Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:23:47  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 89
31  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Caelo'dan Çizimler : Haziran 17, 2008, 12:23:25
Yine onun adına teşekkür ediyorum.Gerçektem sağol
32  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Haziran 16, 2008, 14:23:13

Al sana. al sana. al sana

Gorillaz'ın sembolü olan karakteri İSTİYORUM:(Gorillaz yazın çıkar)
33  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS sorusuna itiraz geldi! : Haziran 14, 2008, 13:48:37
Bu soruya itiraz edilebilmesi için gerçekten üniversite düzeyinde düşünülmesi gerekiyor. İlk safhada etçillerin sayısı azalır, doğru, ama yok olmak öbeği yanlış olmuş oraya. Kız bir yerde haklı, ama size de hak vermek lazım, sonuçta "yok olmak aşırı avlanmayla meydana gelmez, bilmem ne" diye düşünecek haliniz yok sizin sınıavda. Hem o toprak erozyonu da bayağı uç bir şık. Otçul artacak da, bitki azalacak da, ancak öyle toprak erozyonu olacak. Bu durumda, biraz da bu salak soruyu hazırlayan geri zekalıya, ve sınavı düzenleyenlere çemkirelim. Alkış Eminim oraya ikilem koymak istendiği için değil, Türkçe yetmediği için bu denli çelişkili bir hale gelmiştir soru. <.< Tüm sene boyunca buraya soru yazılıyor, belki binlerce kez düzeltiliyor.
Görüyorsunuz değil mi, insanların geleceğini belirleyen sınavlar nasıl da baştan savma bir şekilde hazırlanıyor... Yuh diyorum sadece.
Bu konuya verilmiş tek doğru cevap ve mesaj tebrik ediyorum sağol.Ne demek istediğim tamamen burada anlatılıyor.
34  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS sorusuna itiraz geldi! : Haziran 13, 2008, 22:19:57
Ben kimseyi rencide etmek için birşey söylemem.Bunu sadece tanıdığım insanlara yaparım.Onlar da beni anlar zaten.Soruyu okumayıp da tartışmaya giriyorsun.Tartışmaya sen giriyorsun çünkü benim mesajıma cevap veren sensin.Sonra da "Ben kendi fikrimi belirttim"diyorsun.Bir şeyin doğru olduğunu biliyorsan arkasında durursun.Yoksa yanlışı kabul etmeyi bilirsi.nAyrıca yine doğru okumadığını belirtmiş oldun benim kurduğum cümle
 "Aklın alıyor mu.Avlanmayla tüm etçillerin "YOK OLMASI"
  Buradan nasıl çıkarrtın sana akılsız dediğimi onuda anlamadım.
35  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS sorusuna itiraz geldi! : Haziran 13, 2008, 20:46:42

Soruyu düzgün oku lütfen hala diyorsunki azalma var.Yapmayın arkadaşlar kardeşime(6.sınıf) bile gösterdim.İlk bakışta d şıkkını söyledi.Son şıkkı bir doğru oku lütfen yok olması demiş.Yok olmuyor ki bu hayvanlar.Aklın alıyormu.Avlanmayla tüm etçillerin "YOK OLMASI"
36  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS sorusuna itiraz geldi! : Haziran 13, 2008, 19:14:59
yaa bikere sorunun içinde cevap var "insanların etçilleri avlaması ile..." diye gidiyor insanlar etçilleri avlamaya başlarsa etçiller azalacak
Azalacak demişsin neslinin tükenmesi ya da yok olmaları gibi bir durum söz konusu dğil.
37  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS sorusuna itiraz geldi! : Haziran 13, 2008, 18:49:59
Bir kere çok mantıklı bir itiraz ben olsam direk D şıkkını işaretlerdim.Çünkü etçillerin yok olması demek tamamen tükenmesine bir tek üyesinin bile kalmaması demek.Bununda aşırı avlanma ile olmayacak kadar büyük bir şey olduğu malum.Her ne kadar çoğu hayvanın avcılar yüzüüden nesli tükenmiş de olsa soruda bir neslin tükenmesinden sözetmediğinden C-B-A-D(D'nin gerçekleşmesi kesin değil) olarak oluşur..Belki sonra etçillerin nesli tükenebilir.Ama o bile kesin değildir.Kız zekice bir itiraz yapmış.Ben ce de doğru düşünüyor.
38  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Haziran 12, 2008, 15:18:44
http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-Team-Gai-42686099

