Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 06:13:05  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 17
76  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kullanıcı İsimlerini Değiştirmek İsteyenler >> : Ağustos 03, 2008, 14:03:22
hımm   Victimm olarak değiştireblirmiyim?
77  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kullanıcı İsimlerini Değiştirmek İsteyenler >> : Ağustos 03, 2008, 13:50:37
ismimi Silence olarak değiştirmek istiyorum...
78  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Ağustos 03, 2008, 00:21:56
Alıntı
kezban 3. resimi çok beğendim 
teşekkür ederim  Terleyen
79  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Ağustos 03, 2008, 00:15:31
camellia kendine ndn haksızlık ettin çok tatlı çıkmışsın=)
göreceli kavram sende öyle çok tatlı sempatik bir yüzün var yakın bir arkadaşıma benziyorsun resimlerde de çok tatlı çkmışsın Aww
80  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Ağustos 02, 2008, 23:55:56
cafede yeni sayılırım ama gene de çok özendim koydum birkaç foto
arkadaş gazabından korunmak için kesilmiş fotolar Hede Hödö
konuşurken çekmişler ağzım yamuk çkmış Aww
81  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Asklepios : Ağustos 02, 2008, 23:29:03
yan flüt çok güzel bir sesi var bende isterdim çok öğrenmeyi birara baya merak salmıştım ama onun yerine gitarı seçtim
 Dil Çıkaran

Alıntı
NOT: Ayrıca bu dil çıkaran ( Hede Hödö) smileyi çok seviyorum
aynen çok hoşuma gidiyor Hede Hödö   Hede Hödö  Hede Hödö
82  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Hayal dünyası ancak bu kadar geniş olabilir... : Ağustos 02, 2008, 22:56:25
çok güzel göz yanılmaları ressamın hayal gücü baya genişmiş=)
paylaşım için sağol
83  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Eskiler'im : Ağustos 02, 2008, 22:30:54
Alıntı
Eskiler... Hangimiz özlemiyoruz ki onları? "Duygu yığını =)" nı sevdim açıkçası

Ama bir de şu var, ki asla göz ardı edilemez, zaman asla ilaç değil, en büyük katilin ta kendisidir bence. Bir zamanlar elini uzatsan tutabileceğin insanlar, zamanla iyice uzaklaşır ve "eski" olurlar ki o noktadan sonra pek bir çözüm yok sanırım.  

Okurken aklıma şu satırlar geldi.

kesinlikle katılıyorum zaman acımasız olmasaydı güzel günlerde durur akmazdı bir daha aksa bile sevdiklerimizi almazdı o zaman eski diye birşey de olmazdı  Üzgün . güzel yazmışsın eline sağlık Alkış
84  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Ölüm Yadigarları / Süper Çizimler! / SPOİLER!! : Ağustos 02, 2008, 19:51:35
sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim Aww
bunlar da yeni umarım beğenirsiniz Gülümseyen
85  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: ~~£mma~ : Ağustos 02, 2008, 14:35:44
cafeye hoşgeldin iyi forumlar=)
86  Diğer Konular / Geveze / Ynt: İsim Falı : Ağustos 02, 2008, 14:28:05
D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder.
A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.
M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği ifade eder.
L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir.
A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.

3. dışında hepsi tutuyor  Gülümseyen yani az çok Hede Hödö
87  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Emma Hayran Kulübü : Ağustos 01, 2008, 19:31:04
pm attım ztn de daha cevap gelmemişti gne de özür dlerim Göz Kırpan
88  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: glnsdny : Ağustos 01, 2008, 14:37:38
cafeye hoşgeldin iyi forumlarxD
89  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Emma Hayran Kulübü : Ağustos 01, 2008, 14:32:45
resimlerin  hepsi çok gzel aşırı bir emma fanı değilim ama gerçekten çok tatlı bir kız bunları da ben yaptım koyayım ddm Gülümseyen

90  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Filimde Olmayacak Sahneler!!! : Ağustos 01, 2008, 13:56:40
of ben tomun annesini çok merak ediyordum Üzgün  o bölüm olmassa yüzük şapkadan mı çıkacak hem madayonla ilgili şeyler de var orada  Kızgın önemli sahneler kesilecekse iki film olsaydı. ya da uzun olsaydı dıkılmadan izlerdik sırlar odası gibi Göz Kırpan
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 17