Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:31:40  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 71 72 73 [74] 75 76 77 ... 102
1096  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Gelecek Bölüm - 6 Ay Önce , 3 Ay Sonra ) : Ocak 17, 2008, 20:54:16
Canım , herkesi derken tam olarak bu herkes kim(ler) oluyor Terleyen ? Bu bölüm zaten , bol ekşınlı - ki ekşın taraflarını daha pek yazmadım - ekşın lafını okuyunca anlamışsınızdır ki bol Voldili  Şeytani , bol romantizmli Âşık Hede Hödö bir bölüm olacak .. Aiiii , biri benim fişimi çeksin Dil Çıkaran Bu arada isteğe bağlı karakter - konuya uyarsa - ekleyebilirim Gözlerini Deviren

Edit : İşte Buketçim , sana Msn'de de söylediğim gibi ruhumdaki çelişkiyi görüyorsun , görüyorsunuz hep birlikte yani Terleyen

Edit 2 : Yaa canım birde Lily & Severus fici yazmak istiyor , yazsam mı bilmiyorum ki Ağlayan Terleyen - Doyumsuzum Dil Çıkaran -
1097  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm I - Yapılan Seçimler) : Ocak 17, 2008, 19:00:05
Yani Aww .. Dediğin gibi hakikaten önemli bir bölüm , hem zaten benim hikayemin farkı da buradan başlıyor ya Gözlerini Deviren Neyse , ben gelecek bölümün ismini de yazayım buraya Sırıtan
1098  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Tarihe geçen en acayip ölümler : Ocak 17, 2008, 18:54:51
Merlin'in sarkık şalvarları Dil Çıkaran .. Çok ilginçler hakikaten , özellikle de şu yani ;

İsveç Kralı Adolf Frederick tatlıya düşkünlüğüyle tanınıyordu. ‘Ölümüm savaş arenasında değil yemek masasında olsun’ sözüyle ünlü olan İsveç kralının istediği oldu. Hazımsızlık sorunu olan kral 1771’de 61 yaşındayken havyar, havuç çorbası, ringa balığı, karidesli börek, 10 kadeh şampanya ve 14 porsiyon tatlısını bitirdikten beş dakika sonra dünyaya veda etti.

Ama sende o kadar şeyi yersen (Allah korusun tabii) sonun belli ama dimi anacım Dil Çıkaran Ne insanlar var/mış beeh yani .. Paylaşım için saol ablacım Sarılan
1099  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller : Ocak 17, 2008, 18:51:56
Harbiden şükür kavuşturana yahu Kahkaha Kahkaha Sonunda açıklama geldi , nedenlerine söyleyecek lafımız yok , yazsan roman olur çünkü Sırıtan Sırıtan Güle güle kullan yeni modemini Damlacım Sarılan (Damlaydı dimi Terleyen) bekliyoruz biz , siz işlerinizi halledinde Aww

Edit : Saçmalama canım ne sövmesi , senin elinde olan birşey değil ki , şartların müsait olsa gönderirdiniz dimi yani Gözlerini Deviren

Edit 2 : Oleey ! Yehuu Yehuu
1100  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm I - Yapılan Seçimler) : Ocak 17, 2008, 17:56:57
Ooohoo , bayağı uzun bu , zaten açıklama niteliğinde bir bölüm Aww .. Şöyle bir ipucu vereyim , Snape ' in Ölüm Yiyen olduğunu ve Kehanet'i açıkladığı geceyi falan ayrıntılarıyla açıklamaya çalıştım Gözlerini Deviren .. Ve heyecanlı bir bölüm olacak .. Ehm .. Neyse , bu kadar Terleyen Terleyen
1101  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm I - Yapılan Seçimler) : Ocak 17, 2008, 16:47:40
Nee Acayip ? İnanmıyorum , ama nasıl Acayip ? Neyse , üzüldüm , ama devam edersen çok sevinirim tabii ki Gözlerini Deviren .. bu arada , yeni bölümü - ilgilenenlere - 3 gün içinde yollayacağım Aww Bilginize Gözlerini Deviren
1102  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Filmde En Çok Merak Ettiğiniz Sahne ? : Ocak 16, 2008, 19:09:20

Dikkat ! Aşırı Derecede Spoiler İçerir ! !

