Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 06:06:10  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 88
16  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İzlediğinize pişman olduğunuz filmler : Temmuz 02, 2008, 17:45:52

Birde Kutsal Damacana var. Söyledim miydi bilmiyorum ama Dil Çıkaran O da bi feciyattı Hede Hödö Munich'te çok sıkılmıştım , yani ilk yarım saatini izleyip bırakmıştım , filmin seyri çok ağır ilerliyordu Hede Hödö Ama bu ay tekrar izlemeyi deneyeceğim , şans dileyin Dil Çıkaran

17  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İzlediğinize pişman olduğunuz filmler : Temmuz 02, 2008, 17:09:36
Interview (Görüşme) : İlk 15 dakikasını izledim ve dayanamadım Hede Hödö Sonrasında ne olmuştur bilemem. Ama tavsiye etmiyorum yine de Acayip

18  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Derman : Temmuz 02, 2008, 12:28:37
Merakla başlamasını beklediğim dizilerden biri. Şevval Sam bence iyi bir oyuncu ve bu dizi de tutar gibime geliyor. (çok alakasız kaldı Dil Çıkaran , neyse boşverin Hede Hödö) Kerem Atabeyoğlu'nun da bende ayrı bir yeri vardır Âşık Hem iyi bir oyuncu & tiyatrocu olmasından , hemde Severus Snape (Âşık) e sesini verdiğinden dolayı Âşık

Feridun Düzağaç'a hiçbişey demiyorum zaten Gözlerini Deviren İnşallah bu ilk denemesinde kıvırır işi Gözlerini Deviren
19  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Tüneği : Temmuz 02, 2008, 02:08:26
Hobaa! Dizi kokusu alıyorum Dil Çıkaran Harbiden be Tuğçe , hangi dizi bu XD ? (bilmediklerimden mi [Dil Çıkaran , XD , Cool Afro] acep)
20  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Weesel : Temmuz 02, 2008, 01:58:51
Hey yumurtaya can veren ulu Tanrım! Yazdıklarıma bakar mısınız Acayip Her zamanki gibi en ciksinden dalmışım , ayıpsın Dilşat çok ayıp. Hede Hödö

Şuanda konusuna baktığınız kişi , bu Cafe'deki dostlarımda ilk 5'in ilk 3'ünde. (Sırıtan) Çılgın , esprili , sevecen , paylaşımcı , sır bi insandır. Hakkımda hiç kimsenin bilmediklerini bilir. (Ailevi , duygusal vs. vs.)

Eğer şuan Punk'ı sevmeye , dinlemeye başladıysam kesinlikle onun sayesinde başladım. Mesela daha bu akşam Kurt'le ilgili acayip derecede bir bilgi patlaması yaşamakla beraber zavallımın kafasını kazan ettim Dil Çıkaran (Özür dilerim tatlım ^^ '' Sarılan)

Gıı , bana bak , kardeşin olduğunu unutmuşum ha. (Dil Çıkaran) Vallahi yeni farkettim XD ^^ '' Modacı olduğunda özel sipariş vereceğim sana. Olduğunda diyorum çünkü iyi kötü mutlaka bişeyler yapacaksın sen , biliyorum. His işte Gözlerini Deviren Hatta şimdiden versem mi ne XD

Çok konuştum gene Hede Hödö İşin özü ; kendine iyi bak , her şey gönlünce olsun Merve'cim. Sarılan Öpücük

21  Diğer Konular / Heroes / Ynt: Sezon 3 İle İlgili İlk Haberler : Temmuz 02, 2008, 01:34:52
Abow! İşte beklediğim haber Acayip De bu ne ya <.< Ne kadar abuk bi fragman <.< Ayıp be , yapılmaz ki bu <.< Haber için sağol ablacım Sarılan
22  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 01, 2008, 15:56:39
Nancy Sinatra - Bang Bang
23  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Temmuz 01, 2008, 15:44:46
Malena

Bir kere daha anladım , Monica Belluci taş! Acayip  Acayip  Acayip (Fahriye Evcen de Acayip )
24  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Temmuz 01, 2008, 00:24:54
Aneağm! Bende leet'im Sırıtan Sırıtan Veee ... kalktııı XD XD Mutluyum , gururluyum Dil Çıkaran *konudan bi haber insan*
25  Diğer Konular / Sinema / Donnie Brasco | Köstebek ~ Mike Newell : Temmuz 01, 2008, 00:22:09

