Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:27:15  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7
1  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öp ya da Tokatla : Dün 21:59:50
tokat  Hede Hödö  iicene bi dövmek lazım  tek tokat yetmez   <.<

Jonas Armstrong    Kahkaha
2  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Çağrışım Oyunu : Dün 21:53:07
savaş   Dil Çıkaran

bıkkınlık
3  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öp ya da Tokatla : Ağustos 19, 2008, 01:18:39
yanaktan öpüym bari   Kahkaha  diziden dolayı sempatk geliyor ondan yani

adam brody  Gözlerini Deviren
4  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öp ya da Tokatla : Ağustos 19, 2008, 00:59:43
tokat  Dil Çıkaran

Gael Garcia Bernal (  Âşık )
5  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Alttaki üye benimle.......gelirmisin? : Ağustos 19, 2008, 00:54:35
tmm gelirm   Kahkaha

alttaki üye bnmle Machu Picchu ya gelsene  Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Çağrışım Oyunu : Ağustos 19, 2008, 00:45:27
önyargı   Dil Çıkaran

dram
7  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Sevdiğiniz İlk On Film : Ağustos 18, 2008, 22:58:30
1-Aşk ve gurur (sonunu tam yayınlasalardı daha bi güzel olurdu sanki  <.< -Matthew Macfadyen ile Keira Knightley de yakışmıştı filmde baya   Gözlerini Deviren  tabi kitap itibariyle  jane in  lizzy den  daha güzel olması beklenirdi ama oyuncular bakımından  ele alındığında  keira güzellik bakımından açık ara öndeydi  Acayip  müzikleri  mekanları oldukça beğenmiştim doğrusu -kitaba  fazla bağlı olmayışı ve  daha ne olduğunu anlayamadan başka bi bölüme geçmesine karşın  konuları oldukça ii bağlamışlardı  Aww her izleyişimde ilk  izlediğim anki duygularıma benzer  hisler uyandırmasını ve  sıkılmadan izleyişimi sağladığı için sanırım  en beğendiğim film ~ eh  jane austen   uyarlaması olmasının etkisi de büyük   Gülümseyen  )

2-Jane Eyre  (1996 yapımı )(kitabın etkisiyle de yazmış olabilirim 2. sıraya  tabi Charlotte Gainsbourg un karakterle olan uyumunu da  -jane eyre  tavrını yansıtması bakımından  -yazmadan  geçmiyim  ben)

3-Mansfield park  (umut parkı diye çevrildi ama  orjinal adı   hoşuma gidiyor )(sonunu fazla beğenmediğimi itiraf edeyim de  -olabilirdi ama 
olmadı kısmını- Fanny ile Edmun un arasındaki bağlılık ise beni hem imrendirmiş  hem de filmi sevmeme neden olan  etmenler arsında yerini almıştır)

4-Uzaktaki anılar(a walk to remember ~ adının bu şekilde çevrilmiş  olmasından  hoşnutsuzluk duyduğum  diğer bi eser  Hede Hödö  <.<  sonu oldukça duygusal olmakla birlikte   baş karakterlerin birbirine çok yakıştığını belirtiyim ben  Âşık   Landon  ın  sevgisi Jamie nin zekası-laf yapıştırması daha çok  Sırıtan hoşuma gitmişti . landon  ın  jamie ye  karşı yavaş yavaş gelişen hisleri  ve bu hisselerin  onun davranışlarını değiştirmesi   filmin  ortalarına doğru daha bi dram ağırlıklı olması  beni etkisi altına almıştı  )

5-Ölü ozanlar derneği (her ne kadar  filmin sonunda Todd un  şiirini okuduğunu  duyamamış olsamda oldukça sevdiğim ve  etkisinden kolay kolay kurtulamadığım bi uyarlamaydı- bunda filmin sonunun büyük bi payı vardı   .tabi oyuncuları da unutmamak gerek -özellikle Robin Williams ın oyunculuğunu )

6-Prestij (Hugh Jackman  ve  Christian Bale  rollerinin hakkını  veren oyunculukları ,sürpriz sonu  karışık kurgusu  bi de  sonuna doğru çalan Thom Yorke ~ Analyse  parçasıyla  etkileyici film   Gülümseyen)

7-Çıldırış (Adrien Brody nin - keira yı da ekliyim bu listeye - takdir ettiğim oyunculuğu değişik kurgusu  ,sonu  ile sevdiğim bi film-hafiften kelebek etkisini andirdığını da  ekliyim de  )

8-August King ın yolculuğu (August King in  doğru ile yanlış  arasında ikilemde kalması  kaçak  bir  köle olan  kıza  yardım edip kendini tehlikeye atması  ve  bunlar olurken  duyguların yoğun  biçimde kendini göstermesine vesile olan film ~her ne kadar  filmin  sonunda  kaçak kız ile  august king arasında  duygusal  bi bağın meydana gelmesini bekledimse de böyle bir  şey meydana gelmedi ve hafiften hayal kırıklığına uğrattı film beni-bi ara bi kıvılcım gördüm gibi oldu ikilinin arasında ama  Hede Hödö neyse işte)

