| |
|
62
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Quidditch Günceleri | 11. Bölüm
|
: Temmuz 28, 2008, 22:45:34
|
Çok şeker bir bölümdü. Kısa ama şeker bir bölüm “Evet, Quaffle’ı VanDoy aldı. Kendisi, geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Maia Bumble’ın yerine Chudley’in Gülleleri’ne transfer oldu. Kaleye doğru ilerliyor- sanırım gol atacak- Ayrıca geçen seneki takımı da Montrose Saksağanları’ydı; ama yaşanan- VE VANDOY GOL ATIYOR. Durum 10-0.
Charles her ne kadar maça çıkmak istemese de, takımın geri kalanı için bunu yapmıştı. Bencillik etmek istemiyordu, üstelik Euros Quidditch oynamanın ona iyi geleceği konusunda ısrar etmiş, o da kabul etmek zorunda kalmıştı. Eh Euros’la VanDoy birlikte iyi iş çıkarıyorlardı doğrusu, durum şimdiden 30-0’dı.
En hızlı jetten daha hızlı Maşallah  Bugün tam bir kepazeydim.” diye inledi Charles. Ateş viskisinden kalanları kafasına dikti ve ekledi. “Artık hiçbir işe yaramam ben. Belki de takım kaptanı olmayı hak etmiyorum.”
“Saçmalama” diye karşı çıktı Anthony, bir yandan Charles’ın dirseğini okşuyordu, karşısındakinin ağlamanın eşiğinde olduğunu fark etmişti çünkü. Yeni bir şişe Ateş Viskisi istedikten sonra iç geçirerek “Ah, elbette öyleyim.” dedi ve zehir gibi bir sesle ekledi. “Şuna baksana.”
Harika. Birde şu herifin kaprislerini çekecek çocuklar. Çok güzel  Ben biraz daha çorba alabilir miyim, Mrs.Weasley?” dedi Harry, konuyu kapatmak için çabucak. Kadın gülümsedi. Son on yılda hızla beyazlayan saçlarına, ya da yüzündeki yeni kırışıklara rağmen içten gülümsemesi değişmemişti, gözlerinin içi parlıyordu. “Artık bana anne demeyi öğrenmelisin hayatım.” Harry zoraki gülümsedi. Kadın tabağı almak için uzandı, tam eline almıştı ki tamam patlayarak parçalara ayrıldı, Mrs.Weasley korkuyla bir çığlık attı.
Alış artık Harry O senin annen Hatta annen değil , biyolojik dayın (iğrenç )Bir Ay Önce
Violet gözlerini açtı. Yatak sıcacıktı; ancak dışarının bunun tam tersine buz gibi soğuk olduğunu biliyordu, dün gece kar yağdığını hatırlıyordu çünkü. O tatsız soğuğa çıkacağı anı geciktirmek istiyordu. Pencereden dışarı bakınca, kar yağışının devam ettiğini gördü, saat de en fazla yedi olmalıydı. Çarşafı üzerine çekti, bu sırada gözüne iki kadeh ve boş şarap şişesi ilişti. Dün gece olanları hatırlayınca sırıtmaktan kendini alamadı.
Solunda Marceau, hâlâ uyuyordu. Violet başını huzurla onun çıplak göğsüne dayadı. Sarılıp tekrar uyudu.
“Bugün bunu giysene.” Violet yüzünde o karakteristik gülümsemesiyle geçen Noel’de aldığı kazağı uzatıyordu. “Sana çok yakışıyor.”
Marceau güldü. “Madem öyle diyorsun, şimdiye dek yanıldığını görmedim hiç.” Violet kazaktan önce ona bir öpücük verdi. “Seni seviyorum Koca Oğlan.”
Ehehe Koca Oğlan Marceau Bebeeek!  ** Ellerine & emeğine & fikrine sağlık. Betimlemelerin ilkine kıyasla daha iyi , farkındasın değil mi ? 
|
|
|
|
|
63
|
Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Emma Hayran Kulübü
|
: Temmuz 28, 2008, 19:58:21
|
Oha çüş Emma! Saçları & elbisesi süper! Ne zaman çekilmiş bu resimler ? Süper ya , ve nerde ? Paylaşım için teşekkürler Ece (Ece diyebilirim dimi )
|
|
|
|
|
67
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: JuliaSirius
|
: Temmuz 26, 2008, 01:12:01
|
Buketim! Cafedeki ilk arkadaşım! Doğum günün kutlu olsun tatlım! Nice mutlu , sağlıklı , başarılı , huzurlu yıllara! Umarım yeni yaşında , daha önce yapmak isteyipte yapamadığın herşeyi yaparsın canım. Yalnız şuan pastanı koyamıyorum , çünkü Google fırını arıza yapmış Bugünkü kutlamada koyarım. 
|
|
|
|
|
68
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Fraktal
|
: Temmuz 26, 2008, 00:32:20
|
|
Çekelim Piglet. Sifonumun hiç bu kadar kirlendiğini hatırlamıyorum , biraz zaman alacak ama elbet temizlenecekler. Temizlenmezlerse .. biz temizlemesini biliriz.
