Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 01:14:05  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 68 69 70 [71] 72 73 74 ... 102
1051  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm II - 6 Ay Önce ve Bugün - I.Kısmı Eklendi ) : Ocak 23, 2008, 19:08:35
bence güzel olmuş Snape'in iyi olduğu her hikaye benden yıldızlı pekiyi alır ama evet fazlada yumuşamasın Snape tatlı sert olsun.Birde mantık hatalarına dikkat edelim güzel olmuş...

Çok teşekkürler Ayşe abla Sarılan Sarılan Snape .. canım o benim yahu Kahkaha Biraz fazla cıvıtmışım :düşünenDilşat: Terleyen Terleyen Çelik gibi bir büyücü olucik artık Dil Çıkaran Dermişim , bunu kimse söylememişti , bak sen dikkat etmişsin Aww Aww Neyse , mantık hataları umarım diğer bölümlerde ortadan kalkacak .. Ve şu notu düşeyim ; Hiçbirşey göründüğü gibi değildir Gözlerini Deviren Yorumun için tekrar teşekkürler ablacım , beğenmene sevindim Sarılan
1052  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Hande Yener : Ocak 23, 2008, 19:01:31
Vay canına Acayip Mor ve Ötesi demek Gözlerini Deviren E güzel , ne diyelim , inşallah güzel bir düet olur .. Harun'dan şüphemiz yok ama , Hande Terleyen Neyse haber için teşekkürler Aww
1053  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Kardeşime İsim : Ocak 23, 2008, 16:46:55
Hayırlı olsun Sarılan ! Allah analı , babalı ve ablalı Sırıtan büyütsün Aww ! Bir bakalım ;

Kızsa : Eylül , Kübra , Melis , Serçin , Su olabilir. - Daha sevdiğim isimler var ama aklıma gelmiyor -

Erkekse : Toprak , Dağhan , Selçuk , Mehmet , Kerem , Tolga , Kemal olabilir.
1054  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Veronika Ölmek İstiyor|Veronika Decide Morrer~Paulo Coelho : Ocak 23, 2008, 16:27:49
Bizde vardı bu kitap. Ne zaman okudum hatırlayamıyorum ama galiba geçen yıldı ve beğenmiştim. Sonu zigu'nun dediği gibi süprizli bir son. Cinsellik konusunda da ayrıca katılıyorum Hede Hödö.Ve bence Paulo Coelho'nun kitapları , genelde güzel oluyor.

Hoş ben , Ferrarisini Satan Bilge'yi okuyamamıştım 1-2 denemeye rağmen ama , aklımda bulunsun bir ara okuyayım. Ablam <.< Sırıtan onu evine ödünç almışta Sırıtan - ne ödünçü laa Dil Çıkaran bi baktım kitaplıkta bön bön suratıma bakıyor kitap. Dedim bu ne , cevap kem küm Dil Çıkaran -

Neyse , paylaşım için teşekkürler İremcim Sarılan
1055  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Marmara Denizi'ndeki Jelimsi Beyazlık : Ocak 23, 2008, 16:19:49
Marmara Acayip ? Jelimsi Acayip ? Ha Acayip ? Jelimsi melimsi değil bu anacım , bariz deniz anası bu , ya da deniz anasının yandan yemişi Dil Çıkaran  Çok garip  Şaşırmış ..

Daha önce de zehirli deniz anaları İtalya'dan mı İspanya'dan mı gelmişti tam hatırlayamıyorum - ikisi de yanlışsa üzgünüm , Coğrafyam azıcık kıttır da Sırıtan ,- Hede Hödö deniz haram yani bu yaz bize desenize şuna .. En çokta balıkçılara üzüldüm ben , Allah yardımcıları olsun .. Neyse , haber için teşekkürler Aww
1056  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hair Spray || ~ Adam Shankman : Ocak 23, 2008, 16:11:32
Ben nasıl görmemişim bu konuyu Acayip ? Allah allah Acayip .. Neyse , bu filmin fragmanını izlerken çok gülmüştüm ben Kahkaha Kahkaha . Hem müzik , dans , eğlence , John Travolta , Amenda Bynes varsa , hele senaryoyu yazanlardan biri John Waters olmuşsa mutlaka gidilir bu filme , kaçmaz Aww Hatta hemen araştırmaya geçiyorum Dil Çıkaran Paylaşım için teşekkürler Aww
1057  Diğer Konular / Televizyon / Sınıf : Ocak 23, 2008, 15:55:03

"DERSİMİZ HAYATTA KALMAK"

Dunya, ulke, sehir, mahalle, okul. SINIF

Ya da tam tersten okuyalim. Siniftan dunyaya... Cocuk genclerimizden etrafimizdaki dunyaya...

