Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 05:25:53  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 91
1  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şarkı Sözleri : Ekim 04, 2008, 21:05:53
Katy Perry~~I kissed a gırl(Harika bir ses ve komik bir konu)

This was never the way I planned
bunu hiç böyle planlamamıştım
Not my intention
benim niyetim değildi
I got so brave, drink in hand
çok cesurdum,elimden iç
Lost my discretion
sağduyumu kaybettim
It's not what, I'm used to
bu alışkın olduğum birşey değil
Just wanna try you on
sadece sende denemek istedim
I'm curious for you
seni merak ediyorum
Caught my attention
dikkatimi çektin

I kissed a girl and I liked it
bir kızı öptüm ve bu hoşuma gitti
The taste of her cherry chapstick
onun kirazlı rujunun tadını
I kissed a girl just to try it
bir kızı öptüm,sadece denemek için
I hope my boyfriend don't mind it
umarım erkek arkadaşım için sorun olmaz
It felt so wrong
(bana)çok yanlış geldi
It felt so right
(bana)çok doğru geldi
Don't mean I'm in love tonight
bu gece aşık olduğumu kastetme
I liked it
hoşuma gitti

No, I don't even know your name
hayır,ismini bile bilmiyorum
It doesn't matter
önemli de değil
Your my experimental game
sen benim deneysel oyunumsun
Just human nature
sadece insanın doğası
It's not what, good girls do
bu iyi kızların yapacağı birşey değil
Not how they should behave
onların davranması gereken gibi birşey değil
My head gets so confused
kafam çok karışık
Hard to obey
uyması zor

It felt so wrong
(bana)çok yanlış geldi
It felt so right
(bana)çok doğru geldi
I liked it
hoşuma gitti

Us girls we are so magical
biz kızlar çok büyülüyüz
Soft skin, red lips, so kissable
yumuşak&tatlı ten,kırmızı dudaklar,çok öpülesi
Hard to resist so touchable
karşı koyması çok zor,çok dokunası
Too good to deny it
reddetmek için fazla iyi
Ain't no big deal, it's innocent
çok önemli değil,masumca

It felt so wrong
(bana)çok yanlış geldi
It felt so right
(bana)çok doğru geldi
I liked it
hoşuma gitti
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İzlerken ağladığınız filmler : Ekim 04, 2008, 21:03:18
   Mesela ağlamasamda "Er Ryan'ı Kurtarmak" da o yazıcı subay az küfür etmedim.Hani köprüyü korurlarken biri bıçaklanıyordu ya.Hayvan herif yardım etse kurtulacak ama işte.

Birde küçükken izediğim bir film vardı.Türk filmiydi.Çocuk kuduz oluyoırdu ve ölüyordu.Sonra annesi onu gömdürmüyordu falan.Harika bir filmdi.

Bir de pokemon da Pıkachu bir bölümde az daha Ash'ten ayrılıyordu.Orada Ash ile birlikte ağlamıştım.Ama 7 yaşımdaydım galiba.
3  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Wall-E : Ekim 04, 2008, 11:40:19
   Konudaki şu kavram bana çok hoş gelmişti.Yani tam olarak böyle değil belki ama"İnsanoğlu zaman geldiğinde dünyayı terkeder ve bir robotun fişini çekmeyi unutursa ne olur.

Harika bir konu) Alkış Alkış
4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: yilin iyrenc kadin sarkicisi. : Ekim 04, 2008, 11:37:29
  Bir kere konuya bir kaynak göstersen daha iyi olurdu.Ayrıca Fergıe hangi konuda iğrenç seçilmiş.Güzellik mi(ki asla böyle olamaz Gözlerini Deviren)yoksa ses mi(en azından "iyrenç" değil ama çok süper demeyebiliriz)
  Yani bence konuya bir açıklık getir.
5  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Soundklan : Ekim 03, 2008, 16:44:29
   Ben de üyeyim.Hoş bir yer.En azından benim gibi bir çok alakasız müzik türüyle ilgilenenler daha rahat gezecektir.Bazen seçtiğiniz bir sanatçı listede olmasına rağmen favorilerinizide görülmüyor.Bu insanı sinir ediyor.3 gündür David Guetta'yı eklemeye çalışıyorum ama başaramadım.İnşallah yakında düzeltilir.

