Büyü Dünyası mı?Dattebayo!!!
2
(Hokage odasında köyün görev dağılımını bitirmek için uğraşıyordu.Bir puflama sesiyle iki Anbu odada bitiverdi.)
-Efendim,Naruto hiçbir yerde yok.Caelo ile evine aramaya gittiğimizde yerde bu fotoğraflar vardı.”
Lord elindeki kağıtları Hokage’ye uzattı.Hokage Sasuke’nin ellerinin olduğu fotoğrafları inceledi.
-Muhtemelen bir jutsu denemiş.Umarım ölmemiştir.”
-Hayır efendim ölmedi.Yani en azından jutsu yüzünden ölmedi.Sasuke’ye sormaya gittiğimizde bunun bir uzay-zaman jutsusu olduğunu söyledi.”
-Bunu Sasuke’ye nasıl söylettiniz.Uchıhalar teknikleri hakkında bilgi vermez sanıyordum.”
Caelo maskesinin altından gülümsedi:
-Aslında efendim.Zor olmadı.Bize yardım etmekte epey hevesliydi.Sonuçta Naruto arkadaşı değil mi?”
O zaman siz ikinize bu önemli görevi veriyorum.Sasuke’yi bulun ve onunla Naruto’yu geri getirin.Bakın “deneyin” “çalışın” “ yada “uğraşın” demiyorum.Onu geri getirin.O bize Dördüncüden emanet.”
Lord ve Caelo odadan yok olup Sasuke’nin evine doğru yola çıktılar:
-Oyyk.Yine başımıza dert aldık.Şu Sasuke’yi yeniden görmeye katlanamam.
-Benim o kadar şikayet ettiğim söylenemez.
++++++++++
(Dumbledore’nin odasında)
-Demek burasının adı bu.Öncelikle durumu size açıklayıp açıklamamak konusunda biraz endişeliyim.”
-Merak etme iyi taraftaysan bizimlesin demektir.Ben Prof. Dumbledore,bu okulun müdürüyüm.Bu da İksir öğretmenimiz Severus Snape.”
-Bizim köyde size benzeyen bir liderimiz vardı.
(sakalları kes aynı o... Olmadı mı? Off olmadı neyse)
Ama neyse bu konu dışında herhalde.O zaman şöyle anlatayım.Ben buraya gelmeden önce başka bir dünyada ninja olarak yaşıyordum.Bizler teknikler kullanabiliriz.Bu yüzden ben de bir teknik deniyordum.”
-Bizim de burada kullandığımız sihirler var.”
-Demek bahçede attığın o ışık bir sihirdi.Bizde de buna benzer genjutsu denen illüzyon teknikleri var ama gerçek değil.”
-Bizimkiler tamamen gerçek(bunu derken önündeki bardaktaki suyu kaldırıp indirdi)”
-Evet ben devam edeyim.Sonra bir anda kendimi bu ağacın saldırısının ortasında buldum.”
-O yok ettiğin ağaç çok değerli bir şey.Eğer bunu normal bir öğrenci yapsaydı kesinlikle okuldan atılırdı.Ama sen zaten okulda olmadığın için sana bir ceza veremeyiz.”
-Bu benim için iyi oldu herhalde değil mi?İşte bu şekilde.Bana yardım edebilir misiniz?”Dumbledore:
-Tekniği tekrarlayıp geri dönme olasılığın var mı?
-Bu tekniği yapabilmem için bazı mühürlere ihtiyacım var ve ben bu mühürleri hatırlamıyorum.”
-Bu durumda sana yardım etmemiz gerekir.Prof. Snape seni tekrar geri göndermek için zaman içinde yolculuk ile ilgili bir iksir hazırlayacak.Fakat bu uzun sürebilir.Bu yüzden bir süreliğine okulda kalman ve kimseye bizden olmadığını fark ettirmemen gerekiyor.”
-Ama efendim.Burada kalmasına izin veremeyiz.Çok çabuk fark edilir.”
-Fakat tanımadığı bir dünyada farklı tehlikelerle karşılaşacaktır Severus.Onu karanlık ormanın için atamayız.Ayrıca oralarda bir yerde Voldemort’un olduğunu unutmamalıyız.
-Şu Voldemort da kim?”
-O bizim dünyamızın en karanlık büyücüsüydü.Yıllar önce bütün yandaşlarıyla birlikte bize ve sihir kullanamayan Muggle dediğimiz insanlara sayısız acı yaşattı.Ama sonra yine kendi cehaleti ve açgözlülüğü yüzünden yok oldu.Fakat sadece bedenen.Ruhu yeniden bedene büründü ve şu anda oralarda bir yerlerde.
Ama senin bu konuda endişelenmene gerek yok.Kısa bir süre sonra buradan gideceksin.”
-Efendim onu kendi bölümüme alıyorum.”
