Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 09:29:49  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 70 71 72 [73] 74 75 76 ... 108
1081  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XV.Bölüm - Aşk Bencildir : Ocak 27, 2008, 23:17:01
Öğlen bir girmedim neler olmuş Acayip Acayip ! Ama harika olmuş yani Alkış Alkış Alkış Bak Başat , yapma , yazma , bağımlılık yapıyor , kafeinden beter bu canım Dil Çıkaran

-Draco yeter artık
-Niye yahu. Bir dünya rekoru kırabilirdik.
-Hadi ama. İki gündür aralıksız öpüşüyoruz; bu kadarı sana yeter.

Kahkaha Kahkaha Cissy'e kaç kardeş geldi , küçük Cissycikler yaşasın !

-Ay evet, ben doğru yolu buldum sana ne Lucius? Dans edelim mi Lord’um?
-Ben pek beceremem ki bunu.
-Ay ne var beceremeyecek? Ben öğretirim size. Ne yapalım? Vals? Tango? Çaça? Kalipso? Mambo? Ankara Misket?
-Ankara Misket mi? Tanrı aşkına ne biçim bir budalasın sen?

Ne biçim bi sarışındır bu Acayip ? Gelmiş geçmiş tüm aptal sarışın skorlarını egale etti yani Kahkaha

-Ah Lucius, galiba çok iyi anlaşacağız.
-Çok teşekkür ederim efendim
-Efendim mi? Bıraksak şu sizli bizli konuşmaları. Bana Gria diyebilirsin.
-Tamam Gria. Ehm, bugün öğleden sonra Çift Asa’ da bir şey içmek ister misin?
-Çok hoşuma gider Lucius.
-Saat iki uygun mu?
-Evet uygun. Öyleyse saat ikide, Çift Asa’ da görüşürüz.

Koptuğum an bu andır Kahkaha Kahkaha ! Gria & Lucius Acayip Acayip Güzel ikili Göz Kırpan Sırıtan

-Dede Korkut’ un yırtık şalvarı adına! Bu ne biçim bir iştir? Neyse sen akıllı kızsın, başına bir şey gelmez umarım.

-Çok iyi Kalıcı Yapıştırma Büyüsü bildiğimi ve üst dudağını sonsuza dek alt dudağına yapıştırabileceğimi hatırlatmama bilmem gerek var mı?
-Tehdit ha? Güldürme beni Gria. Haydi, Lucius’ u bekletme artık.
-Sen tam bir –

Dede Korkut'un yırtık şalvarı Kahkaha Kahkaha Hoş .. Oooo , Gria has demiş valla Kahkaha Kalıcı Yapıştırma falan Kahkaha
1082  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Desperate Housewives : Ocak 27, 2008, 21:52:42
Ben bu haftaki bölümünü kaçırdım, tekrarını da kaçırdım, tekrarının tekrarını da kaçırdım... Ağlayan
Benim bunu herhangi bir yolla altyazılı olarak izleme şansım var mı?

Aynen ya Ağlayan Ağlayan Çok heyecanlı yerde kalmıştı birde .. Tam yakalanmıştı Gabrielle ile Carlos , pis sarışı Edie <.< !
1083  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Alan Rickman [Snape] Hayranlarının Ve Resimlerinin Yeri : Ocak 27, 2008, 16:14:51
Yok be canım ! Evli değiller o Rima Horton adındaki " kadın " diye geçen öcüyle Hede Hödö (Ne cümle ama Kahkaha) Ben nasıl görmemişim burayı ya Acayip Acayip Elın Dikmın' a da bittim Sırıtan Sırıtan Kahkaha
1084  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Alan Rickman Sundance Film Festivali' nde : Ocak 27, 2008, 15:02:53
Sonunda haber yapmışlar yani <.< Fragmanlar ne zamandır dönüyor , bunlar yeni uyanmış <.< ! Neyse , Alan'ım Âşık Âşık ! Bottle Shock filmini heyecanla bekliyorum valla , canım benim Sarılan Sarılan Taş gibi adam taş taş Dil Çıkaran ! Her neyse , konu kaynamasın , haber için teşekkürler Başat Aww
1085  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Snape Hayran Kulübü : Ocak 26, 2008, 19:51:39
Allahım Ağlayan Ağlayan ! Ah Rowling ah <.< ! Çizim çok güzel olmuş , kim çizmişse ellerine sağlık , video da çok güzel Ağlayan Paylaşımlar için teşekkürler Ekincim Sarılan Sarılan Paylaşım yapacağım ama imageshack yenileniyor , başka site bilen varsa söyleyebilir mi ? Çok güzel avatarlar buldum Gözlerini Deviren
1086  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Ocak 26, 2008, 19:45:19
Sevecen , samimi olması ve mesajlarında yarılabilme olanağımın olduğu üyelerden biri olması Aww
1087  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Cedric : Ocak 26, 2008, 19:04:53
Çizgi filmin adı " cedric ve chen "  değil   " Cedric " Terleyen Ayrıca biraz daha bilgi versen , başlığını değiştirsen ve 1-2 tane de resim eklesen fena olmaz hani Terleyen

Çizgi filme gelince .. En sevdiğim çizgi filmlerdendir Cedric Kahkaha Kahkaha Christian ' a da ayrı bir gülüyorum Kahkaha Cedric'in dediği gib şu Christian bazen çok salak olabiliyor. Cedric'in büyük babası da çok komiğime gidiyor. O da ayrı bir renkli kişilik.

