| |
|
1096
|
Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: DECEMBER BOYS'UN VİZYON TARİHİ
|
: Şubat 20, 2007, 21:43:15
|
Dan şunu anlamıyo sanırım: harry giyinik bir insan ama senin Harry rolünü üstünden atman için, giysilerini de atman gerkemiyo, başka şeyler yap. Mr. Mime ol mesela  (Nerden çıktı bilmiyorum öyle aklıma geldi birden). Orda eylülde girecekse zate bizde de 2-3ay sonra girse, ben zaten 16 olacağım, yaş sınırını geçmiş olurum. Da bizde 18 konur ona o da ayrı bişey  Hiç gelmeyebilir de ayrıyetten
|
|
|
|
|
1099
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: South Park: Bigger Longer & Uncut
|
: Şubat 19, 2007, 18:32:44
|
Filmi indirdim sonundaaa  Ama bu ay zaten indirdiğim bir sürü şey vardı, başka bir şey indirmemem gerekiyor artık, o da ayrı birşey  Her neyse, filmi tam izlemedim çünkü okulda 5 kişilik ing. sınıfımla birlikte izlemeye karar verdik, sadece bazı yerlere baktım ve oraları bile katılmama yetti  Adamalr gerçekten bu işi biliyorlar. Tam izleyip bitirince, editleyeceğim. Editlemeyi unutabilirim de
|
|
|
|
|
1102
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Dinlerken ağladıklarınız ?
|
: Şubat 19, 2007, 00:09:45
|
|
Genellikle, ağladığım aslında bir iki parça var, o kadar da çok değil, ama bunşar beni gerçekten ağlatır, ve hafif bir şizofren etki yaratır, şarkıda anlatılandalı kendimin yaşadığını düşünüp içli içli ağlarım bir süre...
the Fray--How to Save a Life Green Day--Wake me up when september ends AFI--This time imperfect Bunların dışında, beni ağlatmayan ama, üzmek değil de, ilginç bir ruh hali içine sokan birkaç Nickelback şarkısı var...
|
|
|
|
|
1103
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: "Kaybeden" Öyküler
|
: Şubat 19, 2007, 00:03:52
|
|
Ne diyeceğimi ben de hiç bilmiyorum. Ki bir şeyler diyerek, belki de senin için hiç önemli olmayacak bir şeyler diyerek, şu anda hissettiklerimi bozmak istemiyorum. Ama bir yandan da, bunları ifade etmem gerekir çünkü insanlara nasıl şeyler hissettirdiğini bilmelisin. Her ne kadar ben onları nasıl ifade edeceğimi bilmesem de.... En en çok ilkinden etkilendim, özellikle ilk paragraftan:
Önce güzel bir film seyret; senin asla sahip olmadığın, hiç bir zaman da olamayacağın şeyler hakkında bir film. Son sahnede herkes güldüğü halde, film mutlu bittiği halde sen ağla. Ağladığını kimse görmeden yüzünü yıka. Evet şimdi ikinci bölüme geç. Müzik dinle. En gürültülü olanlardan... Öyle şarkılar seç ki, en mutlu insan bile duyunca onu, bir an unutsun mutluluğunu. Onda bile böyle bir etkisi varsa, seni ne hale getireceğini düşünme. Bu gece istediğin şey bu. Bir şişe ucuz şarap da çok iyi giderdi aslında, ama şu an bulman imkansız. Zaten her istediğin olsaydı mutlu olurdun; önemseme. Ya da daha iyisi; önemse. Şansına, varlığına inanmasan da kaderine lanet oku. Lanet okumak nasıl bir şeydir bilmiyorsan, küfür et. Şimdilik bu da yeter.
etkilendim, ki bunların aynısını bir kaç kez ben de yaşadım, nasıl bir şey olduğunu gayet iyi anlıyorum bu yüzden. O an her şeyden nefret etmek, sadece gözyaşlarını sevip, aslında onların böyle akıp gitmesinden, ve bir banyo havlusunun, ellerinden akıp giden suyu sildiği gibi, gözlerinden teker teker akan o yaşları da silmesinden hiç mi hiç hoşnut olmamak. Ama yine de bir umut vardır insanın çinde, ki bence o anın atlatılmasını sağlayan da içtek - küçücük de olsa - o umut. Kesinlikle çok güzel bir yazı. Çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
1104
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kelimeler Cümlelere karşı ...
|
: Şubat 18, 2007, 23:03:54
|
uğraşmışlar çok bulmak mı için bunu; ilginç edemem ancak inkar
Eee açıkçası alınma ama bence yine de kelimelerin bi mantık örgüsü içinde olması lazım  Yani sadece yerlerinin değişik olması yetmiyo bence. Yani en azından bence, daha doprudur, ama gereksiz bi araştırma gibi geldi. Bir şeye yaramayacak bir araştırma gibi. Yani sonunda "eee yani??" demeden edemedim açıkçası...