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-Team-Kurenai-52289370

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-The-Sandsibs-48729415

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-Team-Kakashi-51916911

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-With-Team-Asuma-54175307

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-the-Akatsuki-54502388

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-The-Teachers-58680383

http://gejimayo.deviantart.com/art/Breakfast-with-the-Hokages-62718585

Gerçekten çok hoş karikatürler.Hepsini Naruto fan tr Forumdaki Artemis adlı üyenin konusundan sldım.Çk teşekkürler.Burada paylaşmak istedi.m
39  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Sakarya Şiiri - Necip Fazıl Kısakürek : Haziran 11, 2008, 21:16:33
  Ben Sakaryalı olduğum için belki de bu şiir beni daha çok etkiliyor ve şu beyti Belediye tarafından duvara yazdırılmıştı.
İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya;
Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya.
40  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öp ya da Tokatla : Haziran 08, 2008, 21:53:07
Kesinlikle öp

Open door
41  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hasta Siempre : Haziran 07, 2008, 13:23:07
İşte pastan Bellacık.Hoşgeldin aramıza.laylalaylalaylayylay(düzgün oku)
42  Diğer Konular / Kulüpler / Pokemon Hayran Kulübü(Pokelordlar) : Haziran 06, 2008, 15:35:33

Kurucu:LORD OF RED CASTLE(1.Seri hakkındaki tüm sorulara açığım ama diğer serileri bilmiyorum)
   Amaç:Varsa Pokemon hayranlarını buluşturmak.Pokemon hakkında daha derin bilgi almak.Pokemon oyunlarıyla ilgili yardımlaşma.
   Üyeler:
   antimos
   lucy_went
   KURALLAR
  1.Öncelikle "Bu ne biçim kulüp""Hala çocuk oyunlarıyla mı uğraşıyorsunuz tarzı mesajlar şikayet edilir.
  2.Pokemon hayranlarının eğer kulübe mesaj atıcaklarsa mutlaka bir paylaşım yapmaları gerekmektedir."Paylaşım için sağol"Vay be iyi yapmışsın tarzı"sırf mesaj sayısını artırmak için mesaj atmayınız.Hele kulübe dahilseniz asla.Mutlaka her paylaşımda bir resim de olsa gönderilmelidir.Tabiki bir bilgi varsa kalbuldur.Anladınız siz onu.
  3.Kavga başlatıcak tarzda mesaj atmamaya dikkat edelim.Çünkü çoğu kulüp bazen bu tür gereksizlikler yüzünden kitlendi.
  4.Üye olmak isteyenler bana öm atsın.Kulübe"üye yap beni"beni de yaz" tarzı mesajlar atmayın atacaksanız bile bir paylaşımmın içinde belirtin.
  5.Pokemonları isimlerini doğru düzgün yazalım(bkz:pikaçu Pıkachu

Pokémon, ödül kazanmış bir anime, manga, video oyunu serisidir. Orjinali Satoshi Tajiri'nin 1995 yılında yarattığı bir video oyunudur. Orjinal çıkışı video oyunu olmasına rağmen kart oyunu, manga gibi dallara uzanan bir animedir.

Pokémon'un hikayesi, bizim dünyamıza benzer fantastik bir dünya da yaşanılan maceraları konu alır. Bu dünyanın bizim dünyamızdan farkı ise, Pokémon'lardır. Çıkış noktası, Pokémon'un yaratıcısı olan Satoshi Tajiri'nin küçüklükten gelme böcek toplama hobisinden doğduğu söylenebilir. Hikayesini de değişik kılan olgu da "Hepsini Yakala" mottosudur. Tajiri bir oyun programcısıdır. Pokémon fikri aklına geldiği zaman bunu o zamanın dev şirekti, yaratıcı ve eğlenmeye yönelik olan konsol firması Nintendo'ya götürür. Nintendo bu projeyi bir süre askıya alır fazla ilgisini çekmediği için. Ancak bir süre sonra Tajiri'yi çağırırlar ve proje hayata geçer. Nintendo'nun projesi bir oyundur ve Nintendo'nun Gameboy konsolunda oynanılır. İlk oyunun adı, Pocket Monsters: Green olarak karar verilmiştir. Bir süre sonra bu kısaltılır ve Pokémon Green adını alır. Oyun en başta Nintendo hayranları haricinde fazla tutmaz. Ancak bir ticari zeka olan Tajiri'nin bir kozu vardır bu durum için, Mew. Oyunda henüz kimsenin çıkaramadığı Pokémon olan Mew'i ortaya çıkarmak için herkes oyunu kapışmaya başlar. Ancak, Mew oyuna sadece diğer bir GameBoy'dan Mewtwo'yla takas ederek gelmektedir. Oyun o kadar çok tutar ki Final Fantasy i bile geçer. Bu kadar çok tutmuşken Tv Tokyo ile anlaşılır ve animesi yapılır. Animesi için kurulmuş grup bile vardır. Şarkıları bu grup söyler grubun adı Pokérap'dir. Buna ek olarak çizgi film Çin'deyken bazı ses efektlerini ise Pokémonun orkestrası yapar.Pokemonun İngilizce dublajında Ash ve Ash'in annesini seslendiren kişi aynıdır. Seslendiren kişinin Amerika'nın en iyi ses sanatçılarından biri olan, Veronica Taylor'dır.