6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Eylül 21, 2008, 01:02:37
Yılan Takımından resimler

7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Eylül 14, 2008, 23:53:43

Büyücü Dünyası mı?Dattebayo!!!

5
    (Prof. Snape’in Odası)
    -Sabırsızlandığını biliyorum.Ama bunu beklediğimden kısa yapmama yarayacak bir şey buldum.Ne kadar çabuk gidersen o kadar kazan zararı ortadan kalkar.Hoş artık kazan zararı kimsenin umurunda olmayacak ama.”
    -Neden öyle söylediniz.”
    -Neyse önemli değil.Çıkabilirsin.Git ve dersine yetiş.”
    Snape Naruto odadan çıktıktan sonra yumuşak sandalyesine yaslandı.
    -Bir de bu aptal çocukla uğraşıyorum.Başka bir yerden gelmiş olduğuna inandık ama yalan söylüyor gibi görünmediği için.Zaten niye yalan söylesin ki.İçeri sızmak istiyorsa onu tanırdım.Her ne kadar Voldemort kimseye güvenmese bile içerdeki herkesi tanıyorum.Ama artık önemli değil.Saldırı olunca Potter denen veletle onu da öldürürüm.”
    Masanın üzerindeki kabarcıklar oluşturan sıvıdan bir miktar içti.Çünkü saçları birazcık değişmeye(kıvırcıklaşmaya) başlamıştı.Uzun burnunun üzerinde Bellatrix’in gözleri bir an belirip kayboldu.
    (Sasuke’nin Evi)
    -Bunlara bakmama izin verdiğin için teşekkür ederim Sasuke.Bunları aileden başkasının görmemesi gerekiyor ama sen yine de bana izin verdin.”
    -Sakura onlar hikaye kitabı değil.Lütfen düzgün araştır.Umarım Naruto’yu geri döndürecek büyüyü buluruz.Ayrıca zaten aileden başka kimse kalmadığı için bu okadar da geçerli bir kural değil artık”
    Saskura’nın beklediği cevap “Sen de ailedensin” sözüydü aslında ama Naruto’nun geleceği için susup çalışmalıydı.Diğer sayfayı açarak koca bir ormanı yakacak büyüklükte ateş oluşturmanın püf noktalarıyla ilgili bir şeyler vardı ama bu işine yaramazdı.Diğer sayfayı çevirdi.
    (Ortak Salon-Griffyndor)
    Hagrid’e bir hıçkırok’un(hıçkıran bir kaya şeklindeki yaratık)saldırması çok kötü bir şey olsa da dersin iptali ve Hagrid’e bir şey olmamış olması onları sevindirmişti.Hermıone elinde “Sihir Nedir?”adlı üzerindeki resimde şişko bir adamın bulunduğu kalın bir kitapla koltuğa yayılmıştı.Ron ve Naruto onun taşıdığı metal bıçaklar ve yıldızlar hakkında tartışıyordu.Harry hariç başka kimse de yoktu zaten.
    -Bunlara neden ihtiyaç duyasın ki?Kendini bir büyüyle korumak daha basit.”
    -Yani biz Asyalılar pek sık büyüye başvurmamayı tercih ederiz.Fazla büyü insanları etkiler.
    -Boş versene öyle olsaydı;bizim ev yaşanmaz hale gelirdi.Asayı bunlara tercih ederim.Nasıl kullanıyorsun bu yıldızları.
    Naruto cevap vermek için artistik bir şekilde ayağa kalktı.Silahlarıyla duvara Konoha’nın amblemini kazıdı.(Tabi sonra Ron’un düzeltmesi şartıyla)Shruıken leri öyle fırlattı ki.Amblemi onlarla yeniden çizmiş gibi oldu.Bu gösteriyi hiç beğenmemiş olacaklar ki.Hiç kimse bir şey söylemedi.Naruto’da hayal kırıklığıyla yerine otururken Harry’nin çığlığıyla herkes ayağa fırladı.Az önce masanın üzerinde ödevini yapmaya çalışan çocuk sandalyesinden düşmüş.Yerde başını tutarak bağırıyordu.
    -YETERRR!ÇIK KAFAMDAN.LÜTFEN YAPMA.BIRAKKK!!
Herpsi etrafına toplandı.Hermıone de bağırıyor,Ron ise Harry’i tutmaya çalışıyordu.Naruto olduğunu anlamadan Hermınoe’yi sakinleştirmeye çalışıyordu.En sonunda Harry sustu.Artık odada bir tek onun derin derin nefes alışları vardı.
    -İyi misin?İyi misin Harry?Yine mi o?”
    -Tamam bir şeyin yok.Biz buradayız.”Naruto sormazsa olmayacaktı.
    -Ne oldu ona.”
    -Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen onun zihnine girmeye çalışınca oluyor.”
    -O da kim?”
