Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 00:40:47  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 63
586  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Şubat 20, 2008, 16:57:57
skeeter geceleri yüzmeyi çok sevdiğini ancak havuzu olmadığı için geceleri bir iksir içip ufalıp küvette yüzdüğünü, sonra da kusup tekrar büyüdüğünü açıkladı Dil Çıkaran
587  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Doktor Nerdesin? : Şubat 20, 2008, 16:56:32
yeni koltuk alalım sana hem indirim de var oturma gruplarında Alkış

doktor dersaneye gitmem lazım ama kalkmak istemiyorum ne yapmalıyım Dil Çıkaran
588  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Şubat 20, 2008, 16:54:23
skeeter haftaya bir uçak kazası geçireceğini öğrendiği için turneye katılamayacağını, ama aynı gün annesini ziyarete memleketine gideceğini söyledi Hede Hödö
589  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Doktor Nerdesin? : Şubat 20, 2008, 16:51:25
rapor al sonra çalışırsın Dil Çıkaran
doktor doktor dizim şişmiyor ve ağrıyor napabilirim doktor Dil Çıkaran
590  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Şubat 20, 2008, 16:46:19

Laila dün ani bir açıklmayla Linkin parkın menajeri oldğnu söyledi

oley benimn bile haberim yoktu Alkış Dil Çıkaran

esn aslında çok çirkin bi ikizi olduğunu ancak utandıkları için dumby'ler gibi evin bodrumunda sakladıklarını açıkladı Hede Hödö
591  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutsuzum. Çünkü... : Şubat 20, 2008, 16:43:10
mutsuzum çünkü dizim aarıyo Üzgün
mutsuzum çünkü hava soğuk Dil Çıkaran
mutsuzum çünkü linkin park türkiyeye henüz gelmedi
mutsuzum çünkü gelse bile bizde DSmart yok
mutsuzum çünkü birazdan dersaneye gitcem Dil Çıkaran
592  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Şubat 20, 2008, 16:39:40
skeeter bu akşamki maskeli baloda ne giyeceği sorulduğunda "salak sarışın olmayı düşünüyorum" dedi(sarışınsan özür dilerim Göz Kırpan)
593  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma : Şubat 20, 2008, 16:29:12
joshbsr14 dün gece ünlü bir futbolcuyla bardan çıkarken görüntülendi. sanatcı ilişkisini inkar etmezken "henüz kesin bir şey yok" diye ekledi Hede Hödö
594  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Şubat 20, 2008, 15:20:18
hmm... sanırım bu toplantıya katılabilirim .D ama belli olmaz, dayımın işine bağlı Üzgün
resimle ilgili yazıyı yazmaya hemencecik başlıorm Kahkaha
595  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: 7. yazım: 7. aşkıma.. : Şubat 20, 2008, 00:06:28
gamsemmm,
öncelikle Öpücük Dil Çıkaran
dediim gibi öncelikle bi soruyla başlıcam: 'öpüşen iki genç'?!!! Dil Çıkaran
ay seni düşünemiorum öle Hede Hödö
herneyse, bayaa hoş olmuş hpffde okumuştum zati, e sölicek pek bişe yok, ama dizim çok aarıyo Dil Çıkaran ve bizim tepelere de kar yağmış, hava acaip soğuk Cool Dil Çıkaran
hadi cnms muck! Öpücük
596  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni : Şubat 19, 2008, 21:51:34
allah allah ya, biraz garipsedim bunu okurken, neden bilmiyorum Acayip
yazımda düzelme var(ve evet yukardaki cevabı okudum)
efsane de güzel olmuş yani Kahkaha
güneş ve gölge... hmmm... bende hep arada bi cisim olması gerektiğinden bi türlü buluşamayan aşıkları çağrıştırdı ama Dil Çıkaran Kahkaha

ayy keşke hala +rep olsaydı Aww
597  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Devamsızlığın Devamı ~ Yeni : Şubat 19, 2008, 21:44:03
bu yazı vardı ama şu beyaz ışık kısmısından sonrası yoktu. yani çocuğun babasının öldüğünü yeni öğreniyorum Dil Çıkaran

hıımmmm... sanırım bunu tek bi kelimeyle anlatabilirim "şapırt" Dil Çıkaran XD
598  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Kopyala - Yapıştır : Şubat 17, 2008, 18:58:09
6a00ccff93dad8d75600d4143a60313c7f-320pi.jpg

alla alla bune yhaaa  Dil Çıkaran
599  Diğer Konular / Müzik / İşte Eurovision Şarkımız: Mor ve Ötesi - Deli : Şubat 16, 2008, 22:50:18
özür dilerim tam araştırma yapmadan yayınladığım için Ağlayan
600  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: O Benim İşte! : Şubat 11, 2008, 23:17:44
Yok ben mutlu olamıycam! Ağlayan ne zaman birini sevsem o biri ya benden nefret ettiğini söylüyo yada direk beni tanımıyo bile Ağlayan Ağlayan Ağlayan bu sefer ciddi böyle hissediyorum ve o kişinin adını soyadını sülalesini vs açıklayıp rezil etmemek için zor tutuyorum kendimi! Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Hiç yakıştıramadım samimiyetimle söylüyorum şuan çok kzıgınım! Kahkaha mutlu olmak için başka nedenler bulamayan bir insan nasıl olurda birisini sevdiğini söyleyebilir... Mutsuz olmak için daha iyi nedenler var inan bana...
bunların dışında güzel yazmışsın, amacın onu rezil etmek değil, bu düşüncelerinden sıyrılıp yeniden doğmak, kendini yüceltmek olmalı... ne olursa olsun ezdirme kendini... bilmesi hiç birşeyi değiştirmez.. birileri de bilmesin.. senden başka hiç kimse... Göz Kırpan

teşekkürler Kahkaha

okuduğunuz için teşekkürler hepinize Kahkaha Terleyen
Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 63