Kendi iclerinde bir dunya olan mahalleler var, hemen yanibasimizda, etrafimizda. O mahalle-dunyalar, icinde yasadigimiz dunyanin tum zorlugunu, siddetini, terini, kanini barindiriyor. O mahalle-dunyalarin disina cikmak zordur, hele bir ciktin mi, tekrar icine girmek daha zordur. Orada cocuklar okullarina giderken, bir taraftan bu dunyanin icinde hayatta kalabilmenin yollarini ararlar. Bir seye ait olmak zorundalar. Tutunduklari, ait olduklari seyin bir parcasi olacaklar. Neye ozeniyorlarsa, ona donusecekler.

Istanbul. Karadere Lisesi. Bu mahalle-dunyanin bir kesidi. Bu hayat sinavindan sadece gencecik cocuklarimiz gecmiyor. Bu defa, bu kan lekeli, kirik tahtali sinifta, eski siralarda, ev kadinimizdan, esnaf kocamiza, lise ogrencisinden, ogretmenine, bu dunyayi olusturan, sekillendiren ve ona tabii olan hepimiz oturuyoruz. Hepimiz ayni siniftayiz. Hepimiz ayni dersi okuyoruz. Sinifi gecmekten daha onemli bir gayemiz var, hepimizin.

Yapım : Bkm
Yapımcı : Necati Akpınar
Yönetmen : Metin Balekoğlu
Supervizor : Yusuf Kurçelli
Senaryo : Keren Deren

Künye

Serkan Altunorak
Mine Tugay
Şerif Sezer
Ülkü Duru   
Cıvan Canova
Ahmet Somers
Saadet Isıl Aksoy
Sezai Aydın
Büşra Pekin
Sezgi Mengi
Rıza Kocaoğlu
Tuğrul Tulek
Sıçan Nuri
Oya Okar
Sarp Aydınoğlu
Ömür Arpacı
Tolga Akman

Her Cumartesi , saat 22.30'ta

Bu dizinin fragmanı Show Tv'de çıkmaya başladığından beri heyecanla dizinin başlayacağı günü , yani Cuma'yı bekliyorum. Oyuncu kadrosunu fena değil , onun dışında tanımadıklarımızda var tabii.
Umarım bu dizi de rating engelinin kurbanı olmaz.

Edit : www.sinifdizi.com  Dizinin Web Sitesi

1058  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm II - 6 Ay Önce ve Bugün - I.Kısmı Eklendi ) : Ocak 23, 2008, 15:12:57
yeni bölümü görmemişim ben
çok güzel olmuş gerçekten Alkış
cumartesiyi heyecanla bekliyorum Hede Hödö
Çok teşekkürler Esra Aww Sarılan Beğenmene sevindim , Cumartesi ' yi beklediğinize değecek Gözlerini Deviren

cumartesi günleri fic günleri(tuu uyduramadın e mi Dudaklarını Mühürlemiş )

Aklıma ne geldi biliyor musun? Eskiden Zaga vardı, Okan gecenin bir yarısı televizyona çıkıp da 'Cuma gecesi, Zaga gecesi' diyordu. Ona benzedi bu
Asıl amacım ona benzetmekti..hani çok izlenen bi program ya..şahsım tarafından en azından..ama olmayınca olmuyo..yetenek yok bende Ağlayan