    -Ne onu tanımıyor musun.?Ciddi olamazsın.”
    -Tanımıyorum.”
    Bunun üzerine Ron Harry ile ilgilenirken,Hermınoe de ona Harry’nin eski ve genelde pek anlatılmayan hikayesini anlattı.Aslında ilk kez biri bu hikayeyi 5 yaşından büyük bir çocuğa ilk sefer anlatıyordu.Bu hikaye çıktığından beri çoğu kişi bunu çok iyi öğrenmişti.
    Naruto onunda kendisi gibi anne ve babasız büyüdüğünü öğrenince onu daha iyi anladı.Şu bahsedilen kötüyü görmek istedi.Onu yok etmek içinden geldi ama bunu yapamazdı.Harry iyice kendine geldiğinde,onlar da yaklaşan ders için Kehanet sınıfına doğru yola çıktılar.Naruto yine anlayamayacağı bir ders geçirecek ve kocaman gözleri olan bir kadını dinleyecekti.Sınıftan içeri girdiklerinde oda yerine geçti.Harry ile Ron bir kürenin başındaydı.Naruto ise başka bir çocukla sınıfın hemen önündeki boş olan sıraya oturmuştu.Prof. içeri girdi ve öğrencileri selamladı.
    -Evet çocuklar,bugün fal bakmayı öğreneceğiz.Öncelikle sıralarınızda bulunan kartları alıp onları karın.”
    Her sıradaki çocuklardan biri kartları aldı.Naruto ve Harry kartları alan taraf oldular.Naruto hokage’nin kumar merakı sayesinde kartları biliyordu ama bunlar o kartlardan değildi.Üzerinde insanın içini karartan ya da güzelleştiren çeşit çeşit resimler vardı.Naruto onları kardı ve masanın üzerine bıraktı.Sonra profesör dolaşıp kartları öğrencilere verdi.Kartları karşısındaki çocuk almıştı.Bu da en azından başarısız olan tarafın kendisi olmayacağını gösteriyordu.Çocuk kartlara bakıyor,kendini sıkıyor ama çoğu gibi oda bir şey göremiyordu.Bir karta takılıp kalmıştı.Naruto merak edip kartı elinden aldı.Karta baktığı anda inanılmaz bir şey oldu.Bir şeyler görüyor ve duyuyordu.
    Karanlıkta insanlar çığlık atıyor ve etrafta koşuşturuyorlardı.Naruto ise anlamadığı bir şekilde yerdeydi.Toprağa yapışmış suratını kaldırdı.Etrafına bakıp neler olduğunu anlamaya çalışırken bir adamın ona doğru geldiğini gördü.Üzerinde bir pelerin vardı.Korkunç bir görüntüsü vardı ve kızgın görünüyordu.Sonra adam elindeki asayı kaldır ve ona doğru yöneltti.Kendini korumaya çalıştı ama bir anda her şey ışıdı.Yine sınıftaydı.
    -Kartı versene profesör geliyor.”
    -Naruto sıkı sıkı tuttuğu kartı çocuğa verdi.Bunu nasıl oldu da görmüştü?”
    Dalmış bir şekilde bunları düşünürken kart sırası ona geldi ama artık hiçbir şey göremiyordu.Sonra zil çaldı ve sınıftan ayrıldılar.
    (Snape’in Odası)
     Sarışın çocuk kapının önünde endişeli bir şekilde etrafa bakındıktan sonra kapıyı çaldı.İçerden bir ses ona içeri gelmesi söyledi.Kapıyı açtı ve doğruca masanın yanındaki koltuğa oturdu
    -Bu akşam olacağı doğru mu?Benim görevim ne?”
    -Yatağından çıkma yeterli arada büyülerden birinin sana denk gelmesini istemem.”
    -Ben artık çocuk değilim.Savaşacağım ve onlara günlerini göstereceğim.”
    -Peki sen bilirsin ama kendini göstereceğin zamanı iyi seç.”
     Ayağa kalktı.Önce sırıttı.Sonra arkasını dönüp çıktı.”
     (Akşam Yemeği-Büyük Salon)
     Akşam temalı bir çatıya baka baka yemeğini(ramenin yerini asla tutamazdı) yiyordu Naruto ama içinde hala derste gördüğü hayalin görüntüleri vardı.Bunları düşünürken bir anda büyük bir patlama duyuldu.Sonra insanların bağırışları.Öğretmenler hemen dışarı fırladı.Bizimkiler ne olduğunu anlamaya,Bölüm başkanları öğrencilerini toparlamaya çalışıyordu.Her şey birbirine karışmıştı.Tam bunlar olurken salonun kapısı büyük bir hızla parçalandı.Etrafa savrulan parçalar öğrencilerin üzerine uçtu.