Oyuncular :

Konusu :

"Dört Nikah ve Bir Cenaze" filmiyle bütün dünyaya İngiliz sinemasının adını birkez daha hatırlatan Mike Newell'in yeni filmi "Donnie Brasco", gerçek bir hikayeden uyarlanmış. Ünlü oyuncu Johnny Depp, filmde FBI ajanı Joe Pistone'u canlandırıyor. Pistone, ailesini ve tüm geçmişini geride bırakmak pahasına çok büyük ve köklü bir mafya ailesine girerek FBI için ajanlık yapmaya soyunuyor filmde.
1970'li yıllarda geçen öykü, FBI'ın o yıllarda büyük fırtına koparan bir operasyonundan esinlenerek yazılmış. Yaşlı ve deneyimli bir mafya babası olan Lefty rolünde ünlü aktör Al Pacino var. Lefty karakteri film boyunca kendisini Donnie Brasco olarak tanıtan Joe Pistone'a 'göz kulak' oluyor. Aralarında kurulan dostluk, daha sonra Pistone'un büyük bir çelişki yaşamasına neden oluyor... Bu camiada iyi adamlar da olduğunu görüyor, ancak mesleğini de icra etmek zorunda kalıyor. Filmde Al Pacino ve Johnny Depp'e Michael Madsen, James Russo ve Anne Heche gibi ünlü oyuncular eşlik ediyorlar..

alıntıdır : sinema.com

Bunu izlediğim gece aynı zamanda Formula 1 Kanada Grand Prix'i ve Big Shots'un sezon finali de vardı Acayip Big Shots'u eledim , ki sonra izlemeyi başardım , F1'inde ilk 10 dakikasına baktım , film daha başlamamıştı , ve sonra Donnie Brasco'yu izlemeyi tercih ettim Âşık Âşık İyi de yapmışım. Çok beğenmiştim. İlk tanıştıklarındaki Noel (sanırım Noel'di.) akşamında birbirlerine ' hediye ' vermeleri süperdi XD Sonra Donnie/Joseph'in ekip arkadaşlarına ' Forget about it ' (Boşver) kelimesini açıklaması falan XD Sırıtan
26  Diğer Konular / Sinema / Death Proof | Ölüm Geçirmez ~ Quentin Tarantino : Temmuz 01, 2008, 00:09:00

Oyuncular :

Mary Elizabeth Winstead, Rosario Dawson, Quentin Tarantino, Eli Roth, Kurt Russell, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd, Rose McGowan, Sydney Tamiia Poitier, Tracie Thoms, Zoe Bell, Omar Doom, Michael Bacall, Marcy Harriell, Monica Staggs

Konusu :

Austin’in en ünlü DJ’I olan, Jungle Julia (Sydney Tamiia Poitier) en yakın arkadaşları Shanna ve Arlene’le (Jordan Ladd and Vanessa Ferlito) eğlenmektedir. Sabaha kadar eğlenen üçlü bir şeyin farkında değildirler. Yaptıkları her şeyi izleyen biri vardır, Stuntman Mike (Kurt Russell), yüzünde derin bir yarası ve korkutucu bir arabası olan eski bir dublördür. Günlerdir kızları izleyen Mike, gecenin bitiminde, sabaha karşı yola koyulan kızların peşinden gider.
Filmde Rosario Dawson, Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead, Zoë Bell, Rose McGowan, Omar Doom ve Eli Roth da rol alıyor.

alıntıdır : sinemalar.com
27  Diğer Konular / Sinema / Blow (2000) | Beyaz Şeytan ~ David McKenna : Temmuz 01, 2008, 00:01:40

Oyuncular :

Johnny Depp (George Jung)
Penélope Cruz (Mirtha Jung)
Franka Potente (Barbara Buckley)
Rachel Griffiths (Ermine Jung)

Konusu :

1970'li yıllar, kokainin kısa süre içinde, gizli ve yasadışı bir uyuşturucu olmaktan çıkıp milyarlarca dolarlık uluslararası bir ticaret kolu haline geldiği, devletler kuracak ya da yıkacak güce ulaştığı yıllardır... Çoğu insan, kokainin bu yükselişinin ardında, işin sonuçlarına aldırmayan, gözlerini para kazanma hırsı bürümüş güçlü Kolombiyalı kartellerin bulunduğunu bilmektedir. Bu insanların bilmedikleri şeyse, bu uyuşturucu patronlarının Amerika ile olan bağlantılarıdır.