-Hayır Severus.Seçimi her öğrenciye yaptığı gibi Seçmen Şapka yapmalı.(Naruto’ya döndü)Seçmen Şapka seni okulumuzdaki bölümlerden birine yerleştirecek.
Her bölümün ayrı öğretmeni var.Ama seninle asıl ilgilenecek olan ben ve profesör olacak.Bölüm başkanın olacak kişiye de bu durumu açıklayacağız ki,konu sen olduğunda doğru davransın.”
Yavaşça masasından kalktı ve dolabın üzerindeki eski şapkayı aldı.Şapkanın ağız ve göz delikleri vardı.Naruto’nun başına geçirdi.Naruto üzerindeki şeyin nefes aldığını ve ısındığını fark etti.
-Sanki biraz erken uyandırıldım ha.”
-Geç gelen bir öğrenci için seçim yapman gerekiyor”
-Bu çocuğu biraz tanısaydınız bana sormaya gerek duymazdınız.Bunun her yerinden cesaret akıyor.Griffiyndor!!!(böyle mi yazılıyordu bu ya)
Naruto önce keşke bunu Sakura da duysaydı bakışı,sonra keşke Sasuke de duysaydı bakışı attı.
-Fakat içinde bir gıdım sihir yok.Ayrıca aptalın teki.”
Naruto şapkayı aldığı gibi yere fırlattı ama Snape asasıyla onu yere düşmeden yakaladı.
-Sen kimsin ki aptal şapka?”
-Eğer okul eşyalarına böyle zarar vermeye devam edersen.Sana yardım etme konusunu yeniden düşüneceğiz.Burasının farklı bir yer olduğunu biliyorum ama bir süre buraya uyum sağlamalısın.
Naruto uslu bir şekilde başını öne eğdi.
(yazıyı dikkate almayın)
Snape onu da yanına alarak kapıya geldi.Kapıyı açtı ve yerden yavaşça yükselen kuşun kanatları arasında döne döne yere indiler.Birlikte bir koridora girip koridorun sonundaki odaya girdiler.
-Prof. Snape,buyurun.Bu çocuk da kim?Üzerindeki bu acayip kıyafetlerde ne?”
-Prof. McGonagall size açıklayacağım.”
Hikayeyi yaşlı kadına da anlattı.Kadın arada bir kızgın,(şamarcı söğüt kısmında) arada bir şaşkın gözlerle onu dinledi.Sonra:
-Evet Naruto.Umarım Snape sana yardım edecek olan iksiri en kısa sürede tamamlar.
-Ben de bunu istiyorum.
-O halde sana kıyafetler ve yatacak yer ayarlayalım.Benimle gel.
Bu sefer Snape değil, bu yaşlı kadınla koridorlarda gittiler ve farklı kokular yayılan bir yere geldiler.Etraf bir çok elbiseyle doluydu:
-Şimdi sana gerekli olan eşyaları buradan temin edeceğiz.Pijama,günlük elbise gibi şeyler.
Bir yığın eşyayı bir bavula yerleştirdiler.
-Seni şimdi çıkarıp yatıralım.Sabah kalktığında detaylı bir şekilde görüşürüz.Seni odama çağıracağım.
Naruto’yu aldı ve yukarıya doğru çıkarıp bir kapıdan geçirdi.Kapıdaki yaşlı kadın uyandırıldığına kızmış olmalı ki arkasından yaşlı kadın hakkında birkaç şey söyledi.
Odaya girdiler ve bir yatakhanedeki boş yatağa yattı.Diğer çocuklar uyanmadı bile.
Naruto tanımadığı bu yerdeki, bilmediği bu yatakta,daha önce hiç görmediği bu çocuklarla yattığına şaşırıyordu.Fakat tek dileği şu iksirin hemen bitmesi ve işe yarayıp onu olması gereken yere göndermesiydi.
(Sasuke’nin evinde)
-Demek sen onu geri döndüremezsin.
-Daha kaç kez söyleyeceğim Lord.Ben nerede olduğunu bilmeden onu geri getiremem.
-Hadi Sasuke.Bunu benim için de yapamaz mısın?
-Biliyorsun senin için her şeyi yaparım Caelo ama bu imkansız.Kendi imkanlarıyla geri dönmesi lazım.Umarım o aptal,jutsuyu ezberlemiştir.
Kapı gürültüyle çalındı.Sasuke kapıyı açmadan önce diğerleri çoktan kaybolmuştu.
-Ah Sasuke.Naruto hiçbir yerde yok.Onu bulamıyorum.Umarım başına bir şey gelmemiştir.
-Merak etme Sakura.O bir görev için gönderildi.Yakında burada olur.Ayrıca sen benim evimi nereden biliyorsun?
-Iııı.. şey..Seni takip ettim.
NOT:1 hafta yokum.Bir programda olucam.Ancak bu geliyor elimden ama hikaye güzel yakında sonun bğlarım.Bir hafta sonra görüşürüz.Astalavista(bu böylemiydi yav)