Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:31:55  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 53
16  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 05, 2008, 15:44:01
Tarihi ne buluşmanın? Kahkaha Belki annemi ikna edebilirim Dil Çıkaran

Eskişehir'den geri dönerken Manavgat'ın içinden geçtim ben Dil Çıkaran <.< Bi de geçen yaz şelaleleri görmeye gelmiştik sanırsam Dil Çıkaran Ama Yeşilbayır'ı duymamıştım Utanmış

Ben Alanya'da otursam da aslen Gündoğmuşluyum efenim Kahkaha Gündoğmuş'tan olan yoktur muhtemelen Dil Çıkaran Orda internet pek sık kullanılan bişey değil diye biliyorum Dil Çıkaran

Ama Alanya'dan birisi vardır Dil Çıkaran En azından vardı Hede Hödö
17  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 1 ~ Öykü : Temmuz 05, 2008, 15:37:39
Laila :Farklı bir konu olmuş diyeceğim ama çok zorlanmış gibi görünüyor.Yani farklı olsun diye düşünülüp yazılmış,bir amacı yok sanki.Kızla oğlanın arasında bir sevgi değil de bir zorunluluk var gibi hissettiriyor bana.Bir amaçsızlık varmış gibi geldi .Ana fikir bir melekse,dünyaya gelen bir melekse daha fazla ayrıntı eklemeliydin  yazına.Anlam karmaşası olmamalıydı.Yoksa tekniğinde bir sorun yok.Gayet de güzel.

Teşekkürler Gülümseyen  Biliyorum iyi olmadığını, hatta ilk kısmını yazdığımda Aslı'nın başının etini yedim 'oku' diye Kahkaha Ama uyarı almamak için aceleye getirdim biraz Göz Kırpan

Laila;
yeni bir hayatın başlangıcını oğlanla kız arasındaki etkileşimi çok güzel anlatmışsın mekanlar arası geçişlerinde çok iyi olmuş ellerine sağlık Aww

Teşekkürler Aww

Laila;

Yazını beğendim. Ama çok daha iyi olabilirdi bence. Biraz daha betimlemeyle sahnelere yaşam versen güzel olurdu diye düşünüyorum.  Gülümseyen Ve sonunu çook beğendim

Dünya’ya hoş geldin.” dedi Tanrı, küçük meleğe. Melek, ağlamaya başladı.

Evet Gülümseyen Daha iyi olabilirdi, farkındayım Gülümseyen Teşekkürler Kahkaha
18  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 05, 2008, 15:28:16
Neyse bi dahaki kurtarmaya artık Dil Çıkaran

geberesice, İstanbul'a gelicek misin? Evimde sprey bıraktım mor, onu verebilirim Kahkaha Ama benim içinde HPC'nin delisi Laila yazman lazım Hede Hödö

edit: Mahallenin delisi yazsan da olur Hede Hödö Bikaç gündür bizim sokakta tam mahallenin delisi kıvamında dolaşıyorum zaten Hede Hödö Sırıtan
19  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 04, 2008, 20:34:32
Yaaa ben hayvancıklarımı evde bıraktıımmm Üzgün ben gidene kadar ölmezler dimiii? Ağlayan Limonata'm ölürse yaşayamaaammm Ağlayan (bkz: Kara kedim Kahkaha)

Uyarı: Siz mesajınızı yazarken yeni bir mesaj daha gönderildi. İsterseniz gönderilen mesajı okuyun. <.<
20  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avril Lavigne Hayran Kulübü (Önemli Duyuru!! İlk Mesaja Eklenmiştir) : Temmuz 04, 2008, 19:10:57
İlk resimde gözü morarmış gibi duruyo Avie'miz Dil Çıkaran XD

