| |
|
92
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl.
|
: Ağustos 20, 2008, 16:22:22
|
Tanrım! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girllllll! Küçük Dilşat , fragmanı ilk gördüğü an televizyon camına yapışır , yer yutar. Ne zaman o fragmanı görse , müziğini duysa , konumuna aldırmadan ' heleeey! ' , ' höleeeey! ' gibi nidalarla salondaki televizyonun camına yapışır. Heyecanla Eylül 9'u beklemeye başlar.
Bursa'ya gittiğinde Kent Meydanı ve Zafer Plaza'nın D&R'larını talan eder. (çünkü eve çok yakınlar ) Zar zor ilkini bulur , diğerlerinin sırasını bilmiyordur , ama sevgili Stupefy -> Gülce'den ( !) mesajla öğreniverir.
Ve o gün .. Kara bahtım kör talihim! Küçük Dilşat , anne ve abla aynı odada Gossip Girl'ün fragmanına denk gelmiştir. Annecik zaten gergindir , bi de bu fragmanı görünce ' Cık cık cık , bunlar hep kötü örnek , şuraya bak ' demiştir. Ve küçük Dilşat'çığın tüm umutları , genç kızlık hayalleri kırılmıştır Karar vermiştir , eğer bu dizi yayınlanırken evde yalnız değilse , o dizi , saat kurularak , sabahın 3-4'ünde de olsa izlenecektir. Çünkü bu Dilşat'çığın yapmadığı şey değildir Bünye alışmıştır Gelelim kitaplara ve diziye. Yazılanları okuduğumda kitap ve dizi arasında çok fazla fark olduğu kanısına vardım. Mesela Jenny kitapta bu şekilde tasvir edilmemişti , ama komiktir ki ben resimleri gördüğüm anda Jenny'nin sarışın pörtlek gözlü kız olduğunu anlamıştım
Onun dışında , burda Serena ortamlara çabuk geri dönecek , dışlanma dönemi kısa sürecek gibi duruyor. Ama kitapta o ihtişamlı günlerinden eser yoktu , yani ilk kitapta Sonra Blair , Serena ve Dan cuk oturmuşlar. Ama Nate ve Chuck'ı görünce şok oldum Keşke ikisini yer değiştirselermiş. Bunların dışında , mekan vs. güzel olmuş , gittikçe artan bir heyecanla bekliyorum!
|
|
|
|
|
93
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Nana
|
: Ağustos 20, 2008, 16:02:26
|
Değişik Türk dizi tutkunu bi üye Yani öyle bi' şey yoktur belki ama , neyse. Bursalısın demek Özge ? Mmm .. Cafeye hoşgeldin , iyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
94
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl.
|
: Ağustos 15, 2008, 15:47:01
|
Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl!
Tanrım gelsin şu Eylül 9 ya! <3 <3 <3
Annemin fragmanı izlerken ki tepkisine rağmen izleyeceğim işte , aylardır bekliyorum lan! İş gene başa düştü , Dilşat'a sabah 3-4-5 yolları göründü
|
|
|
|
|
100
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Çocuklar ve gençler için en iyi 20 film
|
: Ağustos 04, 2008, 00:04:37
|
|
1. E.T.: The Extra-Terrestrial (Steven Spielberg, 1982) 8. Ghostbusters (Ivan Reitman, 1984) 10. School of Rock (Richard Linklater, 2004) 11. Edward Scissorhands (Tim Burton, 1991) 15. Willy Wonka/Charlie and the Chocolate Factory (Mel Stuart/Tim Burton, 1971/2005) 16. Grease (Randal Kleiser, 1978)
Umarım diğerlerini de izleyebilirim. Özellikle Grease , gençlik filmlerinin arasında bir klasiktir bence. Birçok şeyi başlatmıştır.
|
|
|
|
|
101
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sinemada iz bırakan 15 öğretmen
|
: Ağustos 03, 2008, 23:58:08
|
Öğretmen adayları cidden süper.
4- Remus Lupin (David Thewlis) - Harry Potter Evet, sonunda bir kurt adama dönüşüyor ve bu da bir öğretmenin kariyeri açısından pek de parlak bir durum sayılmaz. Ama karanlık sanatlar öğretmeni olarak gösterdiği performansın ne kadar dahice izler taşıdığığnı da kabul etmek gerek.

7- Dewey Finn (Jack Black) - School of Rock Tam da uygun ve yasal bir öğretmen değildi ama çocuklar şikayetçi değildi ve dersler de çok eğlenceliydi.