|
|
|
|
|
69
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Babam ve Oğlum~Çağan Irmak
|
: Temmuz 26, 2008, 00:02:24
|
Çok ağlamıştım bu filmde yaa.. Çok duygusal gerçekten.. Konusu çok güzel,kadro tartışılmaz zaten.. Fikret Kuşkan,Çetin Tekindor,Hümeyra.. Herşeyi geç o film Çağan Irmak'ın olduğu için seyredilir bir kere (: Adamın yaptığı bir yapımı kaçırmış değilim (: Konusunu beğenmesem de meraktan,farklılığını bir kez daha görmek için her yapımını izliyorum adamın (:
Kesinlikle. Kadro & konu birbiriyle bütünleşmiş. İzlediğim bir film & dizide ağlamayan bir insan olarak , istisnalardan biriydi bu film benim için. (Polis , Gönül Yarası). Öte yandan evet , 80 darbesi hakkında bilginiz varsa daha çok tesir ediyor.
|
|
|
|
|
70
|
Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 3 ~ Tragedya
|
: Temmuz 24, 2008, 00:48:25
|
Dame ; 5 dakika önce söylediğim gibi yazın gayet güzel. Mistik bir havası var. Üstteki örnekten farklı. İlk başta şaşırdım. Ama sonra , doğrusunun bu şekilde olması gerektiğini öğrendim. Parantez içinde (titrer) , (sarılır) gibi eklemelerin (ki zaten bu yazı türünde öyle olması gerekir başka bir şeye geleceğim.) yazıyla bütünleşmiş , okurken yaşadım gibi. Bu tür bazı yazılarda çiğ durur böyle parantezler. Ama sende , dediğim gibi , yaşadım. Ellerine & emeğine sağlık. 
|
|
|
|
|
71
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Mls hp
|
: Temmuz 23, 2008, 21:46:59
|
Bende seni kucaklıyoruum " " dan geçilmiyor Çok renkli bir tanıtım olmuş Bi türlü konuşamadığım , ama sevdiğim üyelerdensin Fenerbahçelisin ha Sende mi Brütüs Ben Galatasaraylıyım Kapışırız
Bende 93'lüyüm , ve bende o kuruluşları severim (Lan bendeden geçilmiyo bura Kesiyorum ) Hoşgelmişsin , iyiki gelmişsin 
|
|
|
|
|
72
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Fraktal
|
: Temmuz 23, 2008, 20:50:34
|
Bu konunun neden bu kadar bızıklandığını anlayamadım. Olmuş bitmiş verilmiş bir karardır , sessizce saygı duyulur olur biter en nihayetinde. Burada sınıf defteri yoklanırmış gibi onay verilmesine gerek yoktu , çünkü dağılmış bitmiş , daha çok dikkat çekilir. Görüşümü söyleyeyim mi ? Ben kendimi ' hiçbir zaman ' için melek olarak görmedim. Bu oluşumun içinde neden yer aldım diye düşünüp durdum. İyi olarak tanışmadığım , tanıyamadığım insanlar (Ayşe ablacım hariç  ) -ve evet öyle bakmayın , hiç birinizi tanımıyordum , hala tanımadıklarım , tanıyamadıklarım var aranızda- Bir tanesinden hayatımda yediğim en büyük kazığı yedim. O kazığı ona iade etmenin hesaplarını yapıyorum. Ben , tırnaklarımı törpüledikten sonra korkun benden. Çünkü o kişi yanlış butonuma bastı. Ve bunu ödeyecek. Bir tanesinin niyetini başta anlayamadım. İyilik meleği gibi etrafımızda dolaşıp , başka bişey yapmıyordu çünkü. Bir tanesini hiç tanıyamadım. Aptalca bir özel mesaj çektim ve o gün bugündür yıldızımız barışmadı , -özür dilesemde , pişman olsamda- biliyorum. Diğer oluşumlar (bknz : Kuzular) kesinlikle Melekler'e rakip olarak kurulmadı. Melekler geyiğine kurulan bir gruptu. Tamamen geyiğine. Ama kuzular , hem geyiğine hemde birbirimizi kendimize yakın hissettiğimiz için kuruldu. Şüphelerimiz vardı , yanlış anlaşılır mıyız diye. Sonra geçti gitti , mutluyuz. Kuzularımın arkasındayım , bu görüş kafalardan çıksın. Onun dışında diğer grupların da Melekler'e özenti olarak kurulmadığına %250 eminim. Herkes birbirini tanıdıkça , doğal olarak gruplaşmalar yaşandı. Daha fazla söylenecek birşey yok. Kimse durup dururken buraya , pmde ya da msnde bana ben miydim kastettiğin diye abuk sorular yazmasın. Olanları bilenler , kimi kastettiğimi gayet iyi biliyor. Ayrıca , birine sataşmak , tartışma başlatmak için de yazmadım bunları. Görüş mü isteniyordu ? Alın size görüş! dercesine yazılan bi itiraftır bu. Etkiye tepkidir. Cinnet anında yazılmıştır & yazılıyordur. Ayların cinneti. Yeter artık.
|
|
|
|
|
75
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: MSN Kullanıcıları Dikkat!
|
: Temmuz 23, 2008, 16:34:56
|
Ben 1 kere kabul etmiştim sanırım. Sonra da 2 kere mi ne resetlenmişti zaten. Zaten Kaspersky ım göçmüş durumda Sürekli bişey çıkıyo Bi ara onun da 6.00 sürümünü kurmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|