Selam herkeze, uzun zamandır bu konuyu açacağım ama bir türlü zaman bulamadım bu zamana kısmetmiş. 
Ben Melis 17 yaşındayım.Turizm okuyorum ama turizmci olmak istemiyorum.Aslında tam olarak ne olmak istediğimi bilmiyorum her zaman değişiyor.Kitap okumayı çok severim hayatta kitapsız ve müziksiz yapamam.Şu anda tek hayalim Ankara Gazi Üniversitesini kazanmak.Rock ve Metal müzik severim.Ondan başkada müzik tarzı dinlemem.En sevdiğim gruplar Evanescence,Nightwish,Within Temptation,
Scorpions,Dio,Led Zeppelin,Linkin Park,Metallica ve şu sıralar Tarja Turunen dinlemeye başaladım
.
Hayat felsefem "kendini sev ve mutlu olmaya çalış" ama bunu yapamam bazen.
Harry Potter'dan en sevdiğim karakter Bellatrix Lestrange
ve Lord Voldemort ve Harry.
Favori aktrisim Helena Bonham Carter
Favori artist ise Johnny Deep
Tim Burton filmlerini çok severim favorim ise "Ölü Gelin"
Favori filmlerim ise Lady Jane,Fight Club,HP serileri,Kan ve Çikolata
Basketbol,voleybol,yüzmek ve platesi çok severim.
Bu kadar

Valla ne diyelim ki şimdi .. Hoşgeldin desek abes olacak , hoşgelmişsin Melis 
Ben Melis 17 yaşındayım.Turizm okuyorum ama turizmci olmak istemiyorum.Aslında tam olarak ne olmak istediğimi bilmiyorum her zaman değişiyor.Kitap okumayı çok severim hayatta kitapsız ve müziksiz yapamam.Şu anda tek hayalim Ankara Gazi Üniversitesini kazanmak.Rock ve Metal müzik severim.Ondan başkada müzik tarzı dinlemem.En sevdiğim gruplar Evanescence,Nightwish,Within Temptation,
Scorpions,Dio,Led Zeppelin,Linkin Park,Metallica ve şu sıralar Tarja Turunen dinlemeye başaladım
.Hayat felsefem "kendini sev ve mutlu olmaya çalış" ama bunu yapamam bazen.
Harry Potter'dan en sevdiğim karakter Bellatrix Lestrange
ve Lord Voldemort ve Harry.Favori aktrisim Helena Bonham Carter
Favori artist ise Johnny Deep
Tim Burton filmlerini çok severim favorim ise "Ölü Gelin"

Favori filmlerim ise Lady Jane,Fight Club,HP serileri,Kan ve Çikolata
Basketbol,voleybol,yüzmek ve platesi çok severim.
Bu kadar

İyi eğlenceler (Klişe) - zaten eğleniyorsundur ya , neyse
- .. Pilates
Bende çok severim Pilates'i , çok zevkli
.. Kitapsız ve müziksiz kimse yapamaz bence , ne bileyim .. Her tenefüs illaki müzik dinlerim mesela , çok hızlı okurum , eğer kitabımı bitirmezsem olmaz , kalpten giderim
.. Dinlemezsem kudururum şahsen
Tekrar neyse , uzattık .. Şimdiden iyi yıllar ve tekrar iyi eğlenceler

.. Allahım yarabbim , çok büyüksün
Ay kafam döndü gene , evlenmişler miydi orada ? Allah allaah bak hiç hatırlamıyorum ya , neyse .. Bence başlık gayet güzel , de bir sorum olacak Saygıdeğer Aşk kısmı hangi çiftimizle ilgili(anladın sen onu .. 
)
-
: (
] neyse sen de az değilmişsin hani o zamana göre arındım diyorsun ama...
lütfen İtalyanca oku lütfennnn