Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 15:16:17  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 5
1  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: HACI YATMAZ GELİYOR! : Ocak 08, 2008, 17:52:54
Demek ki neymiş bir insan her işi yapamaz.. Kahkaha Kahkaha
2  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: HACI YATMAZ GELİYOR! : Ocak 08, 2008, 16:35:31
Olayın bize gösterilen yönü aşağıda...

Programın yapımcısı Okan Bayülgen, sunucu Ata Demirer. Ama olmayınca olmuyor.

Cumartesi geceleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Ata Demirer’in sunduğu Hacıyatmaz programı yayından kaldırıldı. Medyatava’nın haberine göre Okan Bayülgen’in yapımcısı olduğu programı sunan Ata Demirer, yaptığı işten memnun olmadığını kanal yöneticileri ile paylaştı. Program yayından kaldırılırken Kanal D, Ata Demirer’e farklı bir şov programı hazırlamasını teklif etti.

---------------------------------------------------
Diğer yönü ise yani olayın iç yüzü, Ata Demirer ne yaptıysada beceremedi bunu kendide anladı fakat sezon bitene kadar programı devam ettirmeye çalıştı. Okan'ın geçen seneki sözlerini bir hatırlayalım:
"Önümüzdeki sezon ne sebepten dolayı olursa olsun, beni (yani yüzümü) asla televizyon ekranlarında göremeyeceksiniz."

Eh fakat yılbaşında bir baktık ki okan hemen Kanald'nin yılbaşı özel programında bant yayın ayrıcanak NTV'de de canlı yayında bir yılbaşı programı sunduğunu gördük...

Anlayacağınız o ki bu işi yürümedi ayrıca yeni bi proje gelecek ayaklarıda yalan haa gelse bile Okan'la olmayacak o belli...
3  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: HACI YATMAZ GELİYOR! : Ocak 08, 2008, 12:10:22
Arkadaşlar burada yazılmamış sanırım ama ben söyleyeyim ozman. Hacı Yatmaz yayından kaldırıldı...
4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Dream Tv 07 En İyiler Anketi : Ocak 07, 2008, 18:35:46
kendi açımdan bu isimleri bire indirgedim...

En iyi Yabancı Kadın Şarkıcı:
1.Avril Lavigne

Yılın Müzik Olayı:
1.Avril'in Masstival Performansı

En iyi Yabancı Erkek Şarkıcı:
4.Timbaland

Yılın Yabancı Albümü:
1.Good girl Gone Bad-Rihanna

Yılın Yabancı Şarkısı:
2.Girlfriend-Avril Lavigne

En iyi Yabancı Grup:
1.Tokio Hotel

Yılın Yabancı Video Klibi:
2.Rihanna ft Jay-Z-Umbrella

En iyi Rock/Metal:
1.Linkin Park

En iyi Rap/HipHop:
3.Timbaland

En iyi Yeni:
1.Amy Winehouse

En iyi Yerli Kadın Şarkıcı:
1.Şebnem Ferah

En iyi Rock/Metal:
1.Şebnem Ferah

En iyi Erkek Şarkıcı:
1.Emre Aydın

Yılın Yerli Şarkısı:
3.Şebnem Ferah-Çakıl Taşları

Yılın Yerli Müzik OLayı:
2.Şebnem Ferah'ın konser DVD'si

Yılın Yerli Albümü:
3.Şebnem Ferah-10 Mart İstanbul Konseri

Yılın Yerli Video Klibi:
yok:D

En iyi Yerli Grup:
1.Mor ve Ötesi

En iyi Yerli Yeni:
1.Üçnoktabir

En iyi Yerli Rap/HipHop:
gene yok Dil Çıkaran
5  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Bu sitenin kurucusu kim???? : Ocak 07, 2008, 14:40:46
eveet bu sayede gerçek hikayeyide öğrenmiş olduk, güzel oldu.. Kahkaha Kahkaha
6  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Bu sitenin kurucusu kim???? : Ocak 07, 2008, 07:33:57
Fantasticc hpff.net yöneticiliğinden ayrıldıktan sonra bu siteyi açtı. Çok acayip ve karışık konular bunlar sen eğlenmene bak... Kahkaha
7  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Arı Filmi (Bee Movie) : Ocak 06, 2008, 22:25:19
Hele o cama vurması varya "birdaha" tık "birdaha" tık "birdaha" tık koptum burada yaa.. Kahkaha Kahkaha
8  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Msn'de Kim Sizi Engellemiş!!! : Ocak 06, 2008, 03:18:30
Evet bu yolu biliyordumda zaten gerek yok engelleyen kişi yok beni.. Kahkaha
9  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter'ın sekizincisi gelebilir! : Ocak 04, 2008, 14:40:32
hımm bencede ansiklopedi olur, yani bu saatten sonra sakın bir devam kitabı yazmaya çalışıpta serinin içine etmesin...
10  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En son hangi filme gittin? : Aralık 25, 2007, 21:11:42
Merhaba Dünyalı
11  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Narnia Günlükleri 2 | The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ~ Andrew Adamson : Aralık 22, 2007, 21:17:47
Kitaplar da ilk film de çok güzeldi.
Ama niye bu kadar ara oldu filmler arasında ki. ? XS
ya aslında bu yıl çıkacaktı fakat bi yerde okumuştum sanırsam bir sorun çıkmış yapımcı yada yönetmenle ilgili bir başka projedemi ne bulunacakmış o yüzden böyle 2008'e aktarıldı bu film..
12  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Narnia Günlükleri 2 | The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ~ Andrew Adamson : Aralık 22, 2007, 20:43:32
Arkadaşlar buyrun yeni fragmanın türkçe altyaılı hali.. İster buraya tıklayın.

İster buradan seyredin.. Terleyen

<a href="http://www.youtube.com/v/I_j8SPCxevI" target="_blank">http://www.youtube.com/v/I_j8SPCxevI</a>
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Narnia Günlükleri Hayran Kulübü : Aralık 18, 2007, 17:50:44
Eveet sonunda sözümü tutuyorum öykü buyrun size Türkçe altyazılı fragman....

Görünmüyorsa izlemek için buraya tıklayın...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=I_j8SPCxevI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=I_j8SPCxevI</a>
14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Narnia Günlükleri Hayran Kulübü : Aralık 17, 2007, 13:10:24
Ya yüksek kalitede izleyince fragman muhteşemm kesinlikle yüksek çözünürlükte indirip izleyin deyiyo valla..  Alkış
15  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5.Filme Yeni Gelen Kişilerden En Çok Hoşunuza Gideni : Aralık 17, 2007, 12:58:27
Luna Lovegood karakterini canlandıran Evanna Lynch çok hoşuma gitti. Tamda aklımda canlandırdığım gibi çıktı.. =)
Sayfa: [1] 2 3 4 5