9-Ana ve oğul (her ne kadar sıkıcı olduğunu düşünüp arada kanal değiştirip  tekrar  filme döndüğümde aynı sahneyle karşılaşıp  tv  de bi sorun olduğunu düşünmeme neden olsa da  Hede Hödö  sevdiğim bei etkileyen film. kamera geçişlerini renk tonunu falan sevmiştim o ayrı .filmi izleyince  renk uyumu mükemmel tabloların  yanyana koyulmuş ta  filmin  öyle çekildiğim hissettiren slayt tadındaki film  )

10-

son sırayı boş bıraktım .orayı  bu hafta tnt de seyretme zevkine erişeceğim  emma ya bırakıyorum. tabi daha üst sıralara  çıkar  muhtemelen. Jane austen   uyarlamalarına  karşı bi     sempatim vardır da  ondan yani  Gülümseyen   neyse listem bu şekilde işte  (dram  /romantik ağırlıklı .bu arada baya bi yazmış olduğumun bilincindeyim  Aww
8  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ağustos 18, 2008, 21:04:32
neutral milk hotel ~ oh comely
9  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 20:20:59
buradan  david heyman' a,warner bros 'a...  en derin nefretimi sunar ve  avada kedavra ya  maruz  kalmalarını  yürekten dilerim  <.<
10  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ağustos 13, 2008, 23:49:38
the decemberists ~ here I dreamt I was an architect
11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Çapulcular Hayran Kulübü : Ağustos 15, 2007, 21:20:20
  Wow! Süpersin Kehanet Alkış Alkış Resimler için çok teşekkür ederiz. Ama lütfen arka arkaya mesaj atma Dil Çıkaran Orda birleştirme şeysi olcak. Bir dene bakalım Terleyen

aynı mesajı  iki defa yollamışım da  (internetten kaynaklandı heralde }  ben de   görüntü kirrliliği olmasın diye ikinci mesaja yeni resimler ekliyim dedim.arka  arkaya oldu mesajlar böylece
   Aww  birleştirme şeysini bulamadım bu arada   Terleyen
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Çapulcular fan Kulüp : Ağustos 15, 2007, 19:59:38

13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Çapulcular fan Kulüp : Ağustos 15, 2007, 19:56:35
nihayet açıldı  klüp     Alkış
biraz resim koyuyum ben  {daha önceden  koyulmamış olmasını ümit ederek }

Âşık

Âşık

Aww
   Azn
Âşık
   Aww
14  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Dexter : Mayıs 15, 2007, 20:30:32
dün   1. sezon  finali  vardı.   2. sezona kadar  ben  nasıl  sabredeceksem artık   Acayip   

Rudy (Brian) ın dexter ın  abisi olduğu  gerçeğini daha önce öğrenmiştim {dexter  hakkında  yazıları  okurken  dayanamayım  ileriki bölümlerin  özetini okudum da    Aww  }  dexter ı gerçekten tanıyan tek insanı  ,abisini  öldürmesi  üzücüydü.ama  debra nın  hayatını  kurtarması için  bunu  yapması  gerekti.dexter  için üzüldüm. 
bide  sonlara  doğru  Rita nın  eski  kocasının  çizmesini  çöp atarken  görmesi  dexter hakkında  şüphelenmesine  yol  açacaktır. dexter ın  duygularım  yok  demesine rağmen  sezon  sonunda  deb i  kurtarması  ve  rita ya  biraz  daha bağlanması   duyguları  olduğunu  gösterir.dizini  sonunda  dexter  ın   hayalleri acayip  keyifliydi. ör: dexter  katilleri  öldürdüğü  için   herkesin  kendisini  tebrik  ettiğini  hayal ediyordu.

dexter ile  brian

bu arada  dexter  hakkında  daha  fazla  bilgi  bölüm resimleri  ve  özetleri  için 
15  Diğer Konular / Müzik / Masstival 2007 : Mayıs 09, 2007, 17:46:06

2006 yılında ülkemize getirdiği starlarla dikkatleri üstüne çeken Echoes Production'un büyük bir heyecan ve merakla beklenen festivali "Masstival 2007" için geri sayım başladı.

İstanbul Parkorman'da gerçekleşecek olan Masstival 14- 15 Temmuz olmak üzere iki gün sürecek. Günlük 20.000 kapasitesi olan Parkorman'da ayrıca 4.000 kapasitelik bir çadır alanı kurulacak Parkorman'ın 27 dönümü Masstival ziyaretçileri için özel olarak ayrılacak.

Masstival de sahne alacak isimler

Avril Lavigne
Pain Of Salvation
Tori Amos
Çilekeş
Disenchant
Turgut Berkes
Cake
Üçnoktabir
Levent Yüksel  feat Sıfır Km,
Riverside
Paatos