| |
|
1052
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Hande Yener
|
: Ocak 23, 2008, 19:01:31
|
Vay canına Mor ve Ötesi demek E güzel , ne diyelim , inşallah güzel bir düet olur .. Harun'dan şüphemiz yok ama , Hande Neyse haber için teşekkürler 
|
|
|
|
|
1053
|
Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Kardeşime İsim
|
: Ocak 23, 2008, 16:46:55
|
Hayırlı olsun ! Allah analı , babalı ve ablalı büyütsün ! Bir bakalım ;
Kızsa : Eylül , Kübra , Melis , Serçin , Su olabilir. - Daha sevdiğim isimler var ama aklıma gelmiyor -
Erkekse : Toprak , Dağhan , Selçuk , Mehmet , Kerem , Tolga , Kemal olabilir.
|
|
|
|
|
1054
|
Diğer Konular / Kitap / Ynt: Veronika Ölmek İstiyor|Veronika Decide Morrer~Paulo Coelho
|
: Ocak 23, 2008, 16:27:49
|
Bizde vardı bu kitap. Ne zaman okudum hatırlayamıyorum ama galiba geçen yıldı ve beğenmiştim. Sonu zigu'nun dediği gibi süprizli bir son. Cinsellik konusunda da ayrıca katılıyorum .Ve bence Paulo Coelho'nun kitapları , genelde güzel oluyor.
Hoş ben , Ferrarisini Satan Bilge'yi okuyamamıştım 1-2 denemeye rağmen ama , aklımda bulunsun bir ara okuyayım. Ablam onu evine ödünç almışta - ne ödünçü laa bi baktım kitaplıkta bön bön suratıma bakıyor kitap. Dedim bu ne , cevap kem küm -
Neyse , paylaşım için teşekkürler İremcim 
|
|
|
|
|
1055
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Marmara Denizi'ndeki Jelimsi Beyazlık
|
: Ocak 23, 2008, 16:19:49
|
Marmara ? Jelimsi ? Ha ? Jelimsi melimsi değil bu anacım , bariz deniz anası bu , ya da deniz anasının yandan yemişi Çok garip ..
Daha önce de zehirli deniz anaları İtalya'dan mı İspanya'dan mı gelmişti tam hatırlayamıyorum - ikisi de yanlışsa üzgünüm , Coğrafyam azıcık kıttır da ,- deniz haram yani bu yaz bize desenize şuna .. En çokta balıkçılara üzüldüm ben , Allah yardımcıları olsun .. Neyse , haber için teşekkürler 
|
|
|
|
|
1056
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hair Spray || ~ Adam Shankman
|
: Ocak 23, 2008, 16:11:32
|
Ben nasıl görmemişim bu konuyu ? Allah allah .. Neyse , bu filmin fragmanını izlerken çok gülmüştüm ben . Hem müzik , dans , eğlence , John Travolta , Amenda Bynes varsa , hele senaryoyu yazanlardan biri John Waters olmuşsa mutlaka gidilir bu filme , kaçmaz Hatta hemen araştırmaya geçiyorum Paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
1057
|
Diğer Konular / Televizyon / Sınıf
|
: Ocak 23, 2008, 15:55:03
|
"DERSİMİZ HAYATTA KALMAK" Dunya, ulke, sehir, mahalle, okul. SINIF
Ya da tam tersten okuyalim. Siniftan dunyaya... Cocuk genclerimizden etrafimizdaki dunyaya...
Kendi iclerinde bir dunya olan mahalleler var, hemen yanibasimizda, etrafimizda. O mahalle-dunyalar, icinde yasadigimiz dunyanin tum zorlugunu, siddetini, terini, kanini barindiriyor. O mahalle-dunyalarin disina cikmak zordur, hele bir ciktin mi, tekrar icine girmek daha zordur. Orada cocuklar okullarina giderken, bir taraftan bu dunyanin icinde hayatta kalabilmenin yollarini ararlar. Bir seye ait olmak zorundalar. Tutunduklari, ait olduklari seyin bir parcasi olacaklar. Neye ozeniyorlarsa, ona donusecekler.
