Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:30:39  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 98
46  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Derman : Temmuz 20, 2008, 15:07:30
Yorumumu geri ala ala bir hal oldum Dil Çıkaran Beğendim bu bölümü yahu XD Hede Hödö Zaten izlenecek gibi olmasa bile Koray için izlenir XD (Murat Serezli Sırıtan) Ya da Aziz Toynaksız (Kerem Atabeyoğlu XD) Hede Hödö " Nursuz " tabiri epey ilgimi çekti Acayip Hede Hödö Feridun Düzağaç'a hiçbişey demiyorum. Âşık
47  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Temmuz 20, 2008, 14:59:54
Polis.
48  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 20, 2008, 14:58:45
Miraay Sırıtan Çok şeker çıkmışsın Sırıtan
49  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Takıntılarınız var mıdır? : Temmuz 20, 2008, 00:55:40
Şimdi , benim açıkçası , fikrim şu ; O-ha. XD Bazı takıntılarımız ortak XD Bıkmadan , yılmadan , yağmur çamur aldırmadan okurken (Dil Çıkaran) farkettim. Benimde ekleyecek takıntılarım var. Dil Çıkaran Günlerdir aklımdaydı , aklımda olacağına gözümün önünde olsun. Hede Hödö

• Kupa askısının yanındaki boş bardakları mutlaka yerlerine asarım.
  • Halıların püsküllerini düzeltirim. Parmaklarımla tararım Hede Hödö
  • Gözlüklerimin camında en ufak bir toz zerreciği yavrusu barınamaz. Hemen siler paklarım.
  • Saçlarım istediğim gibi olmadan dışarı çıkmam.
  • Unbroken Universe okurken mutlaka HP ya da ST Soundtracklerinden biri -%90 HP- çalar.
  • Yabancı filmleri -%90- orijinal izlerim. Dublajlı hallere dayanamam , ifrit olurum , sıcak basar. Konuyu , oyuncuyu vs. çok sevmişsem o zaman katlanabilirim.
  • İşim ne kadar acil olursa olsun , msnde birinden bişey isterken mutlaka önce selam vermeye çalışırım.
  • Bilgisayarı açtığımda önce Google'ı , sonra Msn'i açarım. Aksi düşünülemez Dil Çıkaran
  • Elektrikler her kesildiğinde , küfür edip , bir sürü laf savurmayı seven biri olarak TREDAŞ'a da en samimi saygı & sevgi & selam & kelamlarımı yollarım. Dil Çıkaran
PS : Polar arkasından dökülen saç vs. toplama takıntım da vardır. Bir kere edebiyat hocamın arkasından saç alayım dedim şaşkın şaşkın baktı ve güldü. Sırıtan
50  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Minik Çalışmalar : Temmuz 20, 2008, 00:39:25
Hepsi çok güzel olmuş Dilara Gözlerini Deviren Ve bence daha da güzel olacak. Ellerine sağlık. Sarılan
51  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 00:33:52
XD  XD  XD İlahi Su Sırıtan Alemsin Sırıtan

Hüüüüüüüüüüüüüü! Bende istiyorum Twilight! Ağlayan Bende istiyorum imzama " he's dazzling me " yazmayı Dil Çıkaran (Dazzle ne demekti unuttum Acayip Bi ara bakayım XD) Şimdiden aşık oldum Edward'a Âşık Kim bilir kitabı okuyunca neler yapacağım ? (Aiy allah söyletti Sırıtan) Bulacağım bu seriyi , ne olursa olsun bulacağım! Gözlerini Deviren
52  Diğer Konular / Lost / Ynt: En Sevilen Karakter? : Temmuz 19, 2008, 23:38:28
Şimdilik Jack & Sawyer. Ama daha çok Sawyer.

