Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 16:23:29  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 108
91  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma Watson'nın şimdiki sevgilisi!!! Roberto Agnilla : Ağustos 20, 2008, 16:28:32
Aferim Emma'ya , bu sefer turna sürüsünü vurdu kanımca Dil Çıkaran Bence hem yakışıklı hem şeker bi çocuk Gözlerini Deviren Çok yakışmışlar , mutluluklar! (ay ay ay kafiye oldu XD ya da senkronize XD öyle bi'şey işte XD))
92  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl. : Ağustos 20, 2008, 16:22:22
Tanrım! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girllllll! Küçük Dilşat , fragmanı ilk gördüğü an televizyon camına yapışır , yer yutar. Ne zaman o fragmanı görse , müziğini duysa , konumuna aldırmadan ' heleeey! ' , ' höleeeey! ' gibi nidalarla salondaki televizyonun camına yapışır. Heyecanla Eylül 9'u beklemeye başlar.

Bursa'ya gittiğinde Kent Meydanı ve Zafer Plaza'nın D&R'larını talan eder. (çünkü eve çok yakınlar Dil Çıkaran) Zar zor ilkini bulur , diğerlerinin sırasını bilmiyordur , ama sevgili Stupefy -> Gülce'den (Sarılan!) mesajla öğreniverir.

Ve o gün .. Kara bahtım kör talihim! Küçük Dilşat , anne ve abla aynı odada Gossip Girl'ün fragmanına denk gelmiştir. Annecik zaten gergindir , bi de bu fragmanı görünce ' Cık cık cık , bunlar hep kötü örnek , şuraya bak ' demiştir. Ve küçük Dilşat'çığın tüm umutları , genç kızlık hayalleri kırılmıştır Dil Çıkaran Karar vermiştir , eğer bu dizi yayınlanırken evde yalnız değilse , o dizi , saat kurularak , sabahın 3-4'ünde de olsa izlenecektir. Çünkü bu Dilşat'çığın yapmadığı şey değildir Dil Çıkaran Bünye alışmıştır Dil Çıkaran

Gelelim kitaplara ve diziye. Yazılanları okuduğumda kitap ve dizi arasında çok fazla fark olduğu kanısına vardım. Mesela Jenny kitapta bu şekilde tasvir edilmemişti , ama komiktir ki ben resimleri gördüğüm anda Jenny'nin sarışın pörtlek gözlü kız olduğunu anlamıştım Hede Hödö

Onun dışında , burda Serena ortamlara çabuk geri dönecek , dışlanma dönemi kısa sürecek gibi duruyor. Ama kitapta o ihtişamlı günlerinden eser yoktu , yani ilk kitapta Hede Hödö Sonra Blair , Serena ve Dan cuk oturmuşlar. Ama Nate ve Chuck'ı görünce şok oldum Acayip Keşke ikisini yer değiştirselermiş. Bunların dışında , mekan vs. güzel olmuş , gittikçe artan bir heyecanla bekliyorum!
93  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Nana : Ağustos 20, 2008, 16:02:26
Değişik Dil Çıkaran Türk dizi tutkunu bi üye Dil Çıkaran Yani öyle bi' şey yoktur belki ama , neyse. Hede Hödö Bursalısın demek Özge ? Mmm .. Cafeye hoşgeldin , iyi eğlenceler Kahkaha Sarılan Cafemi Seviyorum !
94  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl. : Ağustos 15, 2008, 15:47:01
Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl!

Tanrım gelsin şu Eylül 9 ya! <3 <3 <3

Annemin fragmanı izlerken ki tepkisine rağmen izleyeceğim işte , aylardır bekliyorum lan! İş gene başa düştü , Dilşat'a sabah 3-4-5 yolları göründü Dil Çıkaran
95  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En Son Kimin, Hangi Kitabını Okudunuz??? : Ağustos 11, 2008, 14:23:38
Rosie Rushton - Poppy (bizde çevrilen adıyla , Benden Bu Kadar)
96  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Ağustos 06, 2008, 21:27:16
(Espri Hede Hödö)

Cafe'nin yeni bir üyesi olmazdı diyeyim Hede Hödö

Edit : Yeni değilmiş XD

Ced hayranı bir üyesi olmazdı XD

97  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Ağustos 06, 2008, 21:20:38
Kıymetlim diyeceğim biri olmayacaktı.
98  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ağustos 04, 2008, 20:13:33
Evanescence - Anywhere.
99  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Sevdiğin Üç Üyeye Çiçek Ver : Ağustos 04, 2008, 00:57:49
chaqMa meLe3q
marissa
MisSGuaRD
bngi
JameSirius
crazygirlviki
JuliaSirius
holy_solemn
~~£mma~

kucak dolusu demet demet çiçekler

Teşekkürler Gülümseyen
100  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Çocuklar ve gençler için en iyi 20 film : Ağustos 04, 2008, 00:04:37
1. E.T.: The Extra-Terrestrial (Steven Spielberg, 1982)
8. Ghostbusters (Ivan Reitman, 1984)
10. School of Rock (Richard Linklater, 2004)
11. Edward Scissorhands (Tim Burton, 1991)
15. Willy Wonka/Charlie and the Chocolate Factory (Mel Stuart/Tim Burton, 1971/2005)
16. Grease (Randal Kleiser, 1978)

Umarım diğerlerini de izleyebilirim. Özellikle Grease , gençlik filmlerinin arasında bir klasiktir bence. Birçok şeyi başlatmıştır.

