| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 53
|
|
16
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe
|
: Temmuz 05, 2008, 15:44:01
|
Tarihi ne buluşmanın? Belki annemi ikna edebilirim 
Eskişehir'den geri dönerken Manavgat'ın içinden geçtim ben Bi de geçen yaz şelaleleri görmeye gelmiştik sanırsam Ama Yeşilbayır'ı duymamıştım 
Ben Alanya'da otursam da aslen Gündoğmuşluyum efenim Gündoğmuş'tan olan yoktur muhtemelen Orda internet pek sık kullanılan bişey değil diye biliyorum 
Ama Alanya'dan birisi vardır En azından vardı 
|
|
|
|
|
17
|
Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 1 ~ Öykü
|
: Temmuz 05, 2008, 15:37:39
|
Laila :Farklı bir konu olmuş diyeceğim ama çok zorlanmış gibi görünüyor.Yani farklı olsun diye düşünülüp yazılmış,bir amacı yok sanki.Kızla oğlanın arasında bir sevgi değil de bir zorunluluk var gibi hissettiriyor bana.Bir amaçsızlık varmış gibi geldi .Ana fikir bir melekse,dünyaya gelen bir melekse daha fazla ayrıntı eklemeliydin yazına.Anlam karmaşası olmamalıydı.Yoksa tekniğinde bir sorun yok.Gayet de güzel.
Teşekkürler  Biliyorum iyi olmadığını, hatta ilk kısmını yazdığımda Aslı'nın başının etini yedim 'oku' diye  Ama uyarı almamak için aceleye getirdim biraz  Laila; yeni bir hayatın başlangıcını oğlanla kız arasındaki etkileşimi çok güzel anlatmışsın mekanlar arası geçişlerinde çok iyi olmuş ellerine sağlık  Teşekkürler  Laila;
Yazını beğendim. Ama çok daha iyi olabilirdi bence. Biraz daha betimlemeyle sahnelere yaşam versen güzel olurdu diye düşünüyorum. Ve sonunu çook beğendimDünya’ya hoş geldin.” dedi Tanrı, küçük meleğe. Melek, ağlamaya başladı. Evet  Daha iyi olabilirdi, farkındayım  Teşekkürler 
|
|
|
|
|
18
|
Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz
|
: Temmuz 05, 2008, 15:28:16
|
Neyse bi dahaki kurtarmaya artık 
geberesice, İstanbul'a gelicek misin? Evimde sprey bıraktım mor, onu verebilirim Ama benim içinde HPC'nin delisi Laila yazman lazım 
edit: Mahallenin delisi yazsan da olur Bikaç gündür bizim sokakta tam mahallenin delisi kıvamında dolaşıyorum zaten 
|
|
|
|
|
19
|
|
: Temmuz 04, 2008, 20:34:32
|
Yaaa ben hayvancıklarımı evde bıraktıımmm ben gidene kadar ölmezler dimiii? Limonata'm ölürse yaşayamaaammm (bkz: Kara kedim )
Uyarı: Siz mesajınızı yazarken yeni bir mesaj daha gönderildi. İsterseniz gönderilen mesajı okuyun. 
|
|
|
|
|
23
|
|
: Temmuz 04, 2008, 13:06:56
|
Birden hiçbişey bilmiyomuş gibi hissettim kendimi Hitabet yok, liderlik yok, dövüş yok, hoş param da yok, zaten manyak patron beni işten atmış, ne güzel haftada 900 kazanıyodum, allahtan bu haftaki maaşımı vermiş de 
Belgrad'a otostop çektim, beni arabasına alan grubun dansçısı:Sofía González Solares Sofía, 26 yaşında, Musica Sacra üyesi bir bayan. Sofía sahnede Laila adını kullanıyor. Sofía şu anda İstanbul içinde, Istanbul - Belgrade (4) isimli mekanda. 
|
|
|
|
|
26
|
Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Linkin Park Hayran Kulubü
|
: Temmuz 03, 2008, 23:10:50
|
Sırf sizler içün arıyorum ve buluyorum Şaka şaka aslında imza yapıcam kendime 
 Chaz küçükkene Ayy çok da tatlıymış, yerim ben onu 
Mike arkaplanı buldum benimdir 

Cezalı Mike 
 Yalnız bi Mike'ın ifadesine, bi de Chester'ın hareketine bi daha bakın 

Awwwww yerim ben seni 
 Şebek 
 Mike ve eşi(adını unuttum )
Ya bide ben bişeye çok kızıyorum. LPT'de biçok kişi yapıyo bunu. LPnin en az iki üyesi evli. Tamam onları seviyoruz, hatta aşığız(bkz: ben ) ama onlar eşleriyle mutlu, bunu niye çekemiyolar anlamıyorum Ya Mike'ın mutlu olması beni de mutlu etmez mi?! Ayrıca o kadınlar da gerçekten aşıklar eşlerine, çünkü böyle "Mike bırak onu benimle evlen" tarzı şeyler yazanlar dayanamazdı bu evliliğe. Yahu adamlar yılı 10 ayını evlerinden uzakta, turnelerde geçiriyolar ya! İnsaf, azcık bi mutlu oluyolar eşlerinin yanıda, onu da çok görmeyin be!
Ohh rahatladımm 
|
|
|
|
|
|
|
|