" Siz şu Sawyer'ı seviyorsunuz ama çok dengesiz çıktı. "
" Neden ? "
" Eee , ne olacak kızı ispiyonladı , sattı hemen. "
" Bildiğim şeyler var anne. Dil Çıkaran XD Susuyorum. XD "
53  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 19, 2008, 23:29:45
Bu son mesajım. Zira kendisi buradaki resimlerle ilgili olmadığı için tehlikeli olabilü Dil Çıkaran

Valla olabilir aslında ama yeni sildim & sildirdim. Artı , Başat ekşir şimdi bana onunla uğraşılmaz Dil Çıkaran Onun için bir başka bahara Hede Hödö XD (bir başka bahar dediğimde 1 ay içinde olabilir XD) ('B'ir 'B'aşka 'B'ahar. Senkronize XD)
54  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 19, 2008, 23:15:29
Vay vay vay Sırıtan Suuu! Sırıtan =} Saçlarının rengi çok hoş olmuş , çok yakışmış sanada Sarılan XD Sırıtan Umarım istediğin renk tam olarak budur. Bu olmasa bile , bu da çok güzel. =} (bu bu buuuu Acayip Öööf Hede Hödö)

Ah Ece , sende çok hoş çıkmışsın. Gözlerini Deviren =} Babetlerinde gözüm kaldı. Dil Çıkaran XD

teşekkürler cnm =] biliyosun "strawberry blonde" istiyodum ( eheh Hede Hödö ) ama o rengi tutturmak için 3-4 kere boyamak lazımmış bizde kızıl yaptık ben beğendim ama duş alırken renk akıyor Acayip havlular hep kırmızı oldu >.<  ilk zamanlar hep akarmış... tekrar teşekkür ederim.. senin fotoğrafa yorum yapmamışım ben  O.O çoook şeker bir foto olmuş ( her zaman ki gibi bir önce gördüğüm de gayet şekerdi ) ve renk tonlarına bittim =]

Madeleine ; ( ben su bu arada =] ) çooooooook teşekkür ederim.

Çok teşekkürler canım. Sarılan Başat Bey'imiz sağolsun. Sırıtan (Sarılan) O kadar sildim & sildirdim resmimi , yaygara çıkardım ama tekrar mı koysam ne Acayip Çok pis özendim Acayip Dil Çıkaran (Bu noktada tutarsız kimliğim ortaya çıkar Dil Çıkaran )
55  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 19, 2008, 23:05:58
Vay vay vay Sırıtan Suuu! Sırıtan =} Saçlarının rengi çok hoş olmuş , çok yakışmış sanada Sarılan XD Sırıtan Umarım istediğin renk tam olarak budur. Bu olmasa bile , bu da çok güzel. =} (bu bu buuuu Acayip Öööf Hede Hödö)

Ah Ece , sende çok hoş çıkmışsın. Gözlerini Deviren =} Babetlerinde gözüm kaldı. Dil Çıkaran XD
56  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Dark Dream'in Ps çalışmaları ~ : Temmuz 19, 2008, 22:52:06
Oha mı diyeyim çüş mü diyeyim ne diyeyim ben şimdi XD ? Betül bunlar süper olmuş ya! Cidden süper olmuş! Helal valla , ellerine sağlık Alkış Gözlerini Deviren
57  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2009 Ö.S.S : Temmuz 19, 2008, 22:36:11
Bizim okulda bilgi yarışması oldu ve tüm 11.sınıflar katıldı. Dil, Eşit ağırlık, Sayısal öğrencileri topluca yarıştı. Dil sınıfındakiler de yarıştığı için lise 1 matemetik konularından sordular. Sayısal sınıflar sadece bir tanesini bildi, dil sınıfı da sadece bir tanesini bildi. Hepimiz şok olduk. Dil sınıfının matematik sorusunu doğru cevaplamasını beklemiyorduk Kahkaha Korkma bence yani Matematik çok da zor değil Göz Kırpan

Hey sen! Ne demek istiyosun bakiyim ?! <.< (falan dermişim Hede Hödö Acayip Dil Çıkaran XD) Burada acınacak durumda olan sayısal grubudur bence. Sayısal olmalarına rağmen , Dil sınıfıyla eşit sayıda soru bilmişler. Hadi Dil'lerin 1 soru bilmesi çok normal , her ne kadar , okulda görmeyip , yine de matematiğe çalışsalar da. Ama Sayısalların .. tartışılır. Yani bilmiyorum sorular ne kadar zordur , zor mudur Hede Hödö O evirip çevirdiğimiz renkli zeka küpü tarzı sorulardansa yorumsuz Hede Hödö (nasıl bir tabirse artık) Öyle işte Hede Hödö

