Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:23:15  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5.Filme Yeni Gelen Kişilerden En Çok Hoşunuza Gideni : Aralık 17, 2007, 12:58:27
Luna Lovegood karakterini canlandıran Evanna Lynch çok hoşuma gitti. Tamda aklımda canlandırdığım gibi çıktı.. =)
17  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 16, 2007, 21:13:25
walla kimin yazısı bilemiyorum ama bayağı güzel yazmış.. Kahkaha Kahkaha
18  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 16, 2007, 19:57:58
aa ewet banada geldim tamda dün nete gelecektim annem çağırdı "hakan dışarda senigörmek isteyen birileri var" dedi. nooluyoz dedim falan.. Dil Çıkaran baktım  kargocu bağrıyo oradan bana senmisin o eveet benim dedim Sırıtan sonra imzamı attım falan aldım hediyemi de gelemedim dün nete bugün girebildim ve görmemişlik yapıp resminide koyucağım umarım kızmasınız.. Terleyen

nedeyeyim tekrar teşekkürler hpcafe ve tiglon.. Gülümseyen
19  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Narnia Günlükleri 2 | The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ~ Andrew Adamson : Aralık 14, 2007, 16:05:51
O ne yaa kaspiyan çok saçma olmamışmı yaff.. Şaşırmış neyse gelsinde bi biz şikayet maillerimizi gönderiririz yetkili kişilere.. Kahkaha
20  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 14, 2007, 16:03:52
evet banada mesaj geldi adresim doğruydu gelir umarım.. Gülümseyen
21  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Mor Ve Ötesi : Aralık 12, 2007, 19:22:25
Eurovision'a gidiyo helal.. Alkış
22  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karanlık Cevher: Altın Pusula | The Golden Compass ~ Chris Weitz : Aralık 11, 2007, 15:38:08
Eveet bende dün itibariyle gitmiş bulunuyorum. Tek kelimeyle film muhteşemdi. Konu olsun görsel efektler olsun oyuncu seçimi olsun tamamen uymuş. Anlayamadığım 160 milyon dolar bunun neresine vermişler.. Hede Hödö Filmin sonu beni çok şaşırttı birden öle yarım bitince tüm saol kakakaldık.. Kahkaha Ha artı bi bölümde tüm salon alkışladık nereyimi??
Eh kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum nediyeyim başka.. Terleyen
23  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 10, 2007, 19:36:02
Ya bende şimdi eve gidiyorum evde netim yok anca tel yoluyla ulaşılabiliyor eğer arayacaksanız beklicem.. =)
24  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: The Tudors >> : Aralık 09, 2007, 21:40:54
Okula gidiyomusun.. Kahkaha

ne alaka Acayip ve kime bu soru burda Gözlerini Deviren

yanlış anlama yaff.. ne ara bukadar yapabiliyorsun annamında dedim baksana maşallah imza avatar dolduruyosun burayı o bakımdan dedim.. Terleyen
25  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avril Hayran Kulübü : Aralık 09, 2007, 21:36:50
teşekkürler arkadaşlar ama bildireyim kulübe üye değilseniz msj atmanız yasak Terleyen
ozman benide üye yapabilirseniz çook sevinirim... Gözlerini Deviren
26  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avril Hayran Kulübü : Aralık 09, 2007, 21:27:39
Hah my love kulübü hemen elimde olan birtane resmi ekleyeyim   Sarılan

ve bitanede imza.. Terleyen

27  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karanlık Cevher: Altın Pusula | The Golden Compass ~ Chris Weitz : Aralık 09, 2007, 20:45:58
wayy güzel yazı ben bunu okumuştum ama filmi gerçektende izlemek gerek 160 milyon dolar bütçede az değil hani. Yarın arkadaşlarla gidiyoruz sinemaya bakalım. Gerçektende sabırsızlıkla bekliyordum umarım değer ama fragmanlara göre deyiyo fazlada bile oluyoo.. Kahkaha Kahkaha
28  Diğer Konular / Sinema / Ynt: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ~ Andrew Adamson : Aralık 09, 2007, 20:40:25
Hah buldum konuyu sonunda eveet arkadaşlar işte son dakika fragman çıktı kulüpte yayınlanmışta olsun burada önemli değilmi.. Kahkaha Kahkaha çok yakında türkçe altyazılı olarwakta gelcek kesinlikle izleyin çünkü film muhteşem olcak... Alkış Alkış

Ahanada fragmanı.. Sarılan

<a href="http://www.youtube.com/v/zk-D7SuwICU" target="_blank">http://www.youtube.com/v/zk-D7SuwICU</a>

FOR NARNIA!!!!
29  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Beowulf ~ Robert Zemeckis : Aralık 09, 2007, 20:09:20
Filmi çıktığı gün izlemiştim gerçektende muhteşem bir yapıt olmuş, özellikle animasyona yerlere ve oluşturulan karakterlere diyeceğim yok. Antony Hopkins ve Angelina Jolie var zaten daha nediyeyim.. =L Öyküde bence çok güzel her nekadar bizim destanlarımız kadar olamasada.. Dil Çıkaran Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum ben.. Gülümseyen
30  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 09, 2007, 19:59:27
Teşekkürler valla bende anahtarlık kazanmışım çok sağolun Kahkaha fakat beni hala kimse aramadı yaff daha yeni girebiliyorum nete özel mesajda gönderseniz olurda evde net yok yarın bakabilirim ama... Terleyen neyse tekrar teşekkürler güzel bir çekiliş oldu. Tiglon'ada teşekkürler tabiiki bu arada.. Sarılan diğer kazanan arkadaşlarıda tebrik ediyorum bu arada.. Gülümseyen
Sayfa: 1 [2] 3 4 5