Arkadaşlar bende çok severim linkin park ı htta hastasıyım. belki bilmeyenler vardır diye söylüyorum linkin park bu sene rock'n coke ye gelecek. bide 2006 ortalarında yeni albümlerini çıkarıcaklar
rock n coke a gelmeleri kesn değil,albümünde yıl sonlarına doğru çıkma ihtimalide var inş hemen gelirler ve albümde yıl sonunda çıkmaz.
süper babanınki çok güzel bir parça buffy,angel the 4400,smallville,six feet under,sopranos,eskide yılan hikayesininikini de severdim,x files,ally McBeal,avrupa yakası,çemberimde gül oya... bu kadar gelio aklımaa
ya bnde ilk başta çok merak etmiştim ama eleştirilere bakalırsa okadar güzel değilimiş ama yinede gidip görmekte fayda var hiç değilse Türk sinemasına yararımız olur
aşırı derecede seviorm ya özellikle chez i o olmasa bu kadar güzel şarkılar kesinlikle ortaya çıkmaz ya bağırışları mütiş ya en sevdiğim albümleri hybrid theory ve meteora ayrıca jay-z ile olan numb/encore düetleri süperdi konu için saol lovegood lp yi güzel tanıtmışsın
çok teşekkür ederim. collision couse'a gelince;aslında lp ve jay z faları için değişik bir olay oldu.ben okadar beğenmiorum o albümü ama yinede dinlenmeli.çünkü başarılı bir şekilde kaynaştırmışlar. Jigga What/Faint biraz oynak bir parça olmuş
ben sanırım orta okula gidiodum.kusen okuodu onun etkisiyle benide sarmaya başladı.çünkü her dakka hp hakkında konuşuodu.sonra film çıktı.gittim kitapları aldım.böyle oldu işte
kadın birkere sadist harrynin yakını olan herkesi öldürüo, sonrada ağlıo ben bilmiorum artık sirius için az mı gözyaşı döktüm neyse cnm kadın herşeyi çok güzel açıklayıp anlatıo.katilde olsa severim jk i
balinanın adı keiko kendileri tasarlıolar biraz yardım alıyorlar tabii
buaralar grup üyelerinden mike shinoda nın yan grubu fort minor popüler tabi rap yapıolar.ama lp nin yerini kimse tutamazzz bir an önce albüm çıksında muradımıza ersek