İçeri giren birkaç kişi ellerindeki asalarla oraya buraya büyüler savuruyordu.Naruto ne olduğunu anlayamadan Harry’nin onu çekmiş fırlayan büyüler yüzünden açılan deliklerden birine doğru götürdüğünü fark etti.Biraz ilerisinde Ron’un da Hermınoe’yi aynı yere sürüklediğini gördü.Naruto o sırada onlara doğru yönelen bir büyücüyü fark etti.Harry’i durdurdu ve kunaisi ile isabetli bir atış yaparak adamı kolundan vurdu.Yeniden koşmaya başladılar ve duvarı geçtiler.Her yer paramparçaydı.Ne olduğunu anlayamadan yine bir grubun onlara doğru geldiğini fark ettiler.Koşarak yine açılmış bir duvardan fırladılar ve bir anda kendilerini dışarıda buldular.Sonra kulak tırmalayan bir sesle birlikte bir patlama daha oldu ama bu sefer tam ortalarında.Hepsi bir tarafa uçtu.Naruto ağzından ve burnundan akan sıcak kanı fark etti.Etraf bulanık görünüyordu.Önünde bir yerlerde Hermınoe’nin baygın yattığını seçebildi.Ron onun biraz ilerisine düşmüştü.Görüşü düzgünleştiğinde ise Harry’nin bir yöne doğru baktığını gördü.O da o tarafa doğru döndüğünde hayalindeki adamı gördü.
    (Konoha’da Bir Yer)
    -Sasuke bunu başarabileceğini biliyorum.Şimdi çakramızı birleştirip bir daha deneyelim.”
    Sasuke bir yolunu bulmuştu.Bu jutsu ile zamanına ait olmayan nesneler bulunuyordu.Naruto gittiği zamana ait olmadığına göre bu jutsu işe yaramalıydı.Fakat bu jutsu inanılmaz çarka harcıyordu.Daha bir kez denemişti ama çok yorgun düşmüştü.Hatırına Naruto ile geçirdiği günleri getirdi.Arkadaşlığının ve Sakura’dan aldığı gücün sınırlarını zorlayarak mühre başladı.Elleri hızlı bir şekilde mührü tamamladı ve parşömenin üzerine koydu.Işık etrafı sardı ve Sasuke boşluğa düştü.Zamana ait şeyler etrafta akıyordu.Sonra orada Naruto’yu gördü.Canlıydı.Hemen elini uzattı.
    (Bahçe)
    Naruto ne yapacağını bilemedi.Ama bir farklılık vardı.Adam ona doğru değil Harry’e doğru geliyordu.Bu o olmalıydı.Hemen çantasından bir kunai çıkarıp adamın üzerine doğru gitti.Tam vururken kendini yine yerde buldu.Hareket edemiyordu.Adam ona doğru yöneldi.
    -Sssen kimsssin aptal çocuk.”
    Naruto şimdi tam hayalindeki noktaya gelmişti.Korkunç surat kendine doğru gelirken bir ışık bekliyordu.Ama ya gördüğüm ışık ölümün ışığıysa,diye düşündü.Tam o anda bir ışık parladı.Tam Naruto ile adam arasında oluşan bu ışıktan bir el çıktı.Sonra bir kol ve bir baş.Naruto bu yüzü tanıdı.Sasuke!
    (Portalda)
    Sasuke ona elini uzattı.Yavaş yavaş etrafı boşluktan karanlık bir bahçeye dönüşüyordu.O anda Naruto’nun yalnız olmadığını fark etti.Portalda sadece bir bacağı kaldığında bir ışık çaktı.Bir adam ışıklar çakarak öne doğru fırladı.
    -Hadi Naruto elimi tut.   
    (Bahçe)
     Naruto o anda adamın öne doğru fırladığını gördü.Harry asası elinde yerinden kalkmıştı.Adamın dikkatini dağılmasından yararlanıp onu vurmuştu.Yine Sasuke’ye döndü.
-Hadi Naruto elimi tut.
    Naruto ileri uzandı ve adamnı ölmüş olmasını umarak eli tuttu.Sasuke onu içeri çekti.Boşluğa düştü ve sonra kendini çimenlerin üzerinde buldu.
    -Sasuke!Naruto!Başardınız.”
    (Bahçe)
    -Potter’a bakın büyü yapmayı da öğrenmiş.Ama bunlar beni öldürmeye yetmez.”
    Harry Voldemort yerden kalkınca savunma pozisyonuna geçti.O korkunç gözlere baktı ve ne zaman saldıracağını anlamaya çalıştı.İki ışık huzmesi havada çarpıştı.Harry tutmaya çalışıyor ama başaramıyordu.Sonra bir anda Voldemort acıyla bağırdı.Harry onun kolunda Naruto’nun bıçaklarından birini gördü.Voldemort büyüyü tutamadı ve geri tepen büyü ona isabet etti.Bir kaç takla atarak yere düştü.Biraz ilerde Ron ayağa kalkmıştı.Anlaşılan Naruto onu yere düşürmüş,Ron da alıp Voldemort’a fırlatmıştı.Ron:
    -Bunlar gerçekten işe yarıyormuş.

