Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Temmuz 23, 2008, 23:53:25  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 5
1  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Rowling'den Çok Özel Bilgiler ! : Mayıs 24, 2007, 20:59:30
YANİ ŞMDİ JK İKİDEN FAZLA KARAKTERMİ OLDRCK

Bana düşmez ama rica etsem büyük harflerle yazmasan.. bağırmak anlamına geliyor, biliyorsun değil mi?
2  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: R.A.B. Teorilerimiz : Mayıs 24, 2007, 15:39:56
sanırım regulus zaten tam (5. kitaba göre) 15 sene önce öldü..
üstelik rab olan kişilikte 'sen bunu okuduğunda ölmüş olacağım' diyor..

yani ikiside yaşamıyor...

pöf neyse tamam ikna oldum Rab Regulus değiL

kim o zaman peki??!!
aklımada kimse gelmiyor ki? 
3  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: SİHİRLİ DÜNYADAKİ GİYSİLER : Mayıs 24, 2007, 15:24:36
ben okul formalarını seviyorum ya...  birde Ronun o formayı salkım saçak giymesini   Kahkaha

Dumby, Snape ve McGonagallın giysilerine ise hastayım çok hoşLar... Kahkaha
4  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: order of the phonix : Mayıs 24, 2007, 14:52:49
kısa da olsa bence olmalı

bencede yaa..   hem sonuçta onların en sonunda ayrıldıklarını bir şekilde göstermeleri lazım Kahkaha gerçi Cho'nun arkisi DO'yu sattıktan sonra da gösterebilirler ama zevkli olur kavga ettiklerini izlemek  XD
olsun olsun!!  Sırıtan
5  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: R.A.B. Teorilerimiz : Mayıs 24, 2007, 14:47:38
ff Allah aşkına ya JKR. regulus deil demiş ve regulus coktan öldü ve hala RAB nın regulus oldugunu soylemekte hata edıosunuz ya Üzgün

iyi tamam da.. yaşadığını kim söyledi ki zaten?!
6  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5.Filmin Müzikleri : Mayıs 24, 2007, 14:41:55
Patlaşım için saol cnm

ikiside güzel ama 1. videodaki daha bir gzel sanki 2. de çok gizemli

ben genede beğendim ne de olsa HP müziği Kahkaha
7  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Tam 6 tane yeni video (filmden kareler) : Mayıs 23, 2007, 21:48:20
bende izledim Sırıtan arkadaşlar videolara bakabilirsiniz hep gördüğümüz görüntülerden oluşuyor Göz Kırpan eğer yeni görüntüler varsa da ben pek farkedemedim Dil Çıkaran videolar güzel olmuşş.. sağol..

var bir kaç sahne yeni... dediğim gibi her videoya yeni bir sahne koymuşlaar..
8  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Tam 6 tane yeni video (filmden kareler) : Mayıs 23, 2007, 14:02:15
Her fragmanda değişik, hiç görmediğimiz bir sahne çıkıyor ortaya..  Alkış
9  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Doğum gününüze göre kişilik özellikleriniz : Mayıs 23, 2007, 12:37:55
bahaneciymişim...   Acayip
ben mi ya?!  Ne?
10  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: DeCeMbEr bOyS : Mayıs 23, 2007, 12:35:19
fotolar içi tşk!!.. eymasar..  pek ilgilenmiyom filmle ama neyse Kahkaha
11  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: "Harry bi hortkuluk" yeni bi kanıt buldum sanırsam : Mayıs 22, 2007, 23:18:27
sanmıyorum .. yani sonuçta Harry Voldemortun küçümsediği ama çok önemli olan bir şeye sahip o da: sevgi
yani hatırlayın 5. kitapta. bakanlıkta, Voldy Harry'nin bedenine girmişti ama fazla kalamadı.. çünkü Harry sevebiliyor değil mi?

o yüzden Voldy'nin onu hortkuluk olarak kullanacağını düşünmüyorum, üstelik Voldy değer verdiği şeyleri hortkuluk yapıyor
Harry çok mu önemli onun için .. yok etmeye çalıştığı kişilik?
12  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: R.A.B. Teorilerimiz : Mayıs 22, 2007, 23:10:45
evett onu okudukk ..

evt onu okuduk gördük ama sonnuçta safkan ailelerin akraba olduğunu söyleyen de Rowling..
Harry safkan değil ama sonuçta babası safkan.. eh Vody'ninde anası safkan ordan burdan olamaz mı yani?!
ha yani derseniz ki Gauntların sonuncusu olarak Voldy'nin anası kalmıştı.. o da öldü .. olabilir..
belki o da bir Muggle'a evlendi diye ağaçtan ismi silinmiştir Kahkaha
13  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: BU ANKETİ BİR OYLAYIN : Mayıs 22, 2007, 23:03:49
hepsini seviyorum ama 1. kitapla 2.kitap o kadar çekmiyor beni...
çok çocukcaydı ve çevirileri berbattı... 
14  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Tam 6 tane yeni video (filmden kareler) : Mayıs 22, 2007, 22:54:04
kesinlikle haklısın...
bütün filmi izlemiş oldk nerdeyse..  sanırım vizyona girince sadece sadece parçaları birleştirmek gerekicek...  Kahkaha

ama olsn ..  ben genede izlerim.. Kahkaha

bişi değil bu arada.. Göz Kırpan
15  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Tam 6 tane yeni video (filmden kareler) : Mayıs 22, 2007, 22:44:08
Arkadaşlar WB tam 6 tane yeni video'yu Tv'lere dağıtmış (vermiş) herneyse
buyrun süperler!!!
filmden sahneler!!    Alkış

http://hpana.com/news.19921.html

Sayfa: [1] 2 3 4 5