Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 12:01:43  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 70
46  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Bu İsim Neyin Oluyor : Eylül 28, 2008, 17:42:20
sınıf arkadşı, yol arkadaşı (okla giderken Sırıtan), falan filan...

Semih
47  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Eylül 28, 2008, 17:40:46
yeni bir selin diye üyemiz olmazdı Acayip
48  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: İngilizce Kelime Türetme : Eylül 28, 2008, 17:38:22
youth
49  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi yaştasınız? : Eylül 28, 2008, 17:31:44
10altı desemde aslında kendini gününde hisseden 5 yşındaki bir çocuk gibi hiç bir zaman yerinde duramayan bir haldıym! kesinlikle 5 yaşındaki ruuhum bu bedenini içine sıkışıp kalmış Acayip ama idare ediyoruz işte her yere girip çıkamasamda yeterince eğleniyorum galiba Sırıtan
50  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Şu An Msn Nickiniz ve Kişisel İletinizde Ne Yazıyor? : Eylül 28, 2008, 17:29:36
kisisel ileti : cause i see u lying next to me w/ words i thought i'd never speak awake and unafraid asleep or dead~~
nick : Arikuteka
Acayip
51  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: BuLi-X | BuLuT : Eylül 28, 2008, 17:27:53
hoşgeldin, iyi vakit geçirmen dileğiyle..
52  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Eylül 28, 2008, 17:26:10
saçlarmı begenen herkese teşekkür ederim Terleyen
saçlarım perma değil de bende uzatmaya çalışıyorm ama göründüğü kadar işte ama kabartmayı seviyorum ya kocaman fala noluyo çok hoşuma gdiyoo Sırıtan
53  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki üyenin nesini sevmiyorsun? : Eylül 26, 2008, 21:37:17
üstündeki kisinin imzasındaki sembolle onun üstündekinnki aynı diye onları sevmemesini sevmiyorum Terleyen ohh
54  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Eylül 26, 2008, 21:36:21
ne düsündüm : söliemem Gözlerini Deviren Terleyen
ne dinliyorum : hiçç. .  .
ne hissediyorum : yalnızlık
ne tıkınıyorum . jelibonn
ne içiyorum : hiçç ama birazdan kola doldurucam susadımm
kaç saattir netteyim : 40 dk galiba
netten sonra ne yapacaım : proje ödeevlerini falan bitircem son güne bırakmıyım hem eğlenceli galiba  ^o)
55  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Eylül 26, 2008, 21:26:43
dumbledore'un ordusu imzası Kahkaha
56  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Eylül 26, 2008, 21:09:58
aynen bir twilight hayranı daha olmazdı
57  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Eylül 26, 2008, 21:08:56
Demleme çay olması Göz Kırpan
58  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Kopyala - Yapıştır : Eylül 26, 2008, 21:06:48
kayarken müzik dinleyince düserken saftım kayıo. pek dinlemem ama dinledğimde ;
Cranberries /zombie
Dark Tranquillity /The Galery
my chemical romance /helena, vampires wll never hrt u, the ghost of you, demolition lovers ... falan fistan
green day /american idiot, boluevard of broken dreams. wake me up when september ends <3
Hypnogaja /here comes the rain again, looking glass...
Apocalyptica /path vol2, i don't care, Metallica coverları, sos, stoke, quutamo, im not jesus... hepsiiii xD
Disturbed /land of confusion
Good Charlotte /river
DirecT /hasret, rus kozmonatları, pembe elbise, yaratık ...
METALLICA / hemen hemen tüm şarkılarını
Three Days Grace / never too late, i hate everything about you, pain, runing away, burn, ...
Incubus / dig, drive, love hurts...
The Cure / lovesong, perfect girl, boys don't cry, friday im in love, just like heaven...
Flyleaf / sorrow
the army of me / going through changes
Bullet For My Valentine / all this thngs i hate, seven days, hand of blood, scream aim fire, poison, ...
Cradle Of Filth / beauty slept in sodom
My friend of misery (metallica) / Dark tranquillty
Demons and wizards / down where i am
Hellyeah / Hell yeahh!
Nirvana / Lithium
ahanda benim mp3 listem 
...

ama hatırlayamadım pek gerisini :S

niye bunu kopyalamışım mp3 listem  Acayip
59  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: yapmak zorunda olunan şeylerden nefret edenler!! : Eylül 26, 2008, 21:00:03
kim yapmak zorunda olduğu şeyden nefret etmez kii!! Acayip
60  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Zincir Hikaye Oluşturalım : Eylül 26, 2008, 20:58:21
ve ağlamaya başlar Hede Hödö
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 70