Bizim okulda bilgi yarışması oldu ve tüm 11.sınıflar katıldı. Dil, Eşit ağırlık, Sayısal öğrencileri topluca yarıştı. Dil sınıfındakiler de yarıştığı için lise 1 matemetik konularından sordular. Sayısal sınıflar sadece bir tanesini bildi, dil sınıfı da sadece bir tanesini bildi. Hepimiz şok olduk. Dil sınıfının matematik sorusunu doğru cevaplamasını beklemiyorduk Kahkaha Korkma bence yani Matematik çok da zor değil Göz Kırpan

Edit: Beyond Help kızma ya. Öyle düşündük işte Terleyen
Dil bölümü adına  yarışanlardan biri bendim ve o soruyu biz bildik heeyyyoooo Hede Hödö Hede Hödö Kahkaha
Çalıştıkça her şey kolaydır Madeleinecimmm Kahkaha Kahkaha

Vay! Meslektaş çıktı! Sırıtan Ya öyle kesinlikle , çalışıldığında yapılamayacak hiçbirşey yok Gözlerini Deviren

offf arkadaşlarım çoktaaaaan çalışmaya başladılar benim hiç içimden gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum Kahkaha

bende =[ aslında  coğrafya,ingilizce bunlara çalışma isteğim var sadece bir ders tüm konsantrasyonumu bozuyor o da MATEMATİK. yani dil bölümü seçenin matematik yapma sorunluğu kadar saçma birşey yok ! benim onu seçme amacım matematikten kurtulmak zaten ama yooook önümüze aynı şeyleri ısıtıp,ısıtıp koymak zorundalar. hergün hadi bugün biraz matematik çöz diyorum kendi kendime ama kitabı elime alır almaz tüm ruh halim değişiyor >.< sabahtan beri 5 soru çözmüşüm, utanç verici. öss stresi şimdiden başladı bende , ders çalışmıyorum çalışmadıkça vicdan azabı çekiyorum yani çalışmasam bile rahat edemiyorum =( umarım aranızda böyle hisseden vardır ( kötülüğünüz falan istemiyorum ama yalnız olmadığımı bilsem gerçekten çok iyi olucak ) bide 2009'da sınava giren çok kişi olcakmış, işer bu sene daha zor olcak... hadi hayırlısı..

Ah canım ya =[ (bu ifadeyi sevdim , benimsedim Dil Çıkaran) Aynı şeyleri düşünüyoruz biliyor musun ? (çalışma konusu haricinde ^^ '') Sanki matematikle ilgili bir alanla karşılaşacağız bir daha. Bknz : İngiliz Dil & Edebiyatı. Burada matematik nerde ?! O zaman al birde burdan yak , ÖSS'ye de İngilizce konulsun ? Hadi bakalım. Onu da 4.sınıftan beri görüyoruz sonuçta. Aynı hesap. Ama işte düşmüyor sevgili YÖK'ün jetonu. Düşse bile paraşütle & uçurtmayla Hede Hödö

En azından şunu düşün , kendi bölümünü zaten gözün kapalı yapacaksın. Kaç senedir okuyorsun. Ama 1. bölümden iyi bir puan alırsan istediğin yerlere gitmen kolaylaşır. Vicdan azabı , tasa , yada herhangi bir başka durum hissetmezsin. (bence) Ve şimdiden matematikten zorlandığın konuları seç , onlara yoğunlaş vs.vs. Hoş , ne yapacağını biliyorsun zaten , bende de laf Hede Hödö

dilşat ilaç gibisin =] şu anda o kadar moralim bozuk ki... Starda evlilik dansını izliyorum. Düşün o kadar bozuk ! yapmam gereken tonlarca şey varken hiçbir yapamıyorum. sabah matematik kitabı elime almak tüm günümü rezil etmeye yetiyor. Haklısın İngiliz dili kazandım ne işim yarıcak, of of şu yök'e biri bomba atsa ! Neyse canım çok saol <3.