Bu hikayemde böylece sona eriyor.Ezik harflerim eğer birinizi bile azıcık bir şey sevindirdi ise ne mutlu bana.

Biliyorum zaten fazla yorum yazamıyorum ama yani bu sırf boş olmasını istemememdendir.Yoksa bu zaman kadar mesaj atardım ama hikayeyi tamamlayıp atmak istedim.
    Ayrıca bu Sasuke'ye de kıl olmaya başladım.Adam 8 kuyruğu bile  yendi.Naruto'ya ne yapar bilmiyorum.İnşallah bu kurbağalar bir işe yarar.
    scavenger giflere bayıldım.(valla de!Kurana el bas!)
    BvS de de işler çok iyi gidiyor.Oyun sayfamı hazırladım.Giip bakabilirsiniz.Sürekli güncellemeye çalışıcam.
    Wiki Gaaraneji
Şimdilik bu kadar
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Eylül 14, 2008, 23:52:10
    Yanlışlıkla iki kez yazmışım bir kaç resim koyayıım bari.

9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: NumeroLoji (kader - kişiLik sayınız~) : Eylül 10, 2008, 19:56:15
Yöneticilik yetenekleri, Organizasyon yeteneği, Güçlülük, Maddi ve adil.
Güçlü,kararlı ve sonca giden kişiliktir. Para ve maddi konularda başarılıdır. Amacının karşısında gördüğü insanlar için duygusuz davranma meylinden arınmalıdır.

