Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:07:33  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 53
46  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 27, 2008, 07:10:02
Doğaya salınca noluyo?

Ya belediye binasında 'Annenizi bulun' diye bişey gördüm.Nasıl oluyo o?
47  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Arna Belorn : Haziran 26, 2008, 22:02:03
Günbatımı Prensi'm Gülümseyen
Beni yazarlığa ısındıran birkaç kişiden birisin. En sevdiğim yazarlar arasındasın. Not Defteri'ni kurarak HPCdeki bir çok yazarın kendini geliştirmesine yardımcı oldun Gülümseyen Kusura bakma, yazıcak birşey gelmedi aklıma Dil Çıkaran Bi de DeviantArt'taki fotoğrafların çok hoş Gülümseyen
İyi ki varsın Gülümseyen

48  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Thirty Seconds To Mars : Haziran 26, 2008, 21:53:03
Thirty Seconds To Mars tam bir saçmalık, berbatlıktır.

Kimsenin dinlediği grubu kötülememelisin. Dinlemek zorunda değilsin. Biz dinliyoruz. Kimse sana illa ki dinleyeceksin diye baskı yapmıyor. Biz senin dinlediğin grupları kötülemiyoruz Göz Kırpan
49  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Günün Şarkısı : Haziran 26, 2008, 21:31:55
Linkin Park ~ No Roads Left Aww
50  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Haziran 26, 2008, 21:10:13
İki gün sonra doğumgünüümm Kahkaha 20 yaşına giriyoruuummm Sırıtan
51  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Haziran 26, 2008, 20:58:00
Beni sevmeyenler ölürse... ohooooooooooo Hede Hödö Sırıtan

Sen rötuşcu ve sinsi bi kedisin İlkay Hede Hödö Sırıtan
52  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Laila [23 Nisan güncelleştirmesi] : Haziran 26, 2008, 15:31:00
ben bu başlığa yazmam diye kendime neler dediğimi tahmin edersin sen Gözlerini Deviren

geyiküretengil lakabını bana takan tek insan hpc mize hoşgeldin Dil Çıkaran geç oldu ama azcık idare et Gözlerini Deviren  reklam yapmıosunuz ki bacım ben napıyım  Acayip  uğramasam üye ilişkilerine görmeyeceğim başlıkları Acayip

her neyse gülşencim harada bir ö.m. at kız ben burdayım benimle ilgilenmiyorsun falan diye. Dil Çıkaran haşla beni azıcık değilse adam olacağım yok biliyorsun Dil Çıkaran

mutlu ol canımcım Öpücük

Tamam aşkım ben arada bi uyarırım seni Hede Hödö Sarılan seviyorum ben seni be Kahkaha

Hehe sadece 1 yanlışım çıktı Kahkaha Şekerimi istiyorummm Dil Çıkaran
Her neyse yazılarını gerçekten beğendiğim birisin. Bi de sırıtan fotolarını seviyorum Dil Çıkaran

al sana şeker Dil Çıkaran Horoz şekeri buldum sana kıymetimi bil Hede Hödö
53  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: 30 Haziran 2008 Ankara Buluşması : Haziran 26, 2008, 15:27:08
İnsafınız kurusun <.< Yaa tam benim Eskişehir merkezde olmam gereken ve Ankaraya gelemiceğim gün yaaa hmpff <.< Gıcık <.< <.<
54  Diğer Konular / Gözyaşı Prensi / Ynt: Neler Oluyor ? : Haziran 26, 2008, 14:40:42
Ben de baştan okumaya başlayacağımm Kahkaha Beklemeye devam ediyoruz Günbatımı Prensi Kahkaha Sarılan
55  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Bölüm 3: Beklenmeyen... : Haziran 26, 2008, 14:27:32
Müthiş bir öykünün harika bi yorumu olmuş bu Feanor Acayip Özellikle Kendra'nın öldüğü bölümde kulağımdaki müziği bile duymadan kendimi kaptırarak okudum. Harika olmuş bu hikaye Alkış Tebrikler Alkış Alkış
56  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 2 ~ Efsane : Haziran 26, 2008, 13:36:19
Madeleine:

Çok hoştu yaa Kahkaha Cidden bir an gerçek bi şehir efsanesi falan okuyormuş gibi hissettim Sırıtan Yazım hataları vardı ama böyle insanın gözüne gözüne girmiyordu. Çok akıcı ve iyi kurgulanmış bir yazıydı. Tebrik ederim Sarılan Alkış
57  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Haziran 26, 2008, 13:29:46
Melahat olduğu için üstüme alındım ama Dil Çıkaran Beni sevmeyen ölsün nihaha XD Herkes birbirini çok sevsüüünn Hede Hödö Sırıtan Herkes senü de çok sevsüüünnn Dil Çıkaran Sarılan

Ben holy_solemn'i, _SePeT_'i, HeyHoLou'yu, Artı bütün GYÇ'yi de bizzat ben çok seviyorum Kahkaha

[bkz: Hepiimmiiizz kardeşiiizz Hede Hödö XD]
58  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Yeni Dünya ~ 3. Bölüm : Haziran 26, 2008, 13:24:05
Ne zaman yazabilirsem o zaman Hede Hödö belki bir-bir buçuk hafta falan Dil Çıkaran ama daha uzun yazıcağım içün Hede Hödö uzun sürebülüüü Hede Hödö Kahkaha Teşekkürler Kahkaha Sarılan
59  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Haziran 26, 2008, 13:22:00
Beni seven herkesi seviyorum Dil Çıkaran Artı bide beni sevmeyenlere kucak açıyorum Hede Hödö

Efenim ben esn'yi çookk seviyorum bunu da bir hatırlatayım dedm Öpücük Sarılan
60  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Yeni Dünya ~ 3. Bölüm : Haziran 26, 2008, 12:57:22
Teşekkürler okuduğun için Kahkaha Evet farkındayım kısa, ama bilerek yavaş geliştiriyorum desem Dil Çıkaran ayrıca yani iki gezegen arasında seyahat ediyosun Dil Çıkaran Kahkaha Teşekkürler Sarılan Kahkaha
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 53