Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:19:18  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 69 70 71 [72] 73 74 75 ... 95
1066  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: anti cho_chang : Aralık 29, 2007, 00:02:04
Selam herkeze, uzun zamandır bu konuyu açacağım ama bir türlü zaman bulamadım bu zamana kısmetmiş. Gülümseyen
Ben Melis 17 yaşındayım.Turizm okuyorum ama turizmci olmak istemiyorum.Aslında tam olarak ne olmak istediğimi bilmiyorum her zaman değişiyor.Kitap okumayı çok severim hayatta kitapsız ve müziksiz yapamam.Şu anda tek hayalim Ankara Gazi Üniversitesini kazanmak.Rock ve Metal müzik severim.Ondan başkada müzik tarzı dinlemem.En sevdiğim gruplar Evanescence,Nightwish,Within Temptation,
Scorpions,Dio,Led Zeppelin,Linkin Park,Metallica ve şu sıralar Tarja Turunen dinlemeye başaladım Terleyen .
Hayat felsefem "kendini sev ve mutlu olmaya çalış" ama bunu yapamam bazen.

Harry Potter'dan en sevdiğim karakter Bellatrix Lestrange Âşık Âşık Âşık ve Lord Voldemort ve Harry.
Favori aktrisim Helena Bonham Carter
Favori artist ise Johnny Deep

Tim Burton filmlerini çok severim favorim ise "Ölü Gelin" Aww
Favori filmlerim ise Lady Jane,Fight Club,HP serileri,Kan ve Çikolata

Basketbol,voleybol,yüzmek ve platesi çok severim.

Bu kadar  Göz Kırpan Terleyen

Valla ne diyelim ki şimdi .. Hoşgeldin desek abes olacak , hoşgelmişsin Melis Sarılan İyi eğlenceler (Klişe) - zaten eğleniyorsundur ya , neyse Hede Hödö - ..

Pilates Gözlerini Deviren Bende çok severim Pilates'i , çok zevkli Aww .. Kitapsız ve müziksiz kimse yapamaz bence , ne bileyim .. Her tenefüs illaki müzik dinlerim mesela , çok hızlı okurum , eğer kitabımı bitirmezsem olmaz , kalpten giderim Dil Çıkaran.. Dinlemezsem kudururum şahsen Dil Çıkaran
Tekrar neyse , uzattık .. Şimdiden iyi yıllar ve tekrar iyi eğlenceler Aww
1067  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Karanlığı Beklerken (8. Bölümün Dewamı) Nefesin Şafağı : Aralık 27, 2007, 20:59:42
Oleyy Yehuu .. Allahım yarabbim , çok büyüksün Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren .. Yani demek oluyor ki benim gibi fazla romantizm sevmeyen bir insan , romantizm komasına girecek ha ? Lily & Sev Âşık Âşık canlarım .. :timsahdansıyapanifade: .. Bence de ilk başlık güzel ama yinede sen bilirsin Nil ..
1068  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Karanlığı Beklerken (8. Bölümün Dewamı) Nefesin Şafağı : Aralık 27, 2007, 20:30:17
Aaaa Acayip Ay kafam döndü gene , evlenmişler miydi orada ? Allah allaah bak hiç hatırlamıyorum ya , neyse .. Bence başlık gayet güzel , de bir sorum olacak Saygıdeğer Aşk kısmı hangi çiftimizle ilgili(anladın sen onu .. Âşık) ? Ya da söyle sorayım çiftlerimizin hepsini mi ilgilendiriyor ( biraz spoya girecek ama Aww biraz bi kıyak yaparsın dimi Dil Çıkaran)

Diğer başlığı da yazar mısın ? Ona göre bir kıyaslamamız olur en azından .. Bide şey .. ehm .. Terleyen Lily ve Sev ne zaman karşılaşacaklar Aww ?
1069  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: ece_ : Aralık 27, 2007, 19:53:25
Geçte olsa hoşgeldin Ece Sarılan .. Ne güzel sayısala girmişsin yapıyorsun , keşke biraz bende yapsamda ilk seneden zorlanmasam Gözlerini Deviren .. Neyse , umarım iyi vakit geçiriyorsundur Cafemi Seviyorum !

Not : Galiba sen benden daha önce üye olmuşsun ama - Terleyen , tekrar neyse Dil Çıkaran
1070  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: yase : Aralık 27, 2007, 19:48:28
Cafeye hoşgeldin yase / Def ( Çok sulu olacak belki ama Def desem bir sakıncası olur mu ? Dil Çıkaran) , iyi eğlenceler .. Sarılan Cafemi Seviyorum !
1071  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Karanlığı Beklerken (8. Bölüm) Nefesin Şafağı : Aralık 27, 2007, 19:44:32
ah Dilşat ben gönderirken sen yorumunu yollamışsın kalp kalbe karşıdır işte  Sarılan  Dil Çıkaran cevaplıyım hemen; öhö öhö efenim Remusla Tonks ewli yakında bir çoçuk olmasını daha düşünme aşamasındayım  Gözlerini Deviren bu bölümde Lily ve James olucak merak etme pc'ye bir bölümüni yazdım 9.bölümün daha 4 sayfa kaldı(defter sayfası tabi  Ağlayan
Her ne kadar burada heyecanla bekleşsekte , sen kendini yorma Nilcim , bekleriz biz Aww .. Baksana kaç sayfa var .. Haa diyorsan ki yaparım , bi işim yok Dil Çıkaran onada itiraz etmeyiz hani Dil Çıkaran - ne yüzsüzüm ben <.< Sırıtan -
Demek evlendiler ha ? Mmmm Gözlerini Deviren ..

