Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:19:45  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 26
1  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Türkiye'nin en harika 10 doğa olayı : Temmuz 12, 2008, 15:26:51
6. resim nedir öyle yav. ne kadar güzelmiş. üff, nefis...
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 11 Eylül'ün hiç yayınlanmamış fotoğrafları : Temmuz 12, 2008, 15:24:36
günah be. insanlar kendilerini atıyor pencerelerden. ne biçim bi devirde yaşıyoruz. insan hayatının bir gram değeri kalmamış. herkes kendi doğrusunu kabul ettirmek için masum canlara kıyıyor. acı yanı da aslında haklı olan bir kişi de yok. yani bir hiç için ölüyor insanlar. siyaset yasak olduğundan burada kesiyorum. yoksa daha neler var anlatmak istediğim.
3  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Burası Hiroşima'dır! (+16) : Temmuz 12, 2008, 15:16:28
tüylerim ürperdi, nasıl resimler onlar yav. İnsanlıktan nasibini almamış adiler. yapılacak iş mi bu. savaşla ilgisi yok bunun. shogunun dediği gibi zaten şehrin merkezine atılmış, sırf sivillerin tepesine. yani bir orduya yapılmış bir saldırı değil. ama abd  pişman mıdır yaptığından, tabiki hayır. gerekirse hiç düşünmeden yine yaparlar çünkü herşeyin sonunda cezalarını nasıl çekeceklerini bilmiyorlar. böyle şeyler görünce Türk olduğum için şükrediyorum bir kez daha.
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Türklere göre günlerin anlamı : Temmuz 12, 2008, 15:01:11
Üç cuma arka arkaya yıkanan çocuk ölür.

süper bu yav. nasıl bağlamış konuyu  XD XD dikkatli olalım o zaman Alkış
5  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: THE SIMS 2 DJ (telefon) : Temmuz 12, 2008, 14:54:19
benim telefonda var ama ugraşamadım karışık gibi biraz.
6  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: 19 yıl sonra bölümü? : Haziran 28, 2008, 21:22:31
makyajla falan yaşlandırmaya çalışmasınlar, felaket olur. ama şimdi başkalarını da oynatınca bi acayip olacak. zor bi durum esasında...
7  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: en başarılı kim? neden başarılı buldunuz(harrymi hermionemi ronmu) : Haziran 27, 2008, 16:01:18
hepsi tabi yav. nasıl ayrım  yapılır ki bu üçlü arasında. aslında zaten filmdeki tüm oyuncular yeteri kadar başarılılar. hepsi rollerini mükemmel yapıyorlar bence. sadece 4. filmde Dumbledore'u pek beğenmemiştim. çok abartılı olmuş tepkileri ama o da zaten yönetmenin hatası. yoksa oyuncunun kalitesi tartışılmaz.
8  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hızlı Yarışçı | Speed Racer ~ Andy & Larry Wachowski : Haziran 27, 2008, 15:51:24
Fantasticc arkadaşım iyi demişsin de film de zaten iyi birşeye benzemiyor. tv'de tanıtımı vardı, tabi izlemeden birşey söylemek de yanlış ama beni pek sarmadı. Arabası güzel ama. Sırıtan
9  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekini Banlamak İçin Bir Neden Bul ! : Haziran 27, 2008, 15:27:18
anti-emmacı banlanırmış tabi BAAAAANNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!
10  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: sempatik kimdir acaba? : Haziran 27, 2008, 15:25:54
hermione her iyi konuda hepsinden iyidir.
11  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :)) : Haziran 27, 2008, 14:39:54
Arkadaşlar öncelikle herbirinize benimle ilgili temennilerinizden dolayı teşekkürler. zeliha arkadaşım ne sakıncası olacak. arkadaşız sonuçta öyle değil mi Sırıtan

bu arada şöyle bir öneri sunayım size arkadaşlar. şöyle güzel bir hayran kulübü oluştursak bu hikaye hakkında. tabi hikaye yorumlamalarını buraya yapmaya devam etsek ama hayran kulübünde de daha genel konulardan konuşsak, yine hikayenin gidişatı hakkında bol bol yorumlar yapsak, ''Dharma ölmesin Neville ölsün'' gibi konuları orada tartışsak nasıl olur diyorum.
12  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :)) : Haziran 26, 2008, 20:29:20
hop hop! neville'i niye öldürtüyosunuz siz yav Kızgın  illaki birisi ölecekse Dharma ölsün. <.<

Bu arada sınav konusuna açıklık getireyim. say-1 süper geçti ama say-2 de batırdım. Ağlayan  ama zaten ilk tercihim güverte olacaktı. 1. bölüm 270 istiyo. olur o diye tahmin ediyorum. inşallah olur da kaptan olurum Sırıtan
13  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Disney'in Teneffüs Zili : Haziran 25, 2008, 17:29:14
küçükken hep izlerdim. aaah ah!! o zamanlar ne kadar masumduk. çizgi filmlerden başka derdimiz yoktu. şimdi öyle mi Hede Hödö
Neyse başlamayayım yine. saol arkadaşım küçüklüüm geldi aklıma, içim bir hoş oldu.
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Haziran 25, 2008, 17:16:56
vay be!! sayfalar dolusu listeler var ama bir tanesinde ben yokum. ben de kimseyi sevmiyorum. Hede Hödö

şaka tabi sevval sitedeki en yakın arkadaşım
             su perisi mükemmel yazar arkadasımız
             esn sorunum olduğunda yardımlarını eksik etmez hiç. zaten birşey soracaksam direk esn'e ÖM atıyorum.
             Zeke Hao Asakura ((önceden bbkhrry idi ismi)) arkadaşım Yüzüklerin Efendisi Hayran Kulübü'nün başkanı ve benimle birlikte 2 üyesinden biri. Terleyen

eminim onlarda benim hakkımda iyi düşünüyorlardır. Aww
15  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kitap Önerileri : Haziran 25, 2008, 16:53:50
Dean R. Koontz- Nöbet   gerilim romanı okuyacaklar bu kitabı kaçırmasınlar.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 26