Taşralı bir Amerikan genci olan George Jung kendi Amerikan rüyasını yakalama peşinde, pazarlama becerilerini kullanarak, ABD'de büyük çapta kokain ithal eden ilk Amerikalı olur. Jung, kolej öğrencilerinden üst düzey yöneticilere, farklı bir kafa bulma yolu arayışındaki Hollywood sosyetesine kadar çok geniş bir yelpazede kokain satışına başlar.

Kısa süre içinde paraya para demeyen ve çoğu insanın düşlerini süsleyen kuralsız bir yaşam sürmeye başlayan Jung'un ne yaparsa yapsın isteyip de elde edemeyeceği bir şey vardır: Kimsenin elinden alamayacağı bir aşk...

_______

Bruce Porter’ın romanından uyarlanan filmde 15 yıl hapis cezasına çarptırılmış George Jung’un gerçek yaşam öyküsü anlatılıyor. Ünlü uyuşturucu kralı Carlos Escobar hizmetinde çalışan Jung, 1970 yılında Amerika’ya kokain sokmakla suçlanmıştı. Zengin ve ünlü Amerikalıların marijuana yerine kokaini tercih etmeye başlaması, Jung’un yükselişinin de, sonunun da sebebi olmuştu....   
Detay
Sıradan bir çocuk, nasıl olmuş da 1970'li ve '80'li yıllarda ABD'ye kokain ithalinin kilit isimlerinden biri olan Pablo Escobar'ın sağ kolu olmayı başarmıştır? George Jung'un sürpriz yükseliş ve düşüşünün arkasında yatan gerçekleri gözler önüne seren " Beyaz Şeytan ", bir insanın tüm zekasını, azim, cesaret ve bilgisini kullandığı halde, açgüzlülüğü yüzünden düşlerinin paramparça oluşunun hikayesi...

Aynı zamanda sınır geçişleri, yasa dışı dövüşleri, acımasız anlaşmaları, vahşi infazları, para aklamaları ve bu düzene tümüyle göz yuman adalet sistemiyle mücadeleyi irdeleyen film, 1970'lerin şatafat ve görkem perdesini aralayarak perdenin arkasındakileri izleyicilerin gözleri önüne seriyor.

Bruce Porter'ın " Blow " adlı kitabından beyaz perdeye uyarlanan " Beyaz Şeytan "ın senaryosunu David McKenna ile Nick Cassavetes birlikte yazdılar. Ted Demme'in yönettiği filmin başrolünü Johnny Depp üstlenmiş.

Depp'in filmdeki rol arkadaşları, Penelope Cruz, Ray Liotta, Jordi Molla, Cliff Curtis, Rachel Griffiths, Franka Potente, Paul Reubens, Max Perlich ve Ethan Suplee. Filmin yapımcılığını Demme, Joel Stillerman ve Denis Leary birlikte üstlenmişler... 

alıntıdır : biglook.com

İzlediğim en iyi Johnny Depp filmlerinden biri. Filmi izlerken hiç sıkılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. (ben hiç sıkılmadım) Sadece ilk 20 dakikası biraz sıkıcı olabilir. DVD ekstralarında , gerçek George Jung'la yapılan röportajı görebilirsiniz. Adamın hayatı kayıyor. Bir tercihle tüm hayatı kayıyor ..

28  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck : Haziran 30, 2008, 16:40:05
Evet. Detaylı bilgi dergide var. Hatta Chuck'ın tekrarlarından hemen sonra Pushing Daisies'inkiler yayınlanacak.
29  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Emmy 2008 Yarı Finalistleri Belli Oldu : Haziran 30, 2008, 16:33:00
Komedi dalında ;

Pushing Daisies , Two and a Half Men.

Drama dalında ;

Lost , Mad Men. adaylarımdır. Eh iyi olan kazansın Gözlerini Deviren

30  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck : Haziran 30, 2008, 16:30:41
Evet. Tekrarlarını bir daha vermeleri iyi oldu , sezon finalinden önceki 1-2 bölümü kaçırmıştım. Fırsattan istifade izlerim artık. Ve Cnbc-e'nin Temmuz sayısında okuduğum habere göre Chuck'ın çizgiromanı çıkacakmış ve bunu dizinin başrol oyuncusu Zachari Levi yazacakmış Âşık Âşık
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 88