Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 16:25:16  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 78
1  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Mart 17, 2008, 16:59:35
Ne Düşünüyorsun ?: okulu
Ne Dinliyorsun ?: pardon me _incubus
Ne Hissediyorsun ?: yorğunluk
Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbişey
Ne İçiyorsun ?: hiçbişey
Kaç Saattir Nettesin ?: 1 saat olmuştur
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:
2  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Tuhaf bir Hikaye-4.Bölüm: Quidditch ve Karga (+Röportaj) : Mart 17, 2008, 16:53:27
Yok yeni bölüm nisanda değil. Sadece karga nisanda açıklanacak. Kahkaha Bu sınavlarda baya yorucu ama katlanıyoruz işte. Eh ama yaz sonu çok çok çok mutlu olacaksınız. Çünkü dediğim gibi diyelim 10. bölümde bıraktım bir geldiğimde 30. bölümde görebilirsiniz. (yaz sonunda) Quidditch yazmak zor ama eğlenceli oluyor Kahkaha

sanırım ben birazcık yanlış anlamışım  Terleyen   
3  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Tuhaf bir Hikaye-4.Bölüm: Quidditch ve Karga (+Röportaj) : Mart 17, 2008, 16:27:39
Bir hafta içinde 4 yazılımız var. Üzgün

Duyuru:

Evet burayı takip eden üyelerimiz biraz üzülecek belki ama yazın yeni bölüm gelmeyecek. (yazdan sonra en az 10-15 bölüm koyacağım o ayrı Sırıtan)  Belki temmuz'un ortasında yeni bölüm gelebilir ama benim için çok zor Üzgün

Bu arada şu karga olayı nisanda açıklanacak. Kahkaha

Bu arada Quidditch maç sayısını attırmayı düşünüyorum. Gülümseyen

önce sınavlarında başarılar diliyorum yazın yazamayacak olmana çok üzüldüm (tam da pc ye yapışmış durumda oluyorum yazları) Quidditch maçlarıda eğlenceli oluyo fena olmaz yani yeni bölüm nisanda şimdi bayılazağım Sırıtan
Kahkaha
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Cafede "En"leriniz ve "İlk" leriniz : Mart 16, 2008, 23:14:12
Enler

Cafede En Çok Konuştuğunuz Üye:  yasemin+daniel07
Cafede En Çok Danıştığınız Yönetici (Cin, Admin, Mod): valla pek kimseye danışmadım  Terleyen
Cafede Sizi En Çok Uyaran Yönetici (Cin, Admin, Mod): pek uyarıda almadım
Cafede En Çok ÖM Attığınız Üye: şuandan sonra *_Duygu_* oldu galiba
Cafede En Çok ÖM Aldığınız Üye: yasemin+daniel07
Cafede En Çok "Takıldığınız" Forumlar: kulüpler sıra sende not defteri(aslında ona yeni takılmaya başladım da denebilir)
Cafede En Az "Takıldığınız" Forumlar: oyunlar
Cafede En Sevdiğiniz Smiley:  Kahkaha  Terleyen
Size Göre Cafedeki "En" Paylaşımcı Üye: Marissa
Size Göre Cafedeki "En" Candan Üye:*_Duygu_* yasemin+daniel07 _LİLY_  (isimlerini tam olarak hatırlamadıklarımda var daha sonra eklerim umarım  Utanmış )

İLKLER

Cafeye üye olduğunuz gün (Profilden Bakılır): Aralık 14, 2007, 18:12:05
Cafeyi size sevdiren ilk "üye" :' ben kendi kendime sevdim  Sırıtan
Cafede mesaj attığınız ilk forum(Profilden Bakılır):Diğer Konular / Kitap / Ynt: Rowling'ge Rakip Turk Yazar..
Cafedeki ilk mesajınız(Profilden Bakılır):rowling gibi yaza bileceğini sanmıyorum kadın çığır aştı kimse yazamaz onun gib
Cafede ÖM attığınız ilk üye(Silmediyseniz/Profilden bakılır):barışım_sirius  <.<
Cafede ÖM aldığınız ilk üye(Silmediyseniz/Profilden bakılır):barışım_sirius  <.<
Cafede sizi uyaran ilk yönetici (Admin, Cin, Mod) yok diye hatırlıyorum
Cafede açtığınız İlk Konu:hsm sadece  Terleyen
Cafeye çevirdiğiniz ilk haber: 'yok
Cafede üye olduğunuz ilk kulüp ve yöneticisi: ay savaşçısı hayran kulübü holy_solemn
Cafede açtığınız ilk kulüp: high school musical
(Değiştirenler için) İlk Nickiniz '''''''''''''''''''''''''''

5  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: Harry Potter Türkler Tarafından Çekilseydi Kim Kim Olurdu? : Mart 16, 2008, 22:56:38
voldemort_erol taş Sırıtan hahaha biraz yaşlandı ama idare eder
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Lise müzikali : Mart 16, 2008, 22:24:35
eesin saol cnm güzel paylaşımların için Alkış özellikle 2. fotoda çok sevimli durmuş Gülümseyen
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Mart 16, 2008, 22:19:18
irUzy oda snowboard yapıosn ya çk sevdim senii Sarılan
ayy cnm saol benimde şimdi sana kanım kaynadı Sırıtan teşekkürler Aww

bide cnlarımı unutmuşum
juliasirius
holy_solemn
LİNKİNG
unicorn_Seda** Sırıtan

ay cnm çok saol bende seni çok seviyorum Sarılan
8  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Mart 16, 2008, 18:34:36
çok tatlı biri olduğunu düşünmemi sağlaması Gülümseyen
9  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki üyenin nesini sevmiyorsun? : Mart 16, 2008, 18:22:22
beğenebliceğim türden bi sebep bulmuş olmasını sevmiyorum
10  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki üyenin nesini sevmiyorsun? : Mart 16, 2008, 18:18:41
onun üstündeki üyeye cvp yazmamı engelleyip araya girmesini sevmiyorum

11  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki üyenin nesini sevmiyorsun? : Mart 16, 2008, 18:14:21
yazdığım şeyi silmemi sağlamasını sevmiyorum (gerçi ilk kez oldu ama)
12  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki üyenin nesini sevmiyorsun? : Mart 16, 2008, 18:08:22
üstündeki üyeyi aslında konunun durumuyla bağlantılı bi özelliğinden dolayı sevmemesini sevmiyorum
13  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Mart 16, 2008, 18:06:53

fall out boy
14  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Mart 16, 2008, 18:01:25
yeni mi değil mi bimiyorum ama  Terleyen

incubus
15  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Mart 16, 2008, 17:51:02

radyo istiyorum büyük olsun
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 78