Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:27:51  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 88 89 90 [91] 92
1351  Diğer Konular / Müzik / Tarja Nightwish'den kovuldu... : Kasım 01, 2005, 21:36:34
1 hafta önce falan Tarja Nightwish'den kovulmuş :S Kız sitesinde açıklama yapmış hala çok üzgünüm ve bu kadar seneden sonra onlardan nefret edemiyorum diye...

Hayatımda böyle salaklık görmedim.. kıza mektup yollamışlar bi de kovuldun diye.. Nightwish'i nightwish yapan Tarja'ydı yahu... O kıza grup mu yok Hede Hödö benimle grup kursa ben ünlü olurum Hede Hödö onun sesi kadar güzel başka kadın sesi duymadım daha.. Şebnem Ferah'da dahil buna.. Yani bi grubun o kızı kovması için çok salak olması lazım Hede Hödö

Fredie Mercury'siz Queen'e benziyo şu anda Tarja'sız Nightwish yani.. Hede Hödö Neyse akıl fikir dileyeyim.. Tarja nasıl olsa nereye gitse çok başarılı olacak.
1352  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: 18 Kasım'da... : Kasım 01, 2005, 16:40:15
Benim planım 3 kişiyle birlikte gitmek Kahkaha tabi biri uzak bir yerden gelmek zorunda :S e biraz zor ama yine de plan bu Hede Hödö Kahkaha
1353  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Sirius'un ölümü : Ekim 31, 2005, 13:03:07
Okunuşları aynı yazılışları farklı kelimeler işte Hede Hödö okuma yani.. oku ama duy sadece görme Hede Hödö Creature Dangerous Dai Serious'u okuduğunda,  Kreacher dangerous,die Sirius gibi okunuyor ama yine de tesadüf olabilir..
1354  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Oyuncular : Ekim 30, 2005, 09:11:08
Benim oyuncular umrumda değil aslında... Yani bana ne Emma'dan.. Hermi önemli ama Emma değil Hede Hödö Zaten filmler de benim için hiç önemli değil :S bana ne başkalarının kitabı nasıl hayal ettiğinden... Ama yine de beni o kadar rahatsız etmiyorlar.

Yani ben zaten onları pek özdeşleştiremedim kitap kahramanlarıyla onun için Endonezya'daki adam kadar ilgilendiğimden güzel, ünlü insanlar Kahkaha Tabi erken ün gelince biraz şımarmış olabilirler ama doğal daha çok küçükler.. Büyüyünce düzelirler.

Emma gerçekten fazla güzel Hermione için Hede Hödö ama rol yeteneği iyi. Neden herkes bu kızdan nefret ediyo anlayabilmiş de değilim üstelik :S Tipik kız işte... Rupert aşırı mimik kullanıyo Hede Hödö filmleri izlerken bana fenalık getiriyo.. Ama sevimli, küçük, rol yeteneği de fena olmayan biri. Dan, tip olarak benim Harry'me benziyo aslında ama çocuğun ses tonu beni rahatsız ediyo Hede Hödö dublajlı izlemek daha iyi oluyo Hede Hödö bir de çok soğuk sanırım.. Ve ben oyunculuğunu sevmiyorum Hede Hödö.
1355  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Voldemort Lily'i öldürmeyecekti... : Ekim 29, 2005, 21:21:39
Kahkaha Voldemort'un Lily'e aşık olduğunu düşündüm de bir an Hede Hödö yok olmuyo... düşünemiyorum bile Hede Hödö

yukarıda yazdıklarım JKR nin sözleri olduğu iin Voldi'nin Lily'i sonradan ölürecek olması imkansız.. Öldürmeyecekti... Kalbinin yumuşaması ya da kıskanmasını da pek düşünemiyorum :S Hatta kocası ve çocuğunu öldürüp onu bu acıyla yaşatmak isteyeceğini düşündüm Hede Hödö yani işkence.. ama Voldi bunu yapmaz çünkü ölümden daha kötü bişeyin olduğuna inanmıyor.

Şimdi aklıma geldi... Belki de Kılkuyruk aşıktır Lily'e... Nerde olduklarını söyleme karşılığında Lily'i istemiştir Hede Hödö tamam iyice uçtum..
1356  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: Fragman Çılgınlığı ve Bİrebir Filmden Alınmış Bir Video !!! : Ekim 29, 2005, 10:45:03
Şimdi hepsini izledim ve büyük hayal kırıklığına uğradım :S İlk defa fragmanı izlediğimde çok güzel olacağını düşündüğüm filmi yine katletmişler helal olsun yani...