İşte böyle Gözlerini Deviren Neyse , paylaşım için teşekkürler Gözlerini Deviren

sadece cedric denince pek anlaşılmıyor Şeytani
Diyosun :S :S Garip , genelde Cedric diyince anlaşılır , ki doğru adı da zaten Cedric Kahkaha Kahkaha En azından " Cedric ve Chen " yaparsan da daha güzel durur bence Göz Kırpan Neyse , paylaşım için tekrar teşekkürler Aww
1088  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Snape Ailesi - 24. Bölüm Yayınlandı! : Ocak 26, 2008, 18:55:56
Canım , bak deme öyle , fena oluyorum Ağlayan Ağlayan Aslında daha önce gördüm ama yemeğimi yeni bitirdim , çok güzel ve dediğin gibi en uzun bölüm Alkış Alkış Alkış

James Potter , Harry Snape ve arkadaşlarına ders verecek ha Acayip ? Vay canına , pislik .. Severus'un öfkeden deliye dönmesine bayılıyorum canım o benim ya Gözlerini Deviren Öfke bile adama ayrı yakışıyor.

Dumbledore , gerçekten akıllıca bir şey yapmış , Ollivander haklı yine de tabii "manyak" bu adam Kahkaha Kahkaha

Evet , ve ekşına geldik .. Bella rezil oluyor ha Acayip ? Hemde Bella Acayip ? Buda bi ilginç taraf Gözlerini Deviren Neyse , tekrar ellerine sağlık Alkış Alkış , Lily ve Severus'a gelecek bölümlerde yer vereceğin sözünü de unutmadım haa Aww Sarılan
1089  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XIV.Bölüm - Son Yaprak : Ocak 26, 2008, 18:14:07
Hoppaa Acayip Başat Acayip ? Günler mi karıştı , çok mu mutlusun Acayip Yani iyi güzel kahkahalarla yarılıyoruz da alıştıracaksın bizi süprizlere o olacak Kahkaha Kahkaha

Neyse , bizim için yine de problem yok Kahkaha Kahkaha Yine çok güzel ve değişik bir bölüm olduğunu tekrar tekrar söylemekten ben bıktım , sen üretmekten bıkmadın canım Dil Çıkaran

Sevgili Draco,
Sen bu mektubu okuduğunda ben çoktan ölmüş olacağım. Aslında şu an okusan bile fark etmez zira ben bir ölüyüm. Hogwarts’ ta makyaj malzemesi satılmaması da cabası, felaket durumdayım. Bu mektubu bütün gücümü toplayarak yazıyorum. Topluyorum çünkü hiç gücüm kalmadı.Neyse konu dağılmasın …

Ne tip bir mazodur bu Mione yarabbim Acayip Kahkaha Kahkaha Yaprak olayını 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim valla Kahkaha

/Türk Sihir Bakanlığı’ nda/

-Anlamıyor musun Gria? Şu an savaş halindeyiz ve herkese ihtiyacımız var. Özellikle de süper güçlü iyilik perilerine.
-Bak Başat, evet anlıyorum ama o aptal sarışın olmak zorunda mı yahu? Betüş’ ü çağıralım, Ruhsar’ ı çağıralım, zorda kalırsak Acemi Cadı’ yı çağıralım, hatta Nana’ ya bile razıyım; ama şu salak kız olmasın.
-Ruhsar’ la Betüş tamam, ama o Acemi Cadı olmaz. Sabrina’ ya telif büyüsü yapmış Amerikalı’lar, savaşlarda kopyaları kullanılamıyor. Üstelik Amerika Fransa’ yı destekliyor gizlice. Erzak yolluyorlar.
-Nasıl yapıyorlar bunu?
-Hava sahalarını bloke etmedik henüz. Vaktimiz olmadı.
-Vaktimiz mi olmadı? Tanrı aşkına sen ne biçim Sihir Bakanı’ sın.
-Bu biçim. Alla Alla, Fransa’ nın limanlarını kapatmak çok kolay sanıyorsun herhalde.

Kahkaha Kahkaha Oooo , Sihir Bakanı Gria Gözlerini Deviren E güzel Kahkaha

Ay evet bakanım, ben de size bir şey sorucaktım. Sizce bu giysinin bu rengi mi daha güzel, yoksa elma yeşili mi?
-Kızım savaştayız, podyumda değil. Neyse tam sana göre bir görevim var. Çok gizli bir görev.

-Ay o beni dövüyo gelmesin. Kaç kilo rimel süründüm kapatmak için.
-Rimel mi?
-Ay yoksa ruj muydu adı. Hep karıştırıyorum.

