Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 14:23:24  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 72
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İzlediğinize pişman olduğunuz filmler : Dün 21:47:04
Az önce izledim. "Kutsal Damacana." Boşa vakit harcama diye buna derim ben Hede Hödö Daha ilk 10 dakikasında canım sıkılmaya başladı , 2.bölüm biraz toparladı gibi ilk bölüme göre Hede Hödö Ama rezalet Hede Hödö Onu bilin yani Dil Çıkaran
2  Diğer Konular / Müzik / Ynt: The O.C Dizi Müzikleri : Dün 18:18:25
Müzikler gerçekten çok hoş Gözlerini Deviren Diziyle çok uyumlu. Tarzıma uyumlu (bize ne senin tarzından falan dermişsiniz XD) Cidden çok hoş Gözlerini Deviren Hepiciğinin isimlerini cisimlerini aldım Dil Çıkaran İnşallah önümüzdeki günlerde hepsini yükleyebilirim Sırıtan XD
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Pink : Dün 17:51:49
Seviyorum Kahkaha hiçbirşeyi takmaz tavrına seviyorum ve son albümündeki u+ur hand şarkısının klibinde çok güzel çıkmış. Kahkaha

silver sky ben de o şarkının klibini arıyordum şimdi ama bulamadım. =S

En çokta hiçbir şeyi takmaz halini seviyorum Pink'in Gözlerini Deviren "I'm Not Dead" , "U + Ur Hand" , "Who Knew" , "Just Like a Pill" , "Stupid Girls" şarkıları favorim. Ah , birde Bush'a yazdığı şarkı. Eşinden boşanmasına üzüldüm. Bu aralar sesi soluğu da çıkmıyor Hede Hödö Umarım yeni bi albüm yapar da bizleri sevindirir Gözlerini Deviren
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Herne Peş : Dün 16:55:50
Bence bu daha iyi olmuş Hatice Alkış Sarılan Bende arkandayım Dil Çıkaran Hem söylenişi daha güzel geliyor kulağa Dil Çıkaran (Bence yani Dil Çıkaran) Anlamda güzel. Daha nolsun ?
5  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: 9larla Röportaj : Dün 15:35:23
Yardım edebildiysem ne mutlu Alkış Sarılan Gözlerini Deviren Şidi şunu merak ettim sadece. Bu anketi neden istedi hocanız ? Bide neden cevaplarda detay istemedi Acayip Bunlar açıkçası kafamı kurcaladı Dil Çıkaran ^^ ''
6  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma ve Arkadaşları : Dün 15:33:44
Tuf ! Bir umutla belki yeni resimdirler diye açtım ama boşuna Hede Hödö Bu resimlerin hepsi burada mevcut sanırım Hede Hödö Gözlerini Deviren Tahmin ettiğim gibiyle kilitlenir Gözlerini Deviren Neyse Dil Çıkaran

PS : Emma'nın ikiz kardeşleri mi vardı Acayip ^^ ''
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: The O.C. : Dün 15:12:35
Eskiden O.C dendiğinde , gösterilen ilgiyi küçümserdim. "Bu O.C'de ne var bu kadar ?!" triplerine girerdim. Şuana kadar hiç izleme fırsatım olmamıştı. Ta ki , şu bölüme kadar :

" Marissa , Summer , Ryan ve Seth , kumsala gidiyorlar. Marissa birini yaralıyor. İfade falan veriyor sanırım. "

Oradaki anları çok hoşuma gitti Gözlerini Deviren Ve şuan izleyebildiğim kadarıyla izliyorum Gözlerini Deviren Bide bişey sorucam (yasak değildir umarım bunu yazmak ^^ '') The O.C'nin tüm sezonlarını internette nereden bulabilirim ? Lütfen bilen biri p.m atsın yahu Acayip ^^ ''
8  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: 9larla Röportaj : Dün 15:07:08
Umm .. Maydanozlanmak gibi olmasın ama ^^ '' Bende yardım edebilirim. Hatta yine maydanozlanmak gibi olmazsa (Bu lafa taktım Dil Çıkaran) cevapları da yazıyorum ^^ '' Gözlerini Deviren

1) Hayır.

2) Hayır.

3) Hayır.

4) Evet. (Kesinlikle)

5) Belki Dil Çıkaran Ama yok ya .. Hayır.
9  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Pushing Daisies : Dün 14:58:10
Evet 9 bölümdü ^^ '' Gözlerini Deviren Ama ben bunu derim başka bişey demem ; Acayip bi yerde kaldı. Tamam bi anlamda Türk dizimtrak olmuştu belki Dil Çıkaran De yine de bi şok yaşadık değil mi Dil Çıkaran ? Neyse Hede Hödö
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck. : Dün 14:32:04
Ya arkadaşım (Dil Çıkaran) CNBC-e ile alakalı değil , isyan edeceksen senaristlere , NBC , HBO gibi kanallara et isyanını. Çünkü herşeyi onlar ayarlıyor. Bize izlemek kalıyor sadece Dil Çıkaran Eh , mesela , sezon finali olan dizilerin yeni bölümlerine başlandı ama , biten dizilerin yerine koyuyorlar.

(Mesela dün akşam The Sopranos bitti Dil Çıkaran Ve ben bi halt anlamadım Dil Çıkaran Belki de izlemediğimdendir Dil Çıkaran Ama izleyende anlayamaz o derece Dil Çıkaran)

Aynı şekilde One Tree Hill , Ghost Whisperer bunlar hep sırasını bekleyen diziler. Onlarında yapacağı bişey yok Hede Hödö

(Nan bende CNBC-e çalışanı gibi konuştum ha. Pişt , bana da maaaş bağlayın , sizi savunuyoruz burada Dil Çıkaran Ya da savunamıyoruz Dil Çıkaran)
11  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: BPMx2 ~ XXVIII. ve XXIX. Bölümler : Dün 11:54:15
İşte ya ! Olay bu ! PTT gazabımızdan korktu sanırım Dil Çıkaran

_SePeT_ :
12  Diğer Konular / Televizyon / Two and a Half Men : Mayıs 13, 2008, 21:11:36

CHARLIE'DEN ÇAPKINLIK DERSLERİ

Malibu sahilinde yaşayan çapkın ve bekar Charlie Harper (Charlie Sheen) reklam filmlerine şarkı sözü yazar. Söylediğine bakılırsa, başarılıdır da (iddiasına göre Teenage Mutant Ninja Turtles’ın tema müziği ona aittir). Charlie, yalnız yaşamaktan son derece memnun; ama hemen her gece başka bir kadınla uyumak kaydıyla...

Her şey tam da istediği gibi giderken, günün birinde eşi Judith (Marin Hinkle) tarafından kapı önüne konan kuralcı erkek kardeşi Alan (Jon Cryer) ve onun 10 yaşındaki oğlu Jake (Angus T. Jones) Charlie’yle yaşamak için ona taşınırlar.

Kardeşi Alan ve oğlu Jake ile birlikte yaşama fikri Charlie’ye başta cazip gelmese de sonradan onlara o kadar alışır ki bu aile yaşantısını kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar.   

Charlie ve Alan’ın baskıcı ve her şeye karışan anneleri Evelyn (Holland Taylor), Charlie’nin “tam bir hayal kırıklığı” olduğunu düşünüyor; Alan’ın ise “onu torun sahibi yaptığı için” hayatını alt üst ettiğini. Charlie’nin yan komşusu Rose (Melanie Lynskey) ise Charlie’ye takıntılı bir tutkuyla bağlı ve sık sık ziyaretlerine geliyor.

Alıntıdır : CNBC-e

En çok güldüğüm dizilerden biri (diğerleri Chuck ve Big Shots Kahkaha XD) Özellikle Jake'in itirazları , bulduğu bahaneler falan Hede Hödö Dil Çıkaran Hele Charlie Âşık XD Dil Çıkaran Tavsiye ederim kısaca Dil Çıkaran

13  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck. : Mayıs 13, 2008, 14:57:49
Höö Acayip İzledin mi Acayip Vay anasını Acayip ! Aman ablacım söyleme Sarılan Acayip Sırıtan
14  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Mayıs 12, 2008, 22:45:31
Halikarnas Balıkçısı - Aganta Burina Burinata
15  Diğer Konular / Sinema / Ynt: | 21 | : Mayıs 12, 2008, 22:21:57
İsminden tahmin edilemeyen filmlerden biri Dil Çıkaran Bu başlığa bakmıştım ama filmin konusunu okumamıştım ne yazık ki ^^ ''' Ben'in işler iyice düzenbazlığa dönecek yani Dil Çıkaran Mmm .. Dil Çıkaran Eh , konu değişik , oyuncular iyi (gibi duruyor) bakalım Dil Çıkaran

PS : Afişi çok sevdim Dil Çıkaran
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 72