O Dumbledore nedir öyle... Adam her dakika ne derse bağırıyo... Benim Dumbledore'um hep güler yüzlü, sakin ve bağırmaya gerek duymayan biri olmuştur. Adamın bağırmalarından fenalık geldi.

Moody konusunda konuşmayacağım bi kere benim hayaliminden çok çok farklı biri zaten Hede Hödö

Harry ile Ron arasındaki o sahne de neyin nesidir öyle??? Herkes yatakhanede... Ron ve Harry de sakin sakin konuşuyorlar.. Sadece Ron üzgün Harry de bişeyler anlatmaya çalışan bir durumda yoksa çok dostça konuştukları bile varsayılabilirdi.. Kitapta resmen kavga ediyorlardı.. Hiç o kavgayı verememişler hem Ron öyle şeyler söylemeliydi Yani Müthiş Harry'nin arka planda kalan arkadaşı gibi şeyler. Onu Hermione Harry'e belli edecekti.. En kanlı olacak sahnelerden birini bu hale getirmişler..

Üstelik Rita da fazla güzel Hede Hödö hem de gıcık bi tipi yok kadının... Fleur , Krum ve Cedric den zaten bahsetmiştim.. Fleur çok güzel değil, Krum fazla yakışıklı, Cedric sıradan biri ama çok yakışıklı olmalıydı...

Ama zaten ilk 3 filmi de sevmemiştim zaten Hede Hödö ben kitapların film haline getirilmesini hiç sevemedim Hede Hödö hayal gücümle filmin alakası olmuyo ve sinirimi bozuyo :S Neyse...
1357  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: THE O.C AVATARLARI !!!!!!!!! : Ekim 29, 2005, 00:21:58
yok yahu ayrılma öss için evden :S zaten delirtici bir süreç iyice delirtici olmasın :S en iyisi alıştığın yer...

Ben öss ye evde çalıştım Hede Hödö şimdi ünide mecburen (aslında isteyerek Hede Hödö) evden uzağım.. ve perşembe okul var dönme ihtimalim yok :S bir TV alana kadar ki seneye kadar düşünmüyorum bana O.C. ancak bilgisayarda olacak Üzgün
1358  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: THE O.C AVATARLARI !!!!!!!!! : Ekim 28, 2005, 23:43:44
aaaaa bilmiyordum :S Saolasın Kahkaha indirmeye çalışırım Kahkaha Ama bu hafta hariç izleyemem artık :S TV yok Hede Hödö TV bulamıyorum bilgisayara bakıyorum yani Hede Hödö Kahkaha (Üni için evden ayrıldım da...)
1359  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: THE O.C AVATARLARI !!!!!!!!! : Ekim 28, 2005, 23:15:56
kesin diğer kızı isterdi Hede Hödö konuşmalarından anladım ama bence ryan- marissa uygun Hede Hödö bi kere ikiside salak Hede Hödö Fant'ın dediğine göre diğer kız fazla iyi ryan için Hede Hödö (ben izleyemiyorum birkaç haftadır :S)
1360  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Snape Hangi Tarafta? : Ekim 28, 2005, 21:33:46
Bence biraz kasmış yazan Hede Hödö ilk olarak Snape'in her hareketinden bişey çıkartmışlar.. Yok perdeyi hızlıca çekmiş yok aslında büyü yapmamış...

Ya bence Dumbledore kesin ölü... Sirius kadar ölü işte Üzgün Sirius da kesin ölmüş... kanıt:

5.kitaptaki ölümü yazarken: JKR ‘Evet, ölümü tekrar yazdım, tekrar yazdım ve bu o. O kesindi. Ve o kişi kesinlikle öldü. Ağlayarak mutfağa gittim ve Neil bana ‘Ters giden ne?’ ben de ‘Biraz önce onu öldürdüm.’ Neil kimi öldürdüğümü bilmiyordu. Ama ben ‘Onu öldürdüm’ dedim. O da ‘O zaman yapma’ dedi. Ben düşündüm ki, bir doktor biliyorsunuz, ‘Bu böyle yürümüyor. Çocuk kitabı yazıyorsun, acımasız bir katil olmalısın’ (cBBC Newsnight 2003)

Portresinden tut birçok şey bunu gösteriyor.. Üstelik bedeni görmedik lafları da çok cılız... Sirius'ta hiç beden görmedik sonuçta..

