Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:30:21  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 87
31  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 02:28:26
oha 3 sene boyunca da calisilirmi be...o kisi son senede kontak atar yani...

evet baykushane'miz burasi Kahkaha
32  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 02:24:56
benim gozlerim hafif hafif gidiyor gibi Kahkaha
mezzo yu da acmisim zaten bana klasik seyler caliyor. tam uyumalik Kahkaha
33  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 02:11:18
aman nazar degmesin bende bir bozukluk yok... olmasin istemiyorum.. kim ister ki zaten?
34  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 02:09:31
him kisiden kisiye gore degisir. ama ben de tv yi secerdim galiba.. ehehe Kahkaha

ben gozlerim bozulmasin diye okumuyorum caktirma Dil Çıkaran yok yok okyorum tabi de abarti degil normal derecede iste... butun gun okunmaz yahu cidden. ben bi keresinde bir gunde iki kitap bitirmistim ve karakterler birbirine girmisti cok sacmalik etmisim Kahkaha
35  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 02:06:02
cidden ne yapilir ki butun gun. bilgisayar olsa bari Dil Çıkaran o da absurd olurdu tv yok pc var Kahkaha
disari cik gez. tek secenek bu. butun gun kitap da okuyamazsin ki gozlerin siser agrir bozulur vs
36  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 02:02:09
ya birak tv yi simdi. sahil varmis otede kap birini git oraya. ben olsam of pof yani. butun geceler orada. sezong da uyumak en buyuk gayelerimden biri, ama sabaha sag cikarmyim bilmiyorm Kahkaha

him sbs oks falan bir sey mi var? ya da oss Dil Çıkaran bence de kapattirsin. internet olmasa cook rahar bir yerler kazanilir bence Hede Hödö tatilde olsun yedi yirmi dort ama okul zamani ben de sevmem.. ama yine de cok kullanirim o ayri. ne demisler imamin dedigini yap yaptigini yapma Kahkaha

off tv olmamasi da kotuymus yahu... kabus gibi olmali o ev :S
37  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 01:56:10
hosgeldin shu_damla Kahkaha

38  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 01:53:06
gezmek senin elinde Dil Çıkaran

off Friends var TV'de... biktim artik ezberledim bolumleri Hede Hödö
aa show plus da jay leno var. hem de james mcavoy da olacakmis.. duffy de kapanis performansi yapacakmis. izlenir bu bolum Dil Çıkaran
39  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 01:43:35
e zaten ankara, istanbul gibi sehir bulusmalari olmuyor mu?
butun ahaliyi toparlamak coook zor olur. ama bilmiyorum daha once denendimi. herkes gelebilir mi onu da bilmiyorum. sehir bulusmalari bile az oluyor sayisi. ben bi ihtimal vermiyorum buna =p
arada yoneticiler toplaniyor galiba, ama uyeler toplandimi farkli sehirlerden bilmiyorum.

ahahah ne guzel Dil Çıkaran beni salincak tutar  <.<

miss-potter sen de malzeme var degerlendirmiyorsun hesabi... Kızgın
40  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 29, 2008, 01:33:29
ben geldim kafe sakinleri!!
uc e kadar beklemek gibi bi amacim yok ama uykum kacti geldim.. ne guzel misil misil uyuyordum... hmpffff!
bu arada iyi geceler esn. bende de bu saatte inilecek bir sahil olsa...off... bu saatte inmeye kalkarsam ben sabaha sag ya da aklen iyi bulamazsiniz saniyorum Kahkaha
41  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Göreceli Kavram : Haziran 28, 2008, 17:38:07
Hosgeldin gelenek oldu artik Dil Çıkaran
yenilere de eskilere de deniyor Kahkaha Kahkaha
42  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Bu İsim Neyin Oluyor : Haziran 28, 2008, 17:31:29
demin konusuna cevap yazdigim bir cafe uyesi Dil Çıkaran

