Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 07:36:41  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Diğer Konular / Müzik / Ynt: linkin park : Mayıs 09, 2006, 22:30:13
 26mayıs 2006 ta yeni albüm çıkıyor şimdiden herkese hyrlı uğurlu olsun Sırıtan Sırıtan
2  Diğer Konular / Müzik / Ynt: linkin park : Nisan 09, 2006, 22:50:41
Arkadaşlar bende çok severim linkin park ı htta hastasıyım. belki bilmeyenler vardır diye söylüyorum linkin park bu sene rock'n coke ye gelecek. bide 2006 ortalarında yeni albümlerini çıkarıcaklar

rock n coke a gelmeleri kesn değil,albümünde yıl sonlarına doğru çıkma ihtimalide var Ağlayan
inş hemen gelirler ve albümde yıl sonunda çıkmaz.
3  Harry Potter Konuları / Felsefe Taşı / Ynt: TGRT nin GAfı Felsefe Taşı zuuuhhhaaa : Nisan 07, 2006, 23:46:40
tgrt bu herşeyi yapar.x files ta az çekmemişti.
birşeyi yapıcklarsa doğru düzgün yapsınlar yaw.beceriksizler Kızgın
4  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: En İyi Dekorasyon Programı : Evim Güzel Evim... : Nisan 07, 2006, 23:43:12
ben sviorum walla ve evleride çok güzel yapıolar ama birkaç ay öncesidebir ailenin salonunu yapmışlardı hiç beğenmemiştim cafe gibi olmuştu
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: En sevdiğiniz Çizgi Film ya da Çizgi karakter : Nisan 07, 2006, 23:37:42
sailormoon bayılırım filmide vardı hatta,scoobydoo,winnie the pooh
kazık kadar kız oldum ama bunları ardarda izleyebilirm Sırıtan çocukluktan hala çıkamadım Kahkaha

6  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5. Filmin Çıkış Tarihi Belli Oldu! : Nisan 07, 2006, 23:23:45
olamzzz yazın iğrençç.yazın sinemanın önünden bile geçmem yahu.ne biçim bir tarih Kızgın
7  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Bellatrix Hamile ! : Nisan 07, 2006, 23:19:20
walla şimdi çok merak ettim.küçük Bellatrix gelio ıyy nasıl olur acaba Ne?
umarım çekimler aksamaz  Utanmış
8  Diğer Konular / Müzik / Ynt: en güzel dizi müziği hangisi?? : Nisan 07, 2006, 23:10:15
süper babanınki çok güzel bir parça
buffy,angel Göz Kırpan
the 4400,smallville,six feet under,sopranos,eskide yılan hikayesininikini de severdim,x files,ally McBeal,avrupa yakası,çemberimde gül oya...
bu kadar gelio aklımaa
9  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: En sevmediğiniz Harry Potter karakteri hangisi? : Nisan 07, 2006, 23:00:00
Umbridge tabi ki de uyuz kadın Kızgın
10  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İzleyipte pişman olduğunuz : Nisan 07, 2006, 22:51:33
süpriz babalar adlı bir filme girmiştim çok oluo tabi yarıda çıkmıştık
birde lanetli tepe yi hiç beğenmemiştim.midem bulanmıştı. Kızgın
11  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Gen : Nisan 07, 2006, 22:48:25
ya bnde ilk başta çok merak etmiştim ama eleştirilere bakalırsa okadar güzel değilimiş
ama yinede gidip görmekte fayda var hiç değilse Türk sinemasına yararımız olur
12  Diğer Konular / Müzik / Ynt: linkin park : Nisan 07, 2006, 22:44:29
aşırı derecede seviorm ya özellikle chez i o olmasa bu kadar güzel şarkılar kesinlikle ortaya çıkmaz ya bağırışları mütiş ya Gülümseyen
en sevdiğim albümleri hybrid theory ve meteora
ayrıca jay-z ile olan numb/encore düetleri süperdi
konu için saol lovegood lp yi güzel tanıtmışsın  Gülümseyen

çok teşekkür ederim. Gülümseyen
collision couse'a gelince;aslında lp ve jay z faları için değişik bir olay oldu.ben okadar beğenmiorum o albümü ama yinede dinlenmeli.çünkü başarılı bir şekilde kaynaştırmışlar.
Jigga What/Faint biraz oynak bir parça olmuş Sırıtan
13  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Harry Potter okumaya nasıl başladınız ¿ : Nisan 07, 2006, 22:34:14
ben sanırım orta okula gidiodum.kusen okuodu onun etkisiyle benide sarmaya başladı.çünkü her dakka hp hakkında konuşuodu.sonra film çıktı.gittim kitapları aldım.böyle oldu işte Gülümseyen
14  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Sizce Rowling'in herkesi öldürmesi güzel mi ? : Nisan 07, 2006, 22:31:50
kadın birkere sadist harrynin yakını olan herkesi öldürüo, Ağlayan sonrada ağlıo ben bilmiorum artık Göz Kırpan
sirius için az mı gözyaşı döktüm Ağlayan
neyse cnm kadın herşeyi çok güzel açıklayıp anlatıo.katilde olsa severim jk i Göz Kırpan
15  Diğer Konular / Müzik / Ynt: linkin park : Nisan 07, 2006, 22:26:44
balinanın adı keiko Göz Kırpan
kendileri tasarlıolar biraz yardım alıyorlar tabii Göz Kırpan

buaralar grup üyelerinden mike shinoda nın yan grubu fort minor popüler tabi rap yapıolar.ama lp nin yerini kimse tutamazzz Cool
bir an önce albüm çıksında muradımıza ersek Sırıtan Sırıtan
Sayfa: [1] 2