| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 72
|
|
2
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: The O.C Dizi Müzikleri
|
: Dün 18:18:25
|
Müzikler gerçekten çok hoş Diziyle çok uyumlu. Tarzıma uyumlu (bize ne senin tarzından falan dermişsiniz ) Cidden çok hoş Hepiciğinin isimlerini cisimlerini aldım İnşallah önümüzdeki günlerde hepsini yükleyebilirim 
|
|
|
|
|
5
|
Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: 9larla Röportaj
|
: Dün 15:35:23
|
Yardım edebildiysem ne mutlu Şidi şunu merak ettim sadece. Bu anketi neden istedi hocanız ? Bide neden cevaplarda detay istemedi Bunlar açıkçası kafamı kurcaladı ^^ ''
|
|
|
|
|
7
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: The O.C.
|
: Dün 15:12:35
|
Eskiden O.C dendiğinde , gösterilen ilgiyi küçümserdim. "Bu O.C'de ne var bu kadar ?!" triplerine girerdim. Şuana kadar hiç izleme fırsatım olmamıştı. Ta ki , şu bölüme kadar :
" Marissa , Summer , Ryan ve Seth , kumsala gidiyorlar. Marissa birini yaralıyor. İfade falan veriyor sanırım. "
Oradaki anları çok hoşuma gitti Ve şuan izleyebildiğim kadarıyla izliyorum Bide bişey sorucam (yasak değildir umarım bunu yazmak ^^ '') The O.C'nin tüm sezonlarını internette nereden bulabilirim ? Lütfen bilen biri p.m atsın yahu ^^ ''
|
|
|
|
|
8
|
Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: 9larla Röportaj
|
: Dün 15:07:08
|
Umm .. Maydanozlanmak gibi olmasın ama ^^ '' Bende yardım edebilirim. Hatta yine maydanozlanmak gibi olmazsa (Bu lafa taktım ) cevapları da yazıyorum ^^ ''
1) Hayır.
2) Hayır.
3) Hayır.
4) Evet. (Kesinlikle)
5) Belki Ama yok ya .. Hayır.
|
|
|
|
|
9
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Pushing Daisies
|
: Dün 14:58:10
|
Evet 9 bölümdü ^^ '' Ama ben bunu derim başka bişey demem ; Acayip bi yerde kaldı. Tamam bi anlamda Türk dizimtrak olmuştu belki De yine de bi şok yaşadık değil mi ? Neyse
|
|
|
|
|
10
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck.
|
: Dün 14:32:04
|
Ya arkadaşım ( ) CNBC-e ile alakalı değil , isyan edeceksen senaristlere , NBC , HBO gibi kanallara et isyanını. Çünkü herşeyi onlar ayarlıyor. Bize izlemek kalıyor sadece Eh , mesela , sezon finali olan dizilerin yeni bölümlerine başlandı ama , biten dizilerin yerine koyuyorlar.
(Mesela dün akşam The Sopranos bitti Ve ben bi halt anlamadım Belki de izlemediğimdendir Ama izleyende anlayamaz o derece )
Aynı şekilde One Tree Hill , Ghost Whisperer bunlar hep sırasını bekleyen diziler. Onlarında yapacağı bişey yok 
(Nan bende CNBC-e çalışanı gibi konuştum ha. Pişt , bana da maaaş bağlayın , sizi savunuyoruz burada Ya da savunamıyoruz )
|
|
|
|
|
12
|
Diğer Konular / Televizyon / Two and a Half Men
|
: Mayıs 13, 2008, 21:11:36
|
CHARLIE'DEN ÇAPKINLIK DERSLERİ Malibu sahilinde yaşayan çapkın ve bekar Charlie Harper (Charlie Sheen) reklam filmlerine şarkı sözü yazar. Söylediğine bakılırsa, başarılıdır da (iddiasına göre Teenage Mutant Ninja Turtles’ın tema müziği ona aittir). Charlie, yalnız yaşamaktan son derece memnun; ama hemen her gece başka bir kadınla uyumak kaydıyla...
Her şey tam da istediği gibi giderken, günün birinde eşi Judith (Marin Hinkle) tarafından kapı önüne konan kuralcı erkek kardeşi Alan (Jon Cryer) ve onun 10 yaşındaki oğlu Jake (Angus T. Jones) Charlie’yle yaşamak için ona taşınırlar.
Kardeşi Alan ve oğlu Jake ile birlikte yaşama fikri Charlie’ye başta cazip gelmese de sonradan onlara o kadar alışır ki bu aile yaşantısını kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar.
Charlie ve Alan’ın baskıcı ve her şeye karışan anneleri Evelyn (Holland Taylor), Charlie’nin “tam bir hayal kırıklığı” olduğunu düşünüyor; Alan’ın ise “onu torun sahibi yaptığı için” hayatını alt üst ettiğini. Charlie’nin yan komşusu Rose (Melanie Lynskey) ise Charlie’ye takıntılı bir tutkuyla bağlı ve sık sık ziyaretlerine geliyor.
Alıntıdır : CNBC-e En çok güldüğüm dizilerden biri (diğerleri Chuck ve Big Shots ) Özellikle Jake'in itirazları , bulduğu bahaneler falan Hele Charlie Tavsiye ederim kısaca 
|
|
|
|
|
15
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: | 21 |
|
: Mayıs 12, 2008, 22:21:57
|
İsminden tahmin edilemeyen filmlerden biri Bu başlığa bakmıştım ama filmin konusunu okumamıştım ne yazık ki ^^ ''' Ben'in işler iyice düzenbazlığa dönecek yani Mmm .. Eh , konu değişik , oyuncular iyi (gibi duruyor) bakalım 
PS : Afişi çok sevdim 
|
|
|
|
|
|
|
|