Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 16:41:47  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 71
1  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Ders verenler-öğretmen bulmak isteyenler : Dün 20:36:22
İstanbul'da bana bas gitar öğretecek birini arıyorum. Çok acil değil, ama yakın zamanda olabilecekse fena da olmaz hani Dil Çıkaran Teşekkür ederim şimdiden. Daha doğrusu Korhan Çabuk teşekkür ediyor şimdiden Dil Çıkaran
2  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Myrtle Serinin Altıncı Filminde YOK! : Mayıs 13, 2008, 23:26:59
Düşününce çok da önemli değildi.. Tam da hatırlamıyorum kitabı ama herhangi bir yerde Malfoy'un orasını burasını kanatması yeter yani.. Tenhada bile sıkıştırsa olur.. Takılacağım diye ufak ufak şeylere de takıyorsunuz bazen, takmak oluyor.. Bir de yok'u dehşet ifadesi olarak "YOK" diye yazmak da güldürdü ayrıyetten..
3  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Mehdix ~ Turgay Güler : Mayıs 13, 2008, 22:57:22
Yok konusuyla çok ilgilenmediğimi başında söylemiştim. İsme ve kapağa dikkat edersen ve Matrix'i izlemeyi bırak eğer o yıllarda dünyada isen anlarsın olayı Dil Çıkaran
4  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck. : Mayıs 13, 2008, 21:06:25
Zaten Pushing Daisies bitti Chuck'ta biterse ben nasıl dayanacağım. Ağlayan

Haftaya Chuck'ın sezon finali Kahkaha Ben de çok üzüldüm, hayırlı olsun, iyi beklemeler hepimize Dil Çıkaran
5  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Formula 1 Sevenler Kulübü : Mayıs 12, 2008, 16:48:07
Ay Marissa(Marissa'nın birkaç harf oyunuyla Massa'ya benzeyebileceğini daha önce hiç farketmemiştim)Abla öldüm korkudan Dil Çıkaran "Kariyerimi bu takımda noktalamak istiyorum" deyince iki farklı şekilde dehşete düştüm. 1.si, Ferrari'den ayrılmak istediğiydi, 2.si de kariyerini noktalamak istediğiydi, ikisinde de kahrolurdum, çok ama çok ama çok üzülürdüm, iyi ki yanlış anlamışım.. Her neyse, aferim koçuma, doğru kararı vermiş Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Formula 1 Sevenler Kulübü : Mayıs 11, 2008, 17:38:38
İçim yandı resmen.. Bir 2-3 tur daha olsaydı Kimi geçerdi Hamilton'ı. Massa'nın kazanması içime biraz olsa su serpmiş oldu Ferrari takımı açısından, ama yine de Kimi'mizin 1.olarak podyumda durmasını da isterdik tabii.. Massa'nın kötü çıkışına karşılık çok iyi bir çıkış yaptı bence - tam da göremedim ama yanılmıyorsam Kovalainen - çok fena sıkıştırdı, resmen kenarda kaldı geçemedi.. Yine de 6'Lıktan 3lüğe iyi çıktı.. Start'dan hemen sonraki Fisichella kazası kesinlikle çok fena, aynı zamanda çok harika gözüken kazaydı.. Futbol oynasın Dil Çıkaran Bakalım Monaco'da neler olacak.. Babam şehir içinde olur dedi, baktım pist de fena duruyor, inşallah Kimi'nin sevdiği şartlar oluşur da bir galibiyet daha alır ne diyeyim..

