Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 16:45:25  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 13
1  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: İtiraf Ediyorum : Kasım 30, 2007, 17:56:50
itiraf ediyorum her ne kadar o kaybetti desem de ( <.< ) aslnda ben kaybetmişim... Utanmış  Kararsız
2  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Ketie Leung ve Phelps İkizleri 7 Ağustos'ta Türkiye'de !!!! : Temmuz 29, 2007, 15:20:12
ben gidicem dayımla beraber  Sırıtan Cool
bol bol foto cekıcem ( yanii çekebilirsem  Hede Hödö ) siteye koyarım mrk etmeyinn  Gözlerini Deviren Aww

soru: davetiye yada bilet alınacktr değil mi? acaba ne kadar olur Hede Hödö <.< Ne?
3  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Deathly Hallows Karantinası : Temmuz 23, 2007, 19:25:06
Lobelia  Gözlerini Deviren
 aa neden ki?
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Arkadaşlar Bir Bakın Acil Beğeniceğinizi Umuyorum : Temmuz 07, 2007, 14:26:44
( zaten geneLde aLmam böLe derqiLer HP için aLdım )

aynen Sırıtan ama annem çakınca kızıyo Sırıtan "niye aldın bu dergiyi okumuyosan..." diye ba$lıyo...
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Aileniz hp hakkında ne düşünüyor? : Temmuz 07, 2007, 14:20:02
Annem pek karı$maz ama babam cok kar$ıydı ilk zamanlar..."kızım bu kitapları okuma!Daha mantıklı olan romanlar oku!bnlar hep para tuzagı!" derdi. <.< ama demekten yoruldu,çünkü okumayı ve ızlemeyı bırakmadım Terleyen.$imdi de bana kitaplarını almam için para veriyor..İlginç ama gerçek.. Kahkaha Sırıtan Babamı çok seviyorumm Sarılan Alkış
6  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Temmuz 06, 2007, 23:44:02
i$te taze taze ben Hede Hödö
7  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Beyoğlu Fotoğrafları : Temmuz 06, 2007, 23:11:48
Bende bu hafta arkadasımın ananesıne gittim.Arkadasımla da baya gezdik..Üç gnde ist. turu yaptık da denebilir  XD
bu foto da sinegog'u görüyoruz taksimdeki...( gerçi herkes bliodur ist.tekilerin ama fotosnu cektm ben gtmısken  Dil Çıkaran Şeytani Gözlerini Deviren )

Bu da önündeki heykel...(galiba "papa" Şaşırmış )

Bu da hemen bitişigindeki ev (tarihi valla cok gzll gidin görünn süperr Göz Kırpan Aww )

bu kadar Terleyen
8  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Seviyorum~ : Temmuz 06, 2007, 22:55:34
hoş olmuş sürekli yazıo musun?

sagol Gülümseyen evet yazıyorum ama yazdıklrımdan en begendklerımı en guven verenlerı koymayı tercıh edıorm ki daha iki tane koydm Hede Hödö Hede Hödö
9  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Seviyorum~ : Haziran 30, 2007, 23:47:06
tesekkur ederm cnmm sagol Gülümseyen Kahkaha
10  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Barış Akarsu Komada~ : Haziran 30, 2007, 23:45:33
İn$allah en kısa zamanda iyile$ir!..
Ya bir de Muğla cok virajlı bi bölge..
Yani kaza bi nevi de kaçınılmaz...İn$allah iyile$ir..
Allah acil $ifalar versin..
11  Diğer Konular / Not Defteri / Seviyorum~ : Haziran 24, 2007, 01:57:24
Seviyorum
seviyorum içten içe
kımse duymadan, sessizce
sırtıma vuruyor bıcaklar keskınce

sevıyorum kendımce
aglıyorum ince ince
seviyorum kendimce
benliğimi savuruyorum sevinç'e

seviyorum bile bile
aclığım, susuzlugum ile
seviyorum bile bile
hayata olan bağllığım ile

seviyorum korka korka
sevilmeme kuşkusuyla
seviyorum korka korka
narin kalbim incinir korkusuyla...

bunu dün yazdm  Aww umarm begenırsnız  Terleyen
12  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Günün Şarkısı : Haziran 12, 2007, 17:40:41
joseph arthur-honey and the moon {ck ho$uma gidiyo ritmii yaa Kahkaha }
13  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Eski Anılarıma~ : Haziran 12, 2007, 17:32:24
tskkr derimm elchoomm Sarılan
evet bi bakıma öyle Kahkaha
aman içimi döktüm iyi oldu Hede Hödö
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Haziran 12, 2007, 14:53:13
Lobelia ve Melix ikiniz de çok güzelsiniz Kahkaha

tsskur ederm cnmmm Sarılan Kahkaha
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Haziran 12, 2007, 14:39:47
Bunu daha dün çektim  Göz Kırpan Tiyatroya gitmeden önce çeklidim  Terleyen

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 13