Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 17:58:52  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 69 70 71 [72] 73 74 75 ... 115
1066  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Acemi Cadı : Temmuz 11, 2006, 22:45:25
bende ne kadar taklit olmasından nefret etsemde bi islim dedim sıkıldım ya napim Kahkaha

oradaki selim offff ! çok yakışıklı yaaaaa Sırıtan Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren
1067  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Elijah Wood'un Harry Potter anısı : Temmuz 11, 2006, 09:20:57
herhalde şaşkınlıktan ne dediğinin farkına varamamıştır ya Kahkaha o heyecanla falan bende görsem herhalde noolrudu bilmiyorum !!!!!!
1068  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafeden Manzaralar : Temmuz 11, 2006, 00:42:55
"yselim_kelid  12:41:25 am Foruma Üye oluyor. "
1069  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kodlar : Temmuz 11, 2006, 00:41:15
Herhangi bir yazıya link vermek

buraya tıklayın
tıkla

ya hep bunun nasıl yapıldığını merak etmişimdir Dil Çıkaran
yaptım sonunda Kahkaha
ehuheh saol valla =) Kahkaha
bende hep merak etmişimdir walla sağol ya =)
1070  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: kendi ellerimle.. : Temmuz 11, 2006, 00:28:27
çok güzel olmuş cnm tebrik ederim Göz Kırpan
1071  Diğer Konular / Müzik / Berksan : Temmuz 11, 2006, 00:20:46

[bu kadar foto yeter herhalde...artis çocuk yaw Kahkaha Dil Çıkaran ]

şimdi gelelim kimmiş bu berksan beyenfendii !!!

kendisi anlatıyor:

Ben Kimim?

1979 Ankara doğumluyum.Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladım.Babamın müzige olan ilgimi keşfetmesiyle,Ankara radyo evinin açtığı bir sınavla Türk sanat müzigi çocuk korosuna girdim.Özgen Gürbüz yönetiminde bes yıl çocuk korosunda çalışmalarımı sürdürdüm.Daha sonra Tuncay Yalın'dan şan dersleri almaya devam ettim.Solo olarak ilk sahne deneyimimi Ankara'da Cabare adlI gece clup da yasadım.Birkaç yıl sonra yine aynı clup da istek üzerine sahneye çıktım.Ve Istanbul'a doğru yola....

O gece beni dinleyenler arasında,beni bu hayalim için cesaretlendirecek ve teşfik edecek olan Fatoş Çinkitaş'la tanıştım.Macera böyle basladı...

Bundan yaklaşık iki hafta sonra su anki prodüktörüm

Metin İlhan'la tanIstIm.Tabi herşey bu kadar kolay

olmadı.Ama ben kararımı vermiştim artIk ve İstanbul'a yerleştim.Albümde bulunan şarkıları hazırladığım süre içerisinde yaklaşık iki yıl boyunca büyük bir clup da vokal olarak çalıştım.Sonrasında stüdyoda uzun ve meşakatli bir çalışma ve ÇİLEK beni sizlerle bulusturdu.Dilerim hiç ayrılmayız...

İlk Albümüm Çilek'i Tanımak İstemisiniz?

Albümde 14 şarkı yer alıyor.Bu şarkıların 13'ü benim imzamı taşıyor.Fıstık,Allahım ve Gelincik adlı şarkılarımı müzikteki ruh ikizim olduğunu düşündüğüm ve albümünün aranjörlüğünü yapan dostum Mehmethan'la paylaştım.Albümde Yalnız Gezen adlı şarkıyı müzisyen dostum Aykut Alan'dan aldım.Albümümün Prodüktörlüğünü Metin İlhan üstlenmiştir.

Hedeflerim mi?

İlk olarak hedefim,kalplerinizde küçücük de olsa bir yer edinebilmek,şarkılarımı olabildiğince fazla kişiyle paylaşmak ve yenileri için enerji depolayıp yeniden stüdyoya girmek.Tabi bu arada Türkiye'nin neresinde olursanız olun sizin beni görmek istediğiniz her yerde konserler aracıyla sizlerle buluşmak.Ama en büyük hedefim gönüllerinizdeki yerimin kalıcı olabilmesidir.

Çilek'in Hikayesi

Hayatımda kimseye anlatamadığım duyguları kağıda dökmeme sebep olan ilk şey bir kadındı.Bir gün bana bu duygularımın büyüyüp şarkı olduğunu söyleselerdi inanmazdım.B gün öyle bir aşk yaşadığım için şükrediyorum. çünkü o aşk beni daha da büyük bir aşka taşıdı.SİZE...

İşte çilek 'te böyle bir aşk'a yazdığım sözlerinden de anlayacağınız gibi platonik bir aşk şarkısıdır.Beni uzun süre peşinden koşturan ve sonunda herşeyi haykırmama sebep olan nitelikli bir güzele çilek dudaklıya...Bana böylesine acı çektiren bir ilişkinin bu kadar eğlenceli bir şarkı olması nekadar tuhaf dimi?

