Kendini tanitirken bile edebiyat yapiyorsun, ben iki cumleyi bir araya getiremiyorum

aslinda normal yani kendini tanitirken edebiyat yapilmasi

ben edebiyat, yorum vs sozel ozurlu bi insan oldugum icin bana garip geliyor
edebiyat, yazi yazmak hep ozenip de yapamadigim bir seydir. beceremem. cok kitap okurum, ama yazamam.
neyse iste, bana bir parcada dorgu duzgun yorum yaptiran tek insansin. nasi yapabiliyorum bilmiyorum, yazilarinda benden bir sey buldugum icin mi yoksa baska bir sey mi hic bir fikrim yok.
kedi istemissin... hayvanlar bambaska bir sorumluluk. sadece alip bakmak sevmek icin yeterli gucu bulmak yetmiyor... su an yanimda dunyanin en yumusak tuylerine sahip, en iyi huylu, en akilli kedisi duruyor... ama kanser.. hem de kotu huylu... 3 - 4 ayda bir ameliyat oluyor... ne kadar surecek bilmiyorum... of lanet olsun gozlerim feci derecede doldu! sadece bakip sevmek yetmiyor... herseye ama herseye hazir olmalisin.. neyse bunlar sadece sana degildi. ben bilemem sen nasilsin bu konuda, ama soyleyesim geldi iste..
sigara sigara sigara... cok buyuk bir marifet degil mi? iciyorsun da ne oluyor? bahanelerin hazir mi? mutsuz hissediyorum, yanlizim, hayat cekilmez o yuzden de iciyorum. yok ya? sigara icmeyen herkes hayati laylaylom mu yasiyor? sigara cozum degil.. olmayacak... hayatim b/k gibi hadi bi sigara yakayim... suna uzuldum ya dur bi yakayim da geleyim kendime.. oldu pasam! icme! icme! icmeee! boyle deyince sanki biraktin dimi? ama olsun. icme..icmemelisin... sigara icenlere cok tepkiliyim, farketmissindir

neyse, biraz kizdim mi ne

herkes yazilarindan bahsetmis, ben farkli bir seylerden bahsetmisim

neyse, iyiki varsin Arna Belorn.
ve sevebildigin bir sey yaptigina inan cok seviniyorum...