Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:25:39  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11
46  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Heroes Hayran Kulübü : Eylül 23, 2007, 20:07:33
çok saol Gülümseyen
47  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Aztekler : Eylül 23, 2007, 13:14:30
çok saol paylaşım için nereden buluyosun bunca şeyleri helal olsun Alkış
aztekler müthiş bi halkmış ya yapıları falan muhteşemmiş
48  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Heroes Hayran Kulübü : Eylül 23, 2007, 00:39:31
bende katılabilirmiyim kulübe?
49  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Nasıl bir eğitim istiyoruz? : Eylül 23, 2007, 00:30:02
insanın ilgilendiği sevdiği konulardan ders almasını istiyorum...insana zorla bişeyler öğretmek çok saçma...bi insan fiziği sevmiyosa ve ilgisini çekmiyosa ona bu dersi illada öğretecem demek bana saçma geliyo...!!!!!
çok haklısın sevmediğimiz gereksiz bi çok şeyi zorla öğretmeye çalışıyorlar Hede Hödö
bi de sınıflar daha teknolojik olursa(deney,slayt vs.) daha iyi olur herhalde
50  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Mustafa Kemal Hakkında Bilinmesi Gereken 30 özel şey : Eylül 22, 2007, 21:48:33
Ah O'nu bir görebilseydim.. Sımsıkı sarılsaydım bir kere bile olsa.. Canımı kurtarması, canımın bir parçası olması, dünyada ondan başka olmaması, çok akıllı olması ve şu anda çoğu kişinin izin verip üstüne oy bile verdiği rezillikleri görse taş üstünde taş bırakmayacak olması, harika bir kişiliğe sahip olması ve harika bir lider olması bir yana(ki say say bitmez hepimiz biliyoruz.) , insan hayatını böyle bir adamla geçirmek ister.. En azından ben isterdim.. Keşke bir sarılabilseydim ona.. Bi'tane o  Ağlayan
kesinlikle katılıyorum sana
çok güzel yazmışsın
51  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: yansımalar : Eylül 22, 2007, 21:22:33
çok güzel fotolar ellerine sağlık Alkış
özellikle son fotoğraf çok hoşuma gitti
52  Diğer Konular / Müzik / Ynt: son zamanlardaki favori şarkınız... : Eylül 22, 2007, 21:18:27
chris chornell-you know my name
53  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Ara Vermeden En Fazla Oynadığınız Oyunlar : Eylül 22, 2007, 20:40:30
age of mythology özellikle bende saplantı gibi bişey olmuştu bi aralar şimdi o kadar fazla oynamıyorum arada cs'de oynuyorum
54  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Coca Cola Reklamları : Eylül 22, 2007, 17:44:25
yuh valla çizen adam nası sıkıştırdı onu acaba
o bırrrr lafını duyunca anında zappinggg yapıyorum yahu 2 aydır cola içmiyorum acaba reklamın iğrençliğinden etkilenip tiksindimmi ne?
bu dediğini de katılıyorum resmen koladan soğudum o reklamı görünce Hede Hödö
55  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: mutluluğun resmi : Eylül 22, 2007, 16:40:25
çok güzel bir resimmiş
çocukların yüz ifadeleri çok şirin
56  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Mustafa Kemal Hakkinda Bilinmesi Gereken 30 özel Sey : Eylül 22, 2007, 16:31:43
çok iyi bi yazı olmuş çok saol
18. ve 19. madde özellikle ilgimi çekti tekrar saol
57  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: CNBC_E : Eylül 22, 2007, 16:23:27
heroes(favorim), cold case, ghost whisperer, avatar, sponge bob, csı:ny, avatar dizilerini izliyorum gerçekten hepsi de çok iyi diziler Alkış
58  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Kavak Yelleri =) : Eylül 22, 2007, 16:19:25
Artık ben de izlemiyorum  Hede Hödö
O dizinin tadı Urla'daydı  Hede Hödö İstanbul'a gelince çok değişmiş gibi geldi bana  Hede Hödö Beğenmiyorum  Kararsız Son bölümü de izlemedim zaten  Hede Hödö
evet ya çok baydı son bölümü izledim artık eski tadını fazla vermiyo
urladayken daha iyiydi
59  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Okulun ilk haftası nasıl geçti? | 2007 : Eylül 22, 2007, 16:17:53
berbattıı  Hede Hödö çöm olduumuzdan dolayı (lise 1) büük snıflar ztn böle ezerekten ezererkten bakıolar  Dil Çıkaran snıfımda berbat  Hede Hödö ortamı fln hiç sevmedim bana göre insan yok o snıfta  Hede Hödö bilmiom 1 yıl nası geççek  Hede Hödö ben eski snıfımı özlediim  Ağlayan
İlk gün büyük sınıflar süper bir karşılama töreni hazırlamışlar sağolsunlar bizim için  Sırıtan Çömez damgasını yedik zaten hemen  Terleyen Tavanlara su dolu balonlar mı atmadılar , elimize emzik mi tutuşturmadılar  Sırıtan
Yine de (9. sınıf derslerinin özellikle de Edebiyat dersinin saçmalık abidesi olması dışında  <.< ) herşey süperdi  XD
Kahkaha
geçen sene bizede yapmışlardı aynılarını takmayın boşver seneye sizde yeni gelen çömlere yaparsınız(biz şu an da öyle yapıyoruz Sırıtan Sırıtan)
60  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: İşte sağ kalan çocuğun gerçek hikayesi budur : Eylül 21, 2007, 23:06:50
süper ya Alkış Alkış helal olsun valla çok yaratıcı
gülmekten yoruldum Sırıtan Sırıtan eline koluna sağlık ne diyeyim Alkış
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11