Biliyorum , bu filmin vizyona girmesine 3 yıl var neredeyse ama , soramadan edemedim  Terleyen En çok hangi sahneleri merak ediyorsunuz ? Mesela ben

Siz hangi sahneleri merak ediyorsunuz ?
1103  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: Ölüm Yadigarları'nın Müzikleri John Williams'tan : Ocak 16, 2008, 19:00:46
Ben severim kendisini , hoş HP1 müzikleri ile tanıdım ya neyse Aww .. Açıkçası sevindim , çünkü ana müziğin yaratıcısı bu adam sonuçta Gözlerini Deviren Ama Nicholas Hooper (HP5'in müziklerini yapan) da çok iyiydi .. Özellikle The Death Of Sirius , Professor Umbridge , Fireworks müziklerini çok beğendim .. Ne diyelim hayırlısı Gözlerini Deviren
1104  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel 1000 Dolar'ı İçti : Ocak 16, 2008, 13:01:27
Ya iş Hary'den çıktı artık , çocuk kendini dağıtmış ne olacak başka ? Baksanıza evine taksiyle götürmüşler Hede Hödö Hede Hödö O kadar beter bir durumdaymış yani , yakıştıramadım .. Harbiden acınacak duruma geldiler , bazılarını para ve şöhret çok acınacak bir duruma sokuyor ve malesef biz bu tiplerin canlı örneğini görüyoruz <.<
1105  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton : Ocak 16, 2008, 12:52:14
Evet , söylemedi uyuz şeyler <.< .. Gecenin bir yarısı , tekrarını izlerken ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok <.< Gece gece günaha girdim. Ya birde saatin 2si , koltuğun yastığını kucağıma almışım , sarmalamışım , Sweeney Todd'a odaklanmışım .. Birde ne duyayım , aman Allahım !

Aynen , sömestra koysalardı benimde işime gelecekti , insan öğrenciyi de düşünür yani <.< Ayıp , cıkcıkcık .. <.< Elimiz mahkum bekleyeceğiz Hede Hödö
1106  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Set Fotoğrafları : Ocak 16, 2008, 12:39:40
SİZDEN TEK BİR İSTEĞİM VAR EĞER KÜN OLURSA BENİ HARRY POTTERİN TÜM OYUNCALRIYLA TANIŞTIRIRMISINIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SERSERXX15X@HOTMAİL.COM LÜTFEN MESAJ ATIN BYE THANKS

İlk önce hangisiyle tanışmak istersin Ne? Hede Hödö
Yarılarak gülüyorum Kahkaha Kahkaha Kahkaha Emma , benim kuzen önce ondan başlayalım istersen , hani HPC'densin ya Emma sevinir Hede Hödö Hede Hödö Hey allahım .. Neyse , Lily ve James'in evi güzel ama bende daha küçük ve sevimli bir yer hayal etmiştim Gözlerini Deviren Yine de buda güzel .. Neyse (x2) resimler için teşekkürler Aww
1107  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: WB Dedikoduların Yanlış Olduğunu Söyledi : Ocak 15, 2008, 22:38:57
Hoppa Acayip Acayip .. Tamda havaya kaptırmıştım kendimi havaya .. İçimizi kaldırdılar görüyor musun olayı <.< ? İki tane çekseler ne olur sanki ? Tama daha fazla masraf bir yerde ama , daha öncekininde iki katını çekerek açıklarını kapatacaklar sonuçta <.< Dimi yani ? Neyse , cıvıdım Dil Çıkaran Yeni editörümüzü kutlar , haberlerinin devamını dilerim efenim Dil Çıkaran Aww
1108  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm I - Yapılan Seçimler) : Ocak 15, 2008, 20:50:59
Cok hos bi hikaye olmus  Alkış  Lily ve James'in ölmemesine öyle sevindim ki!Snape'te o büyük hatayı yapmamıs güzel,cok güzel  Âşık Anlatımın ve betimlemelerini begendim..Daha ne olsun? Sırıtan Devamını cabuk yazarsan ii olur  Terleyen Basarılarının devamı ..  Alkış
Çok teşekkürler Sarılan Hep söylemişimdir , şu Snape Âşık birazcık düşünseymiş duyduğu şey , bekli de Harry ' miz ana babasız kalmayacaktı Gözlerini Deviren Dediğim gibi devamı 1 hafta içinde gelecek ..

