Şimdi hepsini izledim ve büyük hayal kırıklığına uğradım :S İlk defa fragmanı izlediğimde çok güzel olacağını düşündüğüm filmi yine katletmişler helal olsun yani...
O Dumbledore nedir öyle... Adam her dakika ne derse bağırıyo... Benim Dumbledore'um hep güler yüzlü, sakin ve bağırmaya gerek duymayan biri olmuştur. Adamın bağırmalarından fenalık geldi.
Moody konusunda konuşmayacağım bi kere benim hayaliminden çok çok farklı biri zaten

Harry ile Ron arasındaki o sahne de neyin nesidir öyle??? Herkes yatakhanede... Ron ve Harry de sakin sakin konuşuyorlar.. Sadece Ron üzgün Harry de bişeyler anlatmaya çalışan bir durumda yoksa çok dostça konuştukları bile varsayılabilirdi.. Kitapta resmen kavga ediyorlardı.. Hiç o kavgayı verememişler hem Ron öyle şeyler söylemeliydi Yani Müthiş Harry'nin arka planda kalan arkadaşı gibi şeyler. Onu Hermione Harry'e belli edecekti.. En kanlı olacak sahnelerden birini bu hale getirmişler..
Üstelik Rita da fazla güzel

hem de gıcık bi tipi yok kadının... Fleur , Krum ve Cedric den zaten bahsetmiştim.. Fleur çok güzel değil, Krum fazla yakışıklı, Cedric sıradan biri ama çok yakışıklı olmalıydı...
Ama zaten ilk 3 filmi de sevmemiştim zaten

ben kitapların film haline getirilmesini hiç sevemedim

hayal gücümle filmin alakası olmuyo ve sinirimi bozuyo :S Neyse...