Sende Acayip ? Yetenek Acayip ? Yok Acayip ? Hey allahım , canım olur mu öyle şey Acayip ? Cıkcıkcık <.< Aww Sende Aww
1059  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XI.Bölüm - Voldy' nin Yeni Burnu : Ocak 23, 2008, 14:15:39
Evet evet evet ! Son yaptığını koyuyorum ve koydum Aww ! Çok güzel bu da , hatta şuandan itibaren favorimdir .. Kötüler daima kazanır ha ? Mmmm .. Öbürü duygusaldı zaten , oda bana göre değil Hede Hödö ! Ellerine sağlık , diğer Ölüm Yiyencik imzalarını da bekliyorum Gözlerini Deviren
1060  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XI.Bölüm - Voldy' nin Yeni Burnu : Ocak 23, 2008, 14:01:08
Sahi Voldemort ve Ölüm Yiyen imzaları ne zaman gelecek Acayip ? Hazır mı Acayip ? Belki onu koyarım Gözlerini Deviren Kötü kız Hede Hödö
1061  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Heath Ledger Ölü Bulundu : Ocak 23, 2008, 13:56:58
İnanmıyorum ! Nasıl ama ya Acayip Acayip ? İnsanoğluna ne olacağı beli olmuyor işte. Gerçi o kendi kaderini kendi belirlemiş ama .. Neyse , ölmesi kötü olmuş. Haber için teşekkürler kara_kedi
1062  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları : Ocak 23, 2008, 13:36:57
Ben severim bu seriyi Gözlerini Deviren . Ama açıkçası çokta fanatiği değilim. Oyuncular , oyunculukları falan tam puan Alkış Alkış . Konu ilginç , macera filmlerini severim , ki 3.filmde bence her yandan macera akıyordu Dil Çıkaran( - O nasıl oluyor be ? , - Bilmem öyle işte Sırıtan ) 4. ve diğer filmlerde Johnny Deep'in olmayacağı söyleniyor <.< . Umarım doğru değildir , çünkü Will Turner önemli bir karakter , öldürmeleri çok saçma olur <.< .
1063  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Hepimus İnsanus ~ Mine Sota : Ocak 23, 2008, 12:48:15
Gerçekten güzel bir kitaba benziyor Gözlerini Deviren . Tam kafa dağıtmalık Gözlerini Deviren . Ah Ümit Hoca ah ! Salak salak kitaplar vereceğine ver şöyle , kafa dağıtmalık , tavsiye vs. içeren , sürükleyici , cinayet vs.vs. romanlar Dil Çıkaran ! Yok efenim neymiş , 100 Temel Eser Hede Hödö Tamam güzelleri de oluyor içlerinden ama .. Sustum Dudaklarını Mühürlemiş Paylaşım için teşekkürler Aww
1064  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Potter Masalı - XI.Bölüm - Voldy' nin Yeni Burnu : Ocak 23, 2008, 11:16:00
İmzalar çok güzel olmuş Başat , ellerine sağlık Alkış Alkış Alkış Artık bizimde bir imzamız var , hemde bizimküsüde resümlü baaak Hede Hödö Boynumuz bükük gezmeyeceğiz artık Dil Çıkaran ! Ben en çok Ron ve Hermione'yi beğendim ve imzama da bakınız onu koydum Gözlerini Deviren

Birde tekrar teşekkürler Sarılan Aww Özellikle şu zamanlarda Herü ve arkadaşlarına o kadar ihtiyacımız var ki .. Yalnız Herü , bu bölümde yoktu , hoş Severus'a ağırlık gelmiş , memnunum Sırıtan ama merak ettim , acaba öbür bölümde de böyle olacak mı diye ?

Ve cevabından korksamda soruyorum Ağlayan Daha uzun süre devam edecek dimi Acayip Ağlayan ?

:mucizebekleyenDilşat:
1065  Diğer Konular / Sinema / Recep İvedik ~ Togan Gökbakar : Ocak 23, 2008, 10:12:37
[+ 13 ] olabilir.

Künye

Tür : Komedi
Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne
Yönetmen : Togan Gökbakar
Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Ergin Soyarslan, Ayşe Germen
Yapım : Türkiye 2008
Oyuncular : Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008

Kısaca Konu...

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek... Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.

Alıntıdır : http://www.recep-ivedik.com/

22 Şubat'ta sinemalarda ..

Zamanında " Dikkat Şahan Çıkabilir " , " Zoka " (sanırım doğrusu buydu Terleyen) gibi Şahan programlarını , ya da Internet'te videolarını falan izleyenler bilir. Recep İvedik , Şahan Gökbakar'ın tiplemelerinden biri. Bariz bir kıro bu adam Kahkaha Kahkaha

Filmi merakla bekliyorum , fragmanı izlerken bile acayip güldüm ama , argo biraz fazla sanki Terleyen Bu yüzden , sınıflandırma yapılmasa da ben + 13 ibaresi koydum. Neyse , umarım merakla beklediğime değer Gözlerini Deviren

Sayfa: 1 ... 68 69 70 [71] 72 73 74 ... 102