101  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sinemada iz bırakan 15 öğretmen : Ağustos 03, 2008, 23:58:08
Öğretmen adayları cidden süper.

4- Remus Lupin (David Thewlis) - Harry Potter
Evet, sonunda bir kurt adama dönüşüyor ve bu da bir öğretmenin kariyeri açısından pek de parlak bir durum sayılmaz. Ama karanlık sanatlar öğretmeni olarak gösterdiği performansın ne kadar dahice izler taşıdığığnı da kabul etmek gerek.

Âşık

7- Dewey Finn (Jack Black) - School of Rock
Tam da uygun ve yasal bir öğretmen değildi ama çocuklar şikayetçi değildi ve dersler de çok eğlenceliydi.

XD Kahkaha School of Rock muhteşem bir filmdi zaten , onu hesaba katmıyorum bile.

13- Pai Mei (Gordon Liu) – Kill Bill
Kung Fu dersinizi bu hocadan alacaksanız iki seçeneğiniz var: Ya üstün başarıyla mezun olup süper bir savaşçı olursunuz ya da hocanızın elinde can verirsiniz. Eğitimdeki başarı oranının %100 olmasına şaşmalı mı? Sorun, Beatrix Kiddo size anlatsın.
*Kung Fu dersinizi Pai-Mei'den alacaksanız iki seçeneğiniz var: Ya üstün başarıyla mezun olup süper bir savaşçı olursunuz ya da hocanızın elinde can verirsiniz. Eğitimdeki başarı oranının %100 olmasına şaşmalı mı? Sorun, Beatrix Kiddo size anlatsın. *

102  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Isabelle Bristow Vaughn : Ağustos 03, 2008, 23:46:25
Bu yazının bitmemesini istedim cidden Acayip Her ne kadar devasa bir boyutta olsa da XD Hede Hödö

Tanışmak istediğim üyelerden biriydin/birisin ,

Alıntı
Yoksa "Aa kendimi tanıtayım, ne güzel, çiçekler, böcekler" gibi bir tutum sergilememekte ve önümdeki yazıyı dört gözle beklememekteyim, bir çok kişinin de "Isabelle Bristow Vaughn neymiş, bi' tanısak" demediğinin farkındayım

Ben diyordum Acayip Valla. Hatta bi kere Üye İlişkileri'ni karman çorman ettiğimi de hatırlarım Hede Hödö Hoşgelmişsin Ece(dememde bi sakınca yok dimi ?) Gözlerini Deviren Sarılan

Alıntı
Çok sosyal bir insan değilimdir, gayet utangaç bir insanımdır ve saatlerce sıkılmadan bir köşede tek başıma müzik dinleyebilirim.

Kelimesi kelimesine ben. Acayip Tip tip bakıyorlar bi de sinir oluyorum <.< Ne var yani ? Olamaz mı ? Acayip

Alıntı
Televizyonu/filmleri/dizileri de çok severim. "Televizyon izlemeyi çok tehlikeli buluyorum" tarzı şeyler diyen hastalıklı insanları tehlikeli buluyorum. Çok televizyon izlerim, benim için gayet de önemlidir, bildiğim bir çok şeyi de televizyondan öğrendim evet.

Dizilerimin sayısını hatırlayamıyorum bazen Dil Çıkaran O derece yani Dil Çıkaran

Alıntı
Bilgisayarla çok içli dışlıyımdır. Saatlerce Photoshop'la oyalanabilirim.

Kesinlikle. Hık demem yani , dokunmasan bilgisayar başında yaşayacak gibi olurum , hiçbir işim olmayıp oturduğumda & keyifli olduğumda.

Şimdi diyebilirsin , durup dururken bu kendini anlatma merakı niye ? Kendi konun yok mu ? Alıntılar falan ? diye. Niye böyle makale incelermiş gibi abandım ben de bilemiyorum ama oldu işte XD Acayip Kahkaha

Neyse , tekrar hoşgelmişsin , iyiki gelmişsin diyeyim ne diyeyim Gözlerini Deviren

103  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Uğur Dündar'dan M.Ali Birand'a Yumruk! : Ağustos 03, 2008, 22:41:39
Şaşırdım Acayip
M.Ali Birand çok haklı bence. O kadar uğraşıp adamı ikna edip bi de kıtalar arası canlı yayın zinciri kuruyorsunuz, sonra öbür kanal sizden önce alıyor bunu.. Ben de olsam ben de çok sinirlenirdim.. Ve Uğur Dündar'ın yaptığı yetmiyormuş gibi, bir de özür babında bi yumruk çakıyor. Hey Allahım ya..
Ama M.Ali Birand'ın gitmesini istemem. Tamam ayrılırsa haklıdır ama ayrılmasın bence. Düzgün haber sunuyor adam. İşini falan biliyor yani, gitmesin Sırıtan

Duygularım birebir ifade edilmiş zaten Acayip M.Ali Birand kesinlikle haklı. Uğur Dündar'ın da yaptığı büyük ayıp. Hayır yani koskoca adam , hakim olamiyor mu kendine ? Hede Hödö
104  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Ağustos 03, 2008, 22:36:18
A : 6
İ : 8
105  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Erol Günaydın yoğun bakımda : Ağustos 03, 2008, 22:32:25
ay bu ara bu hastalık haberlerini çok sık görmeye başladık yaw.. Gözlerini Deviren umarım bi an önce iyileşir.. Gözlerini Deviren

Aynen katılıyorum .. Yoğun bakımda olan olana ..  Off. Erol Günaydın'a acil şifalar , en kısa sürede iyileşip aramıza döner inşallah.
Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 108