Şarkılar Herşeydir.

Fazla söze gerek yok beni gerçekten tanımak istiyorsanız tüm samimiyetimle şarkılarımdayım... 

diyor kendileri....

walla ben severim keratayı Sırıtan şarkıları da kendisi de pek bi güzel ! Sırıtan Dil Çıkaran

çilek şarkısı bi aralar çok hoşuma gitmişti.......
1072  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Acemi Cadı : Temmuz 10, 2006, 22:59:23
İkinci bölümünü merakla bekliyorum dizinin, dediğim gibi kendi adıma çok beğendim Kahkaha Ve mellhis, her taklit başarılı yapıyor demedim. Bazı taklitler başarılı yapılsa da taşlanabiliyor, yani önce diziye bakmalıyız, taklit olduğu için taşlamamalıyız.

Ama kötü olan taklitler de var, en büyük örneği: Evli ve Çocuklu'dur bence bunun.. Ama Acemi Cadı, güzel uyarlanmış bence..
ya iyide niye taklit ?! yani bizim insanlarımız kendi başlarına bişey yapamıyormu!herşeyimiz taklit kardeşim ya...sinir oluyorum o yüzden,taklit olduğundan (başarılı ya da başarısız farketmes) taşlıyorum walla kusura bakma...
1073  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: sevdiğiniz üyeler : Temmuz 10, 2006, 20:40:18
bende sizleri seviyorum ! beni sizler yarattınsss ! Kahkaha Kahkaha Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran
1074  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: sevdiğiniz üyeler : Temmuz 10, 2006, 20:27:56
bu arada beni yyazanlarada teşekkür ederim =)

[ not : edtileyemedim mesajımı kusura bakmayın o yüzden bir daha yazmak zorunda kaldım.nie tıklayamadı ki edite anlamadm =S ]
1075  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: sevdiğiniz üyeler : Temmuz 10, 2006, 20:25:40
ben herkese ayrı ayrı diil de topluca söliiim bu tanıdıklarım hepsi çok İYİİİİ ve hepsini ÇOOOK SEVİYORUM! =)

-bb1girl

-mustea

-ceren

-animagi black

-şebo

-***emma***

-dilara

-ginny_weasley

-devilmycry

-usher_cihan

-*ginny*

-rickmaniac

-earwen

-özlem

-punky

-emma_15

-fantasticc

-sinek

-bellatrixlastrange

-clair de lune

-selphie93

-spider03

-prisoner of azkaban

-lunatic

-silver_sky

-seczey

-ayseeq

-jk rowling

-öykücüq

-robert pattinson

ya unuttuklarım olabilir alınmasın,hatırlatsınlar onları da yaziiiiiiim =)

1076  Diğer Konular / Geveze / Ynt: şarkıdaki qizli mesaj=) : Temmuz 10, 2006, 20:13:41
benim abim de izlemiş çok korkmuş nihohaha Kahkaha

ben korkmadım ama yha,çünkü tahmin ediyordum öle bişey olcaanı Gözlerini Deviren
1077  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Acemi Cadı : Temmuz 09, 2006, 23:11:49
artıık sıkıntıdan izleiicem napim Dil Çıkaran Kahkaha

*gülmek için izlicem wala Kahkaha Dil Çıkaran *
1078  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Temmuz 09, 2006, 17:42:16
öğrendim ki..önce tanımak lazım........

öğrendim ki 26 temmuzda 1 yaşına girecek olan mink kuzenim Lila ; artık "gitttiii !!! bittiiiiiiii !!!" diyormuşş Kahkaha
1079  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Avrupa Yakası'na Yeni Volkan Bulundu... : Temmuz 09, 2006, 16:24:40
arkadaşlar yeni bir haber daha ! gazetede okudum :

asuman dabak ve peker açıkalın diziye daha girmeden ayrılmışlar !!!! varmı böle bişey yaaa

sorun ise gülse birsel sonradan rollerini değiştirdiği içinmiş...........
1080  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Acemi Cadı : Temmuz 08, 2006, 23:30:26
Ya bir Sabrina Türk versiyonu oldu diye illa taşlamak gerekmez bence. Ben çok sevdim diziyi. Eğlenceli vakit geçirtiyor, ve bence taklitler bu dizi gibi başarılı yapıldığında keyifle izlenebiliyor.. İkinci bölümünü merakla bekliyorum Kahkaha Kahkaha Kahkaha Ha eklemeden edemeyeceğim: Duman'ın seslendirmesini Rasim Öztekin çok ama çok başarılı yapıyor bence, Şenay Gürler'in rolü de çok uygun hoşuma gitti genel olarak izlemeye devam edeceğim Sırıtan
taklitler BAŞARILI MI YAPILIYOR ?!? Kahkaha
Sayfa: 1 ... 69 70 71 [72] 73 74 75 ... 115