Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 15:58:42  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 88
1  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: 9larla Röportaj : Dün 16:58:41
1)Evet(sınav sistemi falan)
2)Hayır(İmkansız birşey)
3)Hayır(Kimse bana nasıl fatura yatıracağımı öğretmedi)
4)Hayır(Ama daha mantıklı bir çözümde bulamıyorum)
5)Evet

İnşallah yardım işe yarar.İnsanlara yardım etmek harika bir duygu yav.
2  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Harbi Burc Yorumlari : Mayıs 13, 2008, 15:45:47
KOVA
Görgüsüzün biridir.
Yaşantısı boyunca kompleksleriyle hem kendisini hem de çevresindekileri
canından bezdirir..
Özentidir, ayrıca basmakalıp tipin de biridir...
Değişime pek açık olduğu söylenemez.
Okul hayatının parmakla gösterilen parlak çocuğu değildir.
İş hayatında ise hep kolay işleri tercih eder.
Potansiyeli daha fazlasına izin vermez..
Olsa da olur, olmasada olur tipin tekidir...
Yemeğe olan düşkünlüğü de ayrı bir mevzudur.
Genelde obezler bu burçtan çıkar..
Yani yakınınızda bunlardan bir iki tane olması sakıncalı değildir. Genelde
sizi kompleksleriyle boğar ama onun dışında diğerlerine göre daha
zararsızdır.
Yıllar sonra bir anıyı hatırlayıp efkarlanır bu gerzek yaylar.. Pek
nostaljiklerdir.
Onu bunu yıllar sonra hatıra olur diye saklamaya bayılırlar.
Her ne kadar içlerinden bazıları ağır abi, hanım ağa gibi bir görüntü
çizseler de, hemen hemen hepsi sulugözlü, duygusal tiplerdir.
Canınız sıkıldığında sırf muhabbet için, telefon defterinizde bir kovanın
telefonunu bulundurabilirsiniz.
Ama akıl almak, nasihat almak, problemlerinizi çözdürmek için arayacağınız
en son kişi olmalıdır.
Çünkü onun zaten kendisi bir problemdir.

Bu ne ya hiç inanmadım hiç Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Olamaz yaaaaa
3  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Evanescence Hayran Topluluğu : Mayıs 12, 2008, 16:43:13
  Hayırlı olsun kulübün Bella.Ben de bir amy sever olarak ezik de olsa paylaşım yapmaya çalışıcam.Her ne kadar çoğu şey diğer kulüpte bulunyor olsa bile buna yeni bir sayfa diyip başlıyorum.
  Favorim Lithıum(hel açılışına bitiyorum.Amy i ilk olarak Sweet Sacrifice şarkısında görmüştüm.İlk tepkim "Aman aman aman.Bu nasıl ses bu nasıl ses"olmuştu.Cidden sesi en çok hoşuma giden yabancılardan dır.(aVRIL'I DE yabana atamam)(Ya da Lily Allen)Bir kaç resim.
gOING uNDER
sWEET sACRIFICE
bRING mE tO lİFE DA HOŞUMA GİDENLER

4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hasta Siempre : Mayıs 12, 2008, 16:27:25
Zaten ne işaretlediğimi sen biliyorsun.Yani kendime göre bir şık bulamadım ama neden seçmek için son şıkkı da işaretlemedim.Ben sözümde durdum ve işaretledim.
5  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bir Kere Başladığında Durdurulamayan Eylemler : Mayıs 09, 2008, 19:59:06
51,47 Bir şekilde dile dolanan tamamı bilinmeyen şarkıyı gün boyu söylemek
işte herşey bunda yatıyor
Bir ara çikita muzz diye takmıştım kafaya ya(dalga geçmeyin olur mu Terleyen)
6  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Sevdiğin şarkıcının fotoğrafını paylaş... : Mayıs 08, 2008, 16:57:36
Çeşit bir insanımdır
Avril

Amy

Lily Allen

James Blunt

Gnarls Barkley

30

7  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Burçlara Uygun Analizler : Mayıs 03, 2008, 18:08:52
Burçları rengini veya yazı boyutunu değştirirsen daha iyi bulabiliriz bu arada ben

Kova Burcu Uygun Meslekler
İleri görüşünü, devrimci ve yenilikçi kapasitesini değerlendireceği alanları seçmelidir. Öğrenmeli ve çevresine öğretebilmeli, yeni buluşlar yapabilmelidir.