Bu arada ben senin yazdığın hikayeyi diğer sitede takip ediyorum , bu yüzden yorum yazmıyorum , yani iki farklı sitede aynı yorumların olması biraz şey olur Terleyen .. (şimdi isim vermeyeyim yasak olabilir) Hatta adım Remus John Lupin , çıkartırsın belki ordan .. Neyse , beğenmene sevindim , tekrar teşekkürler Gözlerini Deviren
1109  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm I - Yapılan Seçimler) : Ocak 15, 2008, 16:51:35
Süper olmuş Dilşat eline sağlık Gülümseyen Jamesciğim benim ne kadar mutlu oh ne güzel ! devamnı iple çekiyorummm
Teşekkürler canım Sarılan Valla bana , her ne kadar şu aralar Lily & Severus cazip gelse de gelin görün ki çabalarımla güzel bir James & Lily fici de yaratabiliyorum. Sakın düşünmeyin onları sevmediğimi , onları da çok seviyorum ama .. Neyse karışık işte Kahkaha

Bu arada sen unuttun kendi ficini Ağlayan Ağlayan Hani Harry ve Snape ile ilgili Ağlayan Kırgınım ordan sana Üzgün Neyse , tekrar teşekkürler Sarılan

dilşat'çım Sarılan Sarılan  canım benm yaa..kocaman sarılıorum sana Sarılan Sarılan

bayıldım ben bu hikayeye..bu hikayenin en büyük fanatiği benm bundan sonra..itiraz istemiyorum Aww Sırıtan 

james Âşık lily  daha ne isterim Dil Çıkaran sev.i de çok sevdim canım benm ya..afern sevenlerin arasına girilmez..çok ayıp..

"Ne dememi bekliyorsun , sağdıcınız benim , kimseye söz vermeyin falan mı? "

hahaha..bayıldım buraya..bi de

"Haksızlık ediyorsun Sümsükus , benim ne kadar uslu bir çocuk olduğumu biliyorsun." dedi James en masum halini takınarak. Sirius atıldı. "Yapma Çatalak , aldığımız cezaları ne çabuk unuttun. Hoş 3 cezayla ben kazanmıştım" dedi muzipçe. "Yalan söyleme Patiayak , aramızda sadece 2 ceza fark vardı."
" Üç ! " " İki ! " Sirius tam konuşmaya hazırlanırken , Remus ondan önce davrandı. "Vakit geçiyor , şu cezaları bir yana bıraksak ta artık Harry'nin vaftiz babasını belirleyip , Fidelius Büyüsü'nü yapsak nasıl olur ? " Sonra gülerek ekledi. "Bu arada James , üzgünüm dostum , Sirius üç sayıyla almıştı "

James kırılmış gibi bir ifade takındı. " Sende mi Brütüs ? " " Brütüs'te kim ? " " Bilmem , bir yerde duymuştum , bir Muggle olması lazım." Lily güldü , Severus'tan bebeği alırken "Roma İmparatoru Sezar'ın yardımcısı" dedi. "Böylece bilgi küpü sevgili karımdan birşey daha öğrendik." dedi James ve Lily'nin dudaklarına doğru eğildi. "Heey , farkında mısınız bilmiyorum ama yarım saat içinde dönüşüm geçireceğim." dedi Remus gözlerini devirerek. "Pekala Severus , büyüleri sen yapar mısın ? " "Bana uyar. Evet , hazır mıyız ? " Buna karşılık mırıldanmalar yükseldi. " Güzel vaftiz babamız kim olacak ? " Lily ve James kısa bir süre düşündüler.  "Sirius .. Sirius olsun." Lily de başını sallayarak onayladı. "Ooow dostum " dedi Sirius. James'e sarılarak omzuna bir şaplak attı. 

bi de burayı çok sevdim..

devamını sabırsızlıkla bekliorum  Sarılan

Buketçimm Sarılan Sarılan Bende sana kommacan bir sarılıyorum. Bu hikayenin fanatiği olacağını , yazarken tahmin etmiştim zaten Kahkaha İlk beğendiğin yer genellikle beğenilmiş , bende orasını beğenerek yazmıştım .. Çok teşekkürler Sarılan Sarılan Devamı en geç 1 hafta içinde gelecek - inşallah - .. Tekrar teşekkürler Sarılan
1110  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton : Ocak 14, 2008, 22:25:54
Arkadaşlar kötü bir haberim var - daha duymayanlar için - Burada da yazıldı mı çizildi mi bilemiyorum ama yaklaşık 5 - 6 gün önce Ntv'de yayınlanan Gece - Gündüz programında Yekta Kopan(spikerin adı sanırım bu Terleyen) söyledi ; Sweeney Todd , Türkiye'ye 15 Şubat'ta gelecekmiş <.< <.< <.<

Ne zamandır bekliyoruz ya , çok kötü oldu bu .. Yazık bizee Ağlayan Hemde tatilin bittiği haftaya denk geliyor cıkcıkcık <.< Tek tesellim dublaj yapılmaması - umarım - olacak bu gidişle ..
Sayfa: 1 ... 71 72 73 [74] 75 76 77 ... 102