Teşekkürleeerrr Sarılan
21  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avril Lavigne Hayran Kulübü (Önemli Duyuru!! İlk Mesaja Eklenmiştir) : Temmuz 04, 2008, 17:31:01
Dilara az yavaş Hede Hödö Yahu her attığın mesaja resim eklemek zorunda değilsin sakin ol Dil Çıkaran Kahkaha Sarılan
22  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Linkin Park Hayran Kulubü : Temmuz 04, 2008, 13:16:54
Olsun bi kere o parmak o parmak değil sayılmaz Dil Çıkaran ehe Kahkaha
23  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 04, 2008, 13:06:56
Birden hiçbişey bilmiyomuş gibi hissettim kendimi Dil Çıkaran Hitabet yok, liderlik yok, dövüş yok, hoş param da yok, zaten manyak patron beni işten atmış, ne güzel haftada 900 kazanıyodum, allahtan bu haftaki maaşımı vermiş de Dil Çıkaran

Belgrad'a otostop çektim, beni arabasına alan grubun dansçısı:

Sofía González Solares 
Sofía, 26 yaşında, Musica Sacra üyesi bir bayan. Sofía sahnede Laila adını kullanıyor. Sofía şu anda İstanbul içinde, Istanbul - Belgrade (4) isimli mekanda. 

Hede Hödö Sırıtan
24  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Masaüstünüzü Görelim... : Temmuz 04, 2008, 12:17:58
Âşık

25  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Linkin Park Hayran Kulubü : Temmuz 04, 2008, 11:41:50
Belki Metallica falan dicem de Metallica 5 kişi değil Dil Çıkaran
26  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Linkin Park Hayran Kulubü : Temmuz 03, 2008, 23:10:50
Sırf sizler içün arıyorum ve buluyorum Hede Hödö Şaka şaka aslında imza yapıcam kendime Hede Hödö Hede Hödö

Chaz küçükkene Kahkaha Ayy çok da tatlıymış, yerim ben onu Hede Hödö Aww

Mike arkaplanı buldum benimdir Dil Çıkaran Şeytani

Âşık

Cezalı Mike Kahkaha

Şeytani Yalnız bi Mike'ın ifadesine, bi de Chester'ın hareketine bi daha bakın Dil Çıkaran

Âşık

XD XD

Awwwww yerim ben seni Hede Hödö Kahkaha Âşık Öpücük

Şebek Hede Hödö Âşık

Mike ve eşi(adını unuttum Gözlerini Deviren)

Ya bide ben bişeye çok kızıyorum. LPT'de biçok kişi yapıyo bunu. LPnin en az iki üyesi evli. Tamam onları seviyoruz, hatta aşığız(bkz: ben Gözlerini Deviren) ama onlar eşleriyle mutlu, bunu niye çekemiyolar anlamıyorum Kızgın Ya Mike'ın mutlu olması beni de mutlu etmez mi?! Ayrıca o kadınlar da gerçekten aşıklar eşlerine, çünkü böyle "Mike bırak onu benimle evlen" tarzı şeyler yazanlar dayanamazdı bu evliliğe. Yahu adamlar yılı 10 ayını evlerinden uzakta, turnelerde geçiriyolar ya! İnsaf, azcık bi mutlu oluyolar eşlerinin yanıda, onu da çok görmeyin be!

Ohh rahatladımm Sırıtan
27  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: En ucuz nerede : Temmuz 03, 2008, 22:02:09
İstanbul'da en ucuz Düzgün İçki İçme Alışkanlığı kitabı nerededir aceba?? Gülümseyen
28  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 21:53:59
İçkilerden vazgeçtim Dil Çıkaran Ben kekimle ayıcığımı getirebilir miyimm?? Hede Hödö Ben onlarsız yaşayamaaammm Hede Hödö Sırıtan

Olsun özel davet alayım dedim Hede Hödö  Ben yemek ısmarlarım size Hede Hödö

Olurr Dil Çıkaran Ben istiridye tabağı istiyorum Hede Hödö
29  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 21:51:09
Olsun canım bana yatıcak yer vermen yeter Hede Hödö Kahkaha

Ya ben içkilerimi yanımda getirebilir miyim? Hede Hödö Hiç olmazsa keklerimi getirsem Sırıtan
30  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 21:39:08
Aha ben dayak yicem sırtım kaşınıyo Hede Hödö XD

Belgradda ev kiraladım isteyen gelebilir arkadaşlar Kahkaha

Ben sende kalabilir miyiimm?? Kahkaha
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 53