Bilim adamı, kendine özgü stile sahip araştırmacı, yaşamı kolaylaştıran buluşlara imzasını atan kişi, toplumsal refahı sağlayıcı olabilir. Tıbbı ilgilendiren işlerde uygundur.

Bilgisayar, elektronik, teknoloji, uzay, havacılık, astroloji, tıp, fotoğrafçılık gibi konularda başarılı olurlar.

Düşüncelerini çok iyi ifade edebilen bir yazar, konuşmacı, sendikacı, öğretmen, dinlemeyi bilen ve rehber olabilen bir psikolog, mucit, astronot olabilirler.

Hangi alanda olursa olsun akıllarını mükemmel bir şekilde kullanabilir ve farklı bir yaşam stili yakalayabilirler.
8  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Upload yapamıyorum. : Mayıs 03, 2008, 18:04:41
Sorun çözülmüştü daha önceden sağolun.
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Hellsing Hayran Kulübü : Mayıs 03, 2008, 14:41:43
Upppss.Mesaj değişikliği
Sayfayı ilk açtığım da vardı.Ya editledin yada bende öyle çıktı.NeyseO resimlerde gitti. ya.ü

10  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Back To The Future l Geleceğe Dönüş Serisi : Mayıs 03, 2008, 11:05:22
   Seyrettiğim en iyi serilerden biriydi bence.Aslında ilk seyrettiğimde 3. film için kafam bayağı bir karışmıştı ama.Sonra 2. kez seriyi baştan izleyince kaçırdığım noktayı bu sefer yakaladım.Senaristleri inanılmaz zeki insanlar olmalı ki.Gelecek ve geçmiş arasında tek bir çürük tahta bırakmadan ilerlemişler senaryo içinde.Ben o kadar uğraştım ama bir türlü bir şey bulamadım.Belki de benim beceriksizliğim.
   Ve Martin McFLY rolüyle inanılmaz byümüş.Michael j.Fox bir hastalığı yüzünden yıldızlar hayatını biırakmıştı galiba geçen senelerde.

(hastalığına yakalandıktan sonra oyunculuk kariyerine son verdi. Parkinson hastalığına bağlı olarak zaman zaman hareket etmekte ve konuşmakta zorlanan ünlü oyuncu, yaşama bağlılığından hiçbir şey kaybetmedi. Michael J. Fox Parkinson Araştırmaları Vakfı aracılığıyla hastalığın tedavi araştırmalarına destek veren Fox, 2000-2006 yılları arasında vakfı için 78 milyon dolar gelir topladı. Fox'un vakfı, özellikle Parkinson'un erken teşhisine yönelik çalışmalara destek veriyor.)Wiki alıntısı(I love WİKİ) Alkış Alkış Alkış
11  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Bu şehirde kimse yaşamıyor : Nisan 27, 2008, 21:23:53
Çok kötü birşey bu ya.Yani oraya yapılan Milyondolarlarca yatırım,insanların oradaki hatıraları falan hep yok oluyor.Bizim başımıza böyle şeyler ghelmez umarım.tabi ki de tüm insanlarında
12  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kiralık Konak~Yakup Kadri Karaosmanoğlu : Nisan 27, 2008, 15:40:11
Hayret bella senin gibi bilinçli bir yüe iki mesaj üst üste atmış burdan sesleniyorum."Değiştir diye bir tuş var."
 Neyse evet bende bu kitabı okumak durumundayım.Her ne kadar kitap okumayı sevmeyen arkadaşlarım kitabı"boş,sıkıcı,kötü biten"diye yorumlas da okuyacaz artık.Ben de Şu anda" ONLAR DA İNSAN "KİTABINI OKUYORUM GÜZEL GİDİYOR.iİYİ BİR HİKAYESİ VAR.
13  Diğer Konular / Geveze / Ynt: bakalım ne kadar dayanabileceksiniz : Nisan 24, 2008, 18:55:32
Pardon ya bie soru oldu iki kere göndermişim
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: bakalım ne kadar dayanabileceksiniz : Nisan 24, 2008, 18:54:53
17 oldu ama uğraşırsam yaparım herhalde
15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Nisan 24, 2008, 17:11:54
Bölüm #008: Başarısız Olmanızın Nedeni !!

-------------------------------------

------------------------------------

------------------------------------

Caelo'nun Katkılarıyla
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 88