Edit : Az önce yanlışlıkla yolladım , yazdıklarım bitmedi Terleyen Lily & James mi <.< <.< Ne yani Sev ve Lily Değil mi ?? Ağlayan Ağlayan
1072  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Karanlığı Beklerken (8. Bölüm) Nefesin Şafağı : Aralık 27, 2007, 19:16:33
Ya Nilcim henüz okudum , çok güzel olmuş Alkış Alkış (pek değişik birşey yok bu konuda çünkü hep çok güzel Dil Çıkaran) Ellerine sağlık Sarılan .. Sev'in Âşık Sirius'a Patiayak demesi benimde çok hoşuma gitti , sonra aralarındaki espriler falan .. Severus un aklından geçen son düşünce , Lily'le ilgili .. Âşık Âşık

Yalnız takıldığım noktalar var .. Ehm Terleyen başlıyorum ..
 - Şimcik bu bölümde James ve Lily'e rastlayamadım , hadi bırak Lily'i James yok (Jam'i sevdiğimden değil ama merak ettim.Remus,Sirius falan oradayken onun olmaması ..)
 - Remus Âşık ve Tonks evlendiler mi bu arada ? Yoksa onlara şöyle güzel bir düğün yapacak mısın Dil Çıkaran

Edit : Birazdan mı ?? Yehu .. Yehuu
1073  Diğer Konular / Heroes / Ynt: Heroes Genel : Aralık 27, 2007, 19:08:14
Ya inanmıyorum ..!! 1 - 2 ay mı Acayip Acayip .. Aslı biz işbirliği yapıp birlikte bir senarist <.< <.< katliamı yapabiliriz aslında ha ? Dil Çıkaran .. Şaka bir yana , o kadar süre beklememiz çok kötü ..

Bence de Niki'nin öbür tarafta yeri rezerv olmuş durumda , umarım yanılırım .. Bu haftaki bölümde Nathanım Âşık Âşık Pete'yi buluyor , ondan bi sevinçliydim Gözlerini Deviren Ama tüm sevincimin - neyse Hede Hödö

Bu arada bu kız palavra sıkıyor diyebilirsiniz ama ben oraya mesaj yazdığım halde Heroes Hayran Kulübü'nün yerini bulamamıştım .. Burası zannediyordum Terleyen Çok utanıyorum,ne şeyim ben Dil Çıkaran
1074  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - V.Bölüm - Aşk ve Evlilik Eklendi : Aralık 27, 2007, 18:47:48
Oooooo Alkış .. İyi bari , Cafemize güzel bir yılbaşı eğlencesi olacak desene .. Neyse IV. ve V. yi okumamıştım , şimdi okudum .. Diğerleri gibi çok matrak , ellerine sağlık Başat Alkış Alkış