Pokémon kelimesi "Pocket" (Cep) ve "Monster" (Canavar) kelimelerinin birbirlerine eklenmesiyle ve eklenen kelimelerin kısaltılmasıyla elde edilmiştir. Bundaki mantık şudur; Pokémonlar, "Pokéball"ların yani (Pokétop) içine girerek cebe girecek kadar kolay taşınabilir hale gelirler.

Pokémon Nintendo'nun özel olarak kurduğu The Pokémon Company (Pokémon Şirketi) firması tarafından kontrol ediliyor.

Pokemon birçok dile çevrilerek çocukların gözdesi olmayı başarmıştır. TV Serisi olarak 500'den fazla bölümü vardır. Diamond/Pearl serisiyle bu sayı sürekli artmaktadır. 11 tane de sinema filmi vardır.Birinde Ash ve dostları Mewtwo ile savaşırlar. Pokémon gelmiş geçmiş en iyi animelerden biridir. Amerika, Asya ve tüm Avrupada izlenme, satın alınma ve okunma rekorları kırmıştır. Ve Pokémon büyük küçük herkesin gönlünde taht kurmuştur. Pokémon'un 40'ı geçkin video oyunu vardır ve bu sayı hızla artmaya devam etmektedir.
  POKEMON OYUNLARI
  Game boy) Pokemon Green (Sadece Japonya'da çıktı)

(Game boy) Pokemon Red Blue (Çıkış tarihi:8.10.1999)

(Game boy) Pokemon Yellow (Çıkış tarihi:16.6.2000)

(Game boy Color) Pokemon Gold & Silver (Çıkış tarihi:6.4.2001)

(Game boy Color) Pokemon Crystal (Çıkış tarihi:02.11.2001)

(Game boy Advance) Pokemon Ruby & Saphire (Çıkış tarihi:25.07.2003)

(Game boy Advance) Pokemon FireRed & LeafGreen (Çıkış tarihi:01.10.2004)

(Game boy Advance) Pokemon Emerald (Çıkış tarihi:01.10.2004)

(Nintendo DS) Pokemon Diamond&Pearl (Çıkış tarihi:27.07.2007)

(Nintendo DS) Pokemon Platin (Çıkış tarihi:Ne?.08)

POKEMON FİLMLER

1:Pokemon Mewtwo vs Mew

2:Pokemon 2000

3:Pokemon 3

4:Pokemon 4ever

5:Pokemon Heroes

6:Pokemon Jirachi Wishmaker

7:Pokemon Destiny Deoxys

8:Pokemon Lucario And Mystery Of Mew

9:Pokemon Ranger and The Temple of The Sea

10:Pokemon The Rise of Darkrai

Birkaç Resim

ANA KARAKTER Ash Ketchum ve Pıkachu

Ash Mısty ve Brock

Pokemonun atası olduğu varsayılan Mew ve kopyası Mewtwo
43  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Bella'dan Ortaya Karışık [2. ve 4. sayfalarda güncellemeler!] : Mayıs 31, 2008, 14:52:19
İlk ikisi harika diğerleriyle boşuna uğraşmışsın cınım hahahaha.Kızma sen cevap yaz dedin bende yazıyorum.Ama gerçekten bende böyle şeyler yapabilmeyi dilerdim.Aferin
44  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Caelo'dan Çizimler : Mayıs 27, 2008, 21:21:25
Ben Caelo adına teşekkür etme yetkisine sahibim herhalde sağol sizin de tebrik yazan ellerinize sağlık
45  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekini Banlamak İçin Bir Neden Bul ! : Mayıs 23, 2008, 18:46:08
Şov yaptı banned
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 89