Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 01:17:41  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 19
1  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Filmin Ertelenmesini nelere bağlıyorsunuz yorumlarınız. : Ağustos 17, 2008, 14:17:25
Kesinlikle ve kesinlikle daha fazla seyirci dolayısıyla daha fazla para için yapıyorlar bunu. <.< Sanki aldıklar yetmiyomuş gibi. Bir de dikkat ettiyseniz hepsinin adı David. Bütün David ler aptal mı olur acaba.. Ne?
2  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Doğum Günleri : Ağustos 17, 2008, 14:10:33
İyi ki doğdun Ginny!! Mutlu yıllar Evanna.. Alkış McCrory'ye bişi demiyorum Dil Çıkaran
3  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Genel Yorumlar : Ağustos 17, 2008, 13:56:45
Valla ne kadar güzel yaparlarsa yapsınlar ben soğudum artık filmden kardeşim. Ertele ertele nereye kadar.. <.<
4  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Ağustos 16, 2008, 22:40:00
 Hiç de saçma olmamış yazı çok beğendim çok güzel olmuş canım gerçekten çok sağol.. Sarılan Ellerine sağlık Öpücük
5  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Harry Potter "Cafe"? : Ağustos 16, 2008, 22:31:16
Aslında gerçekten güzel olurdu ama bence de biraz zor.. Kararsız
6  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Ağustos 16, 2008, 22:20:43
Rica edersem bana su Melez Prensin ertelenmesine karsi guzel bi imza yaparmisiniz Ne? Ustune kendinizce bisiler yazabilirsiniz..
7  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: [Harry Potter 7] Yolun Sonumu ? : Ağustos 16, 2008, 22:04:20
çıkarılsın ya Hp ölmememelii Üzgün
Harry Potter ancak onu seven tek bir kisi kalmadiginda yok olur.. Dumbledore a benzedim Sırıtan
8  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Warner Bros'a Tepkinizi Gösterin!!!!!!!! : Ağustos 16, 2008, 13:28:47
bencede gerekli hatta WB duymuş bile bunu açıklama yapıldı WB tarafından hayranlarımızı seviyoruz diye düşünün 19 000 de bunu diyolarsa 200 000 'i geçerse düşünün neler yaparlar Kahkaha
Onlar bizi seviyo olabilirler ama biz şu anda onlardan nefret ediyoruz Kızgın Bunu düşünemeyecek kadar beyinsizler mi acaba <.<
9  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: SİZ VE HARRY : Ağustos 16, 2008, 13:19:47
Eğer Harry Potter la ilgilenmeseydik inan bu siteye üye olmazdık.. <.<
10  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Warner Bros'a Tepkinizi Gösterin!!!!!!!! : Ağustos 16, 2008, 13:05:56
Ben de katıldım ve bayağı kişi katılmış gibi duruyo.. Ben 19109. yum . Böyle devam edlilir inşallah..
Hiç gerek yok böyle şeylere...
Ne demek gerek yok kardeşim!! Gerek var hatta o kadar çok var ki!! Şu yapımcılara hadlerini bildirmek lazım. Tepkimizi bildirmek istiyoruz biz de bir şekilde. Gidip stüdyoları basıp herkesi rehin alamayacağımıza göre biz de bununla idare edeceğiz artık napalım. Kızgın 
ne kadar üye olsakta görmicekler boşuna uğraşıyoruz öne almazlar
En azından biz böylece tepkimizi gösteriyoruz.. <.<
11  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 16, 2008, 12:57:03
  Allahıımmm bu adamların boyunlarını kıtır kıtır kesmek istiyorum. Hem de hepsini teker teker.. Kızgın Anca öyle atabilirim bu kızgınlığı üstümden. Resmen oyun oynuyolar bizimle yaaa!! Kızgın Sırf daha fala seyirci yani daha fazla para için yapıyorlar bunları.. Yok Kasımdı yok en son Türkiye yok bilmem ne!! Yuhh artık yani bu kadarı da olmaz amaa!! 1 sene sonra mı izlicez biz bu filmi nedir bu kardeşim yaa!! Böyle heyecanlandırıp sonra hevesimizi kıracaklarına hiç çekmesinler filmi daha iyi!! Valla onlar yüzünden soğudum Harry Potter'dan.. Çılgın bir seyirci potansiyeliymiş pehh.. Siz anca sizi öldürmeye gelen çıldırmış insanlarla karşılarşırsınız bundan sonra.. Kafayı yicem Allahımm..!!!>Üzgün  Kızgın  Kızgın  Alla Alla
12  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Ağustos 15, 2008, 12:43:01
İlk resim galiba Slughorn'un partisi.. Ron yok çünkü ama Ginny var mıydı bilemiyorum.. Kararsız
İkincisini anlamadım Terleyen
Üçüncüsü.. Aaaa inanmıyorum o şey galiba şu lanetli gerdanlık Şaşırmış
Dördüncüsü de Slughorn'un partisinden heralde..
5.sini herkes bilir zaten..
6.sı daa aa bağlayıcı yemin miydi neydi ondan yapıyolar heralde Narcissa o muymuş bee  Kararsız
Çok sağol resimler için çok makbule geçti valla.. Sırıtan
13  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: harry potter'ı beğenmiyor...! : Ağustos 11, 2008, 17:45:24
   Aaa olur mu arkadaşlar Daniel Furkan'ın eline su dökemez..  Dil Çıkaran Allahım yaa saçmalığa bak.. İnsan kıskandığını belli eder mi bu kadar.. <.< Ehh Daniel'i benimde pek sevdiğim söylenemez ama o şahsiyetten de iyidir yanii.. Ve dikkat ederseniz Rupert bile daha iyi diyor. Sanki Rupert kötüymüş de Dan ondan da kötüymüş gibi..  <.< Nelerle uğraşıyoruz..
14  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: 'Gerçek Harry Potter benim!' : Ağustos 11, 2008, 17:39:38
Tabi canım sen Harry'sin.. Ben de Voldemort'um zaten de çaktırmıyorum.. <.< Töbe yaa.. İnsan aptal olur da bu kadar olmaz yani.. Başkasına yap o gıcıklığı da kuzenine yapma bari.. Yok benden ilham aldın da bu yüzden bana para ver falan.. Yok canım daha neler.. <.< İnsan her ilham aldığı şeye para verseydi yazar kalır mıydı ortada?? Töbe töbee.. <.<
15  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens'in Türkiye Gösterim Tarihi: 19 Aralık : Ağustos 11, 2008, 17:34:01
  Alla Alla Offf yaaaa!!! Soğumaya başladım HP filmlerinden bunların yüzünden!! Kızgın Niye biz en sondayız kiii??!! Her işleri saçma zaten bunların.. <.< Aslında filmler ne kadar geç çekilirse o kadar iyi bir yandan da. Çünkü filmler de bitince ben boşlukta hissederim kendimi mesela. Bilmem siz de öyle misiniz.. Kararsız Ama yine de bizi en sona koymaları çok sinir bozucu.. Kızgın
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 19