Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 23:39:51  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 63
31  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma,Rupert ve Dan Filmdeki Romantizmden Bahsettiler.. : Eylül 24, 2008, 23:44:55
wowww süper cidden haber için uzun zamandır bukadar zevkle röpörtaj okumamıştım süper olmuş.
demek emma şampiyonmuş haa vayy bee..
hehe öpüşme sahnelerini bende çok merak ediyorum Kahkaha Kahkaha
32  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rowling Daniel Radcliffeı son Potter filminde çıplak görmek istiyor : Eylül 18, 2008, 23:29:01
Son 3 resim oldukça beter XD. Paylaşım için teşekkürler Kahkaha.

aynen yaa Sırıtan
33  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: arada ki benzerlik : Eylül 18, 2008, 23:22:23
belki saçlardan benzetmiş olabilirsiniz ama bence pek benzemiyorlar :S
34  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma ve Daniel Fotoğrafları : Eylül 18, 2008, 23:20:27
photoshop olduğu öyle belliki özellikle 2.sinde ayrıca birleştirilmiş bu resimler ayrı ayrı bende var çünkü aynı pozlar Sırıtan
35  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Sürekli Güncellenen Yeni Fotoğraflar : Eylül 18, 2008, 23:16:02
ruj yakıyo Kahkaha resimler süper saolun Gülümseyen
36  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Eylül 13, 2008, 19:34:48
evet görmüştüm bu resmi yabancı bi sitede çok gÜlmüştüm yaa
sweetheart Kahkaha  Öpücük  Dil Çıkaran
37  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Sürekli Güncellenen Yeni Fotoğraflar : Eylül 13, 2008, 19:30:14
katie ve eva süperler galada
ayrıca
Naptın nükerss yawww üst üste msj atmak yasak... Bide anlamı olsa yazdıklarının...! XD
evet bu msjda sonra kopmuş bulunmaktayım. birleştirdim bende

ne / nasıl resim yükleni / ammada resim /yapmıısınz /a
Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
38  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel yürüyemiyor!! : Ağustos 22, 2008, 15:54:49
bu dogrumu cidden link verebilirmisin?
39  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 18:21:27
inanamıyorum ya şaka sandım ben  Dil Çıkaran Acayip ya allah onların varya.. <.< ya ne demek 2009 hemde 19 temmuz!  <.< Kızgın cafece o arada biz mi çeksek naapsak filmi  Dil Çıkaran
süper fikir meliscim  Göz Kırpan en azindan kitaba benzer biraz Hede Hödö
40  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 17:12:19
ya nem başta kasımı bekleyemiom dedim aralığa kaldı aralığı bekleyemiom dedim temmuza kaldı nasıl oluyo anlamıom ki yaaaaa HAKSIZLIK BUUUU
a-aa öyle deme ama önemli olan aileler izlesin  <.<  <.<
 birarada civil civil bi yazz günü  <.< <.<
aslinda para falan diil yani onlarda üzgünler filmi ileriye cektikleri icin  <.<
külahima anlatsinlar
 <.< <.<

bide anasayfamizdaki haberlerle ilgilenen bi mod yada yönetici gerisayifi deistirebilir mi?
vede haber sayfamiza eklenmis olur hem haber

41  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Ağustos 15, 2008, 17:08:04
saolun resimler icin ama suan resimler bile beni mutlu edemedi 1 sene bekliyceimiz düsünülürse...
-.-
42  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 17:00:27
sakami bu bukadar olmaz yaa cidden  Kızgın  Kızgın  Kızgın
daha demin cafemizin girisinde geri sayima baktim 97 gün ehh okadar bekledik biraz daha bekleriz dedim ama cikmadan önce internetten bide haber varmi bakiyim dedim bu haber
evde önce ciglik attim sonra sitelere baktim ikna olmam icin 9 siteye baktim ve en son warnerbros a bakinca ikna oldum ne bu cidden
önce fragmani bekledik gec geldi bilmemne offf
sirf para icin yapiyolar yok aileymis bilmemne külahima anlatsinlar sleri gücleri para sinir lerim bozuk cok suan...  <.<
43  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Temmuz 24, 2008, 11:50:36
drew barrymore idolümden avatar ve imza istiyorum resim secimini size birakiyorum Göz Kırpan
44  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Teaser! : Temmuz 24, 2008, 11:19:18
kuzenimdeyim suan dün icerde otururken bagirdi IREMMMMMMMMMM FRAGMANNNNNNNNNN
bende tabi ölüyodum heycanda görmeliydniz halimi sonra yabanci bi siteden okumus haberi actik bitti ve ben merveyi yoldum biraz Sırıtan yani benden daha büyük hayal kirkligini kimse yasamayaz Sırıtan
45  Diğer Konular / Lost / Ynt: Beşinci Sezon: Genel : Temmuz 15, 2008, 15:35:40
İple çekeceğim ocak ayını <.<
Beşinci sezonda öğrenilecek çok şey var Dil Çıkaran Bu diziyle ilgili en iyi bildiğim şey soru işaretleri ile dolu olması Hede Hödö
Sun neden Wildmore'a gitti?
Ben Penny'i öldürecek mi?
Jake ve diğerleri adaya gidecek mi? Gideceklerse de bu nasıl olacak? Hede Hödö
Claire ile ilgili şeyleri öğrenebilecek miyiz?
Ruhlların görünmesi ile ilgili daha çok şey öğrenecek miyiz?
Ada nereye gitti? Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış
Adadakilere neler oldu???
John adada kaldığı bu süre içinde neler yaşadı ve neden öldü?
Aiiii, sorular dolu Hede Hödö Eminim izlemeye başlasak bunlar yanıtlanırken başka sorular da gelecek. Alıştım artık diyorum sadece Hede Hödö Neyse hele bir başlasın da ben razıyım sorulara Dil Çıkaran Gözlerini Deviren

beynimden gecen bütün sorular iste bunlarr daha 2 dakka önce bitirdim 4. sezon finalini ve hala soktayim Şaşırmış  Şaşırmış Şaşırmış  Şaşırmış  Şaşırmış  Şaşırmış
sadece bir arti sorum var sayer kate e ne dedi Şaşırmış
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 63