Snape'e gelince.. İsterse Voldemort'u tek başına öldürsün farketmez artık Hede Hödö Adam güzelce anlattı yaptıklarını: Potter'lara yönelndirdi Voldi'yi, Sirius'un ölümüne yardım etti, en son Dumbledore'u öldürdü. Bu kadar basit Dil Çıkaran
1361  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Voldemort Lily'i öldürmeyecekti... : Ekim 28, 2005, 18:34:58
Umarım başlığı yanlış yere açmıyorumdur...

Voldemort neden Lily’ye yaşaması için çok şans verdi? JKR: ‘Size söyleyemem.’ (Leaky Cauldron 2005)

Eğer Lily arkada dursaydı ve Voldemort’un Harry’i öldürmesine izin verseydi, yaşamasına izin verilecekti. Çok açık bir seçimi vardı ve bilinçli olarak hayatını feda etti. (Leaky Cauldron 2005)

Bunları okuyunca bir şeyler yanlış geldi.. Voldemort neden bulanık deyip aşağıladığı birini öldürmesin ki? Sinir olmayı bırak sadece zevk için bile yapardı. Benim bu konuda bir teorim var :

Snape, Voldemort'a Potter'ların peşine düşmesini söylediğinde belki de bir tek şey istemiştir... Lily ölmeyecek... Snape'in Lily'e aşık olma şansı var mı? Ya da başka teorisi olan var mı? Hede Hödö Paranoyaklaşmış da olabilirim.

Ekleme: Vazgeçtim Hede Hödö sümsükus bu.. Onun aşık olma yeteneği yoktur... Demek başka şeyler var bu işte...
1362  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Fantezi Edebiyatı : Ekim 28, 2005, 13:52:29
Bu kadar uzun olunca unutuyorum Hede Hödö

En sevdiğim seri: Ölüm Kapısı Serisi.. Bunlar Ejderha Mızrağı kadar akıcı olmamakla birlikte çok daha derin ve edebi.. Üstelik çok harika bir felsefe var Kahkaha Yani defalarca okunur..

-Ejder Kanadı
-Elf Yıldızı
-Eteş Denizi
-Yılan Büyücüsü
-Labirentte
-Kaosun Eli
-Yedinci Kapı

7 kitaplık seri.. isimlerde hafif yanlışlar olabilir :S herkese tavsiye ederim.
1363  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Fantezi Edebiyatı : Ekim 28, 2005, 13:50:02
saymakla bitmez Hede Hödö ama fantazi edebiyatı başlık ona göre yazayım...

Ejderha Mızrağı:
Çok akıcı, çok zevkli 1 günde okunacak kitaplar serisi işte Hede Hödö okuduklarım ve tavsiye ettiklerim:
-Güz Alacakaranlığı Ejderhaları
-Kış Gecesi Ejderhaları
-İlkbahar Şafağı ejderhaları

İlk önce bu üçünü okuyun derim Kahkaha Aslında ortadan başlarsınız ama önce ejderha ruhu kazanın Hede Hödö

-İkizlerin Zamanı
-İkizlerin Savaşı
-İkizlerin Sınavı

Raistline aşık olacaksınız bunlarda Kahkaha Adam çok karizma... ilk yazdığım 3lemenin devamı..

-Ruh Dövni
-Silah Kardeşliği

Bunlar başlangıç Kahkaha Raistlinin çocukluğu...

-İkinci Nesil
-Yaz Alevi Ejderhaları

Bunlar da güzel.. İkinci nesil ve önceki nesil bir arada...
Bundan sonra çıkanları okumadım... Ruhlar Savaşı serisi var sanırım ama gerek yok :S

1364  Diğer Konular / Müzik / Ynt: En sevdiğiniz : Ekim 28, 2005, 13:21:12
Queen Kahkaha Fredie Mercury Hede Hödö rock, bazen metal, arasıra pop Hede Hödö kısacası hip hop ve rap türevleri hariç hepsi Hede Hödö
1365  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Amerika mı ingiltere mi almanya mı? ... : Ekim 27, 2005, 20:43:36
aaaa aaaa Dil Çıkaran ya tamam belki insanın ülkesi gibisi olmayabilir ama ne bilem insan farklı yerler görmek istio, şahsen ben ööle :roll: hem o korna sesleri, trafik falan nası özlersin onu da anlamış deilim, ben ankda bile bu durumdan kafayı yerken yani.....!
Kahkaha sen git anlarsın nasıl özlenişmiş... Herşey çok sessiz gelmeye başlıyo :S sessizlik ruh sağlığını bozuyo yavaş yavaş Hede Hödö caddede araba görmeyince çok ıssız hissediyorsun... Neyse uzatmıyayım Kahkaha sonuçta kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş Hede Hödö pek alakalı değil ama...
Sayfa: 1 ... 88 89 90 [91] 92