| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 80
|
|
16
|
Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları
|
: Temmuz 12, 2008, 22:19:22
|
Çocuk evlatlık almak için vip olmasan da olur (en son öyleydi, değişmiş olabilir bilmiyorum) ancak vip olmayanlar da pek yanaşmıyor evlatlığa çünkü fiyatı 1 000 000 $ olabiliyor. Ve evet bizimle alakasız bir çocuğu evlat edinebiliyoruz. Ben öyle yapacağım Grup bir şeyler kazanmaya başlarsa, ben de istiyorum aslında. Peki nereden evlat edilebiliyor? Adalet Sarayı ile Belediye binasına baktım ama göremedim 
|
|
|
|
|
18
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Konserlerrr =)
|
: Temmuz 11, 2008, 18:48:20
|
|
Whitesnake oldu bitti zaten Masstival kapsamında Def Leppard ile. Scorpions 22 Ağustos'ta olacak evet, ama Bon Jovi daha biz Metallica ve Judas Priest olacak mı acaba derken onlarla birlikte olan bir laftı, İnönü Stadı dendi, 20 Temmuz dendi, sonra yalan olduğu ortaya çıktı. Sonra 28 Temmuz 2008 dendi, büyük ihtimal o da yalan çıktı çünkü ne grubun sayfasında bir şey var, ne de Last fm'de. Zaten 28 Temmuzda olacaksa olmasın. Ki bu saatten sonra asla olmaz o konser. Grubun sayfasında hemen açıklanması, biletix tarafından hemen onaylanması lazım ki reklamlar başlasın da 2 haftaya kadar hazırlıklar tamamlansın. Yok öyle bir şey. Olsaydı hepimiz bilirdik, ben de annemi alıp giderdim (bkz: Bon Jovi'yi anneden öğrenmek), ama yok.
|
|
|
|
|
19
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS
|
: Temmuz 11, 2008, 15:38:03
|
Özel fen liselerinin çoğuna girersin o puanla, burslu bile girebilirsin. Ki özel fen liseleri sadece özeldir, kötü okullar değildir. Hiç hem de. Yani Fatih Fen'e gidip girmeyin tabii de yani çoğunluğu iyidir, gerektiğinde dershane gibi eğitim verip öss hazırlık yapabiliyorlar. Ama iyi araştırıp hangi okulun hangi çevreden olduğuna, eğitimin nasıl olduğuna dikkat etmek lazım. Çünkü tabii ki her okul iyi değildir, demek istediğim özel fen liselerini araştırmadan önyargılı davranıp aşağılamayın.
Özel fen liseleri için puanında yüksek olması gerekmiyor mu ??  Gerekiyor tabii ama devlet fen liseleri kadar değil. Hatta hiç değil. Yani o kadar değil diyeyim  Ve oks'de seçici soru diye bir şey yok oks'de. Her soru aynı, bölüm diye de bir şey olmadığı için. Ve yüzdelik dilimi ve sıralamanızı puandan daha önde tutarak yapın sıralamanızı. Çünkü geçen senenin puanlarıyla bu sene çok değişir diye düşünüyorum, ki her sene değişiyor, bu sene iyice değişir, sakat iş yapıp kendinizi kandırmayın.
|
|
|
|
|
20
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS
|
: Temmuz 11, 2008, 15:03:19
|
|
Özel fen liselerinin çoğuna girersin o puanla, burslu bile girebilirsin. Ki özel fen liseleri sadece özeldir, kötü okullar değildir. Hiç hem de. Yani Fatih Fen'e gidip girmeyin tabii de yani çoğunluğu iyidir, gerektiğinde dershane gibi eğitim verip öss hazırlık yapabiliyorlar. Ama iyi araştırıp hangi okulun hangi çevreden olduğuna, eğitimin nasıl olduğuna dikkat etmek lazım. Çünkü tabii ki her okul iyi değildir, demek istediğim özel fen liselerini araştırmadan önyargılı davranıp aşağılamayın.
|
|
|
|
|
21
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Iron Maiden
|
: Temmuz 11, 2008, 14:27:09
|
Sevenine Bruce'un cuma gecesi yayınlanan programını tavsiye ederim. Onun o harika aksanına çok ....ak(bkz: Başak), (bkz:Ben bir şey demedim) bir insan olmasına bir kez daha şahit olabilirsiniz, evet bazen de istekler doğrultusunda çok saçma şeyler de çalıyor belki, ama konukları çoğu zaman gayet iyi oluyor. Mesela bu akşamki konuğu Lemmy (bkz'a gerek olmamalı.), geçen haftaki konuğu da Blaze'di. (bkz: Bruce'un Maiden'ı terketmesiyle geri dönmesi arasındaki, Türk hayranlarının gördüğü yegane Maiden vokalisti). Sürekli dinleyemiyorum, kaçırdığım da bir sürü program var aslında, çünkü çok uzun zamandır var bu şov, ama dinlediğim programlarda, hatta öncesinden de çalmadı diye biliyorum, kendi vokalini yaptığı hiç bir Maiden eseri çalmadı herif. Ya cover çalıyor, ya da Paul, Blaze vokalli filan çalıyor. Bir gün istek yapmak da istiyorum ama çalacağından çok şüpheliyim  Bir de My evil Twin var tabii. Cover'lar var orda da.. Her neyse onun o güzel aksanı bile dinlenir sırf açılıp. Bruce Dickinson's Rock Show
|
|
|
|
|
22
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Konserlerrr =)
|
: Temmuz 11, 2008, 14:15:43
|
Hacı olmaya 2 gün kaldı resmen.. Priest, Priest diye inleyecek o boğaz. "One Life, I'm gonna live it up", "If you think I'll sit around as the world goes by, you're thinking like a fool 'cause it's a case of do or die" derken bitireceğiz... Biletini kapıda alacak olanı nasıl görürüm bilmiyorum ama isteyen olursa indirim bileti var bende, verebilirim isteyene. Gerçi ilgili eşya satan bir çok yer veriyor, benimkileri sağolsunlar Kirke verdi Bakırköy/İstanbul'da gayet hoş bir yer. Benim biletim var, en azından kapıda alacak olana yarasın 
|
|
|
|
|
23
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Nirvana
|
: Temmuz 10, 2008, 12:59:07
|
Gelmiş geçmiş en büyük rock grubu ama ben o kadar sevmiorm onları sadece şarkıları güzel o kadar  Vallahi geliştiriyorum kendimi çok farklı yerlerle gülüyorum her gün.. Gelmiş geçmiş en büyük rock grubu? Ben de öyle pek aşırı sevmem açıkçası da ben o kadar sevmiorm onları sadece şarkıları güzel o kadar ne demek yahu? Bir müzik grubunu sevmek için başka ne olabilir ki? Şarkılarının güzel olması sadece denilecek bir şey değil ki toplu striptiz gurbu mu bu başka neleri güzel olacak? Yani demeyeyim diyorum ama bilmeden konuşmayın yahu.. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil insanın bazı şeyleri bilmemesi normal. Ve bir şey diyeyim mi? Normal olmak kötü değil.. Herkes öyle deli olmak iyi bir şeymiş gibi "Ben manyağım" diye geziyor ki aptal gibi görünüyor bunu yapanlar. Hayır yine kimseye bir şey demiyorum, yeri geldi söyledim sadece ne düşündüğümü..
|
|
|
|
|
24
|
Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Ömer Hayyam
|
: Temmuz 09, 2008, 18:10:22
|
|
10 tane Ömer Hayyam olamaz da zaten.. Çok severim de siz de biraz bakınsaydınız keşke. O kadar da değil(!), Ömer Hayyam başlığımız var yahu..
|
|
|
|
|
25
|
|
: Temmuz 09, 2008, 15:22:52
|
Şimdi benim grup arkadaşım çok sık giremiyor bu aralar internete ve 16sında başlayan bir konser silsilesi var. Giremezse N'olur, n'aparız, buradan kendisine de sesleniyorum "Ben sorumlu değilim ona göre ha  " Her neyse asıl sorum o değildi. Hangi atraksiyonlar arkadaşlığı, hangi atraksiyonlar romantizmi arttırıyor? Bunların bilinen bir listesi var mı 
|
|
|
|
|
27
|
|
: Temmuz 08, 2008, 19:41:08
|
Şimdi ben Ludovica Parisi adlı teyzenin ki sahnede Clavicula Salomonis adını kullanıyormuş, fotoğrafını çektim, kendisi sıralamada 10. ve ödül dediği 8 121 YTL imiş.. Ben bunu hemen temin edebiliyor muyum bir şekilde  Yoksa tabii ki bunun için de dünyanın emeğini mi harcamam gerekiyor? Sanırım 2.seçenek evet  Peki peki kaç yıldız olduğunu nereden anlıyoruz  Aman yahu daha ilk fotoğrafım ben n'apayım hiç ilgilenmemişim daha önce
|
|
|
|
|
29
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafeden Manzaralar
|
: Temmuz 08, 2008, 00:39:23
|
Oha harbi tuttu mu lan  Oynayayım valla ne bugün? Pazartesi.. Çüş geçer o güne kadar..  Valla bilmiyodum be hiç işim olmaz öyle şeylerle 
|
|
|
|
|
|
|
|