Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 06:49:21  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 61
1  Diğer Konular / Lost / Ynt: En Sevilmeyen Karakter? : Temmuz 03, 2008, 12:35:11
MİCHEAL !!

Bu ankete verilebilecek tek cevap budur !! başka cevapları ben sezon 3 ü izlememeye bağlarım. O adamdan nefret ediyorum nefret edicem ve nefret ettim. Tamam bir yerde haklı olabilir ama, of of konuşamıyorum ki spolier olacak diye.

Micheal gerçekten nefreti hak ediyor. Pislik herif !!

Bu arada gerçekten her iki ankettede diğer sezonlarda çıkan karakterleri de koysan iyi olacaktı bence. Spolier olmazdı hiç bir şekilde. Sonuçta bu Lost. Ve uçaktan kurtulan 40 küsur kişi var. Onlardan sadece bir kaçı aktif rolde ilk sezonlarda. Belki onlardan biridir o ?

Eğer buraya sezon 3ten birini eklemiş olsaydınız ben sadece micheali değil onu da seçerdim. Sinirini başkalarından çıkartan insanlar nefret ederim.

benim bisey söylememe gerek yok icimi okumus arna Sırıtan
2  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Doğum gününüze göre kişilik özellikleriniz : Temmuz 03, 2008, 12:00:47
tesirci mi nasil yaa;D
dedigimi yapacaksiniz .. Sırıtan
3  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 02, 2008, 20:26:37
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor?

edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  Sırıtan bu soru icin kendimi affetmiycem  Sırıtan
sorum kaynadimi ^^
4  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Temmuz 02, 2008, 19:34:38
off yaa Ağlayan cadilar bayramini kutladim yazmiyor basarilarimdada böhüüüü Ağlayan kutlamam icin naapmam gerekiyordu Ağlayan böhüüüüüü
5  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 02, 2008, 19:28:02
bende gelmek istiyorum ama nerde bulusulcak yani inince herhangi bir yerdemi nereye gelmemiz gerekiyor?

edit: birde simdi havaalanina gittimde 4 tane belgrad havaalani var hangisiyle gelicem  Sırıtan bu soru icin kendimi affetmiycem  Sırıtan
6  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Temmuz 02, 2008, 18:59:11
cadilar bayramini kacirdimmi Ağlayan Ağlayan
 bide sagliim falan baya dusuk dinlemeye aldim ve eve biraktim ama cabuk yükselmez sanirim cadilar bayrami gecmediyse hastanedeyken kutlayamiyorum diymi Ağlayan ayy taktim cadilar bayramina Sırıtan
7  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Harry Potter Büyüsü : Haziran 27, 2008, 12:59:57
Yok bende 7 tane Türkçe, 2 ek kitap, üç tane de İngiltere baskısı var Kahkaha Bi de Azkaban'ın İngiltere baskısını bulabilirsem, çok sevinicem cidden Dil Çıkaran Onu da İngiltere'ye gidersem alırım artık XD

Fraktal nerden buldun caglar boyu quidditch falan?
8  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: "James ve Sirius" Hikayesinin Türkçe Çevirisi! : Haziran 27, 2008, 12:55:20
okumam bittiginde dedim heralde dier sayfalardada var bu en kisalik böyle büyük bi umutla okudum ancak velakin napalim Sırıtan
UU larimada tesekkürler  Öpücük
9  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hangi Filmlerin Sonu Sizi Çok Şaşırttı..? : Haziran 27, 2008, 00:33:01
bi film vardi adini hatilamiyorum ama adamin cevresindekiler ölüyordu köpei faaln sonunda bi geliodu adam psikopat kendisi yapiyomus  Acayip  Acayip aslinda bisi penceremi nee hatirlmaiyorum Sırıtan
bide hababam sinifi askerde filminde sonu rüyaymisya sinir olmustum  <.<
10  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Hepsi Eurovision 2009 da : Haziran 27, 2008, 00:28:38
Alıntı
şarkının adı 4 fıstıklı cikulata olursa bütün dünyaya rezil oluruz
puhaaa Sırıtan
yaa ama ne biliim sahne sovu falan evet sarki güzel olmuycaktir ama kizlara bak.. mantiiyla oy alabilirz ben okada5rda üzülmedim yani olumlu bakiyorum Gözlerini Deviren
11  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Haziran 26, 2008, 23:02:42
süperler süperlerrrrrrrrrrrrrrrrr Sarılan

edit: nasil nasil:D
12  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Haziran 26, 2008, 22:41:17
melisim süpersin hayatim süperr taptim cidden  simdi bende yaparim onu ama hersey snn elinden olsun istiyorum imzadaki jim carey den avatarda yaparmisin cnm Sarılan
13  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Haziran 26, 2008, 22:00:58
İruzy bende bişeler yaptım canım buyır...

inş beğenip kullanırsın.. ^^

cnm cidden muhtesem yaaaaaa inanilmaz güzel cok tesekkürler Sarılan

Ben yaptım bişiler ama Terleyen Fotoyu kendim beğendim.Beğenmezsen ki seni anlarım XD saliha,mervenur ve bilimum arkadaş yardımına koşacaktır XD

tucem cok tesekkür ederim harika cidden snnkide Sarılan
14  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Haziran 26, 2008, 20:04:44
burayi neden daha önce görmedim !!!
burayi neden daha önce görmedimmm  <.<
inanamiyorumm kendime neyse zararin neresinden dönsen... Sırıtan
ben jim carey li cok istiyorum hep özenmisimdir böyle cok güzel bi imza imzada yüzlerden biriylede avatar falan melisin özge özberkle yaptigi gibi süperdii yapabilirsenizz cok sevinirim en tatli jim cary halleriyle Âşık
15  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma imzaları : Haziran 20, 2008, 01:08:19
hepsi süper ama buna bayildim

Âşık
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 61