Düzeltme: Ekşi'de yorumları görünce beynim yerine geldi. Hakikaten o nasıl bir reklamdı yahu? Çük kadar ekrandan izlemiş olmak bir yana, dedikleri gibi, reklamda bütün ilk 3 değişti. Kimi'nin kaç saniyede pitten çıktığını veya nasıl öne geçtiğini göremedik. Arabadan çıkışlarını göremedik. Kendi dillerinde konuşmalarını göremedik.. Ne izliyorduk? Formula 1 mi, Kosla, Jilet Bıçağı reklamı mı? Vallahi cevap veremiyorum, bilemeyeceğim.. Yine de, Pole Pozisyonunda Massa yerine Räikkönen olsaydı alırdı bu yarışı kanımca, o ne güzel bir çıkış, ama ne kötü sıkıştırılıştı öyle..
7  Diğer Konular / Sinema / Ynt: What Happens in Vegas | Burda Olan Burda Kalır ~ Tom Vaughan : Mayıs 10, 2008, 23:41:48
Ashton Kutcher için gidersem giderim, filmi izlemeden 2.yarının sonunda ayrılmış olurum salondan.. Çünkü, Ashton Kuther'ı ne kadar çok seviyorsam Cameron Diaz'dan da iç hazzetmiyorum.. Yorumları görmedim, ama konu monu kötüyse(ki o kadar da iddialı gözükmüyor evet, ama kötü de durmuyor)hem Ashton Kutcher milyonlarca kadın tarafından arzulanan bir erkek, hem de Cameron Diaz bildiğim kadarıyla milyonlarca erkek tarafından sevilen bir kadın. Yani demek istediğim, oyuncu seçimlerini iyi tutmuş da olabilirler.. Neyse bir gidip görmek lazım..
8  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: En gereksiz??? : Mayıs 10, 2008, 23:29:21
Kitaptaki olaylar arasında gereksiz olan pek yok ama Rowling'in son kitabı yazdıktan sonra Dumbledore'un gay olduğunu söylemesi en gereksiz olan şeydi bence Hede Hödö

Kesinlikle.. Hatta kitaptan sonra söylediği her şey çok gereksizdi. Neville'le Hannah'nın evlendiği gibi mesela.. Hiç profesyonelce olmayan bir şey yaptı. Kitap bittikten sonra okuyucunun hayal gücüne bırakması gerekirdi..
9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 19 Yaşında Profesör : Mayıs 10, 2008, 22:02:03
Ne olmuş peki? Niye normal insanlar gibi 19 yaşında daha üniversitede okumuyor ki? Halt mı etmiş? Bana göre hiç de etkileyici bir şey değil.. Madem öyle bir zekası var, madem müzik dilini çok iyi biliyor, o zekayla yeni şaheserler yaratabilirdi.. Hayatının geri kalanının hepsini üniversitede kendinden büyük insanlara ders öğreterek mi geçirecek? İlginç bulunmasını da anlarım bir yere kadar, çünkü çoğu kişi saçma derecede "sıradışı" olmaya çalışan zavallı insanlara hayran ama "Ooaaavvv çok ilgiinç, çok süper heyecanlıaa  Şaşırmış " denmesine akıl sır erdiremiyorum..

Kaldı ki, kuzenim 2001'in kasımında doğdu, yaşına göre gayet akıllı da(ki bazen beni şaşırtıyor maşallah), ama 2001 yılında doğanlarla okula gitti ve bazılarından neredeyse 1 yaş küçük durumda şu an sınıfında. O bile onu çeşitli yerlerde aralarına almamalarına ve bazı şeylerde daha çocuk olmasına yeterli. 1 yaş bile.. Zeka zaten çocuk olmayı etkilemez, herkes çocuk olur. Einstein da sizin bizim gibi çocuktu, 5 yaşındayken "e'yi m.ckare'ye eşitlersem şu olur, kuram buldum" diye dolaşmıyordu. Demek istediğim, bu kızın ne şartlarda okula gittiğini düşünürsek, ya çok ezilmiştir ya da çocukluğunu yaşayamamıştır, her iki durumda da acınası diye düşünüyorum..