Jenerik , yazdığın 2 şarkıdan favorimdir Sırıtan Sırıtan Neyse tekrar ellerine sağlık Alkış .. Ay bi sevindirik oldum şimdi Dil Çıkaran
1075  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Poledra : Aralık 27, 2007, 00:29:11
  Hoşgeldin Aslıhan ^^ Kendini çok cici tanıtmışsın Aww Ayrıca Türkçe' yi düzgün kullanmaya çalışmanı taktir ediyorum. Zaten bu attığın mesajlarından belli oluyor. İyi eğlenceler ve OKS' de başarılar biliyorum sana Göz Kırpan
Katılıyorum tamamına , yinede benimde söyleyeceklerim var hemen pişkin pişkin alıntı yapmayalım dimi ama Dil Çıkaran
Aslıhancım hoşgeldin Sarılan , Cafede iyi eğlenceler , sınava hazırlıkta en önemlisi sınavda başarılar .. Gerçi bu cafeye üye olan herkesin genelde hoş vakit geçirdiklerini düşünüyorum ama , neyse . The Cranberries , Lily Allen süper vallahi Aww Aww .. Yine bir neyse daha , tekrar hoşgeldin iyi eğlenceler Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !
1076  Diğer Konular / Heroes / Ynt: Hayden’e Japonya’dan Tutuklama Emri : Aralık 27, 2007, 00:22:21
Allah allah .. Enteresaan <.< .. İyilik yapana ne kadar güzel bir karşılık !! Hoş , çabaları sonuç vermemiş ama .. Belki de onların ödül anlayışı budur ha Acayip Acayip ..
1077  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Reklam Müzikleri : Aralık 26, 2007, 19:20:35
Aiiiii .. Çok teşekkürler OcToBeR Sarılan Sarılan .. Ne zamandır arıyorum ben bu müziği .. Tekrar çok teşekkürler Sarılan
1078  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 33. Bölüm: Tahammülün Sınırları : Aralık 26, 2007, 19:17:23
Ooouuff Acayip Acayip .. Kara Büyü ha ? Allah bilir bu şifacı Voldi'nin emriyle çalışıyordur Hede Hödö .. Sev Âşık Âşık inşallah James'in eski hale dönmesine yardımcı olacak .. Çok güzel bir bölümdü yine .. Ellerine sağlık kata Alkış Alkış Alkış
1079  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Reklam Müzikleri : Aralık 26, 2007, 14:57:28
Hazır başlık açılmışken bende sorayım bari Dil Çıkaran Şuanda tam olarak linkini bulamadım ama Sony Bravia reklamında (hani renkli tavşanlar falan zıplıyor heryerde Terleyen Sırıtan) çalınan müziğin adını bilen var mı ??
1080  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: JameSirius : Aralık 26, 2007, 00:37:53
canım dilşatcım Sarılan Sarılan bir kere bu kadar geç yazdığım için Üzgün : ( Üzgün  sen nasıl bir çocukmuşsun öyle yahu hoş yani bende yaramzdım da [mesela bir kere kayalardan düşmüş bir de  iki kayanın arasına nasıl olduysa bacağımı sıkıştırmıştım eee tabi kafam bacağım da malesfe epey bir hasar almıştı Kahkaha ] neyse sen de az değilmişsin hani o zamana göre arındım diyorsun ama... Kahkaha allahımmm senle çoook ortak yönümüz vardı biliyordum ama cnbc-e de mi vardı Şaşırmış Şaşırmış  ben de ben de ben de bayılıyorum o nasıl bir kanaldır ki neredeyse tüm dizilerini sevebiliyorum ya... [ umutsuz kadınların yeni sezonu da başladı zaten ama ben daha izleyemedim Üzgün ] Allan'ı yazmasan olmazdı değil mi Kahkaha ben de ona bayılıyorum ama özellikle snape olarak ki bunu zaten çok iyi biliyorsun di mi Sırıtan Sırıtan Sırıtan   aaa dil bölümü mü istiyorsun Ne? lütfen İtalyanca oku lütfennnn Sırıtan  Fransızca o da olur ama itlalyanca varken o da kimmiş Hede Hödö [ yok bazen çok romantik gelebiliyor kulağa Dil Çıkaran] neyse canım bende çok uzattım Hede Hödö  buketçim ya aldık seni de işte merak etme seni bırakırmıyız hiç Kahkaha  [ biraz daha artarsak belki toplu gidişten indirim bile alırız Kahkaha ] neyse  yazımı bitireyim ben Dil Çıkaran aaa koca yazı boyunca esas şeyi yazmamışım dilşat ! Hoşgeldin cafe'ye Kahkaha Aww Aww iyi ki de geldin Kahkaha Âşık
e artık nokta . [ di mi yani Kahkaha Hede Hödö ]
Ya Zeynep abla(Nil , Nil dememi istiyor eğer istersen direkt dalarım olaya sana da Zeynep abla derim Aww) yine güldürdün ya beni helal olsun sana Kahkaha Kahkaha .. Geç olsun da güç olmasın olur mu öyle şey yahu Dil Çıkaran Bende seninkine çok geç yazmıştım Terleyen

Cnbc-e konusundaki hislerimi noktası noktasına dile getirmişsin Aww Despetare Housewives , manyak bu kadınlar yaa vallahi Sırıtan Bu akşam yeni bölümü var ama ben pazar günü tekrarına bakacağım ..

İtalyanca'yı öyle böyle değil hakkaten merak ediyorum yani .. Keşke okulda Almanca yerine İtalyanca olsa 2.dil .. Arkama bakmadan İtalyanca seçerim Gözlerini Deviren

Alan Rickman olayında da , Snape başlı başına bir karizma zaten de Âşık Âşık Alan Rickman bence çok başka .. Adam 70ine merdiven dayadı ama valla bitiyorum (not : Dedem yaşlarında sanırsam [amma da attım], olsun Dil Çıkaran) Âşık Âşık Senin Snape hayranlığını bilmez miyim hiç ?

Çocukluğum Gözlerini Deviren .. İşte öyle dengesiz bir çocuktum ben Aww .. Çevremdekileri canımdan bezdirirdim yahu , hala hatırlarım Kahkaha Hay Allahım ..

Sende küçükken az değilmişsin hani Sırıtan Hiçte uzatmadın valla çok güldürdün beni Kahkaha .. Neyse çok teşekkürler .. Sende iyiki gelmişsin ve iyiki varsın Sarılan Sarılan

Sayfa: 1 ... 69 70 71 [72] 73 74 75 ... 95