Anam anam anam! Sen ? Evlilik Dansı ? Cidden iyi değilmişsin. Sen sağol güzelim. Sarılan Biliyorum o duyguyu , çok iyi biliyorum. Yani diyorsun ki , ingilizceye yoğunlaşmak varken bu da neyin nesi ? Yanlış mıyım ? Ama daha sonra 'keşke'lere düşmemek , 'iyiki'lerde ferahlamak için ha gayret Su'cum. Demesi kolay Hede Hödö deme. 2 sene kaldı şunun şurasında. 2,5 sene de diyebiliriz. Hede Hödö Aman her neyse Hede Hödö Sonuçta aynı yoldan bende geçeceğim. Öyle yada böyle.
58  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2009 Ö.S.S : Temmuz 19, 2008, 22:21:11
offf arkadaşlarım çoktaaaaan çalışmaya başladılar benim hiç içimden gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum Kahkaha

bende =[ aslında  coğrafya,ingilizce bunlara çalışma isteğim var sadece bir ders tüm konsantrasyonumu bozuyor o da MATEMATİK. yani dil bölümü seçenin matematik yapma sorunluğu kadar saçma birşey yok ! benim onu seçme amacım matematikten kurtulmak zaten ama yooook önümüze aynı şeyleri ısıtıp,ısıtıp koymak zorundalar. hergün hadi bugün biraz matematik çöz diyorum kendi kendime ama kitabı elime alır almaz tüm ruh halim değişiyor >.< sabahtan beri 5 soru çözmüşüm, utanç verici. öss stresi şimdiden başladı bende , ders çalışmıyorum çalışmadıkça vicdan azabı çekiyorum yani çalışmasam bile rahat edemiyorum =( umarım aranızda böyle hisseden vardır ( kötülüğünüz falan istemiyorum ama yalnız olmadığımı bilsem gerçekten çok iyi olucak ) bide 2009'da sınava giren çok kişi olcakmış, işer bu sene daha zor olcak... hadi hayırlısı..

Ah canım ya =[ (bu ifadeyi sevdim , benimsedim Dil Çıkaran) Aynı şeyleri düşünüyoruz biliyor musun ? (çalışma konusu haricinde ^^ '') Sanki matematikle ilgili bir alanla karşılaşacağız bir daha. Bknz : İngiliz Dil & Edebiyatı. Burada matematik nerde ?! O zaman al birde burdan yak , ÖSS'ye de İngilizce konulsun ? Hadi bakalım. Onu da 4.sınıftan beri görüyoruz sonuçta. Aynı hesap. Ama işte düşmüyor sevgili YÖK'ün jetonu. Düşse bile paraşütle & uçurtmayla Hede Hödö

En azından şunu düşün , kendi bölümünü zaten gözün kapalı yapacaksın. Kaç senedir okuyorsun. Ama 1. bölümden iyi bir puan alırsan istediğin yerlere gitmen kolaylaşır. Vicdan azabı , tasa , yada herhangi bir başka durum hissetmezsin. (bence) Ve şimdiden matematikten zorlandığın konuları seç , onlara yoğunlaş vs.vs. Hoş , ne yapacağını biliyorsun zaten , bende de laf Hede Hödö
59  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Yasemin Mori ~ : Temmuz 19, 2008, 21:59:08
Dediğin gibi sesi çok değişik. Şuana kadar sadece "Aslında Bir Konu Var" ve "Kuzgun" şarkılarını Lastfm'den(sanırım LastFm'di) dinledim. Her ikisini de çok beğendim. Tüm albümü bu ayın kotası dolduğundan , öbür aya yükleyeceklerim listesinin ilk sıralarına attım. (Hede Hödö)
60  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck : Temmuz 19, 2008, 21:40:25
Adam Baldwin'i , Alec Baldwin okuyan bi insan olarak Dil Çıkaran Zachary Leviiii Âşık diye bağırmaktan alamıyorum kendimi. Gözlerini Deviren Onun birde " Less Than Perfect " dizisi var. İzlediniz mi bilmiyorum orada da çok şeker Âşık Ama saçları kısa. Ayrı bi havası olmuş.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 98