naz?
43  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Göreceli Kavram : Haziran 28, 2008, 17:25:18
hosgeldin gamze Dil Çıkaran
ben sana soyleyeyim 18 yasina gelince bir halt olmuyor Hede Hödö oyle bir beklentin falan varsa iptal et.  sadece yasalarda vs ise yariyor 18 yas. ama baska bir ise yaradigi yok. 18 ine girince gokten vahiy falan inmiyor yani Dil Çıkaran ya da super guclerle donatilmiyorsun. dogum gununde uyandiginda kendini uzayda bulmuyorsun. Dil Çıkaran 18 yasinda oldugum icin degil, cevremdekiler 18lerinde oldugu icin diyorum bunu.

kizlarla ben de anlasamam. ozellikle bizim okuldakilerle. erkekler daha eglenceli. en azindan samimi ve gercekler. kizlar gibi "plastik" degiller. yapay degiller. yani benim gozlemlediklerim bunlar cevremde.

gezmekten ben de nefret ederim. alis veris hele en buyuk kabusumdur! mumkunse birileri bana alsin getirsin, ben de giyeyim. ne gerek var bir tane kumas parcasi icin o kadar gezmeye Hede Hödö

bu arada "takma ad" in cok hosuma gidiyor. 'goreceli kavram' neden bilmiyorum hosuma gitti Dil Çıkaran

neyse, tekrar hosgeldin/.

edit: bu arada, umarim istedigin yeri kazanirsin.
44  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Arna Belorn : Haziran 28, 2008, 16:37:02
Kendini tanitirken bile edebiyat yapiyorsun, ben iki cumleyi bir araya getiremiyorum Kahkaha aslinda normal yani kendini tanitirken edebiyat yapilmasi Dil Çıkaran ben edebiyat, yorum vs sozel ozurlu bi insan oldugum icin bana garip geliyor Kahkaha
edebiyat, yazi yazmak hep ozenip de yapamadigim bir seydir. beceremem. cok kitap okurum, ama yazamam.
neyse iste, bana bir parcada dorgu duzgun yorum yaptiran tek insansin. nasi yapabiliyorum bilmiyorum, yazilarinda benden bir sey buldugum icin mi yoksa baska bir sey mi hic bir fikrim yok.

kedi istemissin... hayvanlar bambaska bir sorumluluk. sadece alip bakmak sevmek icin yeterli gucu bulmak yetmiyor... su an yanimda dunyanin en yumusak tuylerine sahip, en iyi huylu, en akilli kedisi duruyor... ama kanser.. hem de kotu huylu... 3 - 4 ayda bir ameliyat oluyor... ne kadar surecek bilmiyorum... of lanet olsun gozlerim feci derecede doldu! sadece bakip sevmek yetmiyor... herseye ama herseye hazir olmalisin.. neyse bunlar sadece sana degildi. ben bilemem sen nasilsin bu konuda, ama soyleyesim geldi iste..

sigara sigara sigara... cok buyuk bir marifet degil mi? iciyorsun da ne oluyor? bahanelerin hazir mi? mutsuz hissediyorum, yanlizim, hayat cekilmez o yuzden de iciyorum. yok ya? sigara icmeyen herkes hayati laylaylom mu yasiyor? sigara cozum degil.. olmayacak... hayatim b/k gibi hadi bi sigara yakayim... suna uzuldum ya dur bi yakayim da geleyim kendime.. oldu pasam! icme! icme! icmeee! boyle deyince sanki biraktin dimi? ama olsun. icme..icmemelisin... sigara icenlere cok tepkiliyim, farketmissindir Kahkaha

neyse, biraz kizdim mi ne Hede Hödö
herkes yazilarindan bahsetmis, ben farkli bir seylerden bahsetmisim Kahkaha
neyse, iyiki varsin Arna Belorn.
ve sevebildigin bir sey yaptigina inan cok seviniyorum...
45  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 27, 2008, 23:10:21
karakterim de benm gibi alis veristen nefret ediyor olabilir Kahkaha

bu arada o kadar hayvan kaclarda tutuyor sagligi?
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 87