| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 73
|
|
1
|
Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma ve Arkadaşları
|
: Dün 18:59:09
|
Lütfen ne Emma nın ne Daniel in ne de başka bir oyuncunun özel hayatlarını içeren resimler koymayın. Onlar bundan rahatsızlık duyuyor En azından emma nın duyduğunu biliyorum. Saygı gösterin. Şahsen benim arkadaşlarımla vs resimlerimi koysalar hoşuma gitmezdi. Zaten medya hayatlarının en minik köşesine giriyor, bir de bizim özel hayatlarını iyice yaymamıza gerek yok. Gören görmüş diyenler varsa da olsun, diyorum. Siz yine de koymayın.
|
|
|
|
|
2
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Güz Ezgisi
|
: Mayıs 14, 2008, 19:43:49
|
Arna, ben de diyordum nerede kaldı yazıları. Meğer "dönüşüm muhteşem olacak" olaylarına hazırlanıyormuşsun (ya da hazırlanmıyormuşsun. Neyse ne işte ) Uzun olduğu için gözüm biraz korktu ama inat ettim okudum ve operasyon tamamlandı 
Çok ama çok güzeldi yahu bu... İlk defa bir öykünü okuyorum sanırım ve harika bir başlangıç oldu benim için.
Ama her güzelin bir kusuru olduğu gibi, yazım hataları vardı. Böyle uzun yazıda doğal, olabülür, düzeltirken gözden de kaçmış olabülür 
Zaman bulunca bir kez daha okuyacağım. Belki ondan sonra tekrar zaman bulursam tekrar okuyacağım, kim bilir, di mi 
Senin "Lémä"na çok benzeyen bir elf resmi vardı bende ama galiba silmişim :S Deviantart ta aramaya kalktım ama samanlığa iğne atsam daha çabuk bulurum heralde. Tüh, çok güzeldi resim Neyse. 15 yıla bulurum artık. Tabi Lémä bir elf mi ? O ayrı bir soru.
Grador'un ölmesi çok hoşuma gitti. Neden bilmem ama ölmesi çok hoşuma gitti. Özellikle "O"nunla ölmesi. En sevdiğim cümle ise "Grador ile sevdiğinin öldüğü gün, nefes alamadı güzel bir varlık." oldu. 'Varlık' , belirsiz olması beni çekti belki. Evet evet, güzel bir 'varlık' olması beni etkiledi. Nefes alamaması beni etkiledi. Öyle mükemmel, ölümsüz bir varlığın nefes alamaması. beni Bu etkiledi. Tamam, heralde artık anlaşılmıştır neyin etkilediği. 35 kere yazdım. Zaten böyle elflerdir vesairedir fantastik karakterlere bir hayranlığım var. Kimin yok ki zaten?
Ellerine sağlık Arna Belorn... Cidden aşırı zevk alarak okudum. Çok ama çok güzeldi... Harikaydı...
|
|
|
|
|
5
|
Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter ı -doğru- Yönetmek :D
|
: Mayıs 13, 2008, 21:41:09
|
Kitapları üşenip okumayanlar ve filmleri izleyenler, Harry Potter'la ilgili yanlış izlenimlere kapılıyorlar. "Kötü, bebek işi vs." Filmleri izleyince, tabi ki öyle. Tamam, görsel şöleniniz bol, anladık (zaten 5. filmde harry yi süpürge üstünde londra manzaralarının üstünden geçirmelerini hiç anlamadım ) ama hikayenin tam anlamıyla içine ediyorsunuz! Yahu o nedir  Hikayeyi bozup, bilgisayar efektlerinize güveniyorsunuz. 5. kitabı okumayan arkadaşlarım filmin kopuk kopuk olduğunu rahatlıkla anladı. 5.kitabın çok uzun olması Yates için bir olumsuzluk olabilirdi, ama bu kadar da acayip olmaz ki! Bakınız Peter Jackson. Yüzüklerin Efendisi kaç sayfa? Adam 3 saate neler neler sığdırdı?(ki kitapları okuyanlar Peter Jackson'dan memnun değiller ama olsun ) Film kitap gibi tabi ki asla olamaz, ama azıcık(!) da benzerlik olmalı hani  6.filmde hortkulukları anlatmasalar şaşmam inanın 
|
|
|
|
|
6
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Her Şey Kafem İçin!! Yedinci Bölüm: Neden bu kadar karışık?
|
: Mayıs 13, 2008, 21:09:08
|
Evet Her Şey Kafem İçin okurları... Sizle Gelecek Postası'ndan bir haber paylaşmak istiyorum. Çok sevdiğimiz muhabir Rita Skeeter'cığımız yazmış 
Hogwarts'ta 6.senesini bitirmeye yakın olan, Harry Potter Cafe'de missmurder takma adıyla bilinen(ya da bilinmeyen ) genç cadı, yaklaşık iki haftadır yeni bölüm okuyamadığı için sinilerine hakim olamadı ve Kara Göl etrafında Dame adlı arkadaşını önce Sectumsemptra lanetiyle parçaladı ve sonra iyice emin olmak için Avada Kedavra ile öldürüp göl attı. Görgü tanıkları missmurder'ın, Dame'i gölün dibine götürmesi için Deniz Halkı'na rüşvet verdiğini söylüyor. Peki bu rüşvet ne? Missmurder adlı cadı Yasak Orman'ın derinliklerinde kayboldu. Hogwarts öğrencileri ise Dame arkadaşları için yasta Sınavlar iptal edildi. Okulun inek öğrencilerinden Hermione Granger ise bu habere tek üzülen kişi olma özelliğine sahip oldu. Devamı için sayfa 4'e bakınız 
Üzerinde sakın baskı hisset Dame... "Baskı...Baskı...Baskı..." Nihahaha :şeytani gülüşler: Şaka tabi ki bunlar. Bir gün elbet yayınlanacak Ki asam kırık olduğu için şanslısın Yenisini almalıyım 
|
|
|
|
|
9
|
Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Jessie Cave(Lavender Brown) Öpüşme Sahnesi Hakkında Konuştu
|
: Mayıs 11, 2008, 20:30:14
|
|
Londra'nın bir magazin dergisine konuşan aktris Jessie Cave(Lavender Brown), Melez-Prens'teki deneyiminden bahsetti.
