Hey Ho Lou, lilyevans ve joshbsr14 paylaşımlar için çok teşekkürler.. Gülümseyen

resimler Hede Hödö  :

4  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Temmuz 02, 2008, 20:44:07
kutlamak için Halloween Canavar Maskesi alıp, birisinin profilinden ilgilen seçeneğine basman, sonrada oradaki listeden maskeyi seçip kullan'a basman gerek.. Gözlerini Deviren bir de biliyorsundur belki ama yinede ekliyim 1 saatte bir bunu yapabiliyorsun ve her seferinde ruh halini %8-10 civarlarında arttırıyor. ruh halin düşükse 8 haziranda yılbaşı havai fişek patlatıp yükseltebilirsin (sadece 1 kere yapılıyor ama Hede Hödö). ama cadılar bayramını kutladım başarısı için gelecek cadılar bayramını yani 56 gün beklemen gerek ne yazıkki.. Kararsız
5  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Haziran 28, 2008, 00:15:32
Evlilik töreni iptal edildi. Neyse, en azından ne giyeceğimi düşünmek zorunda değilim. Oturur paşa paşa Lost izlerim.

vay be lost popmundoda Kahkaha Kahkaha

ehehe çok hoş durmuş Hede Hödö Kahkaha bi de o Lost izlerim kısmını Türkçe çevirmenler eklemiş galiba. ingilizceye çevirince cümlede lost geçmiyor sanırım Gözlerini Deviren Terleyen Gözlerini Deviren
6  Diğer Konular / Geveze / Ynt: bakalım ne kadar dayanabileceksiniz : Haziran 21, 2008, 17:10:00
ilk seferde 18.465 yaptım... en fazla 31.469 saniye dayanabildim Kahkaha
7  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 20, 2008, 23:11:15
Tam bir çaylağım :S

bir işe nasıl gireceğim bilemiyorum. iş ilanlarından tıklıyorum yeterli beceriniz yok diyor. becerini geliştirmek için de kitap falan almak gerekiyor ona da para yok ne yapcağım anlamadım  Utanmış

Satış elemanlığı, tezgahtarlık, barmenlik gibi işler eessrraa'nın da dediği gibi yetenek gerektirmiyor Gülümseyen ama onlarda bir tek çekicilik istiyorlar, onu da eğer yüksek maaş istiyorsan en fazla vasat yapsan yetiyor. Hede Hödö bir de nüfusu az olan şehirlerde genellikle maaş oranları daha yüksek oluyor.

Yetenek öğrenmek için de işte biraz kendini geliştirmeye başlayınca 900 ile 1700 arası bi maaşla iş bulabilirsin öyle yavaş yavaş para birikiyor Hede Hödö
Ya da çok daha kolay bi yol var; İstanbul Forumuna bak (Üniversite Dersleri başlığına falan) oradan sana yetenek öğretecek bi öğretmen bulabilirsin.. Gülümseyen
8  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Haziran 20, 2008, 19:26:09
bencede oyun zaten yeterince zor bir de yemeğini tuvaletini falan çıkarıp iyice zorlaştırmaya gerek yok Hede Hödö hem o zaman her 3-5 saatte bir girip bakmamız lazım. özellikle de internet olmayan bir yere gidince karakterini ruh hali/sağlık %75'ken falan bıraksan döndüğünde %25'lere düşmüş bulabilirsin.. zaten ruh hali sağlığı yerlerde sürünen birsürü kişi var bir de daha çok düşürücü etken çıkmasın.. Hede Hödö
9  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: En ucuz nerede : Haziran 20, 2008, 01:39:00
İstanbulda en ucuz Temel Klavye Enstrümanları ve Profesyonel Görgü Kuralları kitabını nereden bulabilirim? Gülümseyen
10  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Hogwarts Hortkuluk Olabilir mi? : Haziran 20, 2008, 01:04:22
gerçi bütün hortkulukları öğrendik ama Hede Hödö voldemort kendini evinde hissettiği ve sevdiği tek yer hogwarts diye tutup koskoca şatoyu hortkuluk yapmazdı ki zaten .. Hede Hödö hortkuluğu hogwarts'ın kendisi yapmaktansa, içine saklamayı tercih ederdi yani daha kolay ve daha güvenli.. (nitekim içine saklamış zaten Hede Hödö) ve yapmaya çalışırken içindeki 1500 kişiden biri olsun görürdü onu.. ki dumbledore de farkederdi hergün bir hortkuluğun üstünde yürüseydi Hede Hödö
11  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Bence sonuna kadar oynamalı : Haziran 19, 2008, 21:48:33
daniel filmden çıkarsa filmi izleyenlerin sayısında bi azalma olur kesin çünkü başrol oyuncu ve 5 filmde de o oynadı sonuçta.. emma ve rupert için de bu geçerli..
12  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Ölen Karakterlerden Hangisinin Hayatta Olup Filmde Oynamasını İsterdiniz??? : Haziran 19, 2008, 20:33:31
kesinlikle Fred Ağlayan nalçak rowling bari ikizlere dokunmasaydın Ağlayan

tabii sirius, lupin, tonks, lily ve james de var..
13  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Bakalım Hangisini Daha Çok Seviyorsunuz? : Haziran 19, 2008, 20:25:13
harry ve fred'e oy verdim ankette.. ama bu listede ginny yok Gözlerini Deviren
14  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: bi anket daha : Haziran 19, 2008, 20:18:45
rolünden dolayı bence.. filmde hep harryye gıcık olan birini canlandırıyor ve başrol değil.. bi de daniel kadar normal hayatta ortalarda olmamasının da etkisi var bence biraz..
15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 18, 2008, 19:45:55
Arkadaşlar ben popomundoda baya yeniyim de...   Terleyen Şarkı bestelemeye çalışıyorum. Bir türlü ilerlemiyor. Ne yapmam lazım?? Yardımcı olursanız sevinirim=)  Aww

Şarkıyı başlattıktan sonra Öncelikler'den Profesyonel Çalışmalarım'ı Müzik Bestele olarak ayarla. Sonra güncelleme gelmesini bekle Göz Kırpan
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 44