Günbatımı Prensi'm Beni yazarlığa ısındıran birkaç kişiden birisin. En sevdiğim yazarlar arasındasın. Not Defteri'ni kurarak HPCdeki bir çok yazarın kendini geliştirmesine yardımcı oldun Kusura bakma, yazıcak birşey gelmedi aklıma Bi de DeviantArt'taki fotoğrafların çok hoş İyi ki varsın
Thirty Seconds To Mars tam bir saçmalık, berbatlıktır.
Kimsenin dinlediği grubu kötülememelisin. Dinlemek zorunda değilsin. Biz dinliyoruz. Kimse sana illa ki dinleyeceksin diye baskı yapmıyor. Biz senin dinlediğin grupları kötülemiyoruz
ben bu başlığa yazmam diye kendime neler dediğimi tahmin edersin sen
geyiküretengil lakabını bana takan tek insan hpc mize hoşgeldin geç oldu ama azcık idare et reklam yapmıosunuz ki bacım ben napıyım uğramasam üye ilişkilerine görmeyeceğim başlıkları
her neyse gülşencim harada bir ö.m. at kız ben burdayım benimle ilgilenmiyorsun falan diye. haşla beni azıcık değilse adam olacağım yok biliyorsun
mutlu ol canımcım
Tamam aşkım ben arada bi uyarırım seni seviyorum ben seni be
Müthiş bir öykünün harika bi yorumu olmuş bu Feanor Özellikle Kendra'nın öldüğü bölümde kulağımdaki müziği bile duymadan kendimi kaptırarak okudum. Harika olmuş bu hikaye Tebrikler
Çok hoştu yaa Cidden bir an gerçek bi şehir efsanesi falan okuyormuş gibi hissettim Yazım hataları vardı ama böyle insanın gözüne gözüne girmiyordu. Çok akıcı ve iyi kurgulanmış bir yazıydı. Tebrik ederim