Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:28:29  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 39 40 41 [42] 43 44 45 ... 53
616  Diğer Konular / Kulüpler / r/hr shippers : Ağustos 31, 2006, 18:30:02
bi tane daha Kahkaha Kahkaha

bi tane daha Kahkaha Sırıtan

617  Diğer Konular / Kulüpler / r/hr shippers : Ağustos 31, 2006, 18:22:42
meriba bn de geldiimmmm Kahkaha Kahkaha

r&hr imzası by laila Dil Çıkaran

dahası da gelio Kahkaha Kahkaha
618  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: avril fan club : Ağustos 31, 2006, 17:52:25
ayyhh bnm buna hemn üye olmam lsmmmmmm Kahkaha Kahkaha

durun ben size avril imzası yapıverdimmm Kahkaha Kahkaha Sırıtan

buyurunus avril imzası Kahkaha

619  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: harry potter filminden sahnelerin olduğu kısa gifleri nereden bulabilirim? : Ağustos 27, 2006, 00:12:16
yha bana da kısa gifleri lzm ama  video fln için diil avatar imza fln yapmak için eğer bulabilen olursa yazarsa sevinirim Göz Kırpan
620  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Dan Katie'yi 13 kez öpmüş! : Ağustos 27, 2006, 00:07:31
herneyse i$te Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran
demeqqi filme uqursuzluq gelmiceq Dil Çıkaran Dil Çıkaran
oysa ne kadar umutlanmı$tım Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran
621  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Dan Katie'yi 13 kez öpmüş! : Ağustos 26, 2006, 21:02:28
ehe ikisine de filme de bi $ekilde uqursuzluk gelcek ehehe  Dil Çıkaran Dil Çıkaran Sırıtan Sırıtan
13 kez öpü$müler bi de eqlenceli diolar vah vah nolcak bu qençliqin hali Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran
aferin katie'ye dancılar öpemio bari o öpsün Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran
dancıların sesi katie Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran
622  Diğer Konular / Sinema / Ynt: NE TÜR BİR FİLMDE OYNAYABİLİRSİNİZ ? : Ağustos 26, 2006, 19:10:50
benden süper korku filmi karakteri olur Kahkaha Kahkaha Dil Çıkaran
cidden ama Dil Çıkaran Sırıtan
bi de komedi karakteri olur Dil Çıkaran Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
623  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: acaba böyle olabilir mi? :)) neden olmasın ;) ( HP Kurgu ) : Ağustos 25, 2006, 19:52:33
puhahahahahahhahahahahahha Sırıtan gülmekten öldürdün beni bugün yhaa Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
süpersin  Kahkaha Kahkaha Kahkaha
624  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Dört arkadaşın foyası ortaya çıktı :D : Ağustos 25, 2006, 19:51:45
zuhahahahahahahaha Sırıtan gülmekten öldüm bugün yhaa Kahkaha saol elmind'cım yazdıın ve paylaştıın için Kahkaha klavyene eline kalemine beynine sağlık Kahkaha Kahkaha
625  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Dinlerken ağladıklarınız ? : Ağustos 25, 2006, 17:19:23
Anathema - Parisienne Moonlight

Bright Eyes - Don't Know When But a Day is Gonna Come

Faraway - Apo.

Sigaramın Dumanına Sarsam - Ezginin Günlüğü

Veremem Sana Acımı - Düş Sokağısakinleri

Sevdan Bir Ateş - Düşsokağı Sakinleri

Gitmem Gerek Bu Şehirden - Düşsokağı Sakinleri.

Evanescence - Hello

Abartmıyorum hepsinde ağlamıştım Kahkaha Kahkaha Dhaa var bi sürü şarkı Sırıtan

arna bayaqı duyqusaL bi insanmışsın yahu Sırıtan

Film kitap ve şarkılarda öyleyim Kahkaha fakat normal hayatın olaylarında hiç ağlamıorum nedense Kahkaha beni ağlarken görenlerde sadece ailem Kahkaha

Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış bn de seni ağlarken görmek istiorm yhaa Dil Çıkaran Dil Çıkaran Gözlerini Deviren Kahkaha

ben geçen gün Within Temptation - Wish You Where Here da ağlamıştım Dil Çıkaran Gözlerini Deviren neden olduunu da bilmiorm ama ağlamıştım Gözlerini Deviren Dil Çıkaran Kahkaha
626  Diğer Konular / Müzik / Ynt: üsttekinin dinlediği müzik hakkında yorum yap : Ağustos 24, 2006, 23:01:39
hiç duymadım o grubu yhaa Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren ama güzel bi grup ismi bulmuşlar Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren şarkının da güzel olduunu varsayıorm Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren (Black_Rose ceza yascak bana Dil Çıkaran Kahkaha)

nihayet call me when you sober ı dinliorm Kahkaha evanescence - call me when you sober Kahkaha
627  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölümün Soğuk Şevkati : Ağustos 24, 2006, 22:21:27
Tamam Tamam Sustum Dudaklarını Mühürlemiş Dil Çıkaran - Vega Dil Çıkaran Sırıtan
628  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölümün Soğuk Şevkati : Ağustos 24, 2006, 22:12:01
demek ki birbirimize benziyoz Dil Çıkaran e tabe Dil Çıkaran yazılarımız nerdeyse aynı Dil Çıkaran Sırıtan kim konuşuo hala :Pmişim yhaa Dudaklarını Mühürlemiş Dil Çıkaran Dil Çıkaran Sırıtan Sırıtan
629  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölümün Soğuk Şevkati : Ağustos 24, 2006, 22:06:41
tmm susalım ; bn dahil Sırıtan hiştt Dil Çıkaran kim konuşuo hala Dil Çıkaran Sırıtan aa yine bn Dil Çıkaran Sırıtan Dudaklarını Mühürlemiş
630  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölümün Soğuk Şevkati : Ağustos 24, 2006, 22:01:41
o
gerekli "hııh" smileyı
nin yanında nedeni de gönderilseydi daa kolay olmasmıydı Dil Çıkaran Dil Çıkaran
Sayfa: 1 ... 39 40 41 [42] 43 44 45 ... 53