Istanbul. Karadere Lisesi. Bu mahalle-dunyanin bir kesidi. Bu hayat sinavindan sadece gencecik cocuklarimiz gecmiyor. Bu defa, bu kan lekeli, kirik tahtali sinifta, eski siralarda, ev kadinimizdan, esnaf kocamiza, lise ogrencisinden, ogretmenine, bu dunyayi olusturan, sekillendiren ve ona tabii olan hepimiz oturuyoruz. Hepimiz ayni siniftayiz. Hepimiz ayni dersi okuyoruz. Sinifi gecmekten daha onemli bir gayemiz var, hepimizin. Yapım : Bkm Yapımcı : Necati Akpınar Yönetmen : Metin Balekoğlu Supervizor : Yusuf Kurçelli Senaryo : Keren Deren
Künye
Serkan Altunorak Mine Tugay Şerif Sezer Ülkü Duru Cıvan Canova Ahmet Somers Saadet Isıl Aksoy Sezai Aydın Büşra Pekin Sezgi Mengi Rıza Kocaoğlu Tuğrul Tulek Sıçan Nuri Oya Okar Sarp Aydınoğlu Ömür Arpacı Tolga Akman
Her Cumartesi , saat 22.30'ta
Bu dizinin fragmanı Show Tv'de çıkmaya başladığından beri heyecanla dizinin başlayacağı günü , yani Cuma'yı bekliyorum. Oyuncu kadrosunu fena değil , onun dışında tanımadıklarımızda var tabii. Umarım bu dizi de rating engelinin kurbanı olmaz.
Edit : www.sinifdizi.com Dizinin Web Sitesi
|
|
|
|
|
1061
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Heath Ledger Ölü Bulundu
|
: Ocak 23, 2008, 13:56:58
|
İnanmıyorum ! Nasıl ama ya ? İnsanoğluna ne olacağı beli olmuyor işte. Gerçi o kendi kaderini kendi belirlemiş ama .. Neyse , ölmesi kötü olmuş. Haber için teşekkürler kara_kedi
|
|
|
|
|
1062
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları
|
: Ocak 23, 2008, 13:36:57
|
Ben severim bu seriyi . Ama açıkçası çokta fanatiği değilim. Oyuncular , oyunculukları falan tam puan . Konu ilginç , macera filmlerini severim , ki 3.filmde bence her yandan macera akıyordu ( - O nasıl oluyor be ? , - Bilmem öyle işte ) 4. ve diğer filmlerde Johnny Deep'in olmayacağı söyleniyor . Umarım doğru değildir , çünkü Will Turner önemli bir karakter , öldürmeleri çok saçma olur .
|
|
|
|
|
1063
|
Diğer Konular / Kitap / Ynt: Hepimus İnsanus ~ Mine Sota
|
: Ocak 23, 2008, 12:48:15
|
Gerçekten güzel bir kitaba benziyor . Tam kafa dağıtmalık . Ah Ümit Hoca ah ! Salak salak kitaplar vereceğine ver şöyle , kafa dağıtmalık , tavsiye vs. içeren , sürükleyici , cinayet vs.vs. romanlar ! Yok efenim neymiş , 100 Temel Eser Tamam güzelleri de oluyor içlerinden ama .. Sustum Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
1064
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XI.Bölüm - Voldy' nin Yeni Burnu
|
: Ocak 23, 2008, 11:16:00
|
İmzalar çok güzel olmuş Başat , ellerine sağlık Artık bizimde bir imzamız var , hemde bizimküsüde resümlü baaak Boynumuz bükük gezmeyeceğiz artık ! Ben en çok Ron ve Hermione'yi beğendim ve imzama da bakınız onu koydum
Birde tekrar teşekkürler Özellikle şu zamanlarda Herü ve arkadaşlarına o kadar ihtiyacımız var ki .. Yalnız Herü , bu bölümde yoktu , hoş Severus'a ağırlık gelmiş , memnunum ama merak ettim , acaba öbür bölümde de böyle olacak mı diye ?
Ve cevabından korksamda soruyorum Daha uzun süre devam edecek dimi ?
:mucizebekleyenDilşat:
|
|
|
|
|
1065
|
Diğer Konular / Sinema / Recep İvedik ~ Togan Gökbakar
|
: Ocak 23, 2008, 10:12:37
|
[+ 13 ] olabilir.
Künye
Tür : Komedi Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Yönetmen : Togan Gökbakar Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Ergin Soyarslan, Ayşe Germen Yapım : Türkiye 2008 Oyuncular : Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Kısaca Konu...
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek... Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.
Alıntıdır : http://www.recep-ivedik.com/
22 Şubat'ta sinemalarda .. Zamanında " Dikkat Şahan Çıkabilir " , " Zoka " (sanırım doğrusu buydu ) gibi Şahan programlarını , ya da Internet'te videolarını falan izleyenler bilir. Recep İvedik , Şahan Gökbakar'ın tiplemelerinden biri. Bariz bir kıro bu adam
Filmi merakla bekliyorum , fragmanı izlerken bile acayip güldüm ama , argo biraz fazla sanki Bu yüzden , sınıflandırma yapılmasa da ben + 13 ibaresi koydum. Neyse , umarım merakla beklediğime değer 
|
|
|
|
|
|
|
|