Her iki sonucunda bu şekilde çıkması beni şaşırtmadı.İşte Lord zaten bu.
10  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Ağustos 20, 2008, 16:37:04
Büyücü Dünyası mı?Dattebayo
4

(Biçim Değiştirme Sınıfı)
    -Öncelikle bu yeni öğrendiğimiz değişimi cansız nesnelerde deneyelim.Sen Ron.
    -Be.. be.. ben mi?
    -Evet kalk ve şu önündeki kalemi bir yılana çevir.
    Ron asasıyla Naruto’nun anlamadığı bir iki sözü söyledi ve kalemi masadan fırlatmayı başardı.
    -İlk deneme için fena değil değil mi profesör?
    Malfoy’un sırası yine kahkahaya boğuldu.Hermıone ise olanlardan hoşlanmadığını belli ederek:
    -Deneyebilir miyim Profesör?
    O da asasını kullandı ama Ron’un aksine bu sefer Hermıone’nin tüylü kalemi fırlamamış bir yılana dönüşmüştü.Naruto dahil bütün sıra alkışladı ve Malfoy’un sırasından uğultular yükseldi.Naruto bu işi kendinin de becerebileceğini biliyordu.Hem de canlı bir şeyle kendiyle:
    -Profesör ben de yapabilirim.Hem de kendi üzerimde.
    McGonagall bir anda şaşırdı.Onunla beraber tüm sınıf da.Yeni bir Hermıone olduğunu sanmışlardı.Fakat sonra mecburen izin vermek zorunda kaldı.Bu daha çok dikkat çekerdi yoksa.
    Naruto asasını aldı ve onunla bir şey yapmadan önce birkaç kez salladı sonra onu bırakıp hızlıca el mühürlerini yaptı.Kızlar çığlık attı ve çoğu korkudan sıraların üzerine çıktılar.Çünkü Beceriksiz Naruto sadece  alt yarısını yılan yapmayı becerebilmişti.Yerde sürüne sürüne bir metre kadar gitti ve eski haline döndü.Az önce korkan herkes kahkahalara boğulmuştu.Naruto da yerine döndü.Durumu çaktırmamanın ve biraz alıştırma yapmış olmanın verdiği güven onu daha iyi yapmıştı.
    Ders zili çalınca McGonagall ona bir kaş işaretiyle kalmasını söyledi.Herkes sınıftan çıktı.
    -Naruto bu derste kurtardın ama bir dahakilerde lütfen kendini böyle ortaya atma.
    Naruto tamam anlamında başını salladı ama kendiliğinden gelen bu huyu yok olamazdı değil mi?Birlikte diğer derslerine girdiler.Sırasıyla hiçbir şey anlamadığı bir Sihir Tarihi,bir kazanın kullanılmaz hale gelmesine sebep olduğu bir İksir,sihirli küreye bakıp da hiç bir şey anlamadığı bir Kehanet ve kocaman bir böceğin saldırısına uğradığı,onu bir kunaiyle(ne olur ne olmaz diye yanında birkaç tane taşıyordu)öldürmek zorunda kaldığı Sihirli Hayvanlar Dersi ile günü son bulmak üzereydi.Hiç dikkat çekmediği söylenemezdi ama en azından farklı görünmemişti.Artık kendine gerekli olan yerleri hemen hemen tanımıştı.Böceğin salyalarından kurtulmak için bir banyo yaptıktan sonra yemek için salona gitti.Sırasına oturdu.Ron:
    -Naruto hala böcek kokuyorsun.”
    -Yapacağım bir şey yoktu.Bir anda üzerime atladı.Banyoda yaptım ama geçmemiş mi?”diyerek kendini bir süre kokladıktan sonra Hermıone’nin tavsiyesi geldi:
    -Emme Sihrini deneyebilirdin.”
    Naruto önce ne diyeceğini bilemedi ama sonra unutmuş gibi yapmaya çalıştı:
    -Aaa evet onu deneyebilirdim ama neyse önemli değil.
    -Zaten sana önemli değil bize önemli.Senin yanında biz takıldığımız için kokunun muhatabı da biz oluyoruz.Ne bekliyorsun.Hadisene.
    Naruto ne yapacağını düşündü.Buna uygun bir jutsusu yoktu.O da işi beceriksizliğe vurmaya karar verdi:
    -Hermınoe sen yapar mısın?Bu büyüde iyi değilim de.”
    -Nesi var ki.En basit büyü düzeyinde.Biçimini bile değiştirebiliyorsun ama bunu beceremiyor musun?Ayrıca dikkat ettim.İlk derste yaptığın büyüde asayı neden bıraktın.”
