| |
|
1096
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Gelecek Bölüm - 6 Ay Önce , 3 Ay Sonra )
|
: Ocak 17, 2008, 20:54:16
|
Canım , herkesi derken tam olarak bu herkes kim(ler) oluyor ? Bu bölüm zaten , bol ekşınlı - ki ekşın taraflarını daha pek yazmadım - ekşın lafını okuyunca anlamışsınızdır ki bol Voldili , bol romantizmli bir bölüm olacak .. Aiiii , biri benim fişimi çeksin Bu arada isteğe bağlı karakter - konuya uyarsa - ekleyebilirim Edit : İşte Buketçim , sana Msn'de de söylediğim gibi ruhumdaki çelişkiyi görüyorsun , görüyorsunuz hep birlikte yani 
Edit 2 : Yaa canım birde Lily & Severus fici yazmak istiyor , yazsam mı bilmiyorum ki - Doyumsuzum -
|
|
|
|
|
1098
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Tarihe geçen en acayip ölümler
|
: Ocak 17, 2008, 18:54:51
|
Merlin'in sarkık şalvarları .. Çok ilginçler hakikaten , özellikle de şu yani ;
İsveç Kralı Adolf Frederick tatlıya düşkünlüğüyle tanınıyordu. ‘Ölümüm savaş arenasında değil yemek masasında olsun’ sözüyle ünlü olan İsveç kralının istediği oldu. Hazımsızlık sorunu olan kral 1771’de 61 yaşındayken havyar, havuç çorbası, ringa balığı, karidesli börek, 10 kadeh şampanya ve 14 porsiyon tatlısını bitirdikten beş dakika sonra dünyaya veda etti.
Ama sende o kadar şeyi yersen (Allah korusun tabii) sonun belli ama dimi anacım Ne insanlar var/mış beeh yani .. Paylaşım için saol ablacım
|
|
|
|
|
1099
|
Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller
|
: Ocak 17, 2008, 18:51:56
|
Harbiden şükür kavuşturana yahu Sonunda açıklama geldi , nedenlerine söyleyecek lafımız yok , yazsan roman olur çünkü Güle güle kullan yeni modemini Damlacım (Damlaydı dimi ) bekliyoruz biz , siz işlerinizi halledinde 
Edit : Saçmalama canım ne sövmesi , senin elinde olan birşey değil ki , şartların müsait olsa gönderirdiniz dimi yani 
Edit 2 : Oleey ! 
|
|
|
|
|
1104
|
Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel 1000 Dolar'ı İçti
|
: Ocak 16, 2008, 13:01:27
|
Ya iş Hary'den çıktı artık , çocuk kendini dağıtmış ne olacak başka ? Baksanıza evine taksiyle götürmüşler O kadar beter bir durumdaymış yani , yakıştıramadım .. Harbiden acınacak duruma geldiler , bazılarını para ve şöhret çok acınacak bir duruma sokuyor ve malesef biz bu tiplerin canlı örneğini görüyoruz 
|
|
|
|
|
1105
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton
|
: Ocak 16, 2008, 12:52:14
|
Evet , söylemedi uyuz şeyler .. Gecenin bir yarısı , tekrarını izlerken ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok Gece gece günaha girdim. Ya birde saatin 2si , koltuğun yastığını kucağıma almışım , sarmalamışım , Sweeney Todd'a odaklanmışım .. Birde ne duyayım , aman Allahım !
