Sıla(çok saçma ya annem hep izliyo ; Ihlamurlar Altında(izleyemedim ama reklemlarını beğenmedim) Yaralı Yürek(izleyemedim ama reklemlarını beğenmedim) (Zaten bunlar dışında hepsini izliyorum...
ben daha önce Asi Yıllar-Roberta demiştim eklendi: Hatırla Sevgili-Yasemin The O.C. Summer Bir Tuhaf Lise-Josie daha var ama aklıma gelmio. (Aslında filmlerden bir sürü var... Kanlı Elmas-Maddy Titanic-Rose(ama konu filmler olmadığı için uzatmıyorum))
Benim seyredip de çok beğendiğim filmler saymakla bitmez. Titanic, Kanlı Elmas, Köstebek, Romeo ve Juliet, Kumsal(Kısacası hemen hemen bütün Leo filmleri) Hp serisi, Karayip Korsanları serisi, Elizabethtown, Narnia Günlükleri, Babam ve Oğlum...(Daha çok var ama neyse aklıma gelmio) NOT: Filmler sıralamalı değildir...
Bence tamemen müthiş bir film... Leonardo'ya olan hayrınlığımla gittim filme filmin kendisi,konusu, oyuncuların oyunculukları hepsi tek kelimeyle Mükemmeldi. Leo'ya olan hayranlığım bir kat daha arttı...
Bence çok hoştu. Pazar sabahı saat (gece) 01.30 da yattım sonra 03.00 da kalkıp izledim mükemmel ötesiydi herzamanki gibi.... The Queen deki Kraliçe'yi oynayan Helen Mirren' e herkes gibi şaşırmadım. Fakat Kate Winslet'in kazanmasını istiyordum çünkü o da çok yetenekli bir oyuncu. Leonardo DiCaprio'nun oyunculuk yeteneği bana göre çok fazla. O yüzden onun seçilmesini umuyordum fakat olmadı. The Departed yani Köstebek adını her duyduğumda mutlu oldum ve gerçekten geceye Köstebek damgasını vurdu. Kanlı Elmas filmi de bence harika.... <Yani başka oyuncuları daha çok sevsem de benim için açıkçası pek fazla süpriz olmadı...
Ben bu adama bitiorum valla. Çok tatlı ya. Zaten Hollywood da en tatlı(bana göre) 3 tane var böyle... 1. Leo(Leonardo DiCaprio) 2.Jhonny Depp 3.Orli(Orlando Bloom) Leo'nun en sevdiğim filmleri: 1-TİTANİK 2-KÖSTEBEK 3-AVİATOR 4-DEMİR MASKELİ ADAM 5-SIKIYSA YAKALA Bir de yeni vizyona girdiği için seyredemediğim KANLI ELMAS.(Çok gzl bir film olduğu söyleniyor.)