Rupert Grint'le öpüşme sahneleriyle ilgili şunları söyledi; "Bu biraz utanç vericiydi. İlk öpüşme sahnemiz, çekimimin üçüncü günündeydi. Yine de harika bir deneyim oldu. Geçen sene filmin çekimleri başladığından beri, Harry Potter dünyasına artık tamamen dalmış bulunuyorum."
|
|
|
|
|
10
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Aerosmith
|
: Mayıs 11, 2008, 16:28:43
|
Evet! Evet! Evet! Seviyorum uleynn(izzet modu ) bu grubu. İngilizce'de projelerini yapmıştım geçen sene, en güzel projem olmuştu. Aah ah! Ama kafamda Steven Tyler'la ilgili bir soru var, Liv Tyler bu adamdan nasıl olabilir? Bu imkansız(değil  ) ? Ama Steve'ciğim de çok sempatik yahu. Yani, en azından bana öyle  Armageddon'ın sountrack'i "I don't wanna miss a thing" , harika ötesidir. Sweet Emotion da bir klasik hani. Love in an Elavator da güzeldir... Daha sayılacak bir çok şey var ama yaz yaz bitmez. Bence Aerosmith dinlemeyenler, bir an önce dinlesinler. Benden söylemesi...
|
|
|
|
|
11
|
Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 6. Bölüm
|
: Mayıs 11, 2008, 14:50:09
|
Ohoo robin de bi bitiremedi  (sıkıysa sen bitir missmurder  hani bitirmeyi bırak, önce böylesini bir yaz  ) Böyle daha iyi, belirsiz bir şekilde ne zaman geleceğini beklemektense... 45.bölümün altındaki robin in notuna baktım, bir 5-10 bölüm daha eklemeyi düşünmüyorsa, 4. kitabı yazar sanki. ama bilmiyorum tabi ki, okumadım daha kitabı, göreceğiz 
|
|
|
|
|
13
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Gotik Özentisi Küçük Kız
|
: Mayıs 10, 2008, 21:18:37
|
|
Dame, bu ne ? ? ? Bu ne muhteşem, ne harika bir yazıdır... Şu anki ruh halimle birlikte bu yazı öylesine işledi ki içime... Boş boş bakıyorum monitöre, kelimelerine... Bu yazdıklarım da otomatik olarak çıkıyor... İnan hiçbir şey yazacak halim yok... Tek diyebileceğim; o kadar güzel ki... Bir kez daha, aslında yardım elimin bana asla uzanmayacağını anladım nedense... "ruhunun yarısını ve kalbinin tamamını" Neden bilmiyorum, çok sevdim bu ikiliyi. İlk defa bir yazıyı ruhumun derinliklerinden bir şeyler katarak okuyabildim... İlk defa ruh halim bir yazıyı iyice anlamama yardımcı oldu... Nedense fantastik bir roman yazmak geldi bunu okuyunca senin gotik özentisi küçük kızını kullanarak ama bu böyle kalsa çok çok çok daha iyi... Evet, ellerine sağlık Dame.
|
|
|
|
|
14
|
Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 6. Bölüm
|
: Mayıs 10, 2008, 20:22:50
|
Hım hım hım...Bu hafta yazılılarım bitti, rahat rahat çeviririm heralde Bölümün adına baktım; "That Which Breaks the Heart" "which"i "witch" diye görmüştüm, adı çok hoşuma gitmişti, ama şimdi olaylar değişti nasıl çeviricem, bölümü okuyunca yazarım. ama "bu, işte (o) kalbi kıran" ya da "kalbi kıran şey" (evet, 'şey' hoş durmadı gibi ) gibi bir şey olacak. neyse, bir okuyayım da bölümü... tadımlık kısmını da bir iki (ya da üç) güne yollarım herhalde. teşekkürler. kolay gelsin di mi ama
|
|
|
|
|
15
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım I - Yarım Kalan Yüzleşme )
|
: Mayıs 10, 2008, 19:16:55
|
Eh, Dilşat, sonundaaaa! Pataklayacaktım artık ama  Voldiii bellayı seviyoooo! Voldiii bellayı seviyoooo! Voldiii bellayı seviyoooo! Voldiii bellayı seviyoooo! Anladınız artık heralde Yani, bilmiyorm senin voldi seviyo mu  Bu arada, yarım kalan yüzleşmenin kimler arasında olacağı tahminini yapabiliyorum, ama yazmayacağım  Neyse, ellerine sağlık, güzel bir "kısım" dı. Devamını uyuşukluğuna bırakırsan, internet üzerinden pataklama programı geliştireceğim, haberin olsun
|
|
|
|
|
|
|
|