Ay yaparım bakanım, yaparım. Ama ben Paris’ e gitseydim daha iyi olurdu.
-Neden
-Ay tabii ki Paris Moda Haftası

Kahkaha Kahkaha Potansiyel Aptal Sarışın Selena Hede Hödö Hede Hödö

-Yav Cinü sonunda affettün benü. Benim o çekük gızı sevdüğüme nasul inandun yav?
-Ya ne bilim ya, bi Japon’ a aşık oldum diyince
-Bi daha duymiim. Anma o musibeti diyorum. Pis bir şey. Kısa, güdük. Ben uzun boylu kadınlardan hoşlanırım
-Demek öyle Harry? Musibet ha?
-Anaam Ço! Ne ariisin sen burada?
-Ben duyacağımı duydum Harry. Hoşça kal!
-Bırakın Harry bey, defolsun.
-Hee defolsun. Anam ne halt yicim şimdü ben?..
-Anlamadım?
-Yok bişi

Yani bir gün tahmin ediyordum Herü'nün yakalanacağını Kahkaha Oh canıma değsin Kahkaha Aç gözlü , para manyağı Herü Bey noolacak <.< Kahkaha

Kısaca açıklarsak , vandırful Dil Çıkaran Ellerine sağlık Alkış Alkış Alkış
1090  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: pansy : Ocak 26, 2008, 16:28:39
Yok ya , hiç uzun olmadı , gayet açıklayıcı Gözlerini Deviren .. Mmmm Gözlerini Deviren Daha önce hiç doğru düzgün , bir dil öğrencisiyle konuşmamıştım , bu iyi oldu , çok teşekkürler Aww Sarılan Ne diyeyim , başarılar ve Caféde iyi eğlenceler Sarılan
1091  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XIII.Bölüm - Savaş : Ocak 26, 2008, 15:48:27
Vazgeçtim Acayip ! Adamım Malfoy Acayip ! Aslında yine Harry de olabilir Acayip .. Kararsızm , neyse Acayip . Yine de gaza geldim Sırıtan , avatarımı da değiştireceğim 1-2 gün içinde Hede Hödö , Malfoy yapıciim Dil Çıkaran Kızlardan favorim kesinlikle Cinüü , tartışmasız yani Sırıtan Çok sevdim ben bu profil işini be , ellerine sağlık valla Alkış Alkış Alkış , harika bunlar ! Devamını heyecanla bekliyoruz Kahkaha Kahkaha

1092  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: 'Savaş' Bir Ken Burns Filmi Tanıtım Müziği ? : Ocak 26, 2008, 14:25:53
Doğru düzgün bakan olmamıştır , ya da bulabilen Terleyen Bugün buldum , şarkı tahmin ettiğim gibi Placebo'nunmuş Gözlerini Deviren

Placebo - Running Up That Hill

arayan varsa benim gibi Hede Hödö bilgisine Hede Hödö
1093  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: cedric and chen : Ocak 26, 2008, 13:43:52
Çizgi filmin adı " cedric ve chen "  değil   " Cedric " Terleyen Ayrıca biraz daha bilgi versen , başlığını değiştirsen ve 1-2 tane de resim eklesen fena olmaz hani Terleyen

Çizgi filme gelince .. En sevdiğim çizgi filmlerdendir Cedric Kahkaha Kahkaha Christian ' a da ayrı bir gülüyorum Kahkaha Cedric'in dediği gib şu Christian bazen çok salak olabiliyor. Cedric'in büyük babası da çok komiğime gidiyor. O da ayrı bir renkli kişilik.

İşte böyle Gözlerini Deviren Neyse , paylaşım için teşekkürler Gözlerini Deviren
1094  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Pushing Daisies : Ocak 26, 2008, 13:35:48
Yok yauu Acayip  , sanırım öyle bir dizi değil Gözlerini Deviren Ghosh Whisperer , daha karanlık bir dizi Acayip Acayip Biraz gerilime de girebilir , tabii bakış açısına göre değişebilir bu. Ve bence öyle , hafiften gerilim Acayip

Hem Melinda Gordon , orada hayaletlere yardım ediyor , onların diğer tarafa geçmesine yardımcı oluyor. Melinda sayesinde hayaletler malum " ışık " ı görüyorlar Aww

Öyle yani , bakalım , başlayınca göreceğiz , ve birşey değil Esra Sarılan
1095  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Çapulcular Hayran Kulübü : Ocak 26, 2008, 13:28:36
Ehü öhhöm Terleyen Terleyen Tuu bana Hede Hödö Harbiden yani .. Şimdi çıkmam lazım , Kimya Hede Hödö çalışacağım , 2 geçti karneme Kimya <.< Kadın verememiş 3 - 4 puan daha. Neyse Kimya kim ya Acayip Kahkaha ? Güler geçerim Hede Hödö Tamam , konuyu dağıtıyorum Dudaklarını Mühürlemiş ve çıkıyorum ve bol isyanlı bir bölüm diyorum sadece Dudaklarını Mühürlemiş Gözlerini Deviren
Sayfa: 1 ... 70 71 72 [73] 74 75 76 ... 108