Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:16:30  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 109
46  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 10, 2008, 13:56:40
Doğum günün kutlu olsun Inferius , umarım herşey gönlünce olur Gözlerini Deviren Sarılan Alkış
çok teşekkür ederim  =)

inferius doğum günün kutlu olsun nice yıllara Gülümseyen  hediyen pastaların verilmiş hayırlı olsun Hede Hödö  mutlu süper ötesi seneler geçirmeni diliyorum Aww Sarılan

çok teşekkür ederim =)

Inferius  doğum günün kutlu olsun güzelim.

çok teşekkür ederim =)

Inferuuuuuuuuuusss , Cemreeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
İyiki doğdun len  Sırıtan Mutlu , Lostlu , Heroeslu ve Prison Breakli bir hayatı 4400 yıl yaşaman dileğiyle Sırıtan Sarılan Mutlu yıllar canım Aww
XD XD süper karma yapmışız Dil Çıkaran çoo...k teşekkür ederim cancazum Sarılan

İnferius !!! Doğum günün kutlu*mutlu olsun Aww Çok güzel bir yaş geçirmen dileğiyle. Aww

çok teşekkür ederim =)

mystery_217, inferius ve DJ_G-HOSTT nice yıllara

Bu arada inferius dışındakileri forumda gördüğümü sanmıyorum. Onlar da bu mesajı görmezler herhalde Dil Çıkaran

sağol =)

inferius, dün imageshack kafayı yedi, pastayı koyamadım, ama şimdi koyuyorum Dil Çıkaran
tekrar doğum günün kutlu olsun Aww

pastanın gerçek olduğu konusunda şüphelerim var  Acayip ama kim takar, çok güzel duruyor Hede Hödö Kahkaha

gerçektir gerçektir çok güzel pastalar yapıyolar Dil Çıkaran ben böyle bi pasta alsamda kesip yemeye kıyamam yav neyse tekrar sağol =)

Üçünüze de mutlu yıllarr , nice yıllara Göz Kırpan
Dil Çıkaran
http://www.evliligim.com/evliligim/pasta/Ps3.jpg
üstüme alındım haliyle sağol =)

İyi ki doğdun İnferius Sarılan Mutlu yıllar =)
2 pasta da benden: (İnş. beğenirsin  Dil Çıkaran )

pastalar içinde kutladığın içince teşekkürler =)

toptan teşşekkür ederim deseydim daha kolay olcaktı nyse  Dil Çıkaran =)
47  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 10, 2008, 00:29:10
Inferius'cuğumun doğum günü Kutlu olsun Sırıtan
O benim biricik şekerim.Herkesten farklı o XD
Şekerrrr Dil Çıkaran

İyi ki doğdun Inferius..Sen olmasaydın Kafe iyi üyelerinden birine sahip olmazdı =)
Aii çoo..k teşekkür ederim parton diyesim geldi çok sağol Sarılan

heppi börtdaayy inferiusss!
heppi börtdayyyy inferiuss
heppi bööörtday
heppi böörtday
happi böörtday tuuuu yuuu![/color]

çook teşekkürler =)

Ağlayan Ya ben nasıl yaptım bu hatayı, kafayı yiyeceğim Ağlayan

Bir saattir saati kontrol etmekten başka bir şey yapmıyorum, ama yine de kaçırdım Ağlayan

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İNFERİM, ORTAĞIM, Bİ' TANEM Sarılan

Seni çok seviyorum Sarılan

İyiki seninle tanışmışız Sarılan

Tanışmasaydık ne çok şey kaçırırdım, şimdi düşünüyorum da Acayip

TEKRAR, TEKRAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUNN Sarılan

Dur bi' de şöyle kutlicam Kahkaha

ZUM GEBURTSTAG VIEL GLÜCK!!! ICH WÜNSCHE DIR ALLES GUTE!!!

Not: Evet orada daha doğmamış olabilirsin ama Türkiye'de doğdun canım Hede Hödö

oh anam ooh neler neler yazmışsın sen öyle Dil Çıkaran olsun delüm bence geç kalmadın sen =) ayrıca türkiyede doğduğum için oranın saatine bakarım ben Dil Çıkaran çok teşekkür ederim ortakım Sarılan

inferius nice mutlu senelere Kahkaha

Bu da hediyen  Kahkaha

oy gece gece iştahım kabardı Dil Çıkaran çok teşekkür ederim =)
48  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Haziran 09, 2008, 18:40:27
"27 Dresses" James Marsden ne kadar şeker yav Dil Çıkaran idare eder diyeyim bu filme de kötü değildi =)
kendimi iyice filmlere verdim hadi hayırlısı Hede Hödö
49  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Haziran 09, 2008, 02:12:56
Untraceable ne manyak bişeydi yav saw gibiydi biraz yani bana onu anımsattı
50  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Türk Hackerlar NASA'yı Hackledi : Haziran 08, 2008, 16:21:19
böyle hackerları devlet işe almalı bence Dil Çıkaran bugün nasa'yı hackleyen yarın nereleri hackler Dil Çıkaran nyse sustum ben
51  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cobain'in Külleri Çalındı! : Haziran 08, 2008, 16:15:58
yuh cidden yuh külleri ne diye çalar insan ya bırak karısında kalsın işte bi anısı var en azından Hede Hödö ne manyak insanlar var  Dil Çıkaran  Hede Hödö
52  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hasta Siempre : Haziran 07, 2008, 22:48:47
Cancazım doğum günün kutlu olsun Sarılan nice uzun mutlu "huzurlu" yıllar Sarılan
ve bilirsin adettendir pasta fotosu sana ilerde bu pastanın gerçeğini ve daha büyüğünü yaptırmak dileğiyle kurdeleyi kesiyorum Hede Hödö

Sağol Cemmy Gülümseyen O Tırnak İşareti (") nin altındaki mesajı anladım. Dil Çıkaran Tabi altında bir mesaj varsa ve ben kendi kendime gelin güvey olmuyorsam Dil Çıkaran

var var olmaz mı seninle konuşmalarımızın ana konusu o "huzur"la ilgili oluyo zaten Hede Hödö Dil Çıkaran yani doğru anladın sen onu
53  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Haziran 07, 2008, 22:42:04
"Trade" çok güzel ve üzücü bi filmdi  Kararsız  =)
54  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hasta Siempre : Haziran 07, 2008, 01:47:53
Cancazım doğum günün kutlu olsun Sarılan nice uzun mutlu "huzurlu" yıllar Sarılan
ve bilirsin adettendir pasta fotosu sana ilerde bu pastanın gerçeğini ve daha büyüğünü yaptırmak dileğiyle kurdeleyi kesiyorum Hede Hödö

55  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Haziran 06, 2008, 23:02:24
Aiii ben şekerciklerimi çok seviyorummmm Aww Aww Aww
Bless the şekerciklerrr Dil Çıkaran
alınayım mı bende üstüme Dil Çıkaran Kahkaha

ayrıca geberesice hanum geberesice hanum seviyorum ben sizi aşkolsun yani
dikkatinizi çakarım acımıyorum seviyorum Hede Hödö
56  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 06, 2008, 21:30:28
MisSGuaRD doğum günün kutlu olsun =)
57  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Haziran 06, 2008, 15:34:05
Ne Düşünüyorsun ?: Ne düşündüğümü Hede Hödö
Ne Dinliyorsun ?: Muse - Hysteria
Ne Hissediyorsun ?: Uykum var ayrıca kalkıp zıplayasım var :s bi garip
Ne Tıkınıyorsun ?: Pringles
Ne İçiyorsun ?: Portakal suyu
Kaç Saattir Nettesin ?: 2 saat fln oldu sanırım
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Spor'a gidicem, gelicem gene nete oturcam o ayrı tabi
58  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Haziran 05, 2008, 22:16:28
"Iron Man" yav ben izlediğim hiçbir film için beğenmedim diyemiycem sanırım bunuda beğendim Dil Çıkaran
59  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Haziran 04, 2008, 22:16:11
inferius süpersin yaha bittim tek kelimeyle Dil Çıkaran Dil Çıkaran Sarılan Sarılan
O sizin süperliğiniz efendim sağolunuz Dil Çıkaran Sarılan
60  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Haziran 04, 2008, 16:28:08
Slayer - Payback
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 109