Aynen , sömestra koysalardı benimde işime gelecekti , insan öğrenciyi de düşünür yani Ayıp , cıkcıkcık .. Elimiz mahkum bekleyeceğiz 
|
|
|
|
|
1107
|
Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: WB Dedikoduların Yanlış Olduğunu Söyledi
|
: Ocak 15, 2008, 22:38:57
|
Hoppa .. Tamda havaya kaptırmıştım kendimi havaya .. İçimizi kaldırdılar görüyor musun olayı ? İki tane çekseler ne olur sanki ? Tama daha fazla masraf bir yerde ama , daha öncekininde iki katını çekerek açıklarını kapatacaklar sonuçta Dimi yani ? Neyse , cıvıdım Yeni editörümüzü kutlar , haberlerinin devamını dilerim efenim 
|
|
|
|
|
1109
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm I - Yapılan Seçimler)
|
: Ocak 15, 2008, 16:51:35
|
Süper olmuş Dilşat eline sağlık  Jamesciğim benim ne kadar mutlu oh ne güzel ! devamnı iple çekiyorummm Teşekkürler canım Valla bana , her ne kadar şu aralar Lily & Severus cazip gelse de gelin görün ki çabalarımla güzel bir James & Lily fici de yaratabiliyorum. Sakın düşünmeyin onları sevmediğimi , onları da çok seviyorum ama .. Neyse karışık işte 
Bu arada sen unuttun kendi ficini  Hani Harry ve Snape ile ilgili  Kırgınım ordan sana  Neyse , tekrar teşekkürler  dilşat'çım  canım benm yaa..kocaman sarılıorum sana  bayıldım ben bu hikayeye..bu hikayenin en büyük fanatiği benm bundan sonra..itiraz istemiyorum james  lily daha ne isterim  sev.i de çok sevdim canım benm ya..afern sevenlerin arasına girilmez..çok ayıp.. "Ne dememi bekliyorsun , sağdıcınız benim , kimseye söz vermeyin falan mı? " hahaha..bayıldım buraya..bi de "Haksızlık ediyorsun Sümsükus , benim ne kadar uslu bir çocuk olduğumu biliyorsun." dedi James en masum halini takınarak. Sirius atıldı. "Yapma Çatalak , aldığımız cezaları ne çabuk unuttun. Hoş 3 cezayla ben kazanmıştım" dedi muzipçe. "Yalan söyleme Patiayak , aramızda sadece 2 ceza fark vardı." " Üç ! " " İki ! " Sirius tam konuşmaya hazırlanırken , Remus ondan önce davrandı. "Vakit geçiyor , şu cezaları bir yana bıraksak ta artık Harry'nin vaftiz babasını belirleyip , Fidelius Büyüsü'nü yapsak nasıl olur ? " Sonra gülerek ekledi. "Bu arada James , üzgünüm dostum , Sirius üç sayıyla almıştı "
James kırılmış gibi bir ifade takındı. " Sende mi Brütüs ? " " Brütüs'te kim ? " " Bilmem , bir yerde duymuştum , bir Muggle olması lazım." Lily güldü , Severus'tan bebeği alırken "Roma İmparatoru Sezar'ın yardımcısı" dedi. "Böylece bilgi küpü sevgili karımdan birşey daha öğrendik." dedi James ve Lily'nin dudaklarına doğru eğildi. "Heey , farkında mısınız bilmiyorum ama yarım saat içinde dönüşüm geçireceğim." dedi Remus gözlerini devirerek. "Pekala Severus , büyüleri sen yapar mısın ? " "Bana uyar. Evet , hazır mıyız ? " Buna karşılık mırıldanmalar yükseldi. " Güzel vaftiz babamız kim olacak ? " Lily ve James kısa bir süre düşündüler. "Sirius .. Sirius olsun." Lily de başını sallayarak onayladı. "Ooow dostum " dedi Sirius. James'e sarılarak omzuna bir şaplak attı. bi de burayı çok sevdim.. devamını sabırsızlıkla bekliorum Buketçimm Bende sana kommacan bir sarılıyorum. Bu hikayenin fanatiği olacağını , yazarken tahmin etmiştim zaten İlk beğendiğin yer genellikle beğenilmiş , bende orasını beğenerek yazmıştım .. Çok teşekkürler Devamı en geç 1 hafta içinde gelecek - inşallah - .. Tekrar teşekkürler 
|
|
|
|
|
1110
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton
|
: Ocak 14, 2008, 22:25:54
|
Arkadaşlar kötü bir haberim var - daha duymayanlar için - Burada da yazıldı mı çizildi mi bilemiyorum ama yaklaşık 5 - 6 gün önce Ntv'de yayınlanan Gece - Gündüz programında Yekta Kopan(spikerin adı sanırım bu ) söyledi ; Sweeney Todd , Türkiye'ye 15 Şubat'ta gelecekmiş 
Ne zamandır bekliyoruz ya , çok kötü oldu bu .. Yazık bizee Hemde tatilin bittiği haftaya denk geliyor cıkcıkcık Tek tesellim dublaj yapılmaması - umarım - olacak bu gidişle ..
|
|
|
|
|
|
|
|