School of Rock muhteşem bir filmdi zaten , onu hesaba katmıyorum bile.
13- Pai Mei (Gordon Liu) – Kill Bill Kung Fu dersinizi bu hocadan alacaksanız iki seçeneğiniz var: Ya üstün başarıyla mezun olup süper bir savaşçı olursunuz ya da hocanızın elinde can verirsiniz. Eğitimdeki başarı oranının %100 olmasına şaşmalı mı? Sorun, Beatrix Kiddo size anlatsın. *Kung Fu dersinizi Pai-Mei'den alacaksanız iki seçeneğiniz var: Ya üstün başarıyla mezun olup süper bir savaşçı olursunuz ya da hocanızın elinde can verirsiniz. Eğitimdeki başarı oranının %100 olmasına şaşmalı mı? Sorun, Beatrix Kiddo size anlatsın. *
|
|
|
|
|
102
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Isabelle Bristow Vaughn
|
: Ağustos 03, 2008, 23:46:25
|
Bu yazının bitmemesini istedim cidden Her ne kadar devasa bir boyutta olsa da 
Tanışmak istediğim üyelerden biriydin/birisin , Yoksa "Aa kendimi tanıtayım, ne güzel, çiçekler, böcekler" gibi bir tutum sergilememekte ve önümdeki yazıyı dört gözle beklememekteyim, bir çok kişinin de "Isabelle Bristow Vaughn neymiş, bi' tanısak" demediğinin farkındayım Ben diyordum Valla. Hatta bi kere Üye İlişkileri'ni karman çorman ettiğimi de hatırlarım Hoşgelmişsin Ece(dememde bi sakınca yok dimi ?) Çok sosyal bir insan değilimdir, gayet utangaç bir insanımdır ve saatlerce sıkılmadan bir köşede tek başıma müzik dinleyebilirim. Kelimesi kelimesine ben. Tip tip bakıyorlar bi de sinir oluyorum Ne var yani ? Olamaz mı ?  Televizyonu/filmleri/dizileri de çok severim. "Televizyon izlemeyi çok tehlikeli buluyorum" tarzı şeyler diyen hastalıklı insanları tehlikeli buluyorum. Çok televizyon izlerim, benim için gayet de önemlidir, bildiğim bir çok şeyi de televizyondan öğrendim evet. Dizilerimin sayısını hatırlayamıyorum bazen O derece yani  Bilgisayarla çok içli dışlıyımdır. Saatlerce Photoshop'la oyalanabilirim. Kesinlikle. Hık demem yani , dokunmasan bilgisayar başında yaşayacak gibi olurum , hiçbir işim olmayıp oturduğumda & keyifli olduğumda.Şimdi diyebilirsin , durup dururken bu kendini anlatma merakı niye ? Kendi konun yok mu ? Alıntılar falan ? diye. Niye böyle makale incelermiş gibi abandım ben de bilemiyorum ama oldu işte 
Neyse , tekrar hoşgelmişsin , iyiki gelmişsin diyeyim ne diyeyim 
|
|
|
|
|
103
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Uğur Dündar'dan M.Ali Birand'a Yumruk!
|
: Ağustos 03, 2008, 22:41:39
|
Şaşırdım  M.Ali Birand çok haklı bence. O kadar uğraşıp adamı ikna edip bi de kıtalar arası canlı yayın zinciri kuruyorsunuz, sonra öbür kanal sizden önce alıyor bunu.. Ben de olsam ben de çok sinirlenirdim.. Ve Uğur Dündar'ın yaptığı yetmiyormuş gibi, bir de özür babında bi yumruk çakıyor. Hey Allahım ya.. Ama M.Ali Birand'ın gitmesini istemem. Tamam ayrılırsa haklıdır ama ayrılmasın bence. Düzgün haber sunuyor adam. İşini falan biliyor yani, gitmesin Duygularım birebir ifade edilmiş zaten M.Ali Birand kesinlikle haklı. Uğur Dündar'ın da yaptığı büyük ayıp. Hayır yani koskoca adam , hakim olamiyor mu kendine ? 
|
|
|
|
|
105
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Erol Günaydın yoğun bakımda
|
: Ağustos 03, 2008, 22:32:25
|
ay bu ara bu hastalık haberlerini çok sık görmeye başladık yaw..  umarım bi an önce iyileşir..  Aynen katılıyorum .. Yoğun bakımda olan olana .. Off. Erol Günaydın'a acil şifalar , en kısa sürede iyileşip aramıza döner inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|