Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 17:56:21  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 115
1  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Öyle çok... : Kasım 16, 2008, 20:22:26
aslında bu şiiri oluşturan kelime ve cümleler ne kadar basit olsada içerdikleri anlam bakımından dağlara taşlara sığmayan bir yüceliğe sahip çok güzel olmuş teşekkürler Alkış Sarılan
Gerçekten güzel yazıyosun.
Az önce diğer şiirini okudum.
Ama bu daha çok etkiledi gibi.
Ellerine sağlık Alkış

teşekkür ederim ya kendi çapımda yazıyorum işte bişeler saolun:)
2  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Olur ya hani... : Kasım 16, 2008, 20:21:41
çok teşekkür ederim saolun:)
3  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: fotoğraf yarışması 1. tur insan kategorisi : Şubat 18, 2008, 03:24:13
Oylama çoktan kapandı arkadaşlar  Aww Hatta 1. Tek Başına seçilmişti Kahkaha.
ehehe Gülümseyen evet tek başına adlı fotoğrafta bana aittir bu arada.
Ozaman Oyum Senden yana ^^
Tek başına çok iyi bence
^^ teşekkür ederim
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 14 ŞuBaT : Şubat 16, 2008, 01:41:37
gün gelmeden önce anlamlı bir gün diye düşünüyordum sonra bir baktım o günün diğer günlerden bir farkı yokmuş
5  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: fotoğraf yarışması 1. tur insan kategorisi : Şubat 13, 2008, 02:59:52
Oylama çoktan kapandı arkadaşlar  Aww Hatta 1. Tek Başına seçilmişti Kahkaha.
ehehe Gülümseyen evet tek başına adlı fotoğrafta bana aittir bu arada.
6  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Sinirliyim. Çünkü... : Şubat 11, 2008, 20:59:35
çünkü bana yapılanları unutamıyorum ve içimde bir intikam alma havası esiyor bazı insanlardan nefret ediyorum
7  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Öyle çok... : Şubat 10, 2008, 21:35:14
güzel olmuş 1 dk kadar fln önce senin  OLUR YA HANİ.. ni okudum o daha güzeldi ama  Dil Çıkaran
evet bu biraz basit oldu ona göre eheh teşekkür ederim =)
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi Okuldasınız? : Şubat 09, 2008, 01:23:52
mersin üniversitesi devlet konservatuvarı
9  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter İzlemenin yaşı warmı? : Şubat 07, 2008, 22:34:19
filmini bilmiyorum ama kitabı yaşlılar tarafından da okunabilir aslında ama onlar bunu kabul etmez sanırım Kahkaha
10  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter İzlemenin yaşı warmı? : Şubat 07, 2008, 22:19:30
çocuk filmi de olabilir,gençlerin izleyeceği bir filmde olabilir ama yaşlı amca ve teyzelerimizin izleyebileceği birşey olmadığından eminim
11  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter'ın sekizincisi gelebilir! : Şubat 07, 2008, 21:32:44
bu kadında karar versin ya bi diyor bu son bir diyor olabilir bilmem ne hiç birşeyi tadında bırakmazlar ki zaten
12  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost Oyuncakları : Şubat 07, 2008, 20:54:44
sawyer da süpermiş ya
13  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Türk Örümcek Adam Yapacak!! : Ocak 27, 2008, 00:02:44
wayyyy süpermiş bende örümcek adam olmak istiyorum Kahkaha yok olmadı örümcek bayan olmak istiyorum Kahkaha sağol paylaşım için
14  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Olur ya hani... : Ocak 26, 2008, 22:27:01
gerçekten güzel olmuş =)şimdi buralarını falan sevdim dicem ama öyle yaparsam bütün şiiri yazmam gerekicek (= ellerine klavyene sağlık   Alkış Alkış
İnsan olur da inanır ya bazen..
Yanlışı,hatayı unutur ya her şeyi iyi zannederken..
Birde bakarsın ilerliyorsun yanlışların üstündeyken...
Gülümseyen
çok güzel olmuş eline sağlık ya ben şiirleri falan sevmem ama bu süper bişey paylaşım için saol
İnsan olur da konuşur ya bazen...
Hiç susmazsın aslında ama kimse dinlemez ya seni,
Dinlediğini sanarsın karşındakinin...

gerçekten çok güzel olmuş  Gülümseyen ellerine sağlık  Sarılan
çok güzel olmuş. Sırıtan harika Alkış
bravo güzel olmuş ellerine sağlık... Kahkaha

bence de mükemmel yasmışın tşk.
a bu kadar iyi olduğunu sanmıyordum ben teşekkür ederim beğenmenize sevndm Gülümseyen
15  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Olur ya hani... : Ocak 21, 2008, 19:54:05
İnsan olur da sevinir ya bazen...
Herşey toz pembe gelir sana,
Siyahların içinde gezersin anlamazsın aslında...

bu çok güzel olmuş
ayrıca ankette sanki bir sıralama hatası var
yani güzel,iyi çok gzelden daha mı iyi
yada dur şöyle yazayım
güzel,iyi >çok güzel Ne?

sağol güzel ve iyi aynı anlama gelir gibi sandım sadece güzel diye değiştireyim bari:)
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 115