Düzeltme: Yasemin Yalçın'a benzemiyor mu lan  Hede Hödö
10  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Yiğit Özgür! : Mayıs 09, 2008, 22:41:37
En sevdiğim karikatüristlerden biri olmakla beraber, çoğu kişinin öyledir. Çok zeki olduğunu düşünüyorum kendisinin. Orada olabilirdim bitince çok üzülmüştüm lan.. Kaldı ki, uykusuz'da penguende olduklarından daha iyi olduklarını düşünüyorum, hem kendisi hem diğerleri öyle havalanmış vs şahsiyetler olmadığı için, o derginin tıkır tıkır yürüdüğünü görüyorum gayet dışarıdan.. Umarım öyledir ve hep öyle gider. Engin Günaydın'ın gittiği gün de çok sevinmiştim, gereksiz bir ayrıntı.. Ayrıca Penguen'de hala kendisinin eğittiği ya da eğitmediği ama onun stilini benimsemiş olanlara karşı hem Ersin'in hem onun etkileri çarpıcı bir şekilde görülüyor bence.. İz tv'nin yiğit özgür belgeseli de çok güzeldi, her ne kadar içinde o Engin Günaydın olsa da Dil Çıkaran
11  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bir Kere Başladığında Durdurulamayan Eylemler : Mayıs 09, 2008, 19:54:55
Tırnak/et/parmak yemek.. Ağzıma soktuğum ilk günden beri çıkartamıyorum Dil Çıkaran
12  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Georgia Rule | Georgia Yasası ~ Garry Marshall : Mayıs 08, 2008, 23:32:37
İtiraf ediyorum sırf Garrett olduğu için merak etmiştim, ah o saçları onun Aww Ama izleyemedim, orası ayrı. Bir ara bulursam izlerim sanırım..
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Iron Maiden : Mayıs 07, 2008, 23:35:06
Akşam akşam gülmekten bu kadar ölebilirdim Kahkaha N'olur dinlemeden önce bir tuvalete gidin, tuvalet yoksa saksı dibine işeyin..

Adını sanını bilmediğim bir Fin grubu topluluğu Aces High'a kendilerince Fince söz yazıp başına da konuşmuşlar.. Şarkıya kadar bekleyin..

Resmen Guitar Pro'yla kaydedilmiş gibi durması bir yana, o nasıl bir vokaldir.. Kesinlikle hayatımda gördüğüm en iyi vokal.. Eric Adams'dan bile yüksek ses aralığı olduğunu düşünüyorum, ben diyeyim 7 oktav, siz deyin 10 Dil Çıkaran Evet size acımayı bıraktım linki veriyorum:

http://mustilaiton.net/urkukostajat/mp3/Urkukostajat-AssatKorkealla.mp3

"Yok" dedim" Hacı bu adamlar Fin olamaz, olabilirse bile ormanın en dibinde yaşayan bildiğin ayıdır(bkz:bildiğin ayı)" dedim ama yok dinletemedim.. Hakikaten Fin bunlar.. Yok evet benim de beynim basmadı Dil Çıkaran
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafeden Manzaralar : Mayıs 07, 2008, 20:30:02
Yahu size ne? Yirmi bin kişi hiç de ilginç, hiç bir özelliği olmayan bir görüntüyü 10 bin kez koyunca bir yararı olmuyor işte.. Göremiyorsun demek ki görmen gerekmiyorç Demek ki seni ilgilendirmiyor ne yaptığı.. Ayrıca şu şunun profiline bakıyoru bile "aaa çok ilginç" diye buraya koyuyorsunuz yahu.. Bakar bakar size ne? Milletin gözünün bekçisi misiniz? Onların koruyucusu filan mısınız? Profil denilen icat, bakılsın, insanlar merak ederse bilgilensinler diye var.. O yer de siz buraya koyup durasınız diye yok. Bu kaç kez söylendi anlamıyor musunuz n!apıyorsunuz anlamıyorum ki..
15  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Ron Tenten mi Olacak Acaba! : Mayıs 07, 2008, 19:14:40
Niye kendi istediğiniz olmadı diye hemen çamur atıyorsunuz ki? "Yha pfff seçmedilerrrrr" deyip.. Thomas Sangster'ın hakikaten iyi bir oyuncu olduğuna bayağı şahit oldum, sevindim de açıkçası.. İyi ki seçmişler.. Rupert'ı seçseler de iyi olacaktı, ama seçmediler, bu da iyi oldu..
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 71