    -Her şey üst üste binmiş.Naruto da onların altında kalmıştı.Şimdi ne cevap verecekti.Bu kız amma çok soru soruyordu böyle.Bir şeyler bulmalıydı.Sonra bir anda bağırmaya başladı.
    -Hermıone saçında böcek var.Hem de kocaman bir tane.!!!”
    Kız bir anda çığlık çığlığa masadan fırladı.Ona takılan örtüde peşinden gelince bütün yemekler etrafa saçıldı.İnsanlar ne olduğunu anlamak için Hermıone’ye bakıyor o ise saçlarını karıştırıp çığlık atıyordu.Harry:
    -Tutsana Ron şunu ne bakıyorsun.”
    Ron onu tuttu.Ellerini yakaladı.Hermınoe de zaten sustu.Naruto:
    -Gitti galiba.Evet gitmiş olmalı.
    Hermıone bir yandan asasıyla yemekleri toplamaya çalışırken bir yandan da hala saçında bir şeyler olup olmadığına bakıyordu.Öğretmenler de şaşkın bir şekilde yemeklerine devam ediyorlardı.Sonra Mafoy’un sırasından bir çocuk :
    -Bulanığın saçları o kadar karmaşık ki böcekler içine yuva yapıyor.”diye bağırdı.
    Tam gülmüştü ki.Suratına çarpan sarı bir ışıkla yere yapıştı.Naruto’nun karşısındaki Ron ayağa kalkmış elinde asası kızgın bir şekilde duruyordu.Prof.McGoanagall masasından tam kalkmıştı ki.Bu sefer Ron’a doğru gelen bir ışık huzmesi sıyırıp geçti.Naruto neler olduğunu anlamaya çalışırken bir anda kendisine doğru gelen bir büyüyü fark etti.Alnına çarpan şeyin ağırlığıyla yere yıkıldı.
    (Hokage’nin Odası)
    -Sasuke şimdi kesinlikle hiçbir yol yok mu?”
    -Efendim benim bildiğim başka bir şey yok.Ama sizin için babamın kitabını araştıracağım.Oradaki jutsular ailemizin gururu olan ninjaların buluşlarıdır.Fakat çok tehlikeliler.Yapabileceğim şeyler olduğunu sanmıyorum.”
    -Sen yine de araştır.Bu çok önemli.Biliyorsun.Eğer kaldığı yer insanların bulunduğu bir yerse çok büyük tehlike de demektir.”
    Sasuke bir puflamayla odadan kayboldu.
    (Hogwarts’ın birkaç km ilerisi-Bir kulübe)
    -Hazır Lord’um.İlacınız hazır.Bunu içtiğinizde eskisi kadar güçlü olacaksınız.”
    -Herhangi bir sorun çıktı mı?”
    -Birkaç bakanlık görevlisini öldürmek zorunda kaldım.Fakat bizi bulamazlar.”
    -Hogwarts’a saldırıyı buradan yöneteceğim.Herkese haber ver saldırı yarın başlayacak.”
    -Emredersiniz Lord’um.”
     (Hogwarts)
     Naruto başında korkunç bir ağrıyla yataktan doğruldu.İlk gördüğü şey bir sürü beyaz yataktı.Hepsi boştu.Ama burası yatakhane değildi.Sonra ilerdeki bölmeden orta yaşlı bir kadın çıktı.
    -Demek kendine geldin.Bayağı sarsılmış olmalısın.Akşama doğru gidebilirsin.”
    -Nerdeyim ben?Ne oldu.?”
    -Bir lanet sana çarptı.Yemekhanede çıkan kavga da oldu.Başka kimseye bir şey olmadı.Sadece çocuğun biri uzun süre kaşınacak.Şimdi biraz daha dinlen.Başının ağrısı geçince gidebilirsin.
    Naruto tam başını yastığa koymuştu ki.Kapı açıldı.İçeri Ron,Harry ve Hermınoe girdi.
    -Sonunda uykucu uyanmış.2 gündür uyuyorsun.”
    -Ne!2 gün mü?”
    -Normalde o büyüden bu kadar etkilenmemen gerekirdi.”
    -Hermınoe doğru söylüyor.Ama “her büyücü aynı olacak”diye bir şey yok.”
    -Kavga da ne oldu.Neden o kadar sinirlendin ki Ron.”
    Herkesin suratı asıldı.Hermınoe önündeki çarşafla ilgileniyor gibi yaptı.Harry:
    -Ona bulanık dedi.Tabi ki sinirlenecekti.”
    Naruto bulanığın ne olduğunu sormaya kalkmadı.Çünkü herkes tarafından bilinen ama pek de iyi olmayan bir şey gibiydi.
    -O aptal!a haddini bildirdim.Şimdi kaşınmaktan ölüyordur.Sana zarar geldi.Ama o büyüyü engelleyebilirdin.”
    -Eee..Kafam karışmıştı.Sen öyle birden saldırınca dikkatim dağılmış olmalı.
    Naruto yine kurtarmıştı.

11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: *__CeRberuS__* : Ağustos 20, 2008, 11:39:22
  Bende Sakarya 93 timdenim.Hangi okulda okuyorsun şimdi.Ve bir de soyadını verir misin belki seni tanıyorumdur.
  Hoş geldin artıyor Sakaryaılar.
12  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Diğerleri | The Others : Ağustos 19, 2008, 18:50:42
   (bkz:Sonu bilindiğinde bir halta benzemeyen filmler)
   Gerçekten Altıncı His gibi sonu bilindiğinde bir halta benzemeyen film.Filmin ortalarına doğru bir şeyleri anlamaya başladığında
   "Lan oğlum o karı falan hepsi ölü"diye atlayan,tüm filmin içine *** arkadaşlarla izlenmeyecek filmdir.
   Gece yarısı karanlık odada Nicole Kidmann ın harika çığlığıyla izleyici önce yerinden zıplatır.Sonrasında "Kardeşime dokunda gerçek olduğunu anlasın"gibi kızın resmen alta ettiren sözleriyle filmin sonunda odaya büyük miktar parfüm kullanılmasına sebep olur.
   Lütfen 2. ye izlemeye kalkmayın.Ya bir şeyi ağzınızdan kaçırıp dayak yersiniz ya da söyleyemediğiniz için patlar"ulan hala anlayamadınız mı?" tarzı cümleler kurmaya başlarsınız.
   Ama yalnız izlemeye de korkarsınız.
   Siz billirsiniz ama film harika.

13  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Ağustos 18, 2008, 18:45:50
Holy onca yıllık suskunluktan sonra parladı.
"Yeter artık bu yumuşacık nickim yüzünden şeker kız candy sanılmaktan.Aslında ben beyaz çorap giyer tesbih kullanırım.Siyah yeleğim de var.Doğan arabam var ve ses sistemi harika"
İlerleyen günlerde imzasına Grafi Komedi dörtlüsü Doğan Şahin Serçe ve Kartal'ı koymayı planladığını söyledi.
14  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Ağustos 18, 2008, 17:45:24
    Caelo'nun mangaya ara vermesinin tek sebebi son manga bölümlerindeki Lee'nin Sasuke'ye attığı dayakmış.Bölümden sonra Sasuke Caelo'yu arayıp:
    "Neden bunu yayınladın.Beni çok üzüyorsun.O sabah yorgundum yoksa yenilmezdim"diye sitem etmiş.
    Telefond ağlayan Sasuke'ye kıyamayan Caelo:
    "Tamam tamam.Emo lar gibi ağlama.Ben gelip seni teselli ederim.Bir ara vermiş olurum böylece"demiş.
15  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Ağustos 18, 2008, 13:27:19
Ben de Fergıe
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 91