|
|
|
|
|
1105
|
Diğer Konular / Kitap / Ynt: Romeo ve Juliet
|
: Şubat 17, 2007, 22:12:03
|
Kitabı daha okumadım ama kesinlikle kararlıyım okumaya. Filmi izledim ama  ki, film de bir o kadar güzeldir, hem o hem de soneler kitabı, Shakespeare'e duyduğum saygınlığı ve "off bu adam ayrı bişey" tarzından şeyler söylememi arttırmıştır. Bu sene drama kulübünde bi öyle bi metin yazdık ki, Romeo'nun tüm karizması da, Juliet'in bütün saflığı ve güzelliği de gitti valla. Bi de ortaya Rapuzel filan karıştı neyse  Yani komik oldu, güzel oldu ama bir yandan da garip bi suçluluk duyuyorum aslında
|
|
|
|
|
1106
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision Şarkımız Seçildi =)
|
: Şubat 17, 2007, 22:08:10
|
Shake it up şekerim  Ya inilizce olsun, ya da Türkçe olsun ama ikisi birden olmasın be  Bari sahne şovunu düzgün yapsınlar. Gerçi kazansak da kaybetsek de ne değişecek ki? Yani Eurovision'u bu kadar ciddiye alan sırf biz varız
|
|
|
|
|
1107
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: BliNd guaRdian !!! =))))
|
: Şubat 17, 2007, 20:55:12
|
Evet yavv bilet fiyatlarını ben de görmüştüm  Yani ilginç biraz, ama değer bence de. Bi de İstanbul'da nerede olacak biliyo musunuz? Umarım karşıda(bana göre  ) olmaz çünkü o zaman hiç gidemem sanırım
|
|
|
|
|
1108
|
Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: EQUUSTAN RESİMLER GELMEYE BAŞLADI (+18)
|
: Şubat 17, 2007, 20:23:41
|
Herkes 2. resim diye tutturmuş ama 1. resimin de ondan aşağıkalır yanı yok hani! Eğer yanlış şey anlamadıysam, ki doğru şeyi anladığımı düşünüyorum  YAni o tuttuğu kızın koluysa gerçekten, doğru şeyi anlamışımdır ve gerçekten de 2.den aşağı kalır yanı yok, bi o kadar iğrenç
|
|
|
|
|
1109
|
Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: SON Hortkuluk... GİNNY!
|
: Şubat 17, 2007, 19:57:18
|
Abi yuh artık son noktadır bu. Mantıklı biraz. Yani manyak mı bu herif "ben bu çocupu öldürmeyeyimn, bi yara izi yapayım horkuluk olsun, sonra beni tehdit etsin, ikimizden birimiz ölsün" böyle der mi bi insan? Ayrıca ben-ki ben bir insanın bile hortkuluk olmayacağını düşünüyorum-bir insanın üstündeki yara izinin hortkuluk olacağını hiç mi hiç düşünmüyorum. Çok mantıksız bi kere.  Ama eğer bence imkansız olan bir şey olur da, 7. kitapta gerçekleşirse, Rowling Teyze kitabı aceleye getirmiş diye düşünürüm. Öyle Hortkuluklarla karşılaştık ki, o yara izi hortkuluk olursa çok ucuz bi hile olurdu sadece... BENCE
|
|
|
|
|
1110
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: BliNd guaRdian !!! =))))
|
: Şubat 16, 2007, 23:49:39
|
cık cık
kapıdan dönmem anca kimliğimi unutmamla mümkün olur >_<
"18 yaşını doldurmamışsın" diyeemzler bikerem aiii
Yaş sınırı var mı ki yavv  Bütün hayallerim suya düşer valla. Gerçi annem izin vermeyebilir, hayallerim iyice suya düşer o zaman  Başlığı yeni gördüm  Daha doğrusu aradım öyle buldum. BG, adlarını sanlarını bilmeden dinlemeye başladığım, hatta şimdi de sadece Hansi Kursch'ün adını bildiğim gruptur, bana Power Metal'i sevdiren gruptur, ve bana, bi grubu sevmek, ya da müziği dinlemek için, onlşarın kişisel bilgilerini, ayrıntıları, vs bilmeye pek de gerek olmadığını öğretmiş gruptur. Ki şarkılar süper olmakla beraber, bu şarkıların sözleri de bir o kadar iyidir bence. Mirror Mirror The Dark Elf the Bard's Song Nightfall Celtic Spirit Paradise Lost Gothic Another Holy War Into the Storm Mr.Sandman  ve daha niceleri... Kesinlikle çok iyi ya. Bi